Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 584
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 584 of 837 FirstFirst ... 84484534574582583584585586594634684 ... LastLast
Results 8,746 to 8,760 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Με τα φάρμακα τι έκανες τελικά boo;;; Αν τα μείωσες μπορεί να ήταν κ η αιτία επανεμφάνισης των συμπτωμάτων. Τώρα οι φωνές πως είναι;; Είναι το ίδιο δυνατές ή έχουν μειωθεί σε ένταση;;
    οχι δεν τα μειωσα τα παιρνω κανονικα.τωρα οι φωνες μου λενε οτι ειμαι αχρηστη, οτι δε μπορω να τα καταφερω, να αυτοκτονησω καλυτερα και πως δεν προκειται να φυγουν.δεν τις εχω ολη μερα.μια δυο φορες.ελπιζω να μην ειναι αρχη επεισοδιου.την Πεμπτη θα παω στη γιατρο μου και θα της το πω.προσπαθω να λεω οταν δεν τις εχω οτι ειναι απλα σκεψεις μου και οχι πραγματικες φωνες.οπως μου ειχε πει η γιατρος παλιοτερα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by boo View Post
    οχι δεν τα μειωσα τα παιρνω κανονικα.τωρα οι φωνες μου λενε οτι ειμαι αχρηστη, οτι δε μπορω να τα καταφερω, να αυτοκτονησω καλυτερα και πως δεν προκειται να φυγουν.δεν τις εχω ολη μερα.μια δυο φορες.ελπιζω να μην ειναι αρχη επεισοδιου.την Πεμπτη θα παω στη γιατρο μου και θα της το πω.προσπαθω να λεω οταν δεν τις εχω οτι ειναι απλα σκεψεις μου και οχι πραγματικες φωνες.οπως μου ειχε πει η γιατρος παλιοτερα
    Να μπουν σε σιγαση παρακαλω ... κανεις μας δεν ειναι παντελως αχρηστος ή παντελως αψογος ! Καλημερουδια Μπου μου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Να μπουν σε σιγαση παρακαλω ... κανεις μας δεν ειναι παντελως αχρηστος ή παντελως αψογος ! Καλημερουδια Μπου μου.
    καλα τα λες cc μου! εγω τους τα λεω αλλα επιμενουν..προσπαθω ομως να τις αμφισβητω πλεον και να τις εκλογικευω.ελπιζω να πιασει το κολπο.πολλες καλημερες!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Πιο μανιοκαταθλιπτικα απο ποτε

Αν βιωνω μανιοκαταθλιψη ειναι ισως πιο εντονη απο ποτε..αν βιωνω

Ερωτηση: που μπορω να κανω ενα αξιοπιστο ( τεστ ) για μανιοκαταθλιψη online ( θα παω σε ψυχιατρο αλλα λογω αποστασης και λιγο υποχρεωσεων δεν γινεται αυτη τη στιγμη)

Banned
    Ξεχασα να πω ευχαριστω

Να περνατε καλα καλη βδομαδα και χαμογελο σε οτι σας συμβει!

Senior Member
    Αγχωμένη...

Επίσης εκνευρισμένη κι απογοητευμένη με την κακοψυχία μερικών ανθρώπων, ευτυχώς όχι κοντινών μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλε Κυκνε , εξαφανιστηκες , λεω, παει, παντρευτηκε αυτη ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε Κυκνε , εξαφανιστηκες , λεω, παει, παντρευτηκε αυτη ....................
    Χα χα, έτσι ξαφνικά; Απλά περνάω μια κρίση κατάθλιψης και κοιμάμαι πολύ εξ' ου κι η απουσία μου...δυο μέρες έχει που προσπαθώ να σηκωθώ απ' το κρεβάτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χα χα, έτσι ξαφνικά; Απλά περνάω μια κρίση κατάθλιψης και κοιμάμαι πολύ εξ' ου κι η απουσία μου...δυο μέρες έχει που προσπαθώ να σηκωθώ απ' το κρεβάτι...
    Α , κριμα , συνηθως η εξαφανιση ειναι καλο μαντατο .................................μα ξαφνικα γινονται αυτα , δεν τα προγραμματιζεις , πουτε δεν προγραμματισα ερωτα στην ζωη μου , ουτε τον επεδιωξα , ετυχε ........

Senior Member
    Το πρωί πιάστηκα με μια δουλειά και ξέχασα να πάρω την πρωινή δόση φαρμάκων και τώρα είμαι χάλια...περιμένω να συνέλθω μ' αυτά που πήρα πριν λίγο...

Senior Member
    γυρνουσα απο μαθημα πριν.με παρακολουθουσαν στο δρομο.αγχωθηκα πολυ.μπερδευτηκα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    γυρνουσα απο μαθημα πριν.με παρακολουθουσαν στο δρομο.αγχωθηκα πολυ.μπερδευτηκα
    Boo, πότε έχεις ραντεβού ξανά με τη γιατρό σου; Πρέπει να της τα πεις όλα αυτά για τις φωνές και ότι αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν.

Senior Member
    την Πεμπτη πηγα γιατρο στην Αθηνα.της ειπα οτι 20 Σεπτεμβρη σταματησαν τα ψυχωτικα εκτος απο 3-4 μερες μετα που ειχα πολυ πεσμενη διαθεση και ακουσα 2-3 φορες φωνες.
    σημερα δε ξερω τι με επιασε.την Πεμπτη με βρηκε πολυ καλα η γιατρος
    ραντεβου εχω ξανα τον Δεκεμβρη οταν ξανανεβω Αθηνα δηλαδη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Όταν νιώθεις ότι σε παρακολουθούν προσπαθείς με κάποιο τρόπο να το αντιμετωπίσεις; Δηλαδή να μπεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς αν αυτό όντως συνέβη και αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λόγο να σε παρακολουθούν; Αυτό που ένιωσες σήμερα πιστεύεις ότι ήταν πραγματικότητα ή ένα σύμπτωμα της ασθένειας;

Senior Member
    οχι δε ξερω πως να το αντιμετωπισω εκεινη την ωρα.βασικα δε μπορω να σκεφτω κατι εκεινη την ωρα.κατι λογικο ενοω..ελεγα απο μεσα μου δε συμβαινει δε συμβαινει αλλα δε με ηρεμησε αυτο.τωρα που γυρισα σπιτι και νιωθω πιο ασφαλης προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειναι αληθεια.οτι ειναι συμπτωμα.θελω ωρα για να ηρεμησω.να το σκεφτω και να το ξανασκεφτω.
    εχεις καποιον τροπο για να ξεφευγω απο εκεινες τις σκεψεις οταν με πιανει?
    τωρα εχω αγχος και ταραχη μετα απο αυτο και φοβαμαι να ξαναβγω εξω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος