Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 475
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 475 of 837 FirstFirst ... 375425465473474475476477485525575 ... LastLast
Results 7,111 to 7,125 of 12551
    Senior Member
    εγκλωβισμένος, απελπισμένος και αγχωμένος, βαριεστημένος, μπερδεμένος και ελάχιστα αισιόδοξος γιατί ξαναξεκίνησα αντικαταθλιπτικά πριν 4 μέρες.
    Δεν ήμουν καν σε μουντ να τα ξεκινήσω ήμουν μπερδεμένος και μου λέει η ψυχίατρος σου εγγυώμαι πως σε 21 μέρες θα είσαι καλύτερα...
    Μαρέσει που το προσδιόρισε και ακριβώς και μου έβαλε ραντεβού σε 22 μέρες.................

Δεν έχω τη δύναμη να κάνω σχεδόν τίποτα όλη μέρα.
    Άτιμη κατάθλιψη μπορείς μόνο να κάθεσαι απελπισμένος και άπραγος

Senior Member
    Παντως οταν ειμαι αυπνος νιωθω οτι μπαινω στη ζωνη του λυκοφωτος..... anything can happen..

Banned
    αισθανομαι οτι ειμαι στο κοσμο μου

Senior Member
    κουραστηκα να γινομαι κουραστικος με καθε κοπελα

Junior Member
    Κι εγω το ιδιο..παντα προσπαθω να κοιμαμαι οσο το δυνατον περισσοτερο ακριβως γι αυτο το λογο....anything can happen...

Banned
    Απολυτα χαλια.. Αυτο που περναω ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Απολυτα χαλια.. Αυτο που περναω ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.
    Tι επαθες?

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Tι επαθες?
    Μακαρι να το παθαινα εγω..

Senior Member
    Ωχ , να φανταστω κατι σοβαρο?

Banned
    Αστα μπετελ...Το σοκαριστικο ειναι οτι ηρθαν πολλα κακα μαζι και ειλικρινα δεν ξερω πως να τα διαχειριστω.
    Δεν ξερω..

Junior Member
    Παναγιωτη μια απ τα ιδια και εδω.Απο Χανια εισαι?

Junior Member
    λοιπον, σημερα ξυνμησα κ συνειδητοποιησα οτι ειναι μια απο τις ασχημες μερες μου! αυτες που σε πλημμυριζουν απο αγχος και ανυπομονησια για να τελειωσει αυτη η μερα να κοιμηθεις ξανα, χωρις να εχεις σπαταλησει το χρονο σου σε κατι αξιολογο ουτε σε κατι σημιουργικο. το παθαινω συχνα αυτο, χωρις να εχω βρει ακομα τι ειναι αυτο που τα προκαλει ολα αυτα! χρονια προσπαθω να αλλαξω αυτο εγκεφαλικο μου κυτταρο που με κανει να βρισκομαι σε μια κατασταση αθλια και να σεκφτομαι τοσο περιεργα πραγματα..οταν μπηκα στο forum καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου κ αυτο με εκανε να νιωσω ανακουφιση!

Junior Member
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    πολυ ωραιο θεμα! οσο για μενα αισθανομαι ηλιθια.εχω ενα κολημενο μυολο στο παρελθον,επιτρεπω στους ανθρωπους να μου φερονται σαν σκουπιδι,εχω πεσει χαμηλα για τον ανθρωπο που αγαπω,νιωθω ξεφτυλισμενη εξαιτιας του,ξερω, ειμαι σχεδον σιγουρη, οτι δεν θα αλλαξω μυαλο γιατι αυτο εχω τι να κανουμε,αρα η ζωη μου δε θα καλυτερεψει ποτε ισως για λιγο περιστασιακα,αρα η μονη λυση ειναι να πεθανω.κ αυτη την στιγμη νιωθω ηλιθια και αχρηστη που δεν εχω αυτοκτονησει ακομα και σημερα επιασα αρκετες φορες τον εαυτο μου να λεει:τι κανεις ηλιθια;;;τι κανεις;;;τι περιμενεις;;;;
    ξερω θα ειμαι ενα απο τα χιλιαδες ατομα που σου το εχουν πει αυτο, αλλα οταν βλεπω γυναικες να αισθανονται ετσι νιωθω χρεος απεναντι στον εαυτο μου να του πω: μην υποτιμας τον εαυτο σου και τις δυναμεις σου! σου τα λεω αυτα εκ πειρας! εχω νιωσει ετσι και μπορω να σε καταλαβα.. αλλα αν εσυ δεν αγαπησεις τον εαυτο σου δεν θα το κανει κανεις.. πιστεψεμε! μπορει αυτα να ακουγονται ανουσια, αλλα προσπαθησε.. κανε τον εαυτο σου να να νιωσει δυνατη και θα ανακαλυψεις οτι το μυαλο σου εχει τετοια δυναμη που δε το περιμενες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by υπερεγώ View Post
    λοιπον, σημερα ξυνμησα κ συνειδητοποιησα οτι ειναι μια απο τις ασχημες μερες μου! αυτες που σε πλημμυριζουν απο αγχος και ανυπομονησια για να τελειωσει αυτη η μερα να κοιμηθεις ξανα, χωρις να εχεις σπαταλησει το χρονο σου σε κατι αξιολογο ουτε σε κατι σημιουργικο. το παθαινω συχνα αυτο, χωρις να εχω βρει ακομα τι ειναι αυτο που τα προκαλει ολα αυτα! χρονια προσπαθω να αλλαξω αυτο εγκεφαλικο μου κυτταρο που με κανει να βρισκομαι σε μια κατασταση αθλια και να σεκφτομαι τοσο περιεργα πραγματα..οταν μπηκα στο forum καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου κ αυτο με εκανε να νιωσω ανακουφιση!
    Φυσικά και δεν είσαι μόνη σου! Δεν ξέρω αν σε βοηθάει καθόλου αλλά κι εγώ περιμένω να φτάσει το βράδυ για να ξανακοιμηθώ και δεν λες ότι ξύπνησα και νωρίς σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φυσικά και δεν είσαι μόνη σου! Δεν ξέρω αν σε βοηθάει καθόλου αλλά κι εγώ περιμένω να φτάσει το βράδυ για να ξανακοιμηθώ και δεν λες ότι ξύπνησα και νωρίς σήμερα...
    ενας ομορφος κυκνος δεν πρεπει να κοιματε πολυ,για να τον θαυμαζει ο κοσμος!!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!