Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 465
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 465 of 837 FirstFirst ... 365415455463464465466467475515565 ... LastLast
Results 6,961 to 6,975 of 12551
    Παιδιά παρακαλείστε να μην σπέρνετε πανικό γιατί κάποιοι τα πιστεύουν..
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ΥΓ. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να πεσει μια βομβα να εξαφανισει την ελλαδα (για να μη πω τη γη , αλλα αυτο με τη γη λογικα θα γινει καποτε)
    Τι σου φταίμε οι υπόλοιποι που θέλουμε να ζήσουμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Παιδιά παρακαλείστε να μην σπέρνετε πανικό γιατί κάποιοι τα πιστεύουν..

Τι σου φταίμε οι υπόλοιποι που θέλουμε να ζήσουμε;
    δε φταιμε εμεις αν καποιοι πιστευουν τα παντα, δεν ειμαστε ανηλικα
    ειμαστε ολοι σε μια ηλικια (πανω των 18) που ειμαστε εμεις υπευθυνοι στο τι θα πιστεψουμε κ τι οχι.
    Δεν ειμαστε παιδακια να εχουμε τη μανουλα πανω απ'το κεφαλι μας να μας λεει τι ειναι σωστο κ τι οχι, αρα δε φταιει ουτε ο γιωργοςπανου ουτε εγω ουτε κανεις αν η κυκνος η εσυ δε θα βγειτε μετα τις εκλογες απο το σπιτι ;P
    οποιος θελει ας ζησει με το φοβο, επιλογη του.

μην ανησυχεις δε θα ριξω βομβα.
    εξαλλου τι ανησυχεις καποια στιγμη ο πλανητης αυτος θα καταστραφει απο φυσικες εξελιξεις.
    μεχρι τοτε λογικα θα ζησεις

Senior Member
    ειμαστε ολοι σε μια ηλικια (πανω των 18) που ειμαστε εμεις υπευθυνοι στο τι θα πιστεψουμε κ τι οχι.
    Δεν ειμαστε παιδακια να εχουμε τη μανουλα πανω απ'το κεφαλι μας να μας λεει τι ειναι σωστο κ τι οχι, αρα δε φταιει ουτε ο γιωργοςπανου ουτε εγω ουτε κανεις αν η κυκνος η εσυ δε θα βγειτε μετα τις εκλογες απο το σπιτι ;P

εξαλλου τι ανησυχεις καποια στιγμη ο πλανητης αυτος θα καταστραφει απο φυσικες εξελιξεις.
    Κάποιοι όμως έχουν ευαισθησία με συγκεκριμένα θέματα και τρομάζουν όταν διαβάζουν για βιαιοπραγίες...τουλάχιστον δεν ειπώθηκε ότι θα μπει κανείς μέσα στο σπίτι μας, τότε θα έφτιαχνα κρυφό καταφύγιο και θα γλίτωνα κι από τη βόμβα αν κι αυτό δεν με πολυνοιάζει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβάμαι...(καμία σχέση ο λόγος με τα προηγούμενα μηνύματα τώρα)...ευτυχώς δεν θα μείνω για πολλή ώρα μόνη μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

χαχαχαχα.Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.Μια χαρά θα συνεχίσω να βγαίνω.Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος της απάντησής μου

Senior Member
    Δυσκολοι καιροι ντερβισια, σημερα δυστιχως οι περισσοτεροι περπαταμε σε μια κλοστη η οποια ειναι πολυ λεπτη και αμα σπασει... Γυρισμο μετα δεν εχει... Ξεκιναει απο τρελα αυτοκτονιες δολοφωνιες κ.α Ευχομαι σε ολους σας να βρειτε αυτο που σας λιπει και να εχουμε το ηθηκο αναστημα να κοιταμε στα ματια ο ενας τον αλλον οταν μιλαμε και οχι κατω..
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Δυσκολοι καιροι ντερβισια, σημερα δυστιχως οι περισσοτεροι περπαταμε σε μια κλοστη η οποια ειναι πολυ λεπτη και αμα σπασει... Γυρισμο μετα δεν εχει... Ξεκιναει απο τρελα αυτοκτονιες δολοφωνιες κ.α Ευχομαι σε ολους σας να βρειτε αυτο που σας λιπει και να εχουμε το ηθηκο αναστημα να κοιταμε στα ματια ο ενας τον αλλον οταν μιλαμε και οχι κατω..
    Πολύ όμορφη η ευχή σου...

Senior Member
    χαχαχαχα.Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.Μια χαρά θα συνεχίσω να βγαίνω.Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος της απάντησής μου
    ε καμια φορα γραφουμε κ 2 κουβεντες παραπανω, δε το επιασα οτι ηταν αστειο

Κυκνε θα σου προτεινα με τη νεα χρονια να βαλεις ενα στοχο, το να μη φοβασαι.
    (ειναι και ο δικος μου στοχος απλα δε το λεω παραεξω:P)

Για να μιλήσουμε γενικότερα οι πολιτικοί επενδύουν στον φόβο και αυτό περνάει στον κόσμο,ειδικά στους μεγαλύτερους που φοβούνται ότι θα χάσουν τη σύνταξή τους αν βγει άλλο κόμμα πέρα απο ΝΔ.Εβλεπα το απόγευμα στην τηλεόραση ένα γκάλοπ που ρωτούσε ο δημοσιογράφος "ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις εκλογές;" και ένας ηλικιωμένος είπε "να βγει πάλι ο σαμαράς γιατί με τον άλλον θα γίνουμε όπως το 1940."

Senior Member
    Για να μιλήσουμε γενικότερα οι πολιτικοί επενδύουν στον φόβο και αυτό περνάει στον κόσμο,ειδικά στους μεγαλύτερους που φοβούνται ότι θα χάσουν τη σύνταξή τους αν βγει άλλο κόμμα πέρα απο ΝΔ.Εβλεπα το απόγευμα στην τηλεόραση ένα γκάλοπ που ρωτούσε ο δημοσιογράφος "ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις εκλογές;" και ένας ηλικιωμένος είπε "να βγει πάλι ο σαμαράς γιατί με τον άλλον θα γίνουμε όπως το 1940."
    ε τι περιμενες να ψηφισουν οι σκατογεροι (λυπαμαι πολιτισμενοι μου ανθρωποι δε μπορω να κρατησω επιπεδο)

ναι σιγουρα επενδυουν κ στον φοβο, αν κ δεν εχω τετοιου ειδους φοβους, ειμαστε ηδη τελειωμενοι σαν λαος (αστεια λεξη για τη χωρα αυτη).
    οχι πως ειμαστε πατος, εχουμε ακομη περιθωριο και για πιο πατο, εχουμε πολυ μελλον γενικά στον πάτο

Senior Member
    κουρασμενος απο το διαβασμα... μερικες φορες σκεφτομαι μια κοπελα που δεν εκανα τιποτα μαλλον επαιζα,ενω αλλες που εκανα δεν τις σκεφτομαι ποτε..strange

Member
    20 ώρες ακόμα..αυτή τη φορά θα στο πω, το υπόσχομαι.

όπως έχω καταλάβει τον γιώργο, νομίζω πως τα έγραψε ειρωνικά, τονίζοντας αυτά που λέει η νδ...
    Πάντως δύο πράγματα άκουσα και είναι σωστά το ένα στο ράδιο αρβύλα. Πως τα θέλει ο κώλος του έλληνα να ακούει μπαρούφες και όποιο κόμα λέει τις περισσότερες υποσχέσεις που πασιφανώς δεν θα εκπληρώσει αυτό θέλουμε... Γουστάρουμε το θα δηλαδή.
    Και το άλλο από τον Στέλιο Ράμφο πως πάμε να ψηφίσουμε ελπίζοντας ελπίζοντας στην κωλοτούμπα του σύριζα μιας και ξέρουμε πως η εε πίσω δεν θα κάνει. Και πως είμαστε λαός που αντι να σκεφτούμε για να ελπίσουμε, ελπίζουμε για να μην σκεφτούμε.
    Μήπως έπρεπε να είμαστε στο τι σκέφτεστε όμως αντί στο πως νιώθετε?

Senior Member
    ε καμια φορα γραφουμε κ 2 κουβεντες παραπανω, δε το επιασα οτι ηταν αστειο

Κυκνε θα σου προτεινα με τη νεα χρονια να βαλεις ενα στοχο, το να μη φοβασαι.
    (ειναι και ο δικος μου στοχος απλα δε το λεω παραεξω:P)
    Κι εγώ το σκέφτομαι Gothly γιατί είναι βασανιστικό αλλά μήπως έχεις καμιά ιδέα πώς να το καταφέρω; Απλά μια ιδέα, κάτι να με βοηθήσει να πάρω μπρος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι εγώ το σκέφτομαι Gothly γιατί είναι βασανιστικό αλλά μήπως έχεις καμιά ιδέα πώς να το καταφέρω; Απλά μια ιδέα, κάτι να με βοηθήσει να πάρω μπρος...
    δεν εχω πολλες ιδεες, εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου πιστευω.
    αλλα γενικά θα ήταν καλό να κάνεις πράγματα μόνη σου, να βασιστείς στα πόδια σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει η κοινωνία (πχ γονεις γιατι αποτι μου ειχες πει εχετε "θεματακια").
    Απλά κάνε πράξεις και βγες στον "εξω κοσμο" που λεει κ η κοινωνια. Αυτη ειναι η γνωμη μου στο πρακτικο θεμα.
    Και δυστυχως αν περιμενεις πρωτα να φτιαξουν αλλα πραγματα (πχ η αυτοπεποιθηση η οτιδηποτε αλλο) κ μετα να κανεις πραξεις τοτε δε θα κανεις ποτε τπτ.
    Δε μιλαω για σενα τωρα , δε σε κατηγορω μιλαω για οποιονδηποτε βρισκεται σε μια αδρανης κατασταση.

Κάνε πράγματα διαφορετικά. Γενικά το να κανεις πράγματα με ρισκο ίσως διώξουν την αίσθηση του φόβου σου.
    Μπορει να λεω κ μπαρουφες, απλα εγω ετσι σκεφτομαι.
    Εχεις συγκεκριμενους φοβους, γιατι εγω στο μυαλο μου απο τα λιγα που ξερω για σενα απλα σε βλεπω σαν μια κοπελα που δεν εχει βγεί απο το καβουκι της (κυριολεκτικά κ μεταφορικά). σα να φοβασαι να ζησεις γενικα.