Results 856 to 870 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
23-02-2012, 18:25 #856
- ston kosmo mou giati o diko sas den ine oreos
distixia :'( apesia den ine orea i zoi mou
- 23-02-2012, 18:28 #857
Σκατά. Τα θαλασσώσαμε, πεινάμε, νυστάζουμε και δε μας αφήνουν να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι ούτε οι από πάνω, ούτε τα ζώα με τα οποία είχαμε την γκαντεμιά να συμβιώνουμε.
23-02-2012, 21:44 #858
εξοργισμενος με το κακομοιριλικι γυρω μου. τους αναγκαζουν ολους να ζουνε φοβισμενοι, παγωμενοι, ανιωθοι (κι εγω μαζι γιατι ακομα εδω μενω). δε καταλαβαινουν πως οταν δε διασκεδαζουν και δεν αφηνονται ελευθεροι, πεφτουν σε καταθλιψη και γεμιζουν ψυχολογικα ? σταματηστε να σκεφτεστε και καντε οτι σας ερθει κυριολεκτικα. δε προκειται να ζησετε δευτερη φορα!
23-02-2012, 22:44 #859
Έπιασες το νόημα! Είναι αυτο που μας λείπει, γι αυτο μενουμε στάσιμοι, επειδη το καθετι που θα κανουμε το σκεφτομαστε και το ξανασκεφτόμαστε και στο τελος δεν κανουμε τιποτα ή τα κανουμε σκατα. Και το αποτελεσμα ειναι αυτο που μολις ειπες, δεν αφηνομαστε ελευθεροι, πεφτουμε σε καταθλιψη και γεμιζουμε ψυχολογικα και προσθετω μετα κλαίμε και λεμε τον πονο μας εδω. Οι επιτυχημένοι κάνουν αυτό που τους έρχετε τώρα, γι αυτους δεν υπάρχει το μετα.
γιάννης
23-02-2012, 23:06 #860
δε ξερω αν ειναι τα χαπια που ξεκινησα προχτες ή φταιει που εχω το διαολο μεσα μου κυριολεκτικα να ρεει στις φλεβες, το μονο που εχω να πω εγω ειναι να το ψαξουν ολοι περισσοτερο παθολογικα, γιατι οποιος σκεφτεται υπερβολικα πασχει σιγουρα απο κατι! εγω προσωπικα θελω να ειμαι βλακας, δε θελω να σκεφτομαι καθολου, θελω μονο να κανω οτι μου ερθει! ηταν απ'το καλοκαιρι να ξεκινησω ενα θεμα σχετικο που ελεγε ακριβως αυτα τα πραματα, οτι πρεπει να ειμαστε αυθορμητοι, αλλα δε το εκανα γιατι προεκυψαν αλλα και δεν ειχα να γραψω πολλα.
24-02-2012, 00:00 #861
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Ψόφια στην κούραση.
24-02-2012, 10:12 #862
βαρεμαρα κι ανια. βαριεμαι και να κουνηθω. ξυπνησα νωρις παλι σημερα, αλλα αντι να ειμαι ξεκουραστος, ειμαι ψοφιος στη κουραση κι εγω. τα ριμαδια δε κυλανε κανονικα. πρεπει να γινουμε πιο φυσικοι με τους ανθρωπους.
24-02-2012, 16:01 #863
Δεν έχω ακούσει για καμιά οργανική πάθηση που σε κάνει να σκέφτεσαι υπερβολικά. Πχ, σε μια ανάλυση αάιματός μου είχε εντοπιστεί χαμηλή συγκέντρωση γλυκόζης, ελαφρώς κάτω του φυσιολογικού, παρότι είχα 3 ολόκληρες μέρες να γυμναστώ και δεν είχα πάει νηστικός για την αιμοληψία. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό σχετίζεται με τον υπερδραστήριο νου μου που σίγουρα θα καίει τα έντερά του, όμως είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία.
24-02-2012, 16:26 #864
οταν λεω παθολογικα εννοω στο οτιδηποτε! πχ οταν η σεροτονινη ειναι σε χαμηλα επιπεδα στον εγκεφαλο, ειναι γνωστο οτι προκαλει καταθλιψη. πηγαινωντας στο γιατρο και παιρνωντας τα φαρμακακια που σου δινει, αυξανεται με αποτελεσμα να θεραπευουμε τη καταθλιψη. οταν εχεις καταθλιψη νομιζω σκεφτεσαι και υπεραναλυεις το καθετι πριν δρασεις, ή δεν δρας καθολου οχι μονο γιατι οι σκεψεις σου ειναι αρνητικες, αλλα κι επειδη νιωθεις ανικανος κι αδυναμος για το καθετι.
εγω τωρα ειμαι υπερ της ηλιθιοτητας του ανθρωπου (οσο κι αν τον βριζω που παει να καταντησει σαν το Idiocracy). πρεπει να μη σκεφτομαστε, αλλα να δραμε αυθορμητα και ειλικρινα. το προσπαθω κι εγω σκληρα εκει εξω, ορισμενες φορες δε τα καταφερνω ειτε λογο αγχους, ειτε λογο αλλων παραγοντων. η σοβαροτητα κι ο καθως πρεπεισμος φταινε, και τα κωλοχαρτα που μας αναγκαζουν να εχουμε και δυστυχως μας εχουν κανει ολους χαλια. γι'αυτο θα πρεπει να τα σκισουμε ολα και να βαλουμε πρωτα την υγεια μας (ειτε ψυχικη, ειτε σωματικη), τη διασκεδαση και τη καλοπεραση, και μετα τα υπολοιπα.
24-02-2012, 17:06 #865
Μπορούν οι εξετάσεις αίματος να δείξουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών σου; Πάντως ναι, η κατάθλιψη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά τον κόσμο γύρω σου και αναρωτιέμαι αν εδώ η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα. Δηλαδή αν η ικανότητά σου να κατανοείς στην ολότητά τους την αθλιότητα και το χάλι του κόσμου είναι αυτά που σε καταρρίπτουν ψυχολογικά ή αν το καταρρακωμένο ηθικό ευθύνεται για την αποκλίνουσα κοσμοθεωρία σου. Κατά τα άλλα, έχει παρατηρηθεί από τον Αριστοτέλη και έχει αποδειχθεί και από έρευνες ότι η παράνοια και η ιδιοφυία δεν είναι παρά δίδυμες, μη σου πω, και σιαμαίες αδερφές.
24-02-2012, 17:21 #866
το πρωτο ερωτημα για τους νευροδιαβιβαστες κι αν φαινονται στο αιμα δε το ξερω να σου απαντησω με σιγουρια γιατι δεν ειμαι γιατρος. πιστευω πως δε φαινονται. ρωτα τον PETRAN καλυτερα ομως ή καποιον ψυχολογο/ψυχιατρο που ειναι δουλεια του να ψαχνει οτιδηποτε σχετικο.
τωρα για το αλλο, ειμαι της αποψης οτι ο κοσμος ειναι και στη πραγματικοτητα χαλια, απλα εχωντας καταθλιψη τον βλεπουμε ακομα πιο σκατα, με αποτελεσμα να μη μπορουμε να χαρουμε με τπτ και να εχουμε χασει το νοημα. ετσι βρισκω πως ειναι προτιμοτερο να ζουμε χαρουμενοι στο κοσμο μας εχωντας αγνοια ή ακομα κι αδιαφορωντας για πολλα πραγματα που αν τα παρουμε σοβαρα και κατσουμε και τα σκεφτουμε στενοχωριομαστε, παρα το αντιθετο. πχ τα παιδακια στην Αφρικη υποφερουν, μα απο εδω δε μπορουμε να κανουμε και πολλα να τα βοηθησουμε, αρα ειναι προτιμοτερο να μη το σκεφτομαστε καν.
γι'αυτο αλλωστε εχω γραψει και στο παρελθον οτι θα προτιμουσα να ημουν ενας βλακας τελειως επιφανειακος και να χαιρομαι με φτηνα ανουσια πραγματα, παρα να μη χαιρομαι και να ειμαι επιλεκτικος και απαιτητικος...
24-02-2012, 20:15 #867
ΚΕΝΟ πάλι μ' έκανες και γέλασα!! Σιγά μην φύγω εγώ, γιατί δεν γουστάρω της κάθε άλλης!..
Δεν το κατάλαβα δηλ. Εγώ, να ξέρεις θα φύγω όταν το θέλω εγώ και μόνο τότε!!!
Τέτοιες ευθιξίες αν τις είχαν οι πολιτικοί μας, η Ελλάδα θάταν διαφορετική!
Προσωπικά, μένω στο φόρουμ γιατί μοιράζομαι εμπειρίες με συνανθρώπους μου και νιώθω καλά γι' αυτό!
Από κει και πέρα επειδή ο λόγος έχει κι αντίλογο, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα!
Άλλα είναι τα σοβαρά θέματα..
24-02-2012, 21:02 #868
μαρκελα με εχεις παρεξηγησει, οπως κι εγω σε εχω παρεξηγησει. δε σου ειπα να φυγεις καλη μου, δεν ειναι δικο μου το φορουμ να σε διωξω, ουτε με ενοχλησες ποτε εμενα. ενοχληθηκαν ομως δυο χρηστριες που τυχαινει να συμπαθω. οποτε λεω απλα, πως οταν βλεπεις οτι δε ταιριαζεις με καποια χρηστρια (και χρηστες επισης), δε χρειαζεται να επιμενεις περισσοτερο μαζι τους. ουτε να σε διωξω θελω, ουτε να σου κλεισω το στομα. εκφρασου ελευθερα, γραψε και στα νησιωτακια σου, και με οποιους αλλους ταιριαζεις. ετυχε τωρα με τη void και τη RainAndWind να μη ταιριαζεις, με το ζορι πρεπει να σε κανουν παρεα αφου δεν συννενοηστε ? εμεις παλι που συνεννοουμαστε ειμαστε οκ, οποτε απλα αγνοησε οσες δε ταιριαζεις και μη χανεις το χρονο σου με τσακωμους κι αντιπαραθεσεις.
24-02-2012, 21:08 #869
Αισθανομαι fully in love αλλα κρυωνω κ ειμαι αρρωστη με αντιβιωση...
κατα τ αλλα ολα goodies
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-02-2012, 21:16 #870