Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 521
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 521 of 837 FirstFirst ... 21421471511519520521522523531571621 ... LastLast
Results 7,801 to 7,815 of 12551
    Senior Member
    κοιτα τα αδεσποτα δεν "φυτρωσαν" ή καποιος μαλακας τα εγκατέλειψε ή καποιος αφησε τον σκυλο του να ζευγαρωσει και πολλαπλασιαστηκαν. αλλα καλυτερα να ξεσπας σε ανθρωπους. πχ παρε στον δημο σου αν σου την σπανε τοσο τα αδεσποτα και πες να τα μαζεψει να τα εμβολιασει να τα στειρωσει και οτι σε ενοχλουν. ειναι μεσα στις υποχρεωσεις τους. Τα σκυλιά και τα γατια που ειναι αδεσποτα σπανια χεζουν οπου ναναι -συνηθως τα σκεπαζουν- αυτα που βλεπεις και πατας ειναι συνηθως απο δεσποζομενα ζωα και ανευθυνους ιδιοκτητες. που επισης αν εχεις τετοιο κολλημα οποιον βλεπεις να κραταει σκυλο δες αν κραταει και σακκουλακι.
    Δεν ακουσα κανενα σκυλο να επιτεθει σε μικρο παιδι. Λύσσα ακομα και εγω που επαθα φοβια σχετικα προσφατα υπαρχει σε κοκκινες αλεπουδες και μονο τοτε τα ζωα γινονται επιθετικα επειδη ειναι αρρωστα. σε οτι αλλη απορια ειμαι προθυμη να σου εξηγησω. επισης αν τα σκυλια σε βλεπουν επιθετικο απεναντι τους λογικο ειναι να σου γαβγιζουν.
    Το θέμα σου ειναι οτι εκνευριζεσαι με το παραμικρο, και ο απο πανω να εκανε ανακαινιση θα σε εκνευριζε. αυτο πρεπει να δουλεψεις. για αρχη κανε αυτο με τον δημο. σου υπενθυμιζω οτι ειναι υποχρεωσή τους

Banned
    Δεν ειναι ακριβως αδεσποτα, τα κρατανε μερικοι γειτονες!! Συμφωνω απολυτως οτι ειναι υποχρεωση του δημου αλλα δεν εχω αυταπατες, στην ελλαδα ζουμε....Πολυ απλα ο δημος χεστηκε για το αν υπαρχουν σκυλια ή όχι, εδω σε λιγο στα σχολεια της περιοχης μου πιο πολλά θα γινουν τα σκυλια παρα οι μαθητες, είναι πραγματικα απιστευτο...Και στο εξωτερικο οταν ημουν πραγματικα να μην ειχα δει ποτε αδεσποτο...
    Εκνευριζομαι απο τους θορυβους και ιδιως απο θορυβους επαναλαμβανομενους, περιοδικους...Οπως το τικ τακ των ρολογιων, ο ηχος που κανει το ψυγειο, η τηλεοραση και βεβαια το γαυγισμα....Η ευαισθησια στους ηχους δεν ειναι το προβλημα αλλα ειναι το αποτελεσμα του προβληματος...το οποιο δεν βλεπω να λυνεται...

Senior Member
    Αν ειναι δεσποζομενα τοτε λες στους ιδιοκτητες οτι θα κανεις καταγγελια. τα ζωα δεν ειναι για να ειναι σε αυλες και μπαλκονια αποκλειστικα. υπαρχει σχετικος νομος. ο δημος δεν χεστηκε γιατι ειναι υποχρεωση του. εχω μιλησει με πολλους και ξερω. (δημους εννοω). 1,3 μυριο μοιραστηκε μολις για την διαχειριση αδεσποτων.
    Στα δικα σου τωρα: ψυχολογο, ψυχιατρο; αγωγή; κανεις κατι γιαυτο ή απλα το υπομενεις; νευρα ειναι πολλα νευρα απλα...κανε κατι ασχολησου με κατι που να σε γεμιζει και να σε κουραζει

Senior Member
    ζουμε στην ελλαδα ναι αλλα εχουν αλλαξει πολλα στη διαχειριση των ζωων.

Senior Member
    Αισθάνομαι άγχος χωρίς λόγο.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Δεν εχω κανει ποτε μου μεχρι τωρα καποια θεραπεια με φαρμακα κλπ, έστω να μιλησω σε καποιο κοντινο προσωπο, ποσο μαλλον σε ειδικο...Φοβαμαι οτι τωρα πια μετα απο τοσα χρονια δεν μπορω να θεραπευτω απο μονος μου εκτος ισως με φαρμακα, μονον ετσι...Στανταρ εχω καταθλιψη, μιζερια στο φουλ, λιγες στιγμες που και που νιωθω λιγο κουλ και ανετος αλλα και παλι μιζεριαζω και επιστρεφω στην ρουτινα μου....Αυτοκτονικοτητα ειχα απο τοτε που με θυμαμαι, απειρες φορες σκεφτηκα ποσο καλυτερα θα ηταν αν δεν ζουσα και αν ειχα αυτοκτονησει πριν δυο χρονια οταν ειχα την ευκαιρια,...Θα μπορουσα να ειχα αυτοκτονησει πριν απο δυο χρονια, ειχα την ευκαιρια μπροστα μου αλλα φοβηθηκα...Οχι επειδη φοβηθηκα τον θανατο αλλα επειδη φοβηθηκα μηπως αποτυχω...Αν βρισκομουν ως δια μαγειας στην κορυφη kανενος ουρανοξυστη θα ειχα πηδηξει κατευθειαν, ισως να δισταζα στην αρχη, αλλα θα το εκανα αφου θα ειχα 100% πιθανοτητες να σκοτωθω....Καπως ετσι εχουν τα πραγματα....

Senior Member
    Γάτε πολλες φορές και εγώ. αλλα δεν ειναι χωρίς λογο. μηπως περασες κατι που σε στρεσαρε προσφατα; μήπως προκειται να περασεις κατι;
    Περαστικέ, το ξερω οτι τα λογια δεν εχουν και μεγαλη σημασια στην περιπτωση μας. εγω περασα πολλες φορες καταθλιψη. νομιζω ειχα αγχος απο μικρο παιδι καθως εχασα τη μητερα μου και ημουν σχεδον μωρο. Αυτα μου βγηκαν αργοτερα ως ψυχοσωματικα. Μου πηρε χρονο να τα αποδεχτω. στα 35 μου ξεκινησα αγωγή (γιατι ημουν σε κριση τρελλη) ταυτοχρονα με ψυχοθεραπεια. με βοηθησαν και τα δυο παρα πολυ. εχω τα πανω μου και τα κατω μου αλλα κρισεις πανικου παθαίνω παλι. γιαυτο και ξαναρχισα πριν μια βδομαδα αγωγή. και μια νεα μεθοδο ψυχοθεραπειας. δεν υπαρχει ηλικια παντως για να μαθεις τον εγκεφαλο σου να δουλευει σε αναποδες στροφες ακου που σου λεω

Senior Member
    Fleur έχω παρατηρήσει, πως αν κάνω πολλά μέσα στη μέρα, το βραδάκι με πιάνει αυτό το πράγμα. Σήμερα πήγα γυμναστήριο, σε δραστηριότητα με άλλα παιδιά και μετά για ψώνια. Αύριο δεν έχω να κάνω τίποτα και το βράδυ το απεχθάνομαι γιατί με παίρνει δύσκολα ο ύπνος. Για αυτό με πιάνει και τότε νομίζω. Εσένα σε πιάνει έτσι;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    οχι εγω το πρωι ειμαι χαλια, μεχρι να ξεκινησει η μερα. βρε πραγματα να κανεις και μονος που σε ευχαριστουν, εστω μια ταινια, ενα παιχνιδι διαδικτυακο κατι...

Senior Member
    Fleur, είμαι πολύ μοναχικός από παιδί. Όλα όσα κάνω, τα κάνω μοναχικά εδώ και 28 χρόνια. Και τα χόμπι μου μοναχικά είναι. Είχα μάθει να περνάω ωραία μόνος, τελευταία όμως, δεν αντέχω την μοναξιά. Νιώθω πίεση μόνος, σαν να θέλω να κάνω κάτι και δεν το έχω κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω εχω μπλοκαρει το συγκεκριμενο ατομο ... σου μεταφερει τοσο φρικιαστικες εικονες που πραγματικα ταραζεσαι!!..
    ναι δυστηχως .. τα ανημπορα αδεσποτακια ειναι πολλες φορες θυματα καποιου σαδιστικου κτηνους ...για αυτες τις περιπτωσεις και για τοσες αλλες πιστευω στην θεια δικη!!... ολα εδω πληρωνονται και μαλιστα με τοκο!
    πως τον μπλόκαρες ?

Senior Member
    Ναι κι η διαχείριση υποκριτική είναι γι' αυτό και διέγραψε το γεμάτο αγάπη μήνυμα σου...όσο για το τι είμαστε εμείς οι υπερευαίσθητοι άστο και κοίτα καλύτερα τον εαυτό σου που είσαι γεμάτος κακία...καληνύχτα, εγώ πάω για ύπνο με την συνείδηση μου ήσυχη μιας και δεν θέλω να σκοτώσω ούτε ζώο ούτε άνθρωπο αφού πρώτα σε βάλω κι εγώ στη λίστα αγνόησης, καλά είπε η ρέα (αν θυμάμαι καλά, αν όχι ζητώ συγγνώμη) είσαι τρομαχτικός και δεν χρειάζομαι άλλο φόβο στη ζωή μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    που είναι αυτή η λίστα είπαμε ? και πως βάζεις κάποιον σε αυτήν ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    που είναι αυτή η λίστα είπαμε ? και πως βάζεις κάποιον σε αυτήν ?
    Πρέπει να πας στο προφίλ του ατόμου που θες να μπλοκάρεις κι εκεί έχει επιλογή "προσθήκη στη λίστα αγνόησης"...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    =================
    Last edited by Guest17012017; 11-10-2015 at 00:34.