Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 837 FirstFirst ... 3644454647485696146546 ... LastLast
Results 676 to 690 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αισθανομαι ομορφα ο πονος εφυγε και παλι χαμγελαωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπλόντι μου τί κάνεις? Κι εγώ είμαι λίγο καλύτερα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    μπλόντι μου τί κάνεις? Κι εγώ είμαι λίγο καλύτερα!!!!!!!!!!!!
    κιι εγω ειχα ενα θεμα πριν και πονουσα αλλα τωρα ολα καλα
    εσυ τι ειχες γλυκια μου?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    κιι εγω ειχα ενα θεμα πριν και πονουσα αλλα τωρα ολα καλα
    εσυ τι ειχες γλυκια μου?

Θέλω να δεις λίγο τα πμ σου και να τα πούμε σχετικά!

Senior Member
    σκατα..αλλα δε βαριεσαι,πρωτη φορα ειναι?..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    ψιλοαπαθεια εννιαεξινταδυο, βλασφημαω την ωρα και τη στιγμη στις ευκαιριες που εχασα, και τις χυλοπιτες που εριξα. Λουκια παρτο χοντρο και μαζεψτα να φυγετε, στο χωριο μου λενε οποιος εχει τη σφιγγα σφιγγετε. και η ελλαδα εχει ξεκωλιαστει, δε θα μπορεσει να σφικτει αλλο...

Banned
    σαν φτερο στον ανεμο. ανασφαλεια, θελω μια παρεα να μου πουν τη ταδε ωρα στο ταδε μερος, φευγουμε! αλλα παραμενει και η αδιαφορια γιατι νιωθω να χανω το χρονο μου συνεχως με ολους, και ειναι δυσκολο. εχω και λιγα νευρα λογο της ηλιθιοτητας σημερα. πονουσε και το δεξιο μου ποδι λογο κρυου. μ'εχει πιασει και μια υπνηλεια τελευταια και δεν ειναι καλο αυτο γιατι μονο να κοιμομαστε δε πρεπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σαν φτερο στον ανεμο. ανασφαλεια, θελω μια παρεα να μου πουν τη ταδε ωρα στο ταδε μερος, φευγουμε! αλλα παραμενει και η αδιαφορια γιατι νιωθω να χανω το χρονο μου συνεχως με ολους, και ειναι δυσκολο. εχω και λιγα νευρα λογο της ηλιθιοτητας σημερα. πονουσε και το δεξιο μου ποδι λογο κρυου. μ'εχει πιασει και μια υπνηλεια τελευταια και δεν ειναι καλο αυτο γιατι μονο να κοιμομαστε δε πρεπει.

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!....ΚΕΝΟ συμφωνώ, για να είμαστε και ΕΞ-ΥΠΝΟΙ!!!!
    Μην μας πιάσουν και στον ύπνο τα κουμάσια!

Banned
    παλιομαλακα KENO μπινε γαμω την οικογενεια σου, σου ειπα να εισαι πιο συνεργασιμος και φιλικος με τσ'ανθρωπους, πως θα πας μπροστα παιδι'μ εσυ ? μακαρι τα κοριτσια να μας πιστευαν κι ολας μερα που'ναι...

Senior Member
    σκατα,φρικαρισμενη,απογοητ ευμενη,αγανακτησμενη..ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ρε να παρει!!ΤΑ ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!!Να το κανω για μενα,για να μπορω να ξυπναω το πρωι κ να λεω πως εχω ενα σκοπο,να μπορω κ παλι να χαμογελαω,να χαιρομαι,να νιωθω καλα..Να μπορω καποια στιγμη να κοιταω πισω κ να λεω οτι εκανα κατι κ εγω στη ζωη μου,κ οχι απλα κατι αλλα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ!!!βαρεθηκα μια ζωη να μου κλεβουν τα ονειρα μου..βαρεθηκα να νιωθω οτι ποτε δεν θα παω μπροστα,βαρεθηκα να νιωθω οτι με κατεστρεψαν..βαρεθηκα να ονειρευομαι κ μετα να μου τα γκρεμιζουν ολα..θελω τη ζωη μου,θελω να αποκτησω τον ελεγχο του εαυτου μου,να κινητοποιηθω,κουραστηκα τοσο πολυ να μενω στασιμη..να επιβιωνω απλα χωρις να ζω στ'αληθεια..ΑΞΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ,με ποιο δικαιωμα θελετε να με κανετε να πιστεψω το αντιθετο???ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ..ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΣ Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..θα προσπαθειτε να ''ανακτησετε''ολα αυτα που χασατε αλλα δεν θα μπορειτε..οταν εγω σας ειχα αναγκη εσεις που ησασταν??ε???? τωρα λοιπον θα φυγω κ εγω απο τη ζωη σας,μια για παντα...ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!(δεν απαυθυνομαι σε κανεναν απο εδω,απο το φορουμ,μην το παρετε προσωπικα)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκατα,φρικαρισμενη,απογοητ ευμενη,αγανακτησμενη..ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ρε να παρει!!ΤΑ ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!!Να το κανω για μενα,για να μπορω να ξυπναω το πρωι κ να λεω πως εχω ενα σκοπο,να μπορω κ παλι να χαμογελαω,να χαιρομαι,να νιωθω καλα..Να μπορω καποια στιγμη να κοιταω πισω κ να λεω οτι εκανα κατι κ εγω στη ζωη μου,κ οχι απλα κατι αλλα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ!!!βαρεθηκα μια ζωη να μου κλεβουν τα ονειρα μου..βαρεθηκα να νιωθω οτι ποτε δεν θα παω μπροστα,βαρεθηκα να νιωθω οτι με κατεστρεψαν..βαρεθηκα να ονειρευομαι κ μετα να μου τα γκρεμιζουν ολα..θελω τη ζωη μου,θελω να αποκτησω τον ελεγχο του εαυτου μου,να κινητοποιηθω,κουραστηκα τοσο πολυ να μενω στασιμη..να επιβιωνω απλα χωρις να ζω στ'αληθεια..ΑΞΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ,με ποιο δικαιωμα θελετε να με κανετε να πιστεψω το αντιθετο???ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ..ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΣ Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..θα προσπαθειτε να ''ανακτησετε''ολα αυτα που χασατε αλλα δεν θα μπορειτε..οταν εγω σας ειχα αναγκη εσεις που ησασταν??ε???? τωρα λοιπον θα φυγω κ εγω απο τη ζωη σας,μια για παντα...ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!(δεν απαυθυνομαι σε κανεναν απο εδω,απο το φορουμ,μην το παρετε προσωπικα)
    Ναι πριγκιπάκι μου πες τα! Βγάλτα από μέσα σου! Και δεν φταίει μόνο η οικογένειά σου για ότι
    νιώθεις φταίει όλη αυτή η άρρωστη κοινωνία, που κλέβει και τρώει όνειρα και σάρκες για να κρατηθεί.
    Σου ανέβασα και σχετικό τραγούδι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ναι πριγκιπάκι μου πες τα! Βγάλτα από μέσα σου! Και δεν φταίει μόνο η οικογένειά σου για ότι
    νιώθεις φταίει όλη αυτή η άρρωστη κοινωνία, που κλέβει και τρώει όνειρα και σάρκες για να κρατηθεί.
    Σου ανέβασα και σχετικό τραγούδι!
    ασε,αν αρχισω να αναλυω τι/ποιος/γιατι θα μου στριψει..προσπαθω τοσες μερες να ηρεμησω λιγο κ να μη φρικαρω..στο τσακ ειμαι να αρχισω να κανω φονους..κ ξερεις ε?αν ξεκινησω δεν θα σταματαω,,serial killer
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    πονανε τα κοκαλα μου ψιλοαρρωστησα και αυριο μες το κρυο θα μαι αναγκαστικα..θελω να κανω πραγματα ολο κατι τυχαινει,την τυχη μου..

Senior Member
    λίγο καλύτερα απ'το χάλια

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σαν φτερο στον ανεμο. μ'εχει πιασει και μια υπνηλεια τελευταια και δεν ειναι καλο αυτο γιατι μονο να κοιμομαστε δε πρεπει.
    κραταμε αυτα, ηθελα και βολτα απογευματινη μεστο κρυο και τα σκοταδια αλλα δεν εχω παρεα κι ετσι δε πηγα παλι πουθενα. σαπιλα αλλα κατα ταλλα το μελλον φανταζει πιο λαμπρο κι απ'τον λαμπρουκο μπαλαντερ υπερλαμπρο αστερα Λαμπρο Κωνστανταρα! περαστικα μας, περαστικα σου KENO, σ'αγαπαμε! ολοι μαζι βαδιζουμε προς τη νικη!

Senior Member
    Τελευταία λόγω χωρισμού είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά , αλλά δε το δείχνω.
    Πρίν λίγα λεπτά ενώ έβλεπα μια ταινία με την αδερφη μου και τη μητέρα μου, και έπινα τσάι-άσχετο- με έπιασε στο ξαφνικό ένα σπαστικό γέλιο! δίχως λόγο! και η ταινία δεν ήταν κομμωδία :S
    και επειδη η μητερα μου με κοιτούσε περίεργα έφυγα.
    ένιωσα πολύ περίεργα βασικά πολύ άσχημα, μα να μη με καταλαβαίνω ούτε εγώ? δε ξερω γιατι με επιασε σπαστικο, και μολις μπηκα στο δωμάτιο μου σταματησα και ενιωσα ενα ασχημο συναισθημα λυπης προς εμένα
    εχει συμβεί σε κανεναν αλλο? μου φανηκε λιγο "σάικο"