Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 484
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 484 of 837 FirstFirst ... 384434474482483484485486494534584 ... LastLast
Results 7,246 to 7,260 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ειμαι πολλα χρονια ετσι οχι δεν εχω δει βελτιωση.
    Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό?

Senior Member
    ειμαι πολλα χρονια ετσι οχι δεν εχω δει βελτιωση.
    θα σου πω κατι τωρα ευχομαι να καταλαβεισ
    το να κουβαλασ ενα φορτιο ψυχολογικο και να λειτουργεισ οπωσ νομιζεισ εσυ σωστα ειναι μεγαλη μαγκια και μονο να το εχεισ
    και να λειτουργεισ δειχνει δυναμη που γινεται σε βαθοσ χρονου κοινωσ κανε διαφορετικα πραγματα αοπ αυτα που κανεισ να δεισ οτι κατι κανεισ και στα μη συνιθισμενα πραγματα η αλλιωσ γινε κομαντο σε αυτα που θεσ κανενασ ανθρωποσ δεν ειναι καλοσ σε ολα καποια τα κανουμε καλα και καποια δεν εχουμε ιδεα
    να στο πω αλλιωσ
    το να παθεισ μια καταθλιψουλα για κανα δυο χρονια ειναι ενα πτυχιακι τυπου λοουερ
    το να αντεχεισ αυτο το πραγμα τοσα χρονια σε κανει κομαντο κι οχι αχρηστο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό?
    σαν τι να κανω!! το μονο που ξερω ειναι οτι και να παω σε ψυχιατρο δεν θα με βοηθησει!! εχω την ατυχια να γνωρισω τον χωρο της ψυχικης υγειας και ως χρηστης και ως επαγγελματιας.
    Last edited by ftatl; 04-06-2015 at 17:50.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    θα σου πω κατι τωρα ευχομαι να καταλαβεισ
    το να κουβαλασ ενα φορτιο ψυχολογικο και να λειτουργεισ οπωσ νομιζεισ εσυ σωστα ειναι μεγαλη μαγκια και μονο να το εχεισ
    και να λειτουργεισ δειχνει δυναμη που γινεται σε βαθοσ χρονου κοινωσ κανε διαφορετικα πραγματα αοπ αυτα που κανεισ να δεισ οτι κατι κανεισ και στα μη συνιθισμενα πραγματα η αλλιωσ γινε κομαντο σε αυτα που θεσ κανενασ ανθρωποσ δεν ειναι καλοσ σε ολα καποια τα κανουμε καλα και καποια δεν εχουμε ιδεα
    να στο πω αλλιωσ
    το να παθεισ μια καταθλιψουλα για κανα δυο χρονια ειναι ενα πτυχιακι τυπου λοουερ
    το να αντεχεισ αυτο το πραγμα τοσα χρονια σε κανει κομαντο κι οχι αχρηστο
    ευχαριστω ελις καταλαβαινω τι θες να πεις. αλλα νιωθω οτι δεν εχω αποθεματα δυναμης και τις περισσοτερες φορες ειμαι στον πατο. κι εχω κουραστει να προσπαθω.

Senior Member
    οταν κουραζεσαι ειναι κουραση δεν ειναι παραιτηση αυτο να σκεφτεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Bγηκα προχθες ηπια 10 μπυρες, γυρισα εφαγα 3 κομματια παστιτσιο 2 τοστ, την βραδυνη δοση αντιψυχωτικου και αφου δεν πεθανα,ολα καλα.

Μπορω να πω αισθανομαι φρεσκαδουρα μετα το μεθυσι. Λιγο καλο καιρο να εκανε να καναμε και κανα μπανακι,τιποτα αλλο δεν θα θελα. Τζαμαικα.

Senior Member

Senior Member
    Χάλια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες κι αισθάνομαι πτώμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ευχαριστω ελις καταλαβαινω τι θες να πεις. αλλα νιωθω οτι δεν εχω αποθεματα δυναμης και τις περισσοτερες φορες ειμαι στον πατο. κι εχω κουραστει να προσπαθω.

Αγαπητη flatl , ισως το προβλημα απαλυνετο αν σταματουσες να προσπαθεις πολυ . Εγω , οταν κουραστηκα να προσπαθω , εδω και 9-10 μηνες , αρχισα να εχω βελτιωση , σταθερη , ακομη και τωρα συνεχιζεται .

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχαχαχ αλεξ ετσι ρε φιλε
    που το ξεθαψες βρε ατιμε???

Junior Member
    Καλησπερα σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω έντονη δυσπνοια. Με πιάνει τυχαία μέσα στην ημέρα. Είχε να με πιάσει καιρό κρίση πανικου. Τι να πω ρε παιδια,εχω κουραστεί πια... Ελεος. Ούτε στον εχθρο μου αυτο το πράγμα. Σήμερα το πρωι πηγα και έκανα εξετάσεις για θυροειδή. Ήταν οι μόνες μπορω να πω που δεν έχω κάνει και μου ειπαν πως τα συμπτωματα μπορει να είναι και αυτο. τι να πω ρε παιδιά,δεν παλεύεται .
    Αν βγουν αρνητικές,τότε για άλλη μια φορα θα πω είναι καθαρά ψυχολογικό. Ακόμα και το τσιγάρο έχω μειώσει εξαιτίας αυτού. δεν μου φτάνει ο αέρας,όσο βαθια ανασα και να πάρω. το έχει παθει κανεις σας,σε τέτοιο βαθμό ?

Senior Member
    σημερα ειμαι ολη μερα στο σπιτι η διαθεση μου ειναι χαλια εχω χασει ηδη τον εαυτο μου. μερικες φορες ειναι που δεν θελω κανεναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by psitakas View Post
    Καλησπερα σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω έντονη δυσπνοια. Με πιάνει τυχαία μέσα στην ημέρα. Είχε να με πιάσει καιρό κρίση πανικου. Τι να πω ρε παιδια,εχω κουραστεί πια... Ελεος. Ούτε στον εχθρο μου αυτο το πράγμα. Σήμερα το πρωι πηγα και έκανα εξετάσεις για θυροειδή. Ήταν οι μόνες μπορω να πω που δεν έχω κάνει και μου ειπαν πως τα συμπτωματα μπορει να είναι και αυτο. τι να πω ρε παιδιά,δεν παλεύεται .
    Αν βγουν αρνητικές,τότε για άλλη μια φορα θα πω είναι καθαρά ψυχολογικό. Ακόμα και το τσιγάρο έχω μειώσει εξαιτίας αυτού. δεν μου φτάνει ο αέρας,όσο βαθια ανασα και να πάρω. το έχει παθει κανεις σας,σε τέτοιο βαθμό ?
    φιλε μου ολους μας μας πιανει και ας μην κανουμε πανικο....απλα αποδεξου οτι στρεσσαρεσε κ αυτο ειναι ενα τιμημα κ μεχρι εκει μην του δινεις σημασια και οσο το αγνοεις τοσο θα φευγει και πιο αραια θα σε επισκεπτεται....οπως οταν πας για τρεξιμο και σε πονανε τα ποδια σου ετσι κ αυτο ειναι μια φυσιολογικη για (εμας) αντιδραση...2 μερες τρελη δυσπνοια απο το πουθενα....γεμιζε την μερα σου με πραγματα που σε ευχαριστουν...και μην αφηνεις το μυαλο σου να κολαει στο τι εχω τι θα με πιασει γτ χανεις τις χαρες τις ζωης και ζεις για να δει αυτη η αηδεια....να σε καλα και καλη δυναμη σου ευχομαθ οπως και σε ολους μας!

Senior Member
    Θλιμμένη και δεν το αντέχω...βασανίζομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και στον λαιμό και έχω την αίσθηση πως θα πνιγώ και θέλω ν' απαλλαγώ απ' αυτό το συναίσθημα... Δεν θέλω να φάω ούτε να βγω έξω -που άλλες φορές το επιδίωκα για να συνέρχομαι λίγο-. Αρχίζω και ανησυχώ γιατί πρώτη φορά η στεναχώρια μου βγαίνει τόσο έντονα μ' αυτό τον τρόπο... Την περνάτε και εσείς "σωματικά";
    Last edited by Deleted-member250416; 07-06-2015 at 15:14.