Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 546
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 546 of 837 FirstFirst ... 46446496536544545546547548556596646 ... LastLast
Results 8,176 to 8,190 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    υπάρχουν γυναικες με ψυχικα θεματα, που τα αντιμετωπίζουν ομως και μπορουν να γινουν μανουλες... εγω εσυ και το κυκνακι ειμαστε στον κυκλωνα της υποτροπης. πρωτα πρεπει να γινουμε καλες μανουλες του παιδιου μεσα μας που υποφερει και το αφηνουμε να υποφερει και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα...
    σημερα πρεπει να πάω τον κοπριτακο μου καπου να τρεξει να ξεδωσει ...ειμαι κλεισμενη μια βδομαδα στο σπιτι και τον εβγαζα μονο για την τουαλεττα του... εχει δυστηχισει το καημενο ... δεν εχω τα κουραγια ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι .. δεν μου φταει τιποτα το ζωακι μου να υποφερει .. πρεπει να βρω την δυναμη να το κανω... φφφφφφφ
    Καλημέρα Ρέα!

Καλά κι εγώ δεν λέω για άμεσα φυσικά, εννοείται ότι πρώτα θέλω να ισορροπήσω και κυρίως να μην αυτοτραυματίζομαι καθόλου μα καθόλου γιατί όταν συμβαίνει αυτό καταρρέω σωματικά και ψυχολογικά και φυσικά δεν μπορώ να φροντίσω κατάλληλα ένα μωρό έτσι...(μην ταραχτείς, δεν το έχω ξανακάνει, γενικά μιλάω) αλλά επειδή μια κάποια επαφή με παιδιά είχα και στο παρελθόν αλλά και στο πρόσφατο παρόν και μέλλον θα έχω (από το βαφτιστήρι του αδελφού μου) έχω παρατηρήσει ότι παίρνω δύναμη και παραμερίζω τους φόβους μου όταν ασχολούμαι μαζί τους, δεν ξέρω πως γίνεται, συμβαίνει αυτόματα σαν κάτι μαγικό...

Τώρα για την κληρονομικότητα δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσω το γιατρό μου...

Ναι, να το πας καμιά βόλτα το καημένο Ρέα κρίμα είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μπορει το θεμα της κληρονομηκοτητας να ειναι παραφυλολογια.Αν σου πω τι εχει περασει η μανα μου θα τρελαθεις.Στον πρωτο της γαμο με εναν μαλακα την ξυλοφορτωνε , την κερατωνε ,ψυχολογικα την εκανε κουρελι και ολα αυτα χωρις λογο (αυτος ο ''κυριος'' εχει κανει 4 γαμους και ολοι κατεληξαν σε διαζυγια) η μαμα μου εχασε τους γονεις της πολυ μικρη και επρεπε να σταθει στα ποδια της μονη της.Επαιρνε βαλιουμ για λιγο καιρο για να ξεπερασει τον θανατο των γονιων της.Αργοτερα η μητερα μου περασε καρκινο του παχεως εντερου και βγηκε νικητρια! επισης εχει παθει μικρα εγκεφαλικα και μια φορα την γλιτωσε απο ανευρισμα στο κεφαλι.Ο μπαμπας μου την λεει εφταψυχη γατα! και δεν το βαζει κατω ευκολα ειναι σκληρο καρυδι !σας τα λεω ολα αυτα για να παρετε κουραγιο.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να 'σαι καλά αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, προσπαθώ...αλλά όσο δεν έχω το βασικό όπως δουλειά για να έχω μια καθημερινή ρουτίνα εκτός σπιτιού πώς θα έρθει η οποιαδήποτε αλλαγή;

Σε δείχνει online, αν όντως είσαι πες τίποτα...σιχαίνομαι να ξυπνάω μέσα στη νύχτα και να είμαι μόνη...
    γεια και παλι καλημερα κιολας !

δεν το ειδα γιατι κοιμονουνα πως εισαι σημερα??
    κατι αλλο που ηθελα να σου συμπληρωσω..

σε ενα αποσπασμα ενος κειμενου που ελεγε για το οτι η ευτυχια ειναι σταση ζωης ελεγε για το οτι ειναι σημαντικο να μαθουμε να κοντρολαρουμε τις <<αντιδρασεις>> στα αρνητικα συναισθηματα μας (και κατι αλλο πολυ χρησιμο ειπε που δε θυμαμαι αν το ξαναβρω θα το ποσταρω εδω ή στα αρθρα) , αλλα για να σε ανακουφισω και να μην αγχωνεσαι παρε το χρονο σου οπως προαναφερθηκε απο καποιον !!! βημα βημα θα τα καταφερεις!

ΥΓ ασχετο καμια καλη ταινια καποιος εχει να μου προτεινει του 15 η οτι ναναι χρονια τελος παντων

Banned
    και κατι αλλο που εγραψε προχτες και πιιστευω θα σε βοηθησει

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...820#post583820

πατα το λινκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    γεια και παλι καλημερα κιολας !

δεν το ειδα γιατι κοιμονουνα πως εισαι σημερα??
    κατι αλλο που ηθελα να σου συμπληρωσω..

σε ενα αποσπασμα ενος κειμενου που ελεγε για το οτι η ευτυχια ειναι σταση ζωης ελεγε για το οτι ειναι σημαντικο να μαθουμε να κοντρολαρουμε τις <<αντιδρασεις>> στα αρνητικα συναισθηματα μας (και κατι αλλο πολυ χρησιμο ειπε που δε θυμαμαι αν το ξαναβρω θα το ποσταρω εδω ή στα αρθρα) , αλλα για να σε ανακουφισω και να μην αγχωνεσαι παρε το χρονο σου οπως προαναφερθηκε απο καποιον !!! βημα βημα θα τα καταφερεις!

ΥΓ ασχετο καμια καλη ταινια καποιος εχει να μου προτεινει του 15 η οτι ναναι χρονια τελος παντων
    Καλησπέρα!

Νιώθω αρκετά αγχωμένη, δεν ξέρω γιατί...ελπίζω να καταφέρω να χαλαρώσω κάποια στιγμή...μόλις το καταφέρω θα διαβάσω το link που μου έδωσες (το έχω ανοιχτό) γιατί τώρα δεν είμαι σε θέση να το κατανοήσω...καλά καλά ούτε το τι ακριβώς εννοεί να μάθουμε να κοντρολάρουμε τις αντιδράσεις μας απέναντι στα αρνητικά συναισθήματα δεν καταλαβαίνω...

Αυτό με το να πάρω το χρόνο μου και να μην πιέζομαι ίσως βοηθήσει, ναι...

Τι ταινίες σου αρέσουν;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

υπάρχουν γυναικες με ψυχικα θεματα, που τα αντιμετωπίζουν ομως και μπορουν να γινουν μανουλες... εγω εσυ και το κυκνακι ειμαστε στον κυκλωνα της υποτροπης. πρωτα πρεπει να γινουμε καλες μανουλες του παιδιου μεσα μας που υποφερει και το αφηνουμε να υποφερει και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα...
    σημερα πρεπει να πάω τον κοπριτακο μου καπου να τρεξει να ξεδωσει ...ειμαι κλεισμενη μια βδομαδα στο σπιτι και τον εβγαζα μονο για την τουαλεττα του... εχει δυστηχισει το καημενο ... δεν εχω τα κουραγια ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι .. δεν μου φταει τιποτα το ζωακι μου να υποφερει .. πρεπει να βρω την δυναμη να το κανω... φφφφφφφ
    Ναι εχεις δικιο Ρεα μου αλλα οπως ειπες και εσυ εμεις οι τρεις πρεπει να μεγαλωσουμε το παιδακι που εχουμε στην ψυχη μας.Ποσο χρονων ειναι το σκυλακι σου? εμενα το δικο μου ειναι 5 ετων.

Παιδια ασχετο αλλα το λατρευω το xanax με χαλαρωνει τοσο πολυ! μονο με αυτο μπορω να κοιμηθω και να χαρω λιγο.

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ναι εχεις δικιο Ρεα μου αλλα οπως ειπες και εσυ εμεις οι τρεις πρεπει να μεγαλωσουμε το παιδακι που εχουμε στην ψυχη μας.Ποσο χρονων ειναι το σκυλακι σου? εμενα το δικο μου ειναι 5 ετων.
    ειμαστε 16 μηνων!.. τον πήγα για τρεξιμο επιτελους.. το μικρολιμανο τιγκα στον κοσμο, πηγαιναμε σημειωτων με το αμαξι.. ποσο μου λειπει να πάω σε μια ταβερνουλα με φιλους!!!
    καλα οσα φιλια εισεπραξε σημερα ο κοπριτης μου δεν τα εχω πάρει σε όλη μου την ζωη... ειχε το κεφαλι του εξω απο το παραθυρο στο αμαξι και τον χαζευανε τον μουργο!!
    τι ρατσα ειναι ο δικος σου, εμενα ειναι ιμιαιμος ελλ. ποιμενικος .. αρσενικος και οσονουπο πάμε για στειρωση

Senior Member
    Bρε Bullet , αφου αφαιρειται το ινομυωμα , μην προτρεχεις .......οσο για τα ζαναξακια , επειδη εχω εθιστει , προσεξε τα , ειναι ακρως εθιστικα , δεν ειναι ακριβως ηρεμιστικα , ειναι ψυχοτροπα , δλδ νομιμο ναρκωτικο , μπορω μεν να τα κοψω , αλλα με τεραστια προσπαθεια και αποφαστικοτητα ομως ........ειναι το εξελιγμενο valium......ζορικα πολυ...

ειμαστε 16 μηνων!.. τον πήγα για τρεξιμο επιτελους.. το μικρολιμανο τιγκα στον κοσμο, πηγαιναμε σημειωτων με το αμαξι.. ποσο μου λειπει να πάω σε μια ταβερνουλα με φιλους!!!
    καλα οσα φιλια εισεπραξε σημερα ο κοπριτης μου δεν τα εχω πάρει σε όλη μου την ζωη... ειχε το κεφαλι του εξω απο το παραθυρο στο αμαξι και τον χαζευανε τον μουργο!!
    τι ρατσα ειναι ο δικος σου, εμενα ειναι ιμιαιμος ελλ. ποιμενικος .. αρσενικος και οσονουπο πάμε για στειρωση
    Ο δικος μου ειναι μαλτεζικο κανις.Φαγανος και ζωηρος! απο αγγελια σε κτηνιατρειο τον βρηκα!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Bρε Bullet , αφου αφαιρειται το ινομυωμα , μην προτρεχεις .......οσο για τα ζαναξακια , επειδη εχω εθιστει , προσεξε τα , ειναι ακρως εθιστικα , δεν ειναι ακριβως ηρεμιστικα , ειναι ψυχοτροπα , δλδ νομιμο ναρκωτικο , μπορω μεν να τα κοψω , αλλα με τεραστια προσπαθεια και αποφαστικοτητα ομως ........ειναι το εξελιγμενο valium......ζορικα πολυ...
    Δεν ξερω βρε μακ αληθεια σου λεω οταν το παιρνω νιωθω απιστευτη ηρεμια (κατι που μου λειπει πολυ) οσο για το ινομυωμα οσους γιατρους ρωτησα μου λενε οτι ειναι εξαιρετικα σπανιο για κακοηθεια,τωρα αν συνεχειση να μεγαλωνει θα παω για αφαιρεση.Απλως διαβασα οτι ακομα και αν αφαιρεσεις ενα ινομυωμα αυτο μπορει να ξαναβγει αργοτερα.Γι'αυτο ειπα για την υστερεκτομη να τα βγαλω ολα και να ησυχασω.

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ο δικος μου ειναι μαλτεζικο κανις.Φαγανος και ζωηρος! απο αγγελια σε κτηνιατρειο τον βρηκα!
    τα λατρευω αυτα τα συννεφακιαααααααα .....!!!!!!!

Senior Member
    Εγω σε κτηνιατρο παω πλεον παλια πηγαινα σε ψυχιατρο τωρα κτηνιατρο αποκλειστικα να τουσ δουμε κι αυτουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω σε κτηνιατρο παω πλεον παλια πηγαινα σε ψυχιατρο τωρα κτηνιατρο αποκλειστικα να τουσ δουμε κι αυτουσ
    χαχαχαχα... εισαι το αδεσποτακι μας !!!!...

τα λατρευω αυτα τα συννεφακιαααααααα .....!!!!!!!
    Ναι ειναι σαν συννεφακι! μονο που δεν ειναι ασπρος ειναι ξανθος!