Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 467
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 467 of 837 FirstFirst ... 367417457465466467468469477517567 ... LastLast
Results 6,991 to 7,005 of 12551
    Senior Member
    τι να πω.. καφεδακι ναου

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    τι να πω.. καφεδακι ναου
    ναι και εγω τι να πω!και οταν λεω κατι ολοι με αγνοουν απλα!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Banned
    αισθανομαι υπεροχα!! διοτις συνεβαλα κι εγω στο να ερθει στην ελλαδα στην κυβερνηση η αριστερα!!"Viva La Revolution"!!!
    από αυριο το πρωι εχουμε σοσιαλισμο!! από αυριο το πρωι θα ερθει η αναδιανομή του πλουτου!!η ανακατανομή της γης!! τα εργοστασια θα ερθουν στα χερια των εργαζομενων τους!!
    όπως μου ειπε κι ο θειος μου με δακρυα ,οπου υπηρξε στον αι στρατη ως εξοριστος αρκετα χρονια κι με μερικη αναπηρια λογο ξυλοδαρμών κι βασανιστιριων - ειπε "περνουμε την ρεβανς από το 1948 !αλλα εμεις χωρις οπλα! με την δυναμη του λαου όπως κι μας αξιζει!" ο μελιγαλας μονον να μην ξανα υπαρξει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, οκ Καλά έκανες...
    Ναι, όντως είναι μια φοβία με τις ρίζες της στο παρελθόν αλλά όταν ακούω τέτοια τρομάζω ακόμα πιο πολύ...δηλαδή αν δεν μπορείς να εμπιστευθείς ούτε τον σύντροφο σου, τότε ποιόν;
    Υπάρχουν διάφορα είδη βιασμών. Αυτός που προβάλλεται σχεδόν πάντα από τα Μ.Μ.Ε. είναι ο βιασμός διαμέσου επίθεσης κάποιου αγνώστου στη γυναίκα. Αυτού του είδους οι βιασμοί, όμως, αποτελούν μόνο το 10% του συνόλου των βιασμών. Η μεγαλύτερη κατηγορία βιασμών είναι αυτή όπου το θύμα γνωρίζει λίγο-πολύ το θύτη. Είναι ο νυν ή πρώην σύζυγος ή σύντροφος ή κάποιος άλλος γνωστός της γυναίκας. Τέτοιου είδους βιασμοί, όμως, δεν «πουλάνε» στα Μ.Μ.Ε.

αυτό είναι ενα τυχαίο απόσπασμα απο το παρακατω link
    http://www.i-psyxologos.gr/viasmos/

αλλά σχετικα με τις στατιστικες δε θυμαμαι που το ειχα δει.
    σου δινω κ μια εκπομπη απο το κουτι της πανδωρας που σε ενα σημειο αναφερει αυτο που λεω με τους βιασμους, αλλά αναφέρεται σε παιδιά κυρίως (το θεμα όμως παλι ειναι βιασμός).

όπου λεει στο 6:23 οτι με βαση στατιστικες το 95% των σεξουαλικων κακοποιήσεων των παιδιών προέρχεται απο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και όχι απο αγνώστους.
    ε, παρόμοιο ποσοστό με το άρθρο που βρήκα πιο πανω.

πραγματικα νομιζα οτι ηταν γνωστο πως βιαστής δε παιζει να ειναι καποιος αγνωστος με καμπαρντινα :P αλλά κάποιος που έχει κάποιο "θεμα" μαζί σου (λιγο-πολυ).

*την εκπομπη αξίζει να τη δεις , οταν βαριεσαι κ εχεις χρονο. οχι μονο για το αποσπασμα που σου ειπα αλλά επειδη εχεις θεματα με τους γονεις σου απ'οτι θυμαμαι, μιλαει γενικα για το ποσο κακο κανει η υπερπροστασια των σημερινων γονεων και που οδηγει (εμας δλδ που μας οδηγει).
    εχει 6 parts θα τα βρεις αν θες.

Senior Member
    συγκρατημενη, πολυ συγκρατημενη, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αισιοδοξια.
    αντε να δουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Υπάρχουν διάφορα είδη βιασμών. Αυτός που προβάλλεται σχεδόν πάντα από τα Μ.Μ.Ε. είναι ο βιασμός διαμέσου επίθεσης κάποιου αγνώστου στη γυναίκα. Αυτού του είδους οι βιασμοί, όμως, αποτελούν μόνο το 10% του συνόλου των βιασμών. Η μεγαλύτερη κατηγορία βιασμών είναι αυτή όπου το θύμα γνωρίζει λίγο-πολύ το θύτη. Είναι ο νυν ή πρώην σύζυγος ή σύντροφος ή κάποιος άλλος γνωστός της γυναίκας. Τέτοιου είδους βιασμοί, όμως, δεν «πουλάνε» στα Μ.Μ.Ε.

αυτό είναι ενα τυχαίο απόσπασμα απο το παρακατω link
    http://www.i-psyxologos.gr/viasmos/

αλλά σχετικα με τις στατιστικες δε θυμαμαι που το ειχα δει.
    σου δινω κ μια εκπομπη απο το κουτι της πανδωρας που σε ενα σημειο αναφερει αυτο που λεω με τους βιασμους, αλλά αναφέρεται σε παιδιά κυρίως (το θεμα όμως παλι ειναι βιασμός).

όπου λεει στο 6:23 οτι με βαση στατιστικες το 95% των σεξουαλικων κακοποιήσεων των παιδιών προέρχεται απο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και όχι απο αγνώστους.
    ε, παρόμοιο ποσοστό με το άρθρο που βρήκα πιο πανω.

πραγματικα νομιζα οτι ηταν γνωστο πως βιαστής δε παιζει να ειναι καποιος αγνωστος με καμπαρντινα :P αλλά κάποιος που έχει κάποιο "θεμα" μαζί σου (λιγο-πολυ).

*την εκπομπη αξίζει να τη δεις , οταν βαριεσαι κ εχεις χρονο. οχι μονο για το αποσπασμα που σου ειπα αλλά επειδη εχεις θεματα με τους γονεις σου απ'οτι θυμαμαι, μιλαει γενικα για το ποσο κακο κανει η υπερπροστασια των σημερινων γονεων και που οδηγει (εμας δλδ που μας οδηγει).
    εχει 6 parts θα τα βρεις αν θες.
    Ναι, διάβασα λίγο βιαστικά το κείμενο θα το ξαναδιαβάσω και θα δω και το βίντεο μόλις νιώσω λίγο καλύτερα (κοιμόμουν ως τώρα επειδή τη νύχτα έβλεπα πάλι εφιάλτες κι είχαν να κάνουν και με βία και τρόμαξα πολύ) ...ευχαριστώ που τα πόσταρες...
    Πάντως είναι πολύ τρομαχτικό και με κάνει να σκέφτομαι αρνητικά ως προς το να κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον καινούρια σχέση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εξαντλημένη, τσούζουν τα μάτια μου κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να ξανακοιμηθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Πιεσμένη, δεν περνάει κι αυτή η εξεταστική να ησυχάσω λιγάκι..

Senior Member
    @κιουι δοκιμασα μια τετοια βοτκα και ηταν τελεια! να σαι καλα!

Member
    Ναι, κάνω ωραίο συνδυασμό με vodka. Και εμένα μ'αρέσω!

Senior Member
    πεσμενη πολυ ψυχολογικα η διαθεση μου χαλια μεσα στην απαλεψια!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Πολλα νευρα...

Senior Member
    ουδετερα.......
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    σειμ χιαρ..

Senior Member
    γκουντ γκουντ!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic