Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 539
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 539 of 837 FirstFirst ... 39439489529537538539540541549589639 ... LastLast
Results 8,071 to 8,085 of 12551
    Senior Member
    Εμένα μου αρεσει η σκηνοθετική άποψη. Παίζει να δω και μια ταινια 100 φορές μέχρι να μπω στο μυαλό του σκηνοθέτη. Αν είναι βαρετο βέβαια, θα προσεξω και τους ηθοποιους

Senior Member
    Καλημέρα!

Χθες πήρα αργά το seroquel γιατί με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα μέσα στη νύχτα με ανησυχία (κατά τις 2) και το πήρα τότε και τώρα νιώθω το κεφάλι μου βαρύ και πρέπει να πάρω και το πρωινό εν μέσω άλλων...έχετε καμιά ιδέα για να περάσει εκτός από τον καφέ που πίνω; Σε λίγο θα φύγουν κι οι γονείς μου και θα μείνω ολομόναχη και φοβάμαι και πρέπει να έχω και το μυαλό μου γιατί θα έρθει ο υδραυλικός να πάρει τα κλειδιά για το σπίτι του αδελφού μου για να δουλέψει κι αγχώνομαι...

Come out, come out wherever you are!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Kεφακια , κεφακια σημερα , ε ? αμα τον ξερεις τον υδραυλικο τι φοβασαι ? αμα ανοιγω σε καποιον που δεν γνωριζω ( και πρεπει να ανοιξω ) το ενα μου χερι ειναι στην πορτα , και το αλλο , αυτο που δεν φαινεται , κραταει μια κοντοκαννη.............................� �πικινδυνοι καιροι..

Πηγα στον γυναικολογο και δεν εχω καλα νεα.Μου βρεικαν ενα ινομυωμα 5 εκατοστα.Μου ειπαν οτι δεν ειναι καρκινος αλλα εγω φοβαμαι για την ζωη μου! φοβαμαι μηπως γυρισει σε κακοηθεια! δεν με νοιαζει πλεον να κανω παιδι αφου δεν μπορω.

Senior Member
    Δεν μπορεις να κανεις παιδι , ε ? δεν σε πειραζει , bullet ? δεν γυρναει σε κακοηθεια το ινομυωμα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kεφακια , κεφακια σημερα , ε ? αμα τον ξερεις τον υδραυλικο τι φοβασαι ? αμα ανοιγω σε καποιον που δεν γνωριζω ( και πρεπει να ανοιξω ) το ενα μου χερι ειναι στην πορτα , και το αλλο , αυτο που δεν φαινεται , κραταει μια κοντοκαννη............................. επικινδυνοι καιροι..
    Δεν φοβόμουν τον υδραυλικό απλά αγχώθηκα μέχρι να έρθει μην με πετύχει σε καμιά τουαλέτα π.χ. κι αργήσω ν' ανοίξω...

Τα χρειάστηκα στην κυριολεξία όμως όπως ακριβώς είπες "επικίνδυνοι καιροί"...άκουγα θόρυβο στην πόρτα σαν να προσπαθούσε κάποιος ν' ανοίξει και δεν μπορούσε κι η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως δυσκολεύονταν η μαμά ή ο μπαμπάς μου και να τους ανοίξω αλλά την απέρριψα με μια δεύτερη σκέψη...πάω στην πόρτα, ανάβω το φως του διαδρόμου, κοιτάω απ' το ματάκι και βλέπω μια άγνωστη γυναίκα να στέκεται ακριβώς μπροστά και μόλις είδε φως τότε χτύπησε το κουδούνι και μου λέει "καλησπέρα" σαν απάντηση στην ερώτηση μου "ποιος είναι;", ξαναρωτάω και μου λέει "να με βοήθησετε κυρία"...φυσικά και δεν άνοιξα αλλά τρόμαξα, κλείδωσα και πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο να έρθουν...ο πατέρας μου σκέφτεται μήπως πρέπει ν' αλλάξουμε κλειδαριά...

Ακόμα χτυπάει γρήγορα η καρδιά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μου ειπαν οτι το ινομυωμα μπορει να μου προκαλεσει αποβολη μπορει και οχι.Και μου ειπαν να το παρακολουθω.Δεν με πειραζει αρκει να ζησω.Αληθεια λες οτι δεν γυρναει σε κακοηθεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Πηγα στον γυναικολογο και δεν εχω καλα νεα.Μου βρεικαν ενα ινομυωμα 5 εκατοστα.Μου ειπαν οτι δεν ειναι καρκινος αλλα εγω φοβαμαι για την ζωη μου! φοβαμαι μηπως γυρισει σε κακοηθεια! δεν με νοιαζει πλεον να κανω παιδι αφου δεν μπορω.
    Μην ανησυχείς bulletproof, εγώ ξέρω πως εξαφανίζονται με χάπια ή αφαιρούνται...δεν σου είπε περισσότερες λεπτομέρειες ο γυναικολόγος;

Senior Member
    Καλα κανεις και φοβασαι ......να μην ανοιγεις σε κανεναν .....η κλειδαρια δεν ειναι το προβλημα .....το προβλημα ειναι οτι καπιοι ανοιγουν ......καθα μερα περισυ , 35 διαρρηξεις , και επειδη μενω σε ευπορη συνοικια , οι 4 καραμπινες μου , ειναι σετοιμοτητα , Κυκνακο ..........δεν θα διστασω νανοιξω πυρ .............δεν ειδες τον υπεροχο γατουλη μου ομως , εσυ θα τον εκτιμουσες δεοντως , ως γνωστρια ....

Banned
    Λίγο αποσυντονισμένος από τη βαβούρα των γιορτών

Senior Member
    Μου ειπαν οτι το ινομυωμα μπορει να μου προκαλεσει αποβολη μπορει και οχι.Και μου ειπαν να το παρακολουθω.Δεν με πειραζει αρκει να ζησω.Αληθεια λες οτι δεν γυρναει σε κακοηθεια?

Ναι , αληθεια λεω , ειχε η αδελφη μου , και το αφαιρεσε , τωρα εχει 3 παιδια , κι εχω πολυ καλο παιδικο φιλο γιατρο ..

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μην ανησυχείς bulletproof, εγώ ξέρω πως εξαφανίζονται με χάπια ή αφαιρούνται...δεν σου είπε περισσότερες λεπτομέρειες ο γυναικολόγος;
    Μου ειπε οτι αφαιρουνται αλλα για χαπια δεν μου ειπε κατι.Στο δημοσιο νοσοκομειο της πολης μου πηγα.Θα παω και σε ιδιωτη να παρω δευτερη γνωμη και συμβουλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα κανεις και φοβασαι ......να μην ανοιγεις σε κανεναν .....η κλειδαρια δεν ειναι το προβλημα .....το προβλημα ειναι οτι καπιοι ανοιγουν ......καθα μερα περισυ , 35 διαρρηξεις , και επειδη μενω σε ευπορη συνοικια , οι 4 καραμπινες μου , ειναι σετοιμοτητα , Κυκνακο ..........δεν θα διστασω νανοιξω πυρ .............δεν ειδες τον υπεροχο γατουλη μου ομως , εσυ θα τον εκτιμουσες δεοντως , ως γνωστρια ....
    Δεν ανοίγω αν δεν ρωτήσω ποιος είναι κι αν δεν τον γνωρίζω προφανώς...αλλά καραμπίνα δεν έχω ούτε μία, το πολύ πολύ να πάρω το χασαπομάχαιρο για όπλο...

Για τον γατούλη αν θέλεις στείλε φωτογραφία σ' αυτό το e mail: [email protected] Κι αν μπορείς να βγάλεις και τον γάτο του Σκλαβενίτη και να μου τον στείλεις κι αυτόν θα χαιρόμουν πολύ!

Πάντως τι να πω ρε παιδιά, τι γίνεται στον κόσμο; Είναι να φοβάσαι και τη σκιά σου...πριν χρόνια με είχε παρενοχλήσει κάποιος που μπήκε μαζί μου στο ασανσέρ της οικοδομής και τον άφησα γιατί πίστεψα πως κάποιον πήγαινε να επισκεφθεί, τώρα αυτό...πως μετά να μην τρομοκρατούμαι; Είμαι υπερβολική; Πείτε μου ειλικρινά...

Senior Member
    Μου ειπε οτι αφαιρουνται αλλα για χαπια δεν μου ειπε κατι.Στο δημοσιο νοσοκομειο της πολης μου πηγα.Θα παω και σε ιδιωτη να παρω δευτερη γνωμη και συμβουλες.
    Εύχομαι ν' ακούσεις καλύτερα νέα αυτή τη φορά! ♥

Senior Member
    Kυκνακο , θα σου στειλω στο μειλ αυτο τον δικο μου ! του Σκλαβενιτη , πρεπει να τον φωτογραφισω.......

Υπερβολικη δεν εισαι ...............αοπλη εισαι !