Forum Υποστήριξης

Πώς αισθάνεστε τώρα;

Θέμα: Πώς αισθάνεστε τώρα;

1. Jackie said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Κύκνος Εμφάνιση Μηνύματος
    Σίγουρα απλά θα ήθελα ο στόχος μου να μην ήταν να καταφέρω να ζήσω, να μην έκανα σκέψεις αυτοτραυματισμού κι αυτοκτονίας...αυτό με φθείρει πάρα πολύ...
    Ο στόχος σου δεν είναι να ζήσεις, αλλά να ζήσεις όπως ονειρεύεσαι.
    Χωρίς φόβους και φθορές. Σ' αυτό ελπίζεις, αυτό θα προσπαθείς.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5
  2. Κύκνος said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Jackie Εμφάνιση Μηνύματος
    Ο στόχος σου δεν είναι να ζήσεις, αλλά να ζήσεις όπως ονειρεύεσαι.
    Χωρίς φόβους και φθορές. Σ' αυτό ελπίζεις, αυτό θα προσπαθείς.
    Προσπαθώ αλλά μερικές φορές θα ήθελα να μην χρειάζονταν τόση προσπάθεια, θα ήθελα να είμαι σαν τους άλλους...
    Εσύ το έχεις νιώσει ποτέ αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
  3. Jackie said:
    'Εχω πάρει απόφαση πως αγώνας είναι όλα, οπότε..
    'Οχι, δεν έχω νιώσει πως θα 'θελα να 'μαι σαν τους άλλους.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5
  4. Κύκνος said:
    Χάλια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
  5. Guest17012017 said:
    Βαριέμαι απίστευτα πολύ....
  6. Constantly curious said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από περαστικός Εμφάνιση Μηνύματος
    Βαριέμαι απίστευτα πολύ....
    Δε μου ειπες τελικα, μπας και εισαι στο ζωδιο σκορπιος ;
    "Make sure your worst enemy isn't you"
  7. Guest17012017 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Constantly curious Εμφάνιση Μηνύματος
    Δε μου ειπες τελικα, μπας και εισαι στο ζωδιο σκορπιος ;
    Δίδυμος...
    Γιατί ρωτάς;
  8. ftatl said:
    χτες ενιωθα αδυναμια να μην μπορω να κανω τιποτα ολο κοιμομουν και σημερα παλι αυτο το αισθημα ζομπυ.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
  9. Constantly curious said:
    Δίδυμος...
    Γιατί ρωτάς;
    Σε ευχαριστω που μου απαντησες, σε ειχα ρωτησει και σε ενα αλλο ποστ και απλα περιμενα μια απαντηση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"
  10. PAPA said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Constantly curious Εμφάνιση Μηνύματος
    Σε ευχαριστω που μου απαντησες, σε ειχα ρωτησει και σε ενα αλλο ποστ και απλα περιμενα μια απαντηση.
    Γεια σου Περαστικέ!! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας!!! Γεια σου Cc!!! Τι κάνετε???? Δίδυμος είσαι περαστικέ ε? Δυσκολο ζώδιο!! Εγώ παρθένος επίσης αρκετά περίεργη!! Τελειομανής , της κριτικής και του γίνουν όλα άψογα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Κουραστικό πολύ!!
  11. Guest17012017 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από PAPA Εμφάνιση Μηνύματος
    Γεια σου Περαστικέ!! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας!!! Γεια σου Cc!!! Τι κάνετε???? Δίδυμος είσαι περαστικέ ε? Δυσκολο ζώδιο!! Εγώ παρθένος επίσης αρκετά περίεργη!! Τελειομανής , της κριτικής και του γίνουν όλα άψογα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Κουραστικό πολύ!!
    Γεια σου Papa, θυμάμαι που μιλούσαμε κάποτε για κάποια θέματα μου.
    Δεν ασχολούμαι καθόλου με ζώδια αλλά ότι είμαι δύσκολος είναι αλήθεια
    Σε σχέση με πριν λίγο καιρό τώρα είμαι σαφώς καλύτερα...
    Εσύ πως τα περνάς ;;
  12. PAPA said:
    Γεια σου Papa, θυμάμαι που μιλούσαμε κάποτε για κάποια θέματα μου.
    Δεν ασχολούμαι καθόλου με ζώδια αλλά ότι είμαι δύσκολος είναι αλήθεια
    Σε σχέση με πριν λίγο καιρό τώρα είμαι σαφώς καλύτερα...
    Εσύ πως τα περνάς ;;
    Χαίρομαι!!! Είσαι νέο παιδί και έχεις τη ζωή μπροστά σου! Όλα καλά θα πάνε. Εγώ με τους μικρούς ,αγώνας μεγάλος αλλά κάνουμε βηματάκια. Δύσκολα γενικά γιατί και η ζωή δεν είναι εύκολη δυστυχώς.....
  13. rotoka said:
    Σημερα πανω που ειχα στρωσει απο πανικους αισθανομαι ολη την μερα πολυ εντονη νυστα αδυναμια συγκεντρωσης και συνεχεια να με ενοχλει το στομαχι μου σαν θελω να κανω εμετο και μαζι με αυτα ζαλαδα. Με φοβιζει ολο αυτο. Σκεφτομαι μηπως φταει η χθεσινη προπονηση που ηταν μετα απο καιρο και προσπαθω να με ηρεμησω
  14. EmaFil said:
    κάπως καλύτερα...είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν φίλοι - φίλες και να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας και ας μην έχουν κάτι να πουν...απλά να ακούν...είναι τόσο ανακουφιστικό....

μακάρι όλοι, να έχουν από 1-2 άτομα (δεν χρειάζονται παραπάνω) στα οποία να μπορούν να μιλήσουν
  15. Κύκνος said:
    Νεύρα, θλίψη και μοναξιά...και τα νεύρα δεν ξέρω που να τα ξεσπάσω κι αυτό με κουράζει, τα καταπιέζω αλλά μέχρι πότε; Γιατί δεν μπορεί να είναι τα πράγματα όπως πρέπει;