Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 577
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 577 of 837 FirstFirst ... 77477527567575576577578579587627677 ... LastLast
Results 8,641 to 8,655 of 12551
    Γιανγκ πολυ εξυπνη προσομειωμενη στον ρεαλισμο η απαντηση σου. Κλασσικη μουσικη και ξερο ψωμι. Βασικα μουσικη μουσικη μουσικη... μπας και ξεχασουμε λιγο τις μαυρες πινελιες.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Είμαι χάλια και αυτή η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα που θα συναντήσω τον γιατρό με σκοτώνει...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Είμαι χάλια και αυτή η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα που θα συναντήσω τον γιατρό με σκοτώνει...
    τι νιωθεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    τι νιωθεις ?
    Με έχει πιάσει μία κατάθλιψη και ακούω πραγματάκια που δεν είναι και τα καλύτερα... έχω κλειστεί στο δωμάτιο μου, έχω κλείσει τα παντζούρια, έχω σκοτάδι στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει η νύχτα να κοιμηθώ....Έχω κουμπώσει και δύο ταβόρ αλλά πλέον δεν μου κάνουν τίποτα ούτε αυτά... Ούτε καν να μου προκαλέσουν ύπνο δεν μπορούν πια...ούτε καν να μου νεκρώσουν τον χρόνο...

Νιωθεις μια μορφη ανασφαλειας, θελεις απολυτη ησυχια και ηρεμια. Ναι. Θα κανει τον κυκλο του. Οι διακυμανσεις ειναι αρκετα εντονες τωρα τελευταια απο οτι εχω καταλαβει αλλά εχεις γνωσεις και ξερεις πως να ρυθμιζεις καπως αυτα τα πανω-κατω. Ειναι κατι που περναει.
    Σε καθε περιπτωση οπως σου εχω ξανα πει, εαν υπαρχει εστω ενα ατομο που να νιωθεις καλα μαζι του δεν ειναι κακο να παρεις ενα τηλεφωνο, να ζητησεις, λιγο παρεα, να το μοιραστεις.

Εχεις μαθει να το αντιμετωπιζεις μονος αλλά ειναι καποιες φορες που δεν ειναι κακο να ζηταμε βοηθεια.
    Θα περασει και αυτο... ευχομαι συντομα.
    Εχεις καποιο τηλεφωνο σε περιπτωση εκτακτης αναγκης να απευθυνθεις ή ξερεις πως να το διαχειριστεις αυτο με τις φωνες?

Εισαι καλυτερα mind ???

Senior Member
    Έλα μου κοιμήθηκα και τώρα ξύπνησα.... Εν τω μεταξύ στις τέσσερις και μισή σήμερα στη Κλίμακα είχε μία ταινία και ήθελα να πάω να την δω αλλά με πήρε ο ύπνος.... Τώρα σκέφτομαι να πάω το βράδυ στο hearingvoices που έχει ομάδα αυτογνωσίας, αν δεν βαριέμαι θα πάω γιατί έχει διάβασμα ένα βιβλίο του Φουκώ... Thanks for asking you 're so kind <3

Y.Γ Έχω πάει σε ομάδα αυτοβοήθειας του hearing voices και μου έχουν πει τα παιδιά τι να κάνω όταν το κεφάλι μου κατακλύζεται από φωνές και φρικάρω, μπορώ να το αντιμετωπίσω απλώς είναι κουραστικό γιατί τις ακούω για ώρες λες και θέλουν να με τιμωρήσουν...

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Έλα μου κοιμήθηκα και τώρα ξύπνησα.... Εν τω μεταξύ στις τέσσερις και μισή σήμερα στη Κλίμακα είχε μία ταινία και ήθελα να πάω να την δω αλλά με πήρε ο ύπνος.... Τώρα σκέφτομαι να πάω το βράδυ στο hearingvoices που έχει ομάδα αυτογνωσίας, αν δεν βαριέμαι θα πάω γιατί έχει διάβασμα ένα βιβλίο του Φουκώ... Thanks for asking you 're so kind <3
    Οκ, εισαι καλα, αυτο εχει σημασια. Καλος ο Φουκώ αγαπημενος αλλα βαρυς, μηπως εχεις αναγκη κατι πιο ευπεπτο ? Οπως και να εχει χαιρομαι που περασε η μπορα.

Senior Member
    Συζητώντας με τον εαυτό μου....

Senior Member
    Αφού κοιμάμαι στις 3 και ξυπνάω στις 5 σκάσε μου ένα επεισοδιάκι να γουστάρω σε νιώθω έρχεσαι... άντε ξεκίνα να χαρούμε λίγο και εμείς....

Senior Member
    Πεθαμενη...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Πεθαμενη...
    Γιατί??????
    Και εγώ σε 1 μήνα θα φουντάρω.

Άσχημο ονειρο ειδα και ευχομαι να μην πλησιαζει την πραγματικοτητα ουτε κατα διαννοια...

Νευρα, ανησυχια και παλι νευρα... αυτα ειναι !
    Last edited by Constantly curious; 24-05-2016 at 07:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Άσχημο ονειρο ειδα και ευχομαι να μην πλησιαζει την πραγματικοτητα ουτε κατα διαννοια...

Νευρα, ανησυχια και παλι νευρα... αυτα ειναι !
    Καλημέρα cc, μην ταράζεσαι...

Κι εγώ είδα κάτι άσχημα όνειρα χθες, μπερδεμένα, το έχει η νύχτα φαίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τρομερά κουρασμένη αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω και να κοιμηθώ...μου φαίνεται θα πάρω από τώρα το βραδινό φάρμακο...ελπίζω να με βοηθήσει...Υπάρχει κανείς για παρέα μέχρι να με πιάσει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...