Results 6,946 to 6,960 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
19-01-2015, 22:04 #6946
Οχι καλή μου ίσως κάποια προβλήματα να μην λύνονται ή να μην λύνονται μέχρι να αποφασίσουμε ότι μπορούμε να τα λύσουμε.....
Από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι αν υπάρχει ισχυρή θέληση λίγο εώς πολύ μπορούμε να βρούμε απαντήσεις στα προβλήματα μας,αρκεί να προσπαθήσουμε αρκετά.
Φυσικά η τελευταία που θα σου πει να μην γκρινιάζεις είμαι εγώ,που είμαι φύσει παραπονιάρα και γκρινιάρα...στην καθημερινή μου ζωή,απλά προσπαθώ να δίνω μία νότα αισιοδοξίας μαζί με την προσπάθεια.....και έτσι κάπως νιώθω καλύτερα-αν καταφέρεις αντί να γκρινιάξεις να πεις ΤΙ να κάνω για να αλλάξω την καθημερινότητα μου και την ζωή μου,ίσως βρεις λύσεις που ούτε καν τις φανταζόσουν..φυσικά όλα χρειάζονται χρόνο και κόπο,αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς και θα νιωθεις περήφανη
- 20-01-2015, 10:02 #6947
Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία, μακάρι να τα καταφέρω κάποια στιγμή...θα το ξαναδιαβάσω το μήνυμα κι όταν νιώσω καλύτερα γιατί τώρα νιώθω ένα με το χώμα ψυχολογικά...κοιμόμουν από τις 9 το βράδυ χθες μέχρι τώρα κι είχα κοιμηθεί και το μεσημέρι...αυτό θέλω να κάνω συνέχεια για να μην νιώθω και να μην σκέφτομαι αλλά δυστυχώς ότι σκέφτομαι όσο είμαι ξύπνια έρχεται στα όνειρα μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-01-2015, 11:46 #6948
υπεροχη διαθεση
20-01-2015, 12:30 #6949
Αισθάνομαι σαν να 'φυγα ξεχνώντας να χαιρετήσω. Περίεργη αίσθηση. Ένα περίεργο ατελείωτο αντίο. Και δεν έχω φύγει ποτέ από πουθενά.
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
20-01-2015, 13:54 #6950
21-01-2015, 11:33 #6951
Τα ίδια χάλια με χθες, μακάρι να μην έπρεπε να βγω...μου φαίνεται άθλος...τουλάχιστον έχει πολλή ώρα ακόμα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
21-01-2015, 13:49 #6952
21-01-2015, 18:10 #6953
αισθανομαι σκατα!!! διοτις εκαμα υποτροπη!! 2 συνεχομενη μερα!! εχω ξενερωσει!! αν κι ευτυχως είναι αρχη δεν δικαιολογούμαι!! δυστυχως εχω στο υΥποσυνείδητο μου την κολο δικαιολογια ότι θα φυγω σε λιγες μερες στο εξωτερικο !! κι επειδή εκει που θα είμαι δεν θα παιζουν ναρκωτικα "κοροιδευω" τον εαυτομου!
όμως!! η αιτια!! ο φτεχτης για όλα αυτά! κι όπως σε αρκετα αλλα δυστυχως είναι μια συγεκκριμενη κοπελια!! οπου ενώ ξερει ποσο την ποθω! ενώ ξερει το πρόβλημα μου !! με εβαλε στον πιραζμο!! τοσο κακια εχουν μερικες κοπελες μεσα τους!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ "ΜΠΡΙΖΑ" ΝΑ ΠΙΩ?? ΤΟΣΟ ΚΑΚΙΑ??
θα μπορουσε να παει να πιει άλλη μερα, μονη της, θα μπορουσε να μου το κρυψει!! το ότι την ερωτησα ηταν από ενδιαφερον δεν ηταν για να πιω!! την μισω!! θελει να μου κανει κακο!! φοβάμαι ότι ζηλευει που ειμουν καλα!!
Αναθεμα την καταραμενη αυτην "ενεργεια" που μας εχει δωσει η φυση να ποθουμε τοσο πολύ τις ομορφες γυναικες!! τοσο που να κανουμε κακο κι στον εαυτομας!!,
Δυστυχως δεν μπορεσα να κρατιθω! να την αποφυγω! ,,φταιω δλδη που σαν ανδρας την ακολουθησα εκει?? δεν φταιω!! φταιει αυτή!! που επίτηδες ηθελε να μου κανει κακο!!
21-01-2015, 18:13 #6954
ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ? να υπαρχουν γυναικες που να εκμεταλευονται την ομορφια τους για να μας φερουν στην καταστροφή!! γιατι?? τοσο ζηλεια αναμεσα στους ανθρώπους??
Μπορει να σκέφτομαι ότι επρεπε να το αποφυγω,,,αλλα αν το καλο σκεφτω δεν γινοταν!! είμαι ανδρας κι εκανα αυτό που με προσταζει η φυση μου!! δεν φταιω !!εγω !! αν δεν την "ακολουθαγα" δεν θα ειμουν ανδρας!!τωρα που την "ακολουθησα" είμαι βλακας!
22-01-2015, 10:59 #6955
Τα ίδια πάλι...και δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα, δεν αντέχω άλλο!
22-01-2015, 12:32 #6956
Έτοιμη να αντιμετωπίσω κάποιον απ τους φόβους μου..
22-01-2015, 15:50 #6957
αισθανομαι ότι από δευτερα θα γινουν πολλα!! μπορει να γινει η μεγαλη αλλαγη!! να βγουμε από μνημονια!να αυξηθουν οι μισθοι μας και να βρουν δουλεια οσοι ανθρωποι τοσο καιρο δεν εχουν! να φυγει η "μαυριλα "από την ψυχουλα μας! θα γινουν όλα αυτά? θα ερθει μαζι με τον συριζα και η ανοιξη?
Μπορει από δευτερα να γινει κι άλλο πραμα! να ξανα βγει η νουδου! να πληρωνουμε τους φορους μας σαν σωστοι πολητες! να κανουμε υπομονη με την τροικα! θελουν το καλο μας! πρεπι να γινουν μεταρυθμισεις στην ελλαδα! δε γινετε να ειμαστε μπαχαλο για παντα! όταν παιρνεις δανικα πρεπει κι να τα δινεις πισω! δεν είναι χαζοι οι ευρωπαιοι να μας δινουν λεφτα,να ζοριζοντε οι λαοι τους για να κανουμε εμεις μπανακια στις ομορφες παραλιες μας!Εξαλου η ιστορια εχει αποδηξει ότι οι Γερμανοι είναι φιλοι μας!! θελουν το καλο μας!
Αν βγει ο συριζα κι γινουν όπως λενε καποιοι ,συμφωνα με αυτους λοιπον,, θα παμε στην δραχμή! θα αυξιθει η ανεργεια στην ελλαδα! ο κοσμος θα κανει μπάχαλα στους δρομους, θα εχουμε συνεχεις ληστείες κι κλοπες! οι βιαστες θα αποθρασυρθουν,θα βιαζουν μες στην μεση του δρομου! θα ξανα εμφανιστουν οι Ληστοσυμμορίτες!θα μας διωξουν από τα σπιτια μας η θα μας υποχρεωσουν να συμβιονουμε μεσα στο ιδιο μας το σπιτι με ξενους! τα σπιτακια που τοσο πονεσαν για να τα φτιαξουν οι γονεις μας θα τα εχουμε μαζι με ξενους! θα κοιμουντε στο σαλονι μας αλλοδαποι! και αν είναι μουσουλμάνοι?? θα μας βγαλουν τις εικονιτσες!! θα γεμισουμε χαλια !! ,τσαμια!κι θα βρωμάει ο τοπος με πικάντικα φαγητα! πως θα γινει να κανουν κουμαντο στον στρατο οι προιν εχθροι? οι κουμμουνιστας πριν 70 χρονια εχασαν τον εμφυλιο! από τον ΕΛ.ΣΤΡΑΤΟ,και τωρα θα κανουν κουμαντο? η Ε.Υ.Π. πως θα παει στα χερια των μπλοσβεβικων?
Φοβος και τρομος εχει ξεχιλησει τους νοικοκιριδες,τους τιμιους ανθρώπους του τοπου αυτου! οι χουλιγκανοι ,οι μακριμαληδες με τα ζγουρα γενια τους θα μας βαρανε, θα μας βριζουν!! χωρις τα ΜΑΤ!!πως θα υπαρχει ασφαλει κι ταξη στους δρομους?αν παρουν την εξουσια αυτοι που εκαψαν την αθηνα πριν χρονια φανταζεστε τι θα παθουμε?
Τελος,η εκκλησεια μας?? θα φυγει από το κρατος?θα μας βγαλουν τις εικονες από τις αιθουσες των σχολειων μας?τα παιδακια μας δεν θα κανουν τα πρωινα την προσευχουλα τους? η παναγιτσα θα δακρισει με δαυτους!!
Υ.Γ. προσωπικα θα φυγω από τον τοπο τουτο, θα είμαι στο νοτιον ημισφαιριο όταν θα μπει στην πραξη η αλλαγη! διοτις δεν θα κυβερνησει μονομιάς η νεα εξουσια από δευτερα!θελει 3-4 μηνες μεχρι να αρχιει η μεταβιβαση ,,αρα λογικα θα είμαι μακρια σαν θα καταστρέφετε ο τοπος, δε ξερω αν θα μπορω να παρω την προς ελλαδα,μπορει να εχουν κοπει οι επικοινωνιες! από ότι εμαθα στην Κορεα δεν επιτρεπετε το σκαιπ!
22-01-2015, 16:29 #6958
-ενω τωρα που μας βιαζουν τη ψυχη? και γιατι να αυξηθουν οι βιασμοι?? που κολλαει αυτο με τα κομματα? ή μηπως εννοεις οτι θα εχουμε πολεμο αρα κ βιασμους?
-εσυ που θα πας μεταναστης (ή αλλοδαπος?) σε αλλη χώρα θα σου άρεσε να σκεφτονται οι αλλοι ετσι για σενα? να λενε "κοιτα τωρα πρεπει να βαλουμε στο σπιτακι μας τον χριστιανο που θα βρωμαει απο τα φαγητα του.."
Δλδ ελεος πως σκεφτεστε μερικοι ανθρωποι!
ΥΓ. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να πεσει μια βομβα να εξαφανισει την ελλαδα (για να μη πω τη γη , αλλα αυτο με τη γη λογικα θα γινει καποτε)
22-01-2015, 16:41 #6959
νιωθω η καταθλιψη να με κυριευει να θελω να ξεσπασω καπου και να μην μπορω!!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
22-01-2015, 18:13 #6960
Μ' αυτά που διαβάζω θυμίστε μου μετά τις εκλογές να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι...ευχαριστώ!