Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 563
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 563 of 837 FirstFirst ... 63463513553561562563564565573613663 ... LastLast
Results 8,431 to 8,445 of 12551
    Senior Member
    Θέλω ν απαντήσω σε κάποια ποστ άλλα λόγο κάποιας δουλείας που μου έτυχε θα μπω αργότερα
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Ποναει το κεφαλι μου απο χτες, και καμια διαθεση για τιποτα, κοινως ολα πολυ ωραια σημερα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τι είναι η αποπραγματοποίηση; Δεν έχω καταφέρει να καταλάβω...
    Ξενέρωμα για ποιο λόγο;
    Γιατι ...
    Επειδη παλεψα τις κρισεις πανικου βγαινοντας, ολοκληρωνοντας υποχρεωσεις, κτλ κτλ χωρις αγωγη
    Ξεκινησα αγωγη αλλά μετα δεν αρκουσε η αγωγη και εσκαγαν πολλες θλιψεις μαυριλες και δεν ηξερα απο που να βρω δυναμη.
    Μετα ηρθε η αποπραγματοποιηση - ο κοσμος μοιαζει αγνωστος ξενος σαν απο ονειρο - οχι δεν ειναι αλληγορια ειναι ρεαλιστικη συνθηκη σαν application εγκεφαλου-
    Μετα παρολο που συνεχιζα να προσπαθω να μαι κουλ, οκ, κοινωνικη, υπευθυνη, ερχεται ενα πρωι και ολα ειναι θολα, ομιχλη, εγω κλινηρης με μειζον επεισοδιο -ηταν μειζον τελικα- ? γιατι με κοιταγα στον καθρεφτη και ελεγα ποια ειναι αυτη που με κοιταει και γιατι υπαρχει ??? ποια ειναι αυτη ? ας πεσω για υπνο γιατι δεν ξερω ποια ειναι. Καμια επαφη με τον χρονο την μερα την νυχτα... ολοι γυρω σκετο φιγουρες.
    Και ξανα αγωγη και ξανα προσπαθεια και ξανα ... χαμογελο, εργασια, προσπαθεια, κουβεντα, ισσοροπιες.
    και ναι ερχεται στο τελος ενα ξενερωμα που καθεται στο στερνο και σου λεει το τερματισες, τελος εισαι με προβλημα.
    Αλλά ευτυχως ερχεται και μια αλλη φωνη που λεει - ισως εκανες λαθος διαχειριση μην τα παρατας-

αυτα !!!

Α! Και τι αλλο ? να δινεις λαθος μαχες στο ονομα της " αγαπης" που διδαχθηκες και δεν ειχες παρει χαμπαρι οτι ειναι παθογενης αγαπη, να δινεις αγωνες που δεν φανταζεται καν ο αλλος που σε βλεπει οτι ειναι αθλος για εσενα να πας να κανεις τα ψωνια γιατι φοβασαι τα παντα, να σε αποκαλει λιγη, τεμπελα, υπερβολικη αλλά να μη συμμετεχει σε κατι βοηθητικα, τι αλλο ? να βλεπεις να σε αποφευγουν οι καποτε παλαιοι φιλοι γιατι ρε φιλε ναι - τωρα δεν εχεις χαβαλε και εγινες πολυ μυστηρια, μισο αλλαξαν και τα γουστα σου -- αληθεια ποια εισαι ? τους εισαι ξενη... μα το θεμα ειναι πως ειμαι ξενη ηδη απεναντι σε εμενα μετα απο ολα τα παραπανω.

τι αλλο ? Ναι μωρε αυτα... κατα τα αλλα... εφοσον δεν τερματισα σημαινει οτι εχω ελπιδες.
    Last edited by Constantly curious; 27-03-2016 at 00:58.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Mαλακας...αισθανομαι μαλακας!Εφαγα τα καλυτερα μου χρονια σε μια σχεση φουσκα , αερας , ψεμα . Παρακαλουνται ολα τα μελη μπαινοντας να μου ριχνουν και απο μια μουτζα. Ευχαριστω.

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Mαλακας...αισθανομαι μαλακας!Εφαγα τα καλυτερα μου χρονια σε μια σχεση φουσκα , αερας , ψεμα . Παρακαλουνται ολα τα μελη μπαινοντας να μου ριχνουν και απο μια μουτζα. Ευχαριστω.
    Λυπαμαι για τη σχεση φουσκα αλλά υπαρχει και η αλλη όψη...
    η επομενη δεν θα ειναι !!!!!!
    Και ασε τις μουτζες, συγκεντρωσε τα κομματια σου οσο μπορεις, κανε τον θυμο σου πεισμα και πες - εγω λαλακας δεν θα ξανα νιωσω ρε φιλε για κανενα - !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Λυπαμαι για τη σχεση φουσκα αλλά υπαρχει και η αλλη όψη...
    η επομενη δεν θα ειναι !!!!!!
    Και ασε τις μουτζες, συγκεντρωσε τα κομματια σου οσο μπορεις, κανε τον θυμο σου πεισμα και πες - εγω λαλακας δεν θα ξανα νιωσω ρε φιλε για κανενα - !!!
    Μου ειναι πιο βοηθητικο να με φτυνω και να με αποκαλω ζωον πρωι μεσημερι βραδυ αυτη την στιγμη.. 8 χρονια απο την ζωη μου μια φουσκα.. Ας προσεχα.

Μου ειναι πιο βοηθητικο να με φτυνω και να με αποκαλω ζωον πρωι μεσημερι βραδυ αυτη την στιγμη.. 8 χρονια απο την ζωη μου μια φουσκα.. Ας προσεχα.
    Παω πασο, εσυ ξερεις καλυτερα φυσικα τι σε βοηθαει.
    Καλη αρχη για άλλα λοιπον και καλυτερα καθαρα και μονον για την παρτη σου, ας ειναι η τελευταια φουσκα που εζησες στην ζωη σου!!!

Senior Member
    Εγώ ευτυχώς τα κάνα μικρός αυτά και τώρα είμαι μόνος ευτυχώς που έχω τόσα πολλά χρόνια να κάνω σχέση που είναι σίγουρο ότι γλίτωσα τα μπινελίκια μάλλον έτσι είναι οι σχέσεις κάποιος από τους δύο δίνει ο άλλος παίρνει νόμος νόμος επίσης ότι αυτός που παίρνει θα πάει αλλού να πάρει καλημέρα σας και περαστικά σε όσους πονάνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Καλημερα elis !

Senior Member
    Καλημέρα cc
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλημερα elis και απο εμενα.. εγω λεω απο εδω και περα να μονασω

Banned
    το ξερεις οτι ευχαριστως θα σε μουντζωνα, αλλα μαλλον τωρα αλλος ειναι αυτος που αξιζει την μουντζα και οχι εσυ. δεν ειναι λάθος αυτος που ειναι ο αληθινος που δινεται σε μια σχεση... ο "φουσκας"ειναι ο αφυσικος...να θυμωνεις μαζι του οχι με τον εαυτο σου..

Senior Member
    Άγχος....αισθάνομαι άγχος που σε 1 ώρα θα ξεκινήσω για την δουλειά! Γιατί να είμαι σαν τα άλλα κορίτσια που κάνουν με ευχαρίστηση αυτή την δουλειά και δεν φοβούνται!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    το ξερεις οτι ευχαριστως θα σε μουντζωνα, αλλα μαλλον τωρα αλλος ειναι αυτος που αξιζει την μουντζα και οχι εσυ. δεν ειναι λάθος αυτος που ειναι ο αληθινος που δινεται σε μια σχεση... ο "φουσκας"ειναι ο αφυσικος...να θυμωνεις μαζι του οχι με τον εαυτο σου..
    Eυχαριστω για την στηριξη..

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Άγχος....αισθάνομαι άγχος που σε 1 ώρα θα ξεκινήσω για την δουλειά! Γιατί να είμαι σαν τα άλλα κορίτσια που κάνουν με ευχαρίστηση αυτή την δουλειά και δεν φοβούνται!!!
    Επειδη εισαι υπευθυνος ανθρωπος... ευχομαι να παει καλη η μερα και η δουλεια. Θαρρος δελφινακι,θαρρος. Το χεις !!!