Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 575
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 575 of 837 FirstFirst ... 75475525565573574575576577585625675 ... LastLast
Results 8,611 to 8,625 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Βγάλτην και απλά θα κάνεις προσεκτικότερη διατροφή μετά...Και θα είσαι Περδίκι.
    Στην χολή που θα βγάλεις,στείλτη και για κυτταρολογική εξέταση για να δεις αν θα εμφανιστούν κύτταρα Ρέας μέσα!
    Σε περίπτωση που βρεθείς Θετική σε Κύτταρα Ρέας,θέλει ισχυρή αγωγή μετά!

**Ρέα πλάκα κάνουμε!
    Την εχουν βγαλει η μανα μου και η αδερφη μου και τρωνε πετρες!
    Μην ξεσηκωνεις την Ρεα θα μου κανει βουντου θα μου τρυπαει την χολη με την καρφιτσα :P

Καλησπέρα,διάβασα για την επέμβαση στην χολή που θα κάνεις.Το πέρασα πριν 2 χρόνια και σε καταλαβαίνω τέτοιους πόνους είχα να περάσω από τις γέννες που έκανα.Λίγο πριν την εγχείρηση όταν είχα πάθει κρίση με πέρασε με spasmoapotel .Βεβαια καλά είναι να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου.Εγώ την έκανα λαπαροσκοπικά και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα.Βγήκα την επομένη από το νοσοκομείο και ήμουν μια χαρά.Μη φοβάσαι την νάρκωση αν δεν έχεις γενικότερα προβλήματα υγείας.Να φανταστείς πριν την χολή μπήκα χειρουργείο για αφαίρεση μήτρας 3μιση ώρες και σε 7 μήνες ξανά για την χολή..όλα καλά θα πάνε ...περαστικά σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΒΙΒΙΑΝ View Post
    Καλησπέρα,διάβασα για την επέμβαση στην χολή που θα κάνεις.Το πέρασα πριν 2 χρόνια και σε καταλαβαίνω τέτοιους πόνους είχα να περάσω από τις γέννες που έκανα.Λίγο πριν την εγχείρηση όταν είχα πάθει κρίση με πέρασε με spasmoapotel .Βεβαια καλά είναι να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου.Εγώ την έκανα λαπαροσκοπικά και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα.Βγήκα την επομένη από το νοσοκομείο και ήμουν μια χαρά.Μη φοβάσαι την νάρκωση αν δεν έχεις γενικότερα προβλήματα υγείας.Να φανταστείς πριν την χολή μπήκα χειρουργείο για αφαίρεση μήτρας 3μιση ώρες και σε 7 μήνες ξανά για την χολή..όλα καλά θα πάνε ...περαστικά σου!
    Δεν το σκεφτηκα το σπασμοαποτελ το επαιρνα παλαιοτερα και μου εκανε δουλεια!! Καθομαι και παιδευομαι με τα μπουσκοπαν.. δεν ξερω αν θα την κανω φιλη μου , θα παω να δω που βρισκομαι.. Τωρα που λες για γεννα ακομα και εκει πονας μεχρι να γεννησεις μετα ηρεμεις καπως , με την χολη πονας 8ωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Βασικα φοβαμαι την ναρκωση .. ενταξει το γεγονος οτι ειμαι ανασφαλιστη και ανεργη το παραβλεπω καποιος απο την οικογενεια θα πληρωσει :P .. Κατσε να παω για τον υπερηχο να δω τι γινεται μεσα μου και βλεπουμε. Ας κουμπωσω 2 μπουσκοπαν τωρα :P
    Σταυρο και εγω με την σειρα μου ευχομαι να ειναι ολα καλα και θα ειναι ολα καλα θα το δεις.
    Πρόσεξε μην την ακούσεις.... :P Χτύπα μία buscopan voltaren στο κωλαράκι και θα γίνεις περδίκι... εγγύηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Πρόσεξε μην την ακούσεις.... :P Χτύπα μία buscopan voltaren στο κωλαράκι και θα γίνεις περδίκι... εγγύηση!
    Τα ξερω...τα εχω κανει σε αλλα κωλαρακια :P

Banned
    Mνημόνιο περαστικά σου.Εκανε η μάνα μου πριν 2 μήνες με λαπαροσκόπηση χολή και είπε ότι δεν πόνεσε καθόλου.Εν τω μεταξύ της έδωσαν και τις πέτρες σε ενα βαζάκι!! Εν τω μεταξύ και εγώ φρίκαρα γιατί πέρα απο την μάνα μου που έκανε την χολή ο πατέρας μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 3 φορές εγχείρηση στο παχύ έντερο για ειλεό και έχω διαβάσει ότι αυτά είναι και κληρονομικά.Και κλασικά πέρα των άλλων μου θεμάτων φοβάμαι και τα νοσοκομεία,γιατρούς,ενέσει ς κτλ.Προς το παρόν έχω να παλεύω μόνο με τα ψυχολογικά μου,δε θα αντέξω να παλεύω και με σωματικές ασθένειες..

Senior Member
    Ελαφροχέρα δηλαδή :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Mνημόνιο περαστικά σου.Εκανε η μάνα μου πριν 2 μήνες με λαπαροσκόπηση χολή και είπε ότι δεν πόνεσε καθόλου.Εν τω μεταξύ της έδωσαν και τις πέτρες σε ενα βαζάκι!! Εν τω μεταξύ και εγώ φρίκαρα γιατί πέρα απο την μάνα μου που έκανε την χολή ο πατέρας μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 3 φορές εγχείρηση στο παχύ έντερο για ειλεό και έχω διαβάσει ότι αυτά είναι και κληρονομικά.Και κλασικά πέρα των άλλων μου θεμάτων φοβάμαι και τα νοσοκομεία,γιατρούς,ενέσει ς κτλ.Προς το παρόν έχω να παλεύω μόνο με τα ψυχολογικά μου,δε θα αντέξω να παλεύω και με σωματικές ασθένειες..
    Nαι ειναι μια πολυ απλη επεμβαση , εγω με την ναρκωση ειμαι καπως παρολο που ειμαι της δουλειας..
    Μην ανησυχεις για τιποτα! Εγω εχω και τα ψυχολογικα μου και τα σωματικα μου και ειναι γαματος συνδυασμος σου λεω! Απολαυση :P

Banned
    Ασε..εχω πάει 4 φορές νοσοκομείο όταν χτύπησα σε χέρι ή πόδι απο καθαρές μαλακίες μου του στυλ παίζω με το πριόνι επειδή βαριέμαι και δεν έχω τι κάνω και φρίκαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα ρε εχω ψοφησει στο γελιο σημερα !!!Δεν υπαρχεις!!

σκεφτομαι αρα υπάρχω :Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Καλημέρα αγαπητά μέλη

Την καλημερα μου και απο εδω... εσυ που σαι σε Planet Euphoria στειλε μου λιγη ντοπα !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα με κρισαρα πανικου..πηρα το ζαναξ μου κ τουμπεκι...
    φοβαμαι τοσο...περναω τοσο δυσκολα..ευχομαι μη παθω τιποτα κακο..

Senior Member
    @rea σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα..καλημερα.

Senior Member
    Καλημέρα παιδια! !! Εγώ εδώ ..παλεύει το χαρουμενο αγγελάκι και το καταθλιπτικο διαβολάκι μέσα μου...μιλάμε μέχρι και ξύλο πέφτει. .το καλό που του θέλω να σηκωθεί να αγγελάκι γιατι έχει να φτιάξει κοτόσουπα. .