Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 586
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 586 of 837 FirstFirst ... 86486536576584585586587588596636686 ... LastLast
Results 8,776 to 8,790 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post

Το ιχθυελαιο που λες εχει διαφορα απο το μουρουνελαιο? αυτη την περιοδο παιρνω μουρουνελαιο, το γνωστο που διαφημιζεται, για να ξεφυγω λιγο απο τις καψουλες με τα Ω3.

Μάρα, έχεις δει κάποια βελτίωση (σε γενικό επίπεδο μιλάω...)? Το χρησιμοποιείς για τη διάθεση σου?

Το σκεφτόμουν κ εγώ να πάρω αλλά μετά είδα ότι υπάρχει και το κριλ, που λένε ότι δεν έχει τα αρνητικα (χημικα, μέταλλα κλπ) των ιχθυελαιων...Πάντως πολλά συμπληρώματα κ δεν ξέρεις τι να πάρεις, αν κάνουν κάτι, αν αποροφούνται από τον οργανισμό ....κ γενικότερα πολλά "αν"

Το μουρουνελαιο είναι "ιχθυελαιο" και το λένε έτσι γιατί παράγεται από το ψάρι "μουρούνα"....φαντάζομαι ότι άλλα ιχθυελαια θα παράγονται από άλλα είδη ψαριών

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    Μάρα, έχεις δει κάποια βελτίωση (σε γενικό επίπεδο μιλάω...)? Το χρησιμοποιείς για τη διάθεση σου?
    το χρησιμοποιω για την υγεια και ευεξια μου, υποτιθεται.
    Εχω ενα σοβαρο θεματακι με ενα αυτοανοσο που προσπαθω να ρυθμισω και για αυτο προσεχω τα της διατροφης. Γενικα πολυ ψαρι δεν τρωω...

Κοιτα, ειμαι καλυτερα απο αλλες εποχες που δεν επαιρνα τιποτα. Αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι και στο top της αποδοσης μου. Ναι μεν καλο αλλα οχι και πανακεια...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Cube, δεν παει ετσι οπως το υπολογιζεις...
    εχει μια λογικη ο συλλογισμος που κανεις αλλα ειναι τελειως flat...

Το συνιστωμενο ειναι 0,8 γραμμαρια ανα κιλο, αλλα για το ιδανικο σου βαρος. Αν εγω πχ τωρα ειμαι 57 αλλα το ιδανικο μου ειναι τα 52, πρεπει να καταλωνω 0,8Χ52=41,6 γραμμαρια πρωτεϊνη. Το αυγο ναι ειναι υψηλης θρεπτικης αξιας, αλλα η πρωτεινη περιεχεται και στα οσπρια και στο τυρι και στα ψαρια και στα γαλακτοκομικα. Δεν μπορω να φαω 10 αυγα τη μερα, εννοειται ειναι βλακεια, αλλα μπορω να φαω ενα αβγο το πρωι, ενα μπιφτεκι το μεσημερι και ενα γιαουρτι το βραδυ, λεω ενδεικτικα, οποτε εχω καλυψει τις ημερησιες αναγκες μου σε πρωτεινη.
    Το σημαντικο με την πρωτεινη ειναι οτι σε χορταινει για αρκετες ωρες.

Για τους αντρες, που ετσι κι αλλιως εχουν περισσοτερα κιλα απο εμας και θελουν μυικο ογκο, δεν εχω ιδεα οποτε δεν εκφραζω αποψη καν.
    Ε ναι μάρα συμφωνώ....αλλά και 1 γρ αβγού να ήθελε να πει σωστό βγαίνει πάλι....δηλαδή 1 2 αβγά την μερα
    Last edited by cdeleted29517; 04-11-2016 at 02:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δηλαδή αν είσαι 60 κg θέλεις 60 γρ πρωτεινης..
    Κάθε αυγό έχει λες 6 γραμμάρια πρωτείνης , οπότε θες καμιά δεκαριά αβγά ..........
    Αμα είναι κάποιος 80 κg και θέλει μυικό όγκο είναι εντάξει ένα κοτέτσι αβγά ή δεν φτάνει?
    Θες να μας ξεκάνεις ε? Θα σε καταγγείλω στην διαχείριση , ψεύδεσαι ασυστόλως !!
    Λυπάμαι μακ, είσαι ένας ψεύτης

Το λάθος ποιο είναι όμως ? Ότι θες 1 γρ αυγού/ κg βάρους ή ότι θες 1 γρ πρωτεΐνης γενικά? Αν εσύ παίρνεις την συνιστώμενη δόση ( 1 γρ πρωτείνης/κg την ημέρα μόνο από αυγά, δηλαδή 10 αυγά θα είσαι εντάξει???
    xaxaxa !!! αχ , Κιουμπ , με αυτο το χιουμορ σου ........θα σας πεθανω ολους απ την χοληστερινη , αυτο ειναι το σατανικο μου σχεδιο , εξοντωση των μελων του φορουμ !!!! θα σας κανω κλεφτοκοτταδες ............
    σοβαρα τωρα , αν θελεις μυικο ογκο , τρως μονο τα ασπραδια του αυγου , δεν εχουν καθολου λιπος .....υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν , πετανε τον κροκο , γιατι παχαινει , και βλαπτει σε τετοιες ποσοτητες , αλλα τρως οσα ασπραδια θελεις , αν και , αν εισαι στην αρχη του να φτιαξεις μυικο ογκο , υπαρχει σε σκονη , πρωτεινη απο ορο γαλακτος , ειναι η πρωτεινη με την καλυτερη βιοθιαθεσιμοτητα , whey protein αγγλιστι , μις Κιουμπ !! τωρα ποση πρωτεινη χρειαζεται ανα κιλο σωματικου βαρους , γα να φτιαξεις ογκο , ειναι 2 γραμ. πρωτεινης / ανα κιλο σωματικου βαρους , τοσο ετρωγα επι χρονια , και τωρα φοραω 2ΧL στις πλατες , με υψος 1.78 , και μεση 33 , αμα θελει να γινει καποιος ετσι ,χωρις την βοηθεια φαρμακων , που ειναι καταστροφικα , και δυστυχως τα νεα παιδια , καταφευγουν στην ευκολη αυτη λυση , αφελως , πρεπει να τρως ετσι , και να γυμναζεσαι επι 10 χρονια τουλαχιστον , σκληροτατα ...........
    και επειδη μολις διαβασα το ποστ της Μαρας , που λεει οτι τα οσπρια περιεχουν πρωτεινη , θα διευκρινησω κατι, οι δομικες υλες της πρωτεινης ειναι τα αμινοξεα , υπαρχουν 22 αμινοξεα , τα 7 , δεν μπορει να τα φτιαξει ο οργανισμοςμονος του , απο τα αλλα , πρεπει να τα προσλαβει απο εξωτερικη πηγη , γιαυτο και λεγονται ' βασικα '΄..........τα οσπρια , υπολειπονται σε εναη δυο βασικα αμινοξεα , οποτε για να φτιαξει ο οργανισμος πρωτεινη , καλο ειναι να συνοδευεις το γευμα σου με οσπρια , με μια πληρη πρωτεινη , πχ, λιγο τυρι , ωστε να παιρνει ο οργανισμος το ενα η δυο βασικο αμινοξυ που λειπει απο τα οσπρια ...................

Senior Member
    Το ιχθυελαιο που λες εχει διαφορα απο το μουρουνελαιο? αυτη την περιοδο παιρνω μουρουνελαιο, το γνωστο που διαφημιζεται, για να ξεφυγω λιγο απο τις καψουλες με τα Ω3.
    ........
    Το πιο καλο , ειναι το μουρουνελαιο , ιχθυελαιο ειναι μια γενικη εκφραση ............αλλα η ολη ωφελεια απο τα Ω3 , ειναι το EPA ( εικοσειπενταικο οξυ ) , το DHA , δεν χρησιμευει σε κατι , μαλιστα ειναι καλυτερα να παιρνεις Ω3 απο μικρα ψαρια , ( αντε βρεστο ) διοτι τα μεγαλα ψαρια, ειναι μολυσμενα απο εναποθεσεις μολυβδου και καδμιου ..................υπαρχουν συμπληρωματα με μονον EPA στην Ελλαδα , οπως το Dr. Tonalen EPA , 500μγ EPA η καθε caps . , ειναι ενα μπλε κουτι , 60 caps . 20 ευρω περιπου , λιγο τσιμπημενο , αλλα καλο , σε φαρμακεια το πυλανε , η στο σκρουτζ ........το καλυτερο Ω3 .....

Senior Member
    Τελειο ποστ! Μπραβο Macgyver, να διαβαζουμε και χρησιμα ποστς σε αυτο το φορουμ γιατι με μερικα που ειδα πριν, εμεινα....

απλα για τη Β12 να προσθεσω, επειδη εχω ελλειψη και προσπαθω να την ανεβασω, οντως ειναι μονο στα κρεατα. Τα χορτα-λαχανικα-φρουτα απο Β12 γιοκ! Και ναι οι φυτοφαγοι παιρνουν συμπληρωματα, και ναι ειναι οπως τα λες, εχει χαμηλη απορροφησιμοτητα. Υπαρχει και υπογλωσσιο liquid Β12 σε τουρμπο δοση των 2.000μg, Anxious αν θελεις, ρωτα το γιατρο σου!, η οποία επειδη βγαινει σε υγρο υπογλωσσιο εχει μεγαλυτερη απορροφησιμοτητα.
    Αλλιως, μοσχαρισιο συκωτακι, οπως κανω εγω, καθε 2-3 μερες, 2 πηρουνιες ψηνω και τρωω, ισα ισα για τις βιταμινες.

Και Anxious ενα αβγο καθε μερα, εστω το ασπραδι, ειναι απο τις καλυτερες πηγες πρωτεινης. Αμα προσθεσεις και ενα μαρουλι, ενα λαχανικο τελος παντων, εισαι τελεια!!!!! και καλα λιπαρα!!! οπως λεει το ποστ ειναι στους ξηρους καρπους, καρυδια, αμυγδαλα, αλλα και ωμο ελαιολαδο και λαδι καρυδας. Ο εγκεφαλος λενε οτι θελει καλα λιπαρα για να δουλεψει.

Παντως παιδια εγω πριν τα αντικαταθλιπτικα ειχα κανει τα παντα για να βελτιωσω τη συγκεντρωση μου και φως στο τουνελ δεν ειδα... και πολλη αθληση και διατροφη και ομοιοπαθητικη εκανα απο το 2012, τη δουλεια που εκαναν τα 2 αντικαταθλιπτικα απο το καλοκαιρι ως τωρα δεν την εκαναν ολα τα αλλα στα 4 χρονια........
    μαρα εχτες εφαγα σαρδελιτσες σε ελαιολαδο κ μετα εψησα μια γλωσσα(ψαρι) στο φουρνο κ την εφαγα τωρα πριν λιγο...κ το πρωι κορν φλεικς.πηρα την b μου.. κ το απογευμα θα φαω την μπανανα μου...αργοτερα ισως ψησω κ αλλες γλωσσες σπιτι γιατι θα πειναω στανταρακι..με μια γλωσσα (η οποια μολις ψηθηκε εμεινε κ μιση τι να κανει)..
    εμ τι αλλο?αυτα...γενικως εχω δωσει μεγαλο βαρος στο ψαρι, το ελαιολαδο κ το λεμονι..βαζω λεμονι σε ολα γιατι γενικως μαρεσει κ σαν γευση πολυ κ ξερω οτι ειναι κ υγιεινο πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το πιο καλο , ειναι το μουρουνελαιο , ιχθυελαιο ειναι μια γενικη εκφραση ............αλλα η ολη ωφελεια απο τα Ω3 , ειναι το EPA ( εικοσειπενταικο οξυ ) , το DHA , δεν χρησιμευει σε κατι , μαλιστα ειναι καλυτερα να παιρνεις Ω3 απο μικρα ψαρια , ( αντε βρεστο ) διοτι τα μεγαλα ψαρια, ειναι μολυσμενα απο εναποθεσεις μολυβδου και καδμιου ..................υπαρχουν συμπληρωματα με μονον EPA στην Ελλαδα , οπως το Dr. Tonalen EPA , 500μγ EPA η καθε caps . , ειναι ενα μπλε κουτι , 60 caps . 20 ευρω περιπου , λιγο τσιμπημενο , αλλα καλο , σε φαρμακεια το πυλανε , η στο σκρουτζ ........το καλυτερο Ω3 .....

Ok! ευχαριστω πολυ, δεν το ηξερα το συγκεκριμενο, θα το δοκιμασω οταν μου τελειωσει αυτο που εχω τωρα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μαρα εχτες εφαγα σαρδελιτσες σε ελαιολαδο κ μετα εψησα μια γλωσσα(ψαρι) στο φουρνο κ την εφαγα τωρα πριν λιγο...κ το πρωι κορν φλεικς.πηρα την b μου.. κ το απογευμα θα φαω την μπανανα μου...αργοτερα ισως ψησω κ αλλες γλωσσες σπιτι γιατι θα πειναω στανταρακι..με μια γλωσσα (η οποια μολις ψηθηκε εμεινε κ μιση τι να κανει)..
    εμ τι αλλο?αυτα...γενικως εχω δωσει μεγαλο βαρος στο ψαρι, το ελαιολαδο κ το λεμονι..βαζω λεμονι σε ολα γιατι γενικως μαρεσει κ σαν γευση πολυ κ ξερω οτι ειναι κ υγιεινο πολυ.

οι σαρδελες = ό,τι καλυτερο!!! λιπαρο ψάρι, τελεια!!!!!
    αν βαλεις και τυρι, πινεις και κανενα γαλα, τρως γιαουρτι και λαχανικα = αυτα ειναι, δεν θες τπτ αλλο....

Banned
    xaxaxa !!! αχ , Κιουμπ , με αυτο το χιουμορ σου ........θα σας πεθανω ολους απ την χοληστερινη , αυτο ειναι το σατανικο μου σχεδιο , εξοντωση των μελων του φορουμ !!!! θα σας κανω κλεφτοκοτταδες ............
    σοβαρα τωρα , αν θελεις μυικο ογκο , τρως μονο τα ασπραδια του αυγου , δεν εχουν καθολου λιπος .....υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν , πετανε τον κροκο , γιατι παχαινει , και βλαπτει σε τετοιες ποσοτητες , αλλα τρως οσα ασπραδια θελεις , αν και , αν εισαι στην αρχη του να φτιαξεις μυικο ογκο , υπαρχει σε σκονη , πρωτεινη απο ορο γαλακτος , ειναι η πρωτεινη με την καλυτερη βιοθιαθεσιμοτητα , whey protein αγγλιστι , μις Κιουμπ !! τωρα ποση πρωτεινη χρειαζεται ανα κιλο σωματικου βαρους , γα να φτιαξεις ογκο , ειναι 2 γραμ. πρωτεινης / ανα κιλο σωματικου βαρους , τοσο ετρωγα επι χρονια , και τωρα φοραω 2ΧL στις πλατες , με υψος 1.78 , και μεση 33 , αμα θελει να γινει καποιος ετσι ,χωρις την βοηθεια φαρμακων , που ειναι καταστροφικα , και δυστυχως τα νεα παιδια , καταφευγουν στην ευκολη αυτη λυση , αφελως , πρεπει να τρως ετσι , και να γυμναζεσαι επι 10 χρονια τουλαχιστον , σκληροτατα ...........
    και επειδη μολις διαβασα το ποστ της Μαρας , που λεει οτι τα οσπρια περιεχουν πρωτεινη , θα διευκρινησω κατι, οι δομικες υλες της πρωτεινης ειναι τα αμινοξεα , υπαρχουν 22 αμινοξεα , τα 7 , δεν μπορει να τα φτιαξει ο οργανισμοςμονος του , απο τα αλλα , πρεπει να τα προσλαβει απο εξωτερικη πηγη , γιαυτο και λεγονται ' βασικα '΄..........τα οσπρια , υπολειπονται σε εναη δυο βασικα αμινοξεα , οποτε για να φτιαξει ο οργανισμος πρωτεινη , καλο ειναι να συνοδευεις το γευμα σου με οσπρια , με μια πληρη πρωτεινη , πχ, λιγο τυρι , ωστε να παιρνει ο οργανισμος το ενα η δυο βασικο αμινοξυ που λειπει απο τα οσπρια ...................
    Σε ευχαριστώ, καημό το χα να φοράω 2ΧL
    Tα αμινοξέα είναι 9 νομίζω .....δηλαδή τι θέλεις τώρα? να χάσουμε τα δύο αμινοξέα? καλά λέω γω θες να μας εξοντώσεις.......
    Προτείνω να φας μπαν.......

Senior Member
    οι σαρδελες = ό,τι καλυτερο!!! λιπαρο ψάρι, τελεια!!!!!
    αν βαλεις και τυρι, πινεις και κανενα γαλα, τρως γιαουρτι και λαχανικα = αυτα ειναι, δεν θες τπτ αλλο....
    αυτο κανω ρε..τρωω φετα κ τυρια κ γαλα..κ για λαχανικα τρωω πολυ μπροκολο..σε λιγο θα φυτρωσουν μπροκολα πανω μου..

Senior Member
    Σε ευχαριστώ, καημό το χα να φοράω κελεμπια
    Tα αμινοξέα είναι 9 νομίζω .....δηλαδή τι θέλεις τώρα? να χάσουμε τα δύο αμινοξέα? καλά λέω γω οτι θες το καλο μας .......
    Προτείνω να φας μπανανες.......

Ενταξει , θα τρωω μπανανες , αφου ενδιαφερεσαι για την διατροφη μου , με συγκινεις με το ενδιαφερον σου ............παλια , τα αμινοξεα ηταν 7 , με τα χρονια αυξηθηκαν και εγιναν 9 ................γεννοβολανε αυτα ξερεις ............και βεβαια θελω το καλο σας , τι αλλο ναθελα ? γι αυτο λεω να τρωτε και τα 2 εξτρα αμινοξεα ..................καλα , πως σουρθε να φορας κελεμπια , και να τοχεις και καημο ? περιεργο κοριτσι εισαι .............πολυ ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αυτο κανω ρε..τρωω φετα κ τυρια κ γαλα..κ για λαχανικα τρωω πολυ μπροκολο..σε λιγο θα φυτρωσουν μπροκολα πανω μου..
    Βρε ανξιους , τρωγε οτι αγαπας , μην παθεις ορθοτροφια .................ειπαμε , καλη η διατροφη , μην τρελλαθουμε κιολας .....

Senior Member
    http://www.fthis.gr/fitness/aytes-ei...oyn-th-dia8esh

Παρε και τουτο , ανξιους ........

Banned
    Ενταξει , θα τρωω μπανανες , αφου ενδιαφερεσαι για την διατροφη μου , με συγκινεις με το ενδιαφερον σου ............παλια , τα αμινοξεα ηταν 7 , με τα χρονια αυξηθηκαν και εγιναν 9 ................γεννοβολανε αυτα ξερεις ............και βεβαια θελω το καλο σας , τι αλλο ναθελα ? γι αυτο λεω να τρωτε και τα 2 εξτρα αμινοξεα ..................καλα , πως σουρθε να φορας κελεμπια , και να τοχεις και καημο ? περιεργο κοριτσι εισαι .............πολυ ......
    Καταγγέλλω στην διαχείριση ότι ο μακ παραποιεί τα λεγόμενά μου και ότι με δόλιο τρόπο ωθεί τα μέλη στην κατανάλωση 10 αυγών/ ημέρα....
    Εντάξει φτάνει τώρα, καλά περάσαμε

Senior Member
    Εντάξει φτάνει τώρα, καλά περάσαμε
    Αχαχουχχαχαχου χαχ , αυτο ηταν το ζητουμενο , δις Κιουμπ .............!!! παντα καλα ...........