Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 531
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 531 of 837 FirstFirst ... 31431481521529530531532533541581631 ... LastLast
Results 7,951 to 7,965 of 12551
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια! Μόλις ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο...

Τον Simon Pegg δεν τον ξέρω αλλά την Kate Beckinsale ναι και μ' αρέσει από τότε που την είχα δει στην ταινία "Serendipity", την έχεις δει; Είναι πολύ ωραία και διαδραματίζεται κοντά στα Χριστούγεννα οπότε είναι κι επίκαιρη...θα την ψάξω την ταινία που μου προτείνεις την επόμενη φορά που θα πάω στο βίντεο κλαμπ, ειδικά αφού έχει και σκύλο είναι ένα επιπλέον ατού...γι' απόψε αν δεν με πάρει ο ύπνος λέω να δω το "Notting Hill"...το έχεις δει;
    To serendipity το εχω δει γιατι παιζει ο λατρεμενος john cusack! εχω δει σχεδον ολες του της ταινιες.Το Notting Hill δεν το εχω δει.Ειναι ωραιο?

Α! κυκνε τωρα μολις μου ηρθε στο μυαλο μια φοβερη χριστουγεννιατικη κωμωδια! ειναι το ''Elf'' το εχεις δει?

Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι το ειδα και εγω....!!
    ναι τα bp είναι ..με 50 πόντους παιρνεις ότι καλλυντικό μακιγιαζ θες με 2.90, ε και ειχα κατι αλλες ελειψεις και φυσικα τις πήρα με τις προσφορες και μαζευτηκαν οι πόντοι! ... στου δεκεμβριου με 50 πόντους παιρνεις οποιο προιον περιποιησης προσωπου θες με 2,90... παρε καταλογο και δες ...και τον αλλο μηνα εχει αρωμα ...οποιο θες !!!... θελει λιγες μαθηματικες πραξεις αλλα τελικα συμφερει .. )) ΨΑΞΤΟ!
    Αυτο με το αρωμα συμφερει! τα high end αρωματα ειναι πανακριβα αλλα με τους ποντους λογικα θα το παρεις πιο φθηνα! εγω δυστηχως δεν μπορω να φορεσω αρωμα το σκυλακι μου ειναι αλλεργικο.Εχει δυσπνοια και μου ειπε ο κτηνιατρος να τον εχω μακρια απο εντονες μυρωδιες.Αφου να σκεφτεις μπορει να τυγανιζω πατατες και τον πιανει δυσπνοια τον καημενουλη μου.

Senior Member
    ναι το ειδα και εγω....!!
    ναι τα bp είναι ..με 50 πόντους παιρνεις ότι καλλυντικό μακιγιαζ θες με 2.90, ε και ειχα κατι αλλες ελειψεις και φυσικα τις πήρα με τις προσφορες και μαζευτηκαν οι πόντοι! ... στου δεκεμβριου με 50 πόντους παιρνεις οποιο προιον περιποιησης προσωπου θες με 2,90... παρε καταλογο και δες ...και τον αλλο μηνα εχει αρωμα ...οποιο θες !!!... θελει λιγες μαθηματικες πραξεις αλλα τελικα συμφερει .. )) ΨΑΞΤΟ!
    Περίεργο, δεν είδα να γράφει κάτι τέτοιο στον κατάλογο μου...και με τα μαθηματικά δεν τα πάω καθόλου καλά, τα μισούσα στο σχολείο...Πάντως χαίρομαι που εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία... Την δοκίμασες την πούδρα; Πώς σου φάνηκε;

Όσον αφορά την δέκατη εντολή όταν τελείωσε σκεφτόμουν ότι υπάρχουν άρρωστα μυαλά μη διαγνωσμένα και που δεν παίρνουν καμιά αγωγή κι ο κόσμος είναι προκατειλημμένος και "φοβάται" εμάς που είμαστε διαγνωσμένοι και παίρνουνε φάρμακα...με στεναχωρεί αυτό το πράγμα...

Τέλος, έχω ραντεβού με την ψυχολόγο σήμερα αλλά νιώθω τόσο άσχημα ψυχολογικά που δεν θέλω να βγω καθόλου από το σπίτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    To serendipity το εχω δει γιατι παιζει ο λατρεμενος john cusack! εχω δει σχεδον ολες του της ταινιες.Το Notting Hill δεν το εχω δει.Ειναι ωραιο?
    Ναι, είναι πολύ ωραίο! Παίζει ο Hugh Grant κι η Julia Roberts...ορίστε το trailer για να πάρεις μια ιδέα:
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α! κυκνε τωρα μολις μου ηρθε στο μυαλο μια φοβερη χριστουγεννιατικη κωμωδια! ειναι το ''Elf'' το εχεις δει?
    Όχι, δεν το έχω δει...με ποιους ηθοποιούς είναι για να το αναζητήσω στο βίντεο κλαμπ κοντά στα Χριστούγεννα;
    Θέλω να δω και το χριστουγεννιάτικο που έβγαλε "Η εποχή των παγετώνων", έχεις δει καμιά από τις ταινίες;

Banned
    αχ αυτο το αγοτι αχ!!... τον εχεις δει στην ταινια ο κηπος του καλου και του κακου..καπως ετσι λεγοταν... τρελαινομαι για τετοιες ταινιες !!
    το νοττιν χιλ , για μενα , εδωσε ρεστα το αγγλοσαξωνικο χιουμορ για αλλη μια φορα... το σεναριο δεν λέει και πολλα ...αλλα οι αγγλοι εχουν χιουμορ αξεπεραστο μερικες φορες

Banned
    Αυτο με το αρωμα συμφερει! τα high end αρωματα ειναι πανακριβα αλλα με τους ποντους λογικα θα το παρεις πιο φθηνα! εγω δυστηχως δεν μπορω να φορεσω αρωμα το σκυλακι μου ειναι αλλεργικο.Εχει δυσπνοια και μου ειπε ο κτηνιατρος να τον εχω μακρια απο εντονες μυρωδιες.Αφου να σκεφτεις μπορει να τυγανιζω πατατες και τον πιανει δυσπνοια τον καημενουλη μου.
    ελα μωρε το κακομοιρουληηη !!! χαχαχαχα... σε αποτρεπει απο τα τηγανητα ομως και μπραβο του...ο δικος μου ο κοπριτακος ..οταν μαγειρευω με επιθεωρει σχολαστικα... και φυλλαει καραουλι στην κουζινα μεχρι να πάρει τον μεζε του... ειναι νομος!!
    καλα τα αρωματα τα ακριβα τα εχω κόψει απο τοτε που ηρθε η μερκελ ..εχει αλλεργεια και αυτη η σκυλλιτσα φαινεται.. και επαιρνα τα τυποις..αλλα και αυτα για να πετυχεις ενα με καλη δειαρκεια θες γυρω στο 10 κο...εσυ λόγο του αφεντη του σπιτιου, μπορεις να κοιταξεις σε τυπου πουδρε αρωματα..να μυριζεις σαν μωρακι .. αυτην την υπέροχη φρεσκαδα!καπου πήρε το ματι μου ενα αρωμα τυπου dove το σαπουνι..αν εχει την αποδοση που φανταζομαι ... θα ναι υπέροχο ειδικα για πρωι..αν το βρεις δοκιμασε το και εσυ ..."λογικα" δεν θα ειναι εντονη η μυρωδια του

Banned
    εγω για χριστουγεννα πάντα μα παντα μια ειναι η ταινια που ΠΡΕΠΕΙ να βλεπω ειναι η μεκα της κοριτσιστικης ταινιας!!!

Senior Member
    να σασ πω πωσ εμπλεξα ειπα μια γερη μαλακια για τον ανθρωπο
    που μπορει να μασ αλλαξει ολουσ τη ζωη αυτη η μαλακια που ειπα
    ειναι τοσο δυνατη που μπορει να χρησιμοποιηθει με πολλουσ τροπουσ
    την απεδειξα με ολουσ τουσ τροπουσ και τωρα μενει τι θα αποφασισουνε οι μεγαλοι
    το θεμα ειναι να τουσ πεισουμε να κανουν κατι καλο κι οχι να μασ κανουν παλι μαλακια
    ετσι νομιζω εγω οτι ειναι τα πραγματα απο μεριασ μου αλλα δε ξερω σιγουρα ποια μαλακια απο ολεσ ειναι το προβλημα
    παντωσ τωρα ειμαι σχετικα καλα στην υγεια μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    επισησ σε αυτη τη φαση που ειμαι εγινα ζωον ορθιο αλλα ειναι απο αυτα που εχω περασει
    να ξερετε παντωσ οτι και οι αναισθητοι εχουν ευαισθησιεσ και οι βασανισμενοι και ολοι
    μπορει να μαι λιγο ζωακι αλλα μερικα πραγματα μεινανε σταθερα

Senior Member
    αυτη ειναι η αληθεια

Senior Member

Senior Member
    αποκαλυφθηκε τι κανατε ρε ανωμαλαρεσ γινατε ρεζιλι παγκωσμιωσ ανωμαλαρεσ ε ανωμαλαρεσ
    παιδι ημουνα και με ταιζατε δηλητηρια ρε ανωμαλαρεσ επειδη σασ ειπαν κατι ανωμαλαρεσ βγηκατε ολοι σασ

αχ αυτο το αγοτι αχ!!... τον εχεις δει στην ταινια ο κηπος του καλου και του κακου..καπως ετσι λεγοταν... τρελαινομαι για τετοιες ταινιες !!
    το νοττιν χιλ , για μενα , εδωσε ρεστα το αγγλοσαξωνικο χιουμορ για αλλη μια φορα... το σεναριο δεν λέει και πολλα ...αλλα οι αγγλοι εχουν χιουμορ αξεπεραστο μερικες φορες
    Rea ερωτευμενη και εσυ με τον John cusack? την εχω δει την ταινια ο κηπος του καλου και του κακου.Ειναι φοβερος ο cusack! αγαπημενες μου ταινιες απ'τον John ειναι Το ''high fidelity'' , 1408, war, inc. , grosse pointe blank ,the raven.