Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 544
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 544 of 837 FirstFirst ... 44444494534542543544545546554594644 ... LastLast
Results 8,146 to 8,160 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    θα σου πω κατι αλλο την πρωτη φορα (ας πουμε) που επαθα καταθλιψη (εκει που νομιζα οτι ειχα χασει καθε ελπιδα για τα παντα σχεδον) βρηκα εναν ανθρωπο που μου αλλαξε 180 μοιρες την ζωη μου για ενα δαστημα περιπου ενος χρονου!
    ασχετα τι εκανα ο βλακας μετα και τα γκρεμισα ολα και καλα να παθω πλεον (τα εχω αποδεκτει πλεον οπως εχουν γινει και κοιταω μπροστα)

δεν ξερω ακριβως τι περνας αλλα απλα μην παρατας αυτο που κανεις η που εχεις αρχισει ...

οι περισσοτεροι τα παρατανε εννοω εχουν φτασει στην πηγη και δε το ξερουν (τροφη για σκεψη )
    Βασικά δεν κάνω τίποτα, απλά επιβιώνω αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν ζω...είμαι σαν ζωντανή - νεκρή...απλά αναπνέω, τρώω κλπ αλλά ως επί το πλείστον τίποτα άλλο σημαντικό...είμαι 37 χρονών και δεν έχω σύντροφο άρα δεν βλέπω οικογένεια και παιδιά στον ορίζοντα που θέλω να κάνω, δουλειά δεν έχω...τι να με κρατήσει και να με κάνει ευτυχισμένη; Δεν έχω τίποτα, νιώθω άδεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βασικά δεν κάνω τίποτα, απλά επιβιώνω αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν ζω...είμαι σαν ζωντανή - νεκρή...απλά αναπνέω, τρώω κλπ αλλά ως επί το πλείστον τίποτα άλλο σημαντικό...είμαι 37 χρονών και δεν έχω σύντροφο άρα δεν βλέπω οικογένεια και παιδιά στον ορίζοντα που θέλω να κάνω, δουλειά δεν έχω...τι να με κρατήσει και να με κάνει ευτυχισμένη; Δεν έχω τίποτα, νιώθω άδεια...
    με στεναχωρει ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα...

Banned
    και γιατι το λεω αυτο γιατι και γω εχω νιωσει ετσι (φανταζομαι εσυ σιγουρα εχεις περασει πιο δυσκολα απο μενα) και δεν μπορω να σε βοηθησω αποτι φαινεται να αλλαξεις την "οπτικη γωνια " που βλεπεις τα πραγματα

Senior Member
    και γιατι το λεω αυτο γιατι και γω εχω νιωσει ετσι (φανταζομαι εσυ σιγουρα εχεις περασει πιο δυσκολα απο μενα) και δεν μπορω να σε βοηθησω αποτι φαινεται να αλλαξεις την "οπτικη γωνια " που βλεπεις τα πραγματα
    Πόσο χρονών είσαι εσύ και τι θέλεις από τη ζωή σου; Και τι ψυχολογικό θέμα έχεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κύκνε γειά σου ! Αν σε παρηγορεί, και εγώ ζω έτσι όπως περιγράφεις ,δεν κάνω τίποτα και δεν ξέρω τι να περιμένω. έχω απογοητευτεί και από ειδικούς, οπότε ούτε ξέρω από που να (ξανά)πιάσω το πρόβλημα..

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πόσο χρονών είσαι εσύ και τι θέλεις από τη ζωή σου; Και τι ψυχολογικό θέμα έχεις;
    αυτη τη στιγμη προβλημα αυτοπεποιθεσης (το κυριοτερο) ,το καλο ειναι ειναι οτι εχω τη διαθεση για αλλαγη

ευχαριστω για το ενδιαφερον

Banned
    σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να την αποκτησεις αυτη την διαθεση για αλλαγη ,θα δεις μεγαλες διαφορες (το "κακο" ειναι οτι θελει προσωπικη δουλεια)

Senior Member
    Quote Originally Posted by psy me View Post
    κύκνε γειά σου ! Αν σε παρηγορεί, και εγώ ζω έτσι όπως περιγράφεις ,δεν κάνω τίποτα και δεν ξέρω τι να περιμένω. έχω απογοητευτεί και από ειδικούς, οπότε ούτε ξέρω από που να (ξανά)πιάσω το πρόβλημα..
    Κι εγώ έχω απογοητευτεί στο παρελθόν από ειδικούς αλλά ευτυχώς τώρα πια έχω βρει καλή ψυχολόγο...όμως από τη ζωή συνεχίζω ν' απογοητεύομαι και δεν ξέρω τι να κάνω πια, κουράστηκα να περνάνε έτσι χαμένες οι μέρες...

Senior Member
    σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να την αποκτησεις αυτη την διαθεση για αλλαγη ,θα δεις μεγαλες διαφορες (το "κακο" ειναι οτι θελει προσωπικη δουλεια)
    Να 'σαι καλά αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, προσπαθώ...αλλά όσο δεν έχω το βασικό όπως δουλειά για να έχω μια καθημερινή ρουτίνα εκτός σπιτιού πώς θα έρθει η οποιαδήποτε αλλαγή;

Σε δείχνει online, αν όντως είσαι πες τίποτα...σιχαίνομαι να ξυπνάω μέσα στη νύχτα και να είμαι μόνη...

Κυκνε εγω ειμαι ξυπνια αν θες παρεουλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Κυκνε εγω ειμαι ξυπνια αν θες παρεουλα
    Ααα, καλημέρα, τι καλά!!! Ναι, θέλω...είμαι ακόμα ζαλισμένη από τον ύπνο αλλά προς στιγμήν δεν μπορώ να ξαπλώσω ξανά...εσύ πώς και ξύπνια τέτοια ώρα;

Εχω αγχος για το τεστ παπ και θα αργησουν να βγουν τα αποτελεσματα.Σε 10 μερες μου ειπαν.

Senior Member
    Εχω αγχος για το τεστ παπ και θα αργησουν να βγουν τα αποτελεσματα.Σε 10 μερες μου ειπαν.
    Α, κατάλαβα...πως να κοιμηθείς αν έχεις άγχος; Λογικό...εύχομαι να είναι όλα καλά...

Εγώ έφτιαξα καφέ, δεν την παλεύω καθόλου...δεν ξέρω τι να κάνω, σε λίγο θα φύγει κι ο αδελφός μου για τη δουλειά...σκατά...τι στο καλό γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος; Μεσάνυχτα ξάπλωσα, δεν είναι λογικό να ξυπνάω μέσα στη νύχτα...μη φύγεις αν γίνεται, δεν θέλω να μείνω μόνη...

Δεν παιρνεις τιποτα για τον υπνο? κανενα ηρεμηστικο η υπνωτικο?

Senior Member
    Δεν παιρνεις τιποτα για τον υπνο? κανενα ηρεμηστικο η υπνωτικο?
    Παίρνω αντιψυχωσικό, το seroquel, αλλά σήμερα με πήρε ο ύπνος ενώ έβλεπα τηλεόραση και δεν το πήρα και δεν ήθελα να το πάρω όταν ξύπνησα γιατί το έκανα τις προάλλες κι είχα ένα κεφάλι καζάνι το πρωί...είναι δυνατό χάπι, εσύ λογικά δεν θα το έχεις πάρει ποτέ, ε;