Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 589
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 589 of 837 FirstFirst ... 89489539579587588589590591599639689 ... LastLast
Results 8,821 to 8,835 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ολα καλα αλλα εδω μου τα χαλασες.. μα τι σου συμβαινει??
    Μα γλυκό είναι αυτό, χωρίς σοκολάτα??? Μπλιαχ!!! Όλοι τα τρώνε και εκστασιάζονται και σε μπουκώνουν με το ζόρι, φάε, φάε, φάε μέχρι να σκάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Μα γλυκό είναι αυτό, χωρίς σοκολάτα??? Μπλιαχ!!! Όλοι τα τρώνε και εκστασιάζονται και σε μπουκώνουν με το ζόρι, φάε, φάε, φάε μέχρι να σκάσεις.
    εμενα η μανα μου τους βαζει και σοκολατα γυρω γυρω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    πολυ στεναχωρημενη

Senior Member

Banned
    Έλεος δεν αντέχω άλλο θέλουν να με τρελάνουν όλοι να παίρνω 100 χάπια αλλά δεν θα τους περάσει. Όποιος ξαναπεί αρνητική κουβέντα για μένα θα φάει πόδι. Δεν θα δίνω σημασία από δω και πέρα στους ανθρώπους.

Senior Member
    Aισθανομαι αρκετα περιεργα.
    ..εχω χρονια να μπω στο φορουμ το οποιο εχω στο μυαλο μου παντα με θετικο προσημο.
    Εντελως μηχανικα εψαξα να δω ονόματα οικεια,μα τιποτα!
    μονο το Κυκνακι κι ο Μαγκ..Αγαπημενο κυκνακι σε καλησπερίζω Μαγκ ελπιζω όλα να είναι καλα και για εσενα!!
    Για τον διαλογισμο και την διατροφή ηθελα τη γνωμη σας και βρηκα ενδιαφεροντα πραγματα ,θα προσπαθήσω να συμμετάσχω!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Παρε αντικαταθληπτικα ερις ετσι ημουνα και γω πριν εχασα σχεση , φιλιες κτλ. Μετα πες μου να ρθω να σεργιαναμε μαζι τα βραδια σε μουσικες σκηνες και ξενυκταδικα και θα μας περασουν όλα χα χσ

Αντικαταθλιπτικά δεν παίρνω αν δε φτάσω στο έσχατο σημείο... για τα μπαράκια και τις μουσικές σκηνές το συζητάω!!

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Με εκνευρίζουν τα μελομακάρονα.
    Κι εμένα, δεν θέλω να τα βλέπω στα μάτια μου, για αυτό και τα τρώω

Πάντως στην πλειοψηφία τους είναι χάλια...και οι κουραμπιέδες το ίδιο, δύσκολα γλυκά........

Senior Member
    Πως να νιώθω πλέον.... Έχω καιρό να μπω, πέρασα δύσκολα στάθηκα στα πόδια μου κ τώρα πάλι από την αρχή. Μου πήραν το παιδάκι μου από τη κοιλίτσα μου πριν ένα χρόνο γιατί είχε πρόβλημα. Τώρα ξαναειμαι έγκυος κ βλέπουν μία ταινία στη μήτρα μου που μπορεί να ακρωτηριάσει το μωρό μου.. Δεν θα το αντέξω πάλι. Θεέ μου να πάνε όλα καλά.
    Μερικές φορές νιώθω σα να τραβάω όλα τα κακά πάνω μου.... Σαν ένα μαύρο σύννεφο να με ακολουθεί.... Τι θα κανω αν κάτι πάει πάλι στραβά; Θα τρελαθώ....
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    .) Μαγκ ελπιζω όλα να είναι καλα και για εσενα!!
    !!
    Πολυ καλυτερα απο παλια , εχω ανοδικη πορεια , σταματησα και τους καυγαδες , πολυ καιρο τωρα ......
    αντι για διαλογισμο , κανω προσευχη .............το ιδιο ειναι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Πως να νιώθω πλέον.... Έχω καιρό να μπω, πέρασα δύσκολα στάθηκα στα πόδια μου κ τώρα πάλι από την αρχή. Μου πήραν το παιδάκι μου από τη κοιλίτσα μου πριν ένα χρόνο γιατί είχε πρόβλημα. Τώρα ξαναειμαι έγκυος κ βλέπουν μία ταινία στη μήτρα μου που μπορεί να ακρωτηριάσει το μωρό μου.. Δεν θα το αντέξω πάλι. Θεέ μου να πάνε όλα καλά.
    Μερικές φορές νιώθω σα να τραβάω όλα τα κακά πάνω μου.... Σαν ένα μαύρο σύννεφο να με ακολουθεί.... Τι θα κανω αν κάτι πάει πάλι στραβά; Θα τρελαθώ....
    Γεια σου , happydays , μια ατυχια , σοβαρη , δεν σημαινει οτι κι επομενη θαναι ιδια , κι αδελφη μου , εχασε ενα παιδι , εκανε μετα τρια ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ..εχω χρονια να μπω στο φορουμ το οποιο εχω στο μυαλο μου παντα με θετικο προσημο.
    Εντελως μηχανικα εψαξα να δω ονόματα οικεια,μα τιποτα!
    μονο το Κυκνακι κι ο Μαγκ..Αγαπημενο κυκνακι σε καλησπερίζω Μαγκ ελπιζω όλα να είναι καλα και για εσενα!!
    Για τον διαλογισμο και την διατροφή ηθελα τη γνωμη σας και βρηκα ενδιαφεροντα πραγματα ,θα προσπαθήσω να συμμετάσχω!!
    Καλησπέρα Φωτεινή και χρόνια πολλά!!! Πώς τα πέρασες χθες; Εγώ πολύ ωραία, βγήκα κι έξω αλλά σήμερα δεν το κουνάω από δω, lol! Να φανταστείς έπεσα για ύπνο μετά το φαγητό και μόλις ξύπνησα...

Μην μου μιλάς για διατροφή μ' όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά που κυκλοφορούν!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου , happydays , μια ατυχια , σοβαρη , δεν σημαινει οτι κι επομενη θαναι ιδια , κι αδελφη μου , εχασε ενα παιδι , εκανε μετα τρια ......
    Mac! Τι κανεις; Πως είσαι; Χαίρομαι που είσαι εδώ, κ ο κύκνος όπως βλέπω.....Τι κάνετε παιδια;
    Έχεις δίκιο, είμαι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να το αφήσω να με πάει πιο κατω. Οτι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    Δεν είναι τίποτα στο χέρι μας τελικά. Λυπάμαι για την αδερφή σου αλλά εγώ δεν το έχασα, μου το πήραν ζωντανό γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να φέρω στο κόσμο ένα παιδί με πρόβλημα... Εύχομαι απλά να μην ξαναπεράσω τα ίδια , το να γέννας κ να μην παίρνεις παιδί είναι μαρτύριο.
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Mac! Τι κανεις; Πως είσαι; Χαίρομαι που είσαι εδώ, κ ο κύκνος όπως βλέπω.....Τι κάνετε παιδια;
    Έχεις δίκιο, είμαι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να το αφήσω να με πάει πιο κατω. Οτι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    Δεν είναι τίποτα στο χέρι μας τελικά. Λυπάμαι για την αδερφή σου αλλά εγώ δεν το έχασα, μου το πήραν ζωντανό γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να φέρω στο κόσμο ένα παιδί με πρόβλημα... Εύχομαι απλά να μην ξαναπεράσω τα ίδια , το να γέννας κ να μην παίρνεις παιδί είναι μαρτύριο.
    Hapydays τι εννοείς ότι στο πήραν ζωντανό;;;

Κατά τα άλλα εγώ σήμερα νιώθω αρκετά καλά, βοήθησε η χθεσινή γιορτινή μέρα που πέρασα καλά...μακάρι να είναι όλες οι γιορτές μου έτσι... Και μακάρι να πάρω το δωράκι που περιμένω... (όχι υλικό)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    χαλια... ζαλαδες ολη μερα... και χαλια διαθεση... παμε καλα... :P