Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 595
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 595 of 837 FirstFirst ... 95495545585593594595596597605645695 ... LastLast
Results 8,911 to 8,925 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    καταθλιπτικόμορφη οπτική των πραγμάτων...

μ αρεσει η εκφραση που χρησιμοποιείς...φανταζομαι απλοικοτερα γραμεννο ενοεις καταθλιψη η καποιου είδους καταθλιψη..

ειχα και εγω καταθλιψη....δεν θελω ουτε να την θυμαμαι...απαισια ,όλα μαυρα ηταν,ατονα,αχρωμα,τα μονα συναισθηματα π θυμαμαι ότι ειχα ηταν λυπης-στεναχωριας- ,πολυς ψυχικος πονος,και το παραμικρο που ακουγα η αν καποιος μ φωναζε με εριχνε ,με εριχνε παρα πολύ ........

αλλα καταφερα παλεψα και την ξεπερασα......

θυμαμαι ακομα ποσο ωραια αρχισα να νιωθω όταν εφευγε η καταθλιψη ,επι ένα χρονο κοντα δεν ενιωθα τιποτα....και όταν ξαναμπηκε το χρωμα στην ζωη μ ηταν ωραια...

εχεις επισκεφθεί καποιον ειδικο?το εχεις καιρο ?

θα σου εγραφα πολλα να σε βοηθησω...αλλα είναι λιγο αργα και σ λιγο θα παω να κοιμηθω...θα στα γραψω τις επομενες μερες εάν σε βρω ονλαιν

Senior Member
    Ευχαριστώ! Καληνύχτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Ευχαριστώ! Καληνύχτα!
    καληνύχτα ερις

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ναι αλλα κυκνε ο νεος είναι ωραιος
    Και της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Κύκνε μου συγγνώμη μην με παρεξηγείς αλλά πάσχω από μία πάθηση και συνεχώς ξεχνάω! Σε καταλαβαίνω, θα τον βρεις αρκεί να κάνεις υπομονή...Αν είναι σωστός δεν χρειάζεται να σου δώσει καμία υπόσχεση, θα καταλάβεις από μόνη σου ότι αξίζει. Το να θέλει να κάνετε κάτι ενώ εσύ δεν θέλεις και να επιμένει μην το ταυτίζεις με το να θέλει να σου κάνει κακό, μπορεί απλά να του αρέσεις πολύ. Το να προχωρήσει βέβαια παρακάτω χωρίς να το θες σίγουρα θα σημαίνει κάτι κακό, οπότε πάμε για τον επόμενο και του δίνουμε τα παπούτσια στο χέρι. Ψάχνοντας θα πας όμως, βγαίνε ραντεβού έστω για έναν καφέ που είναι και το πιο ασφαλές πρωί καλύτερα, και θα δεις πως θα πάει. Καλύτερα να μη φτάσεις ως το σημείο που σου είπα για να καταλάβεις τον άλλον, αλλά να βγεις πολλές φορές και να του κάνεις ερωτήσεις, να τον ψυχολογήσεις, και να δεις άμα σε πιέσει καθόλου σε απλά πράγματα.
    Δεν πειράζει, μην ανησυχείς...

Ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι δεν εμπιστεύομαι αρκετά τον εαυτό μου και την κρίση μου...

Αλλά καταλαβαίνω και συμφωνώ με τις συμβουλές σου, σ' ευχαριστώ!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: σου έχει τύχει ποτέ να τρέμεις και να χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά σου επειδή δέχτηκες ένα ευχάριστο σοκ για κάτι που περίμενες με αγωνία; Έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή κι αυτά τα συμπτώματα τα έχω συνδέσει με αρνητικά γεγονότα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Σιγουρα μου εχει τυχει. Αλλα γιατι το συνδεεις με αρνητικα γεγονοτα; Να ευχεσαι και εσυ και ολοι να μαστε ολοι καλα και πανω απο ολα ο εαυτος μας, μονο ετσι θα φτιαξουμε ενα καλυτερο κοσμο. Να προσπαθεις για το καλυτερο για σενα και να διωχνεις τους ανθρωπους που σου λενε οτι δεν μπορεις. Φιλικα.
    Last edited by Deleted240217a; 06-01-2017 at 01:24.

Senior Member
    Γεια σου ρε σαντ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Γεια σου ελις.

Senior Member
    Σιηουρα μου εχει τυχει. Αλλα γιατι το συνδεεις με αρνητικα γεγονοτα; Να ευχεσαι και εσυ και ολοι να μαστε ολοι καλα και πανω απο ολα ο εαυτος μας, μονο ετσι θα φτιαξουμε ενα καλυτερο κοσμο. Να προσπαθεις για το καλυτερο για σενα και να διωχνεις τους ανθρωπους που σου λενε οτι δεν μπορεις. Φιλικα.
    Καλησπέρα!

Το έχω συνδέσει με αρνητικά γεγονότα γιατί συνήθως η καρδιά μου χτυπάει έτσι όταν έχω αναστατωθεί από κάτι άσχημο, γι' αυτό...
    Αλλά αυτό που μου προκάλεσε αυτό το χτυποκάρδι σήμερα ήταν ένα μήνυμα που περίμενα καιρό και που είχα ζητήσει από το πρόσωπο για το οποίο σας μιλούσα τις προάλλες κι η απάντηση ήταν αυτή που ήθελα κι ήλπιζα και μου προκαλεί γαλήνη κι ελπίδα για το αύριο...
    Αλλά νιώθω και λίγο τρομαγμένη επειδή έβλεπα ένα θρίλερ, κανονικά δεν με τρομάζουν έτσι, δεν ξέρω γιατί απόψε...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα!

Το έχω συνδέσει με αρνητικά γεγονότα γιατί συνήθως η καρδιά μου χτυπάει έτσι όταν έχω αναστατωθεί από κάτι άσχημο, γι' αυτό...
    Αλλά αυτό που μου προκάλεσε αυτό το χτυποκάρδι σήμερα ήταν ένα μήνυμα που περίμενα καιρό και που είχα ζητήσει από το πρόσωπο για το οποίο σας μιλούσα τις προάλλες κι η απάντηση ήταν αυτή που ήθελα κι ήλπιζα και μου προκαλεί γαλήνη κι ελπίδα για το αύριο...
    Αλλά νιώθω και λίγο τρομαγμένη επειδή έβλεπα ένα θρίλερ, κανονικά δεν με τρομάζουν έτσι, δεν ξέρω γιατί απόψε...
    Έλα, εντάξει, μια χαρά τότε όλα, να το γιορτάσουμε, πάμε για άλλες πολιτείες!! Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ τώρα νύσταξα και οι μόνες πολιτείες που θα πάω είναι στο κρεββάτι μου , κύκνε κράτα γερά και όλα καλά θα πάνε! Καληνύχτα..

Senior Member
    Έλα, εντάξει, μια χαρά τότε όλα, να το γιορτάσουμε, πάμε για άλλες πολιτείες!! Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ τώρα νύσταξα και οι μόνες πολιτείες που θα πάω είναι στο κρεββάτι μου , κύκνε κράτα γερά και όλα καλά θα πάνε! Καληνύχτα..
    Σύντομα με βλέπω κι εμένα να πηγαίνω κατά κει οπότε μην ανησυχείς...θα τα πούμε αύριο πάλι...
    Καληνύχτα!

Banned
    Καλημέρα κύκνε τι κάνεις;

Senior Member
    Καλημέρα κύκνε τι κάνεις;
    Καλημέρα!

Σε λίγο θα φύγω να πάω για καφέ σε μια φίλη μου...όταν γυρίσω θα σου πω λεπτομέρειες για την ψυχική μου κατάσταση και τις σκέψεις μου...

Εσύ τι κάνεις;

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;

Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε;

Banned
    Καλησπέρα κύκνε εγώ είμαι εδώ τι κάνεις;