Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 519
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 519 of 837 FirstFirst ... 19419469509517518519520521529569619 ... LastLast
Results 7,771 to 7,785 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @ρεα thumbs up!
    και σε σενα επισης !! καλα του τα πες!!! ε μα...ειναι που ειναι τα νευρα μας τσακισμενα... πρεπει να ανεχόμαστε και αυτες τις ..μην πω καλυτερα... δηλωσεις!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μαγκ δεν ειναι το ιδιο το ζωντανο δεν του εφταιξε σε τιποτα!
    συγκρινεις ενα ακακο πλασμα με ενα διαρρηκτη???? ομφτζ

Ενταξει , εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην κριση μου στους ανθρωπους , δεν εχω πεσει ποτε εξω για κανεναν-καμμια , και ο Περαστικος ηταν στην αρχη και με εμενα επιθετικος , τον πηρα με το καλο , εχω καποια ικανοτητα σε αυτο , και το παιδι μετα ηρεμησε , εγινε φιλικος , ολοι εχουν εναν καλο εαυτο , και χρειαζονται καποιες ικανοτητες να τους τον βγαλεις . Δεν αναφερομαι σε ανθρωπους που θελουν να σε βλαψουν , γιατι θελουν κατι απο σενα , αλλα γνησιοι ' κακοι ' , δεν υπαρχουν ( πλην ψυχοπαθων/διεστραμμενων , δεν αναφερομαι στο φορουμ και παρεξηγηθω ) . Τουλαχιστον δεν εχω συναντησει ποτε κανεναν στη ζωη μου ολοκληρη .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει , εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην κριση μου στους ανθρωπους , δεν εχω πεσει ποτε εξω για κανεναν-καμμια , και ο Περαστικος ηταν στην αρχη και με εμενα επιθετικος , τον πηρα με το καλο , εχω καποια ικανοτητα σε αυτο , και το παιδι μετα ηρεμησε , εγινε φιλικος , ολοι εχουν εναν καλο εαυτο , και χρειαζονται καποιες ικανοτητες να τους τον βγαλεις .
    .......???????............

Senior Member
    Που ειναι το περιεργο ?

Senior Member
    isxyei ayto oloi exoyn ena kalo kai na kako eayto εγω παντα τουσ βγαζω τον κακο εκτοσ κι αν δε με ξερουνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Που ειναι το περιεργο ?
    ελα ντε...
    "το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση."

-Ενταξει , εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην κριση μου στους ανθρωπους , δεν εχω πεσει ποτε εξω για κανεναν-καμμια , και ο Περαστικος ηταν στην αρχη και με εμενα επιθετικος , τον πηρα με το καλο , εχω καποια ικανοτητα σε αυτο , και το παιδι μετα ηρεμησε , εγινε φιλικος , ολοι εχουν εναν καλο εαυτο , και χρειαζονται καποιες ικανοτητες να τους τον βγαλεις .
    Last edited by Deleted-member-250416b; 09-10-2015 at 08:28.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    isxyei ayto oloi exoyn ena kalo kai na kako eayto εγω παντα τουσ βγαζω τον κακο εκτοσ κι αν δε με ξερουνε

Senior Member
    ευτυχως που δεν ειδα το θεμα πριν να φρικαρω. αλλα δυστυχως κυκλοφορουν αναμεσα μας και ο περαστικός και αλλοι τετοιοι...που κανουν το ονειρο τους πραγματικότητα.

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    ευτυχως που δεν ειδα το θεμα πριν να φρικαρω. αλλα δυστυχως κυκλοφορουν αναμεσα μας και ο περαστικός και αλλοι τετοιοι...που κανουν το ονειρο τους πραγματικότητα.
    εγω εχω μπλοκαρει το συγκεκριμενο ατομο ... σου μεταφερει τοσο φρικιαστικες εικονες που πραγματικα ταραζεσαι!!..
    ναι δυστηχως .. τα ανημπορα αδεσποτακια ειναι πολλες φορες θυματα καποιου σαδιστικου κτηνους ...για αυτες τις περιπτωσεις και για τοσες αλλες πιστευω στην θεια δικη!!... ολα εδω πληρωνονται και μαλιστα με τοκο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post

elis , προτιμω να επικεντρωνομαι στα θετικα του καθε ανθρωπου , που σαφως εχεις , παρα σταρνητικα του , που σαφως εχω . Δεν ειναι δυνατον ναρεσουμε σε ολους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω εχω μπλοκαρει το συγκεκριμενο ατομο ... σου μεταφερει τοσο φρικιαστικες εικονες που πραγματικα ταραζεσαι!!..
    ναι δυστηχως .. τα ανημπορα αδεσποτακια ειναι πολλες φορες θυματα καποιου σαδιστικου κτηνους ...για αυτες τις περιπτωσεις και για τοσες αλλες πιστευω στην θεια δικη!!... ολα εδω πληρωνονται και μαλιστα με τοκο!

Ρεα , ειπε καποιος κατι , ε , και ? αυτο δεν σημαινει κατι . Θα κατσω να χαλαστω επειδη ειπε καποιος κατι , που πιθανοτατα δεν θα το κανει πραξη ? η υπερευαισθησια δεν ειναι καλο πραμα , και επειδη ειχα εμπλακει με την δουλεια που σουχα πει στο πμ. , εκει δεν σηκωνει ευαισθησιες τετοιου τυπου , ημουν υπευθυνος για την ζωη ανθρωπων , και αυτο με σκλυρυνε . Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αν καποιος ζητησει την βοηθεια μου , θα την αρνηθω , τουναντιον .
    Το τι λεει ο καθενας , με αφηνει παγερα αδιαφορο , αλλο να τον δω να το κανει , οι πιο πολλοι μενουν στα λογια .
    Last edited by Macgyver; 09-10-2015 at 10:25.

Senior Member
    Τα ιδια πανω κατω με τον περαστικο ελεγε κ ο φιλος μου...
    Η καταθλιψη του τον εκανε υπερευαισθητο στο ακουσμα ενος σκυλου στην γειτονια του.
    Στην αρχη με ταραζαν τα λογια του,δεν μπορουσα να πιστεψω πως αυτο ο ευαισθητος ανθρωπος μιλουσε ετσι κ απο την αλλη δεν μπορουσε να πειραξει ουτε μυρμιγκι.
    Φυσικα ηταν μονο λογια κ αρκεστηκε μονο στο να φωναξει την αστυνομια κ να κανει μια συσταση στον ιδιοκτητη του σκυλου,ο οποιος το παρατουσε αταιστο κ το καημενο απλως παραπονιοταν...Αν ηθελε να κανει κακο στο ζωο λογικα θα το εκανε κ δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να φωναξει τις αρχεσ
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Aληθεια ειναι , agnostix , κι εγω οταν η κτθλψη μου ηταν στο πικ , ημουν ευερεθιστος . Τωρα που εχει υποχωρησει , εχω κουλαρει γενικως .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    α καλα!!!!......

Οριστε , με αυτην την αμφισβητηση της κριτικης μου ικανοτητας , θα μπορουσα να πιαστω , και να διαπληκτιστω. Αλλα δεν ειμαι ετσι , προσπαθω να μπαινω στην θεση του αλλου , και να επικεντρωνομαι στα θετικα του (σου ) , οποτε κανενα προβλημα !!!
    Για αλλη μια φορα , ολοκληρο θεμα για το τιποτα !!!

Senior Member
    Aληθεια ειναι , agnostix , κι εγω οταν η κτθλψη μου ηταν στο πικ , ημουν ευερεθιστος . Τωρα που εχει υποχωρησει , εχω κουλαρει γενικως .
    Μεχρι κ ο θορυβος που κανει ενα ψυγειο τον ενοχλουσε(πηγε κ το αλλαξε εννοειται)
    Να μην πω για το τικ τακ που κανουν τα ρολογια,οποτε με επισκεπτοταν τα κατεβαζα απο τον τοιχο καθε φορα ...τι να κανουμε ειναι αυτο που λες, Αγγελε
    Καλημερα κιολας
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα