'Εχω πάρει απόφαση πως αγώνας είναι όλα, οπότε..
'Οχι, δεν έχω νιώσει πως θα 'θελα να 'μαι σαν τους άλλους.
Bobby Fischer
1. ε4 γ5
Χάλια...![]()
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Βαριέμαι απίστευτα πολύ....
χτες ενιωθα αδυναμια να μην μπορω να κανω τιποτα ολο κοιμομουν και σημερα παλι αυτο το αισθημα ζομπυ.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
Γεια σου Περαστικέ!! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας!!! Γεια σου Cc!!! Τι κάνετε???? Δίδυμος είσαι περαστικέ ε? Δυσκολο ζώδιο!! Εγώ παρθένος επίσης αρκετά περίεργη!! Τελειομανής , της κριτικής και του γίνουν όλα άψογα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Κουραστικό πολύ!!
Σημερα πανω που ειχα στρωσει απο πανικους αισθανομαι ολη την μερα πολυ εντονη νυστα αδυναμια συγκεντρωσης και συνεχεια να με ενοχλει το στομαχι μου σαν θελω να κανω εμετο και μαζι με αυτα ζαλαδα. Με φοβιζει ολο αυτο. Σκεφτομαι μηπως φταει η χθεσινη προπονηση που ηταν μετα απο καιρο και προσπαθω να με ηρεμησω
κάπως καλύτερα...είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν φίλοι - φίλες και να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας και ας μην έχουν κάτι να πουν...απλά να ακούν...είναι τόσο ανακουφιστικό....
μακάρι όλοι, να έχουν από 1-2 άτομα (δεν χρειάζονται παραπάνω) στα οποία να μπορούν να μιλήσουν
Νεύρα, θλίψη και μοναξιά...και τα νεύρα δεν ξέρω που να τα ξεσπάσω κι αυτό με κουράζει, τα καταπιέζω αλλά μέχρι πότε; Γιατί δεν μπορεί να είναι τα πράγματα όπως πρέπει;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...