Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 605
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 605 of 837 FirstFirst ... 105505555595603604605606607615655705 ... LastLast
Results 9,061 to 9,075 of 12551
    Senior Member
    Χάλια είμαι... γτ κάθε μέρα πρέπει να βρίσκεις κτ να μ καταστρέφεις την ψυχολογία τι άλλο πρέπει να κν για να ηρεμήσω από εσένα... ?? δν μπορώ άλλο πίεση....

Senior Member
    Νιώθω πολύ πεσμένη ψυχολογικά, μέχρι και μερικά απλά πράγματα μου φαίνονται δύσκολα... Όπως για παράδειγμα να λούσω τα μαλλιά μου, δείτε κατάσταση... Λέμε αύριο μήπως πάμε για καφέ με άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου κάποια από τα οποία είναι και νέα και καλή παρέα κι εγώ εύχομαι να μην βολέψει για να μην χρειαστεί να λουστώ... Άσχετα αν πρέπει να το κάνω από σήμερα για κάθε ενδεχόμενο...

Κι επίσης νιώθω αρκετή νύστα από χθες και δεν έχει υπάρξει κάποια αύξηση στα φάρμακα που να την δικαιολογεί... Και πονάω σωματικά γεγονός που χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση, γενικώς νιώθω χάλια σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αυτο που λες κυκνε το καταλαβαινω απολυτα. βαριεμαι να κανω σχεδον οτιδηποτε, και για να αποφυγω το λουσιμο εκοψα τα μαλλια μου πολυ πολυ κοντα και τα εβαψα και ολα γκρι διοτι ειναι ολα γκρι εκ φυσεως πια...και δεν ειχα την υπομονη καθε 2 βδομαδες να βαφω ριζα. και γενικα μιζεριαζω σπιτι μονο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    αυτο που λες κυκνε το καταλαβαινω απολυτα. βαριεμαι να κανω σχεδον οτιδηποτε, και για να αποφυγω το λουσιμο εκοψα τα μαλλια μου πολυ πολυ κοντα και τα εβαψα και ολα γκρι διοτι ειναι ολα γκρι εκ φυσεως πια...και δεν ειχα την υπομονη καθε 2 βδομαδες να βαφω ριζα. και γενικα μιζεριαζω σπιτι μονο.
    Καλημέρα...

Επιτέλους, κάποιος με καταλαβαίνει! Δεν είναι πάντα τόσο πολύ χάλια αλλά χθες ήταν, σήμερα δεν ξέρω ακόμα... Τελικά τα άφησα γιατί μου είπε η μαμά μου ότι μάλλον δεν θα βγούμε οπότε θα τα λούσω σήμερα αργότερα, αν το έκανα χθες θα πιεζόμουν πολύ στην ψυχική κατάσταση που ήμουν κι αν δεν υπάρχει πρακτικός λόγος ας περιμένει λίγο...
    Εγώ τα βάφω κανονικά αλλά κάθε μήνα, εσύ γιατί τόσο συχνά;

Κατάθλιψη έχεις κι εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    καλημερα, οχι ακριβως καταθλιψη. μια απογοητευση και μονιμη σπαριλα.

Senior Member
    Νιώθω απαίσια... Πονάω και νιώθω σε διπλή ένταση τα συνηθισμένα αρνητικά συναισθήματα... Καταραμένες ορμόνες!

Senior Member
    Θελω να κλαψω και νιωθω μονος

Senior Member
    Χάλια, ξύπνησα με πολύ έντονο πονοκέφαλο και παρά το παυσίπονο που πήρα εδώ και ώρα δεν μου έχει περάσει...

Και ψυχολογικά νιώθω επίσης χάλια...

Senior Member
    χάλια άλλο ένα βράδυ που δν μπορώ να κοιμηθώ....

Member
    Αισθάνομαι καλά σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, με πονάει που μέσα στο σπίτι των γονιών μου, στο οποίο φιλοξενούμαι, είμαστε και καλά συγκάτοικοι με ίσα δικαιώματα αλλά όταν ερχόμαστε σε κάποια διαπραγμάτευση (πχ να μην κάνουν φασαρία όταν κοιμάμαι) τότε ή γίνομαι μέλος μιας παράλογης συζήτησης ή ο πατέρας μου αρχίζει να φωνάζει ή να φεύγει ξαφνικά και να διακόπτεται η συζήτηση ή να υποτιμά τη νοημοσύνη μου με τα επιχειρήματά του ή να μου λέει να πάω αλλού να μείνω αν δε μου αρέσει. Δεν είναι από κακία αυτή η συμπεριφορά αλλά από κουταμάρα και εγωισμό. Έτσι έμαθαν και έτσι κάνουν. Η κοπέλα μου, επίσης, έχει μια μύγα και νομίζει ότι συνεχώς θέλω να την προσβάλω και χθες μαλώσαμε και μου είπε ότι έχω κακία απέναντί της κάτι που είναι ψέμα μιας και την αγαπώ πιο πολύ από όλους τους άλλους εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπα όμως, αν έχεις δει τα χειρότερα αυτά σου φαίνονται οκ. Καλά είμαι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο ένα θέμα που θα μπορούμε να λέμε πως νιώθουμε ώστε να ξαλαφρώνουμε λίγο......
    νιώθω χάλια ..... κουρασμένη ψυχικά .... η ψυχική κούραση με οδηγεί και σε σωματική κούραση .... και δεν αντέχω άλλο αυτά που συμβάινουν γύρω μου

Senior Member
    Μοναξια και απογοητευση

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τώρα αισθάνομαι άγχος, είμαι σε μαγαζί με κόσμο!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    μιλα σε καπιον στο μαγαζι για να ξεχαστεις πετα του κανενα ξεκαρφωτο και θα σου απαντησει συνηθως οι περισσοτεροι μουγκαινονται οταν μιλας σοβαρα.

Senior Member
    Νιώθω τόσο κουρασμένη κι απογοητευμένη που μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...