Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 522
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 522 of 837 FirstFirst ... 22422472512520521522523524532572622 ... LastLast
Results 7,816 to 7,830 of 12551
    Banned
    Είμαι τρομαχτικός και φρικιο και τέτοιες φρικιαστικες σκεψεις(και πολυ χειροτερες απο αυτες που δημοσιευω)εκανα απο πολλα χρονια πριν...Ήδη απο τις πρωτες ταξεις του δημοτικου ταυτιζομουν με τους villains των ταινιων και γενικα θεωρουσα πιο ελκυστικους τους κακους χαρακτηρες...εχω δει βλεπετε πολλους καλους ανθρωπακους στην συντομη ζωη μου που στο τελος μονο που δεν τους ειπαν και μαλακες...προτιμω να με λενε φρικιο παρα να με λενε <<καλο παιδι>>>....Γιατι εχω καταλαβει οτι οι <<καλοι ανθρωποι>> ειναι και αυτοι που τρωνε τις μεγαλυτερες πορτες....Ένας ανθρωπος με προβληματα συμπεριφορας ειμαι και εσεις ουτε που συγκινηστε να μπειτε λιγο στην θεση μου....

Περαστικός μην προσπαθείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με λάθος τρόπο. Δυο μηνύματα σου διάβασα και κατάλαβα ότι τα μισά που λες είναι ψέμματα και τα άλλα μισά για να προκαλέσεις τους συνανθρώπους σου που σε διαβάζουν. Αλήθεια πόσο μόνος πρέπει να νιώθεις ; Κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να τον λυπούνται αλλά εσυ το συναίσθημα της αδιαφορίας μου βγάζεις αυτή την ώρα..και που είσαι μην διαβάζεις πολλά κόμικς δεν θα μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια !!!

Senior Member
    Εγω τον καταλαβαινω τον Περαστικο , ειναι ενα καλο παιδι , που θελει να κανει τον κακο , γιαυτο και τον υποστηριζω , καταλαβαινω το σκεπτικο του , εχει μια βαση . Δεν ειναι ωραιο να κοροιδευεις καποιον , ο καθενας εχει τα προβληματα του , για ναναι εδω μεσα .
    Κι εγω μικρος , δεν μαρεσε που ημουν το καλο παιδι , γιαυτο και πλακωθηκα τα τελευταια 25 χρονια στην γυμναστικη , ωστε να μην μπορει να με πει κανεις ' καλο παιδι ' με την κακη εννοια βεβαια , του θυματος .

Senior Member
    Ταραγμένη και κουρασμένη...τώρα το πρωί είδα έναν εφιάλτη, πολύ περίεργο όνειρο, δεν το θυμάμαι καλά αλλά με τάραξε...έκανα ένα καφεδάκι τώρα κι ελπίζω να ηρεμήσω σιγά σιγά...και τα πήρα κανονικά χθες τα φάρμακα μου, περίεργο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α, τώρα το θυμήθηκα...είδα ότι πήγαινα στη δουλειά και φορούσα σαγιονάρες και μου κόπηκε η μία και σκεφτόμουν πως θα περπατήσω (εν τω μεταξύ ήμουν μέσα σε πρωινάδικο) κι όλοι ξαφνικά άρχισαν ν' ασχολούνται μαζί μου και συγκεκριμένα ήταν ένας σχετικά μεγάλος κύριος που ήθελε να με βοηθήσει κι εγώ ήθελα να τον αποφύγω γιατί με τρόμαζε αλλά αυτός εκεί και στο τέλος κι αυτός αλλά και οι πωλήτριες του μαγαζιού μου έβαζαν μια σακούλα στο κεφάλι για να με προστατέψουν τάχα μου από τη βροχή αλλά εγώ είχα πέσει στα γόνατα με τόσα άτομα που προσπαθούσαν να το κάνουν με το ζόρι...κι εκεί ξύπνησα...τί στο καλό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, τώρα το θυμήθηκα...είδα ότι πήγαινα στη δουλειά και φορούσα σαγιονάρες και μου κόπηκε η μία και σκεφτόμουν πως θα περπατήσω (εν τω μεταξύ ήμουν μέσα σε πρωινάδικο) κι όλοι ξαφνικά άρχισαν ν' ασχολούνται μαζί μου και συγκεκριμένα ήταν ένας σχετικά μεγάλος κύριος που ήθελε να με βοηθήσει κι εγώ ήθελα να τον αποφύγω γιατί με τρόμαζε αλλά αυτός εκεί και στο τέλος κι αυτός αλλά και οι πωλήτριες του μαγαζιού μου έβαζαν μια σακούλα στο κεφάλι για να με προστατέψουν τάχα μου από τη βροχή αλλά εγώ είχα πέσει στα γόνατα με τόσα άτομα που προσπαθούσαν να το κάνουν με το ζόρι...κι εκεί ξύπνησα...τί στο καλό;
    Μεγαλη πορτα θα διαβης .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μεγαλη πορτα θα διαβης .............
    Ε; Δεν κατάλαβα...

Senior Member
    Ε; Δεν κατάλαβα...

Η εξηγηση του ονειρου σου ..........

Senior Member
    Η εξηγηση του ονειρου σου ..........
    Ναι, αυτό το κατάλαβα απλά μου κάνει εντύπωση...πού οδηγεί άραγε αυτή η πόρτα;

Senior Member
    Ναι, αυτό το κατάλαβα απλά μου κάνει εντύπωση...πού οδηγεί άραγε αυτή η πόρτα;

Kαι που θες να ξερω , σε ολα τα ονειρα , ετσι δεν αρχιζει η εξηγηση ?

Senior Member
    Kαι που θες να ξερω , σε ολα τα ονειρα , ετσι δεν αρχιζει η εξηγηση ?
    Α δεν ξέρω, μπορεί...δεν έχω κανέναν να μου τα εξηγεί...όσο για το που οδηγεί η πόρτα αυτοί είναι δικοί μου προβληματισμοί για το μέλλον...αναρωτιέμαι για κάποια πράγματα...
    Αχ, άντε να ξυπνήσουν οι δικοί μου να δω κανέναν άνθρωπο αγριεύομαι μόνη μέσα στα σκοτάδια πάλι καλά που είσαι κι εσύ online...όταν με το καλό θα καταφέρω να μείνω μόνη θα χρειαστώ δύναμη και διάστημα προσαρμογής σίγουρα...
    Πάντως στο όνειρο πριν μου την πέσουνε είδα ότι θα διάλεγα ένα πολύ λαχταριστό μεγάλο μπισκότο γεμιστό με σοκολάτα αλλά έμεινα με την όρεξη...

Senior Member

Πάντως στο όνειρο πριν μου την πέσουνε είδα ότι θα διάλεγα ένα πολύ λαχταριστό μεγάλο μπισκότο γεμιστό με σοκολάτα αλλά έμεινα με την όρεξη...

Αυτο ειναι ευκολο στην εξηγηση , ο νηστικος , καρβελια ονειρευεται .........

Καλα τι σκοταδια λες , εδω στην Αθηνα εχει ξημερωσει ηδη , η Θεσσαλονικη ποσες ωρες ειναι πισω ? μια νομιζω , η οχι ?

Senior Member
    Αυτο ειναι ευκολο στην εξηγηση , ο νηστικος , καρβελια ονειρευεται .........

Καλα τι σκοταδια λες , εδω στην Αθηνα εχει ξημερωσει ηδη , η Θεσσαλονικη ποσες ωρες ειναι πισω ? μια νομιζω , η οχι ?
    Ναι, άσε και δεν έχουμε κανένα μπισκότο να φάω για πρωινό...

Χα χα, κοίτα κανονικά έχει ξημερώσει αλλά ήλιο δεν βλέπεις πουθενά μια σκοτεινιά είναι μ' αυτή τη βροχή αφού έχω ακόμα αναμμένο το φως....

Banned
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Περαστικός μην προσπαθείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με λάθος τρόπο. Δυο μηνύματα σου διάβασα και κατάλαβα ότι τα μισά που λες είναι ψέμματα και τα άλλα μισά για να προκαλέσεις τους συνανθρώπους σου που σε διαβάζουν. Αλήθεια πόσο μόνος πρέπει να νιώθεις ; Κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να τον λυπούνται αλλά εσυ το συναίσθημα της αδιαφορίας μου βγάζεις αυτή την ώρα..και που είσαι μην διαβάζεις πολλά κόμικς δεν θα μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια !!!

Τράβα δες το August Underground και το A Serbian Film και θα σου πω εγώ χαβαλεδες βρε ονειδος της κακιας ωρας!! Εγώ όσα λέω είναι απολυτως αληθινά και χαίρομαι που τα όσα σας ποσταρω ειναι τοσο φρικιαστικα που μοιαζουν για ψεματα, εγώ όμως αν σε είχα μπροστα μου θα σου ειχα αποδειξεις για τα οσα ισχυριζομαι τωρα, οποτε εχω την συνειδηση μου ησυχη....Να προκαλεσω φυσικα και θελω, ετσι μου γουσταρει, μου γουσταρει να λεω τις σκεψεις μου περι αυτοκτονιας και αλλες φρικες και να διαβαζω απαντησεις....Δεν είναι μόνο ότι είμαι "καλός" όπως λεει ο μακ και το παιζω νταης του φορουμ, μιλαω ειληκρινά αλλά εσεις δεν με πιστευετε λες και η αυτοκτονικοτητα και η καταθλιψη ειναι το πιο απιστευτο πραγμα σε αυτον τον τον κωλοκοσμο

Senior Member
    καλα περαστικε αμα εισαι κι εσυ νταησ καηκαμε απλα ξεφορτωνεισ με λαθοσ τροπο
    θα ελεγα εγω αυτα για την κοινωνια τα ξερουμε δεν περιμενουμε απο σενα να μασ τα πεισ
    απλα πεσ και καμια μαλακια κτι αλλο βρε αδερφε μην εισαι μονοτονοσ γι αυτο
    σου ειπα εμεισ οι μεγαλυτεροι ειμαστε κουλ με αυτα εσεισ οι μικροι δε ξερω πωσ τα περνετε ολα αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))