Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 612
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 612 of 837 FirstFirst ... 112512562602610611612613614622662712 ... LastLast
Results 9,166 to 9,180 of 12551
    Τότε δεν αξίζουν να είναι δίπλα σου..ξερω οτι ποναει η απόρριψη.. Αλλά σκέψου το..τέτοιους ανθρώπους θα ήθελες κοντα;

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Fad View Post
    Υα πρωινα μου ειναι οτι πιο δύσκολο υπάρχει. Νομίζω οτι πρέπει να ανέβω στη κορυφή ενός βουνού. Δεν αντέχουν τα πόδια μου. Πονάνε οι γαμπες μου. Δεν έχω όρεξη να φαω δεν εχω δύναμη να κανω κατι. Ζαλη. Εντερικα. Το μονο που μπορώ να κανω είναι να παω μια μικρή βόλτα και να ξανα κατσω στο καναπε μου. Δεν αντέχω πολυ.... Καλή μερα σε ολους οσους πονάνε......
    Καλημέρα! Δεν δοκίμασες τον καταπληκτικό λαπα;

Εγώ ξεκινάω ένα δίμηνο συνεχόμενης δουλειάς.. Και το χειρότερο είναι πως πρέπει να έρχομαι σε επαφή με ένα κάρο ανθρώπους.. να είμαι ευγενική χαμογελαστή και εξυπηρετική..αναρωτιέμαι θα μου κανει καλο η κακο;

Senior Member
    Γι αυτο ειναι τιμη να εισαι τρελοσ κ φτωχοσ ναταλακι εσυ τι νομιζεσ οτι ειναι βολτα στο παρκο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Καλημέρα! Δεν δοκίμασες τον καταπληκτικό λαπα;

σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα αυτο... Σήμερα θα βράσω πατατες μαζι με ψητό ψάρι... Θα το ρίξω έξω

Quote Originally Posted by Fad View Post
    σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα αυτο... Σήμερα θα βράσω πατατες μαζι με ψητό ψάρι... Θα το ρίξω έξω
    Πολύ καλό

Member
    Πολύ καλό

Χαχαχα. Θα λέμε για μαγειρική να ξεχνιόμαστε. Σε λιγο εχω ψυχοθεραπεία. Ηταν μια δύσκολη νύχτα για εμένα...

Senior Member
    Κι ομως όταν λες τις λεπτομέρειες καπως ξεθυμαινεις...Ίσως λειτουργεί μόνο για μενα..Δεν ξέρω.. Καλημέρα σας

Και για εμένα λειτουργεί . Το θέμα είναι ότι δεν έχω που να τα πω ώστε να νιώθω πως έχει σημασια που το κάνω. Έχω λιγοστούς ανθρώπους στη ζωή μου που θα άκουγαν μεν, αλλά είτε τα πω είτε όχι νιώθω μόνη. Ήδη νιώθω μόνη, το να τα πω και να λάβω ένα "...." σαν απάντηση η κάτι ότι να ναι εντείνει τη μοναξιά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι σκατά δεν θέλουν καθόλου να μιλήσουν, μα καθόλου, τα διαχειρίζονται ολα μέσα τους μονο. Και υπάρχουν και αυτοί όπως εγώ που το έχουν αναγκη, που έτσι το διαχειρίζονται μέσα τους το οτιδήποτε, απλα μιλώντας...το θέμα είναι πως μπορούν να αλληλεπιδράσουν υγιως δύο τέτοιοι αντιθετοι άνθρωποι μεταξύ τους όταν είναι και οι δύο σκατά; Γίνεται...;
    Επίσης είναι πράγματα που δεν τολμώ να πω ούτε στον εαυτό μου. Βάρη ριζωμένα βαθιά μέσα μου που δεν θα ξεφορτωθώ ποτέ. Απλά όταν νιώσω καλύτερα θα τα "θάψω".
    Το αστείο είναι το ότι τώρα μιλάω για το ότι δεν έχει νόημα να μιλήσω...λολ...φαίνεται στη πράξη νομίζω ότι δεν την παλεύω.

Senior Member
    Εγώ ξεκινάω ένα δίμηνο συνεχόμενης δουλειάς.. Και το χειρότερο είναι πως πρέπει να έρχομαι σε επαφή με ένα κάρο ανθρώπους.. να είμαι ευγενική χαμογελαστή και εξυπηρετική..αναρωτιέμαι θα μου κανει καλο η κακο;

Για να αναρωτιεσαι φαντάζομαι ότι είσαι εσωστρεφής άνθρωπος...; Αν ναι θα σου κάνει καλό με την έννοια ότι θα βγεις από την ζώνη άνεσης σου, το λεγόμενο "comfort zone" σου, και ίσως αποκτήσεις λίγη δεξιότητα παραπάνω με γνωριμίες και ανθρωπους, δεν θα ψαρώνεις πια τοσο. Θα αποκτήσεις γενικά και καινούριες εμπειρες. Θα κάνει όμως και κακό με την έννοια του στρες άμα δεν αφιερωνεις τακτικά χρόνο μόνο στον εαυτό σου με την ησυχία σου για να αναπληρώσεις την ψυχική σου ενέργεια...αυτό έχω δει εγώ από δική μου εμπειρία πιάνοντας δουλειά με κόσμο.

Δουλεύω καιρο..απλα είναι η πρώτη φορά που θα παω σε τέτοια κατάσταση.. κοινωνικό άγχος εχω απο μικρη..ειμαι η βασίλισσα της αμηχανίας και της ντροπής..νομιζω πως ολοι το βλεπουν και αυτο με αγχωνει ακομα πιο πολυ.. Το παλεύω όσο με θυμαμαι..Αλλά μαζι με την κατάθλιψη γίνεται απίστευτα δύσκολο.. Γιατί φαίνεται σε όλο μου το πρόσωπο και στην στάση σώματος μου..Δεν μπορώ να με ρωτάνε συνεχεια αν ειμαι καλα. Και είναι δύσκολο να κρύβεσαι με χαμόγελα

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και για εμένα λειτουργεί . Το θέμα είναι ότι δεν έχω που να τα πω ώστε να νιώθω πως έχει σημασια που το κάνω. Έχω λιγοστούς ανθρώπους στη ζωή μου που θα άκουγαν μεν, αλλά είτε τα πω είτε όχι νιώθω μόνη. Ήδη νιώθω μόνη, το να τα πω και να λάβω ένα "...." σαν απάντηση η κάτι ότι να ναι εντείνει τη μοναξιά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι σκατά δεν θέλουν καθόλου να μιλήσουν, μα καθόλου, τα διαχειρίζονται ολα μέσα τους μονο. Και υπάρχουν και αυτοί όπως εγώ που το έχουν αναγκη, που έτσι το διαχειρίζονται μέσα τους το οτιδήποτε, απλα μιλώντας...το θέμα είναι πως μπορούν να αλληλεπιδράσουν υγιως δύο τέτοιοι αντιθετοι άνθρωποι μεταξύ τους όταν είναι και οι δύο σκατά; Γίνεται...;
    Επίσης είναι πράγματα που δεν τολμώ να πω ούτε στον εαυτό μου. Βάρη ριζωμένα βαθιά μέσα μου που δεν θα ξεφορτωθώ ποτέ. Απλά όταν νιώσω καλύτερα θα τα "θάψω".
    Το αστείο είναι το ότι τώρα μιλάω για το ότι δεν έχει νόημα να μιλήσω...λολ...φαίνεται στη πράξη νομίζω ότι δεν την παλεύω.
    Ναταλία εγω νομιζω ..πως λέγοντας τα ήδη σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.. είτε στους λιγοστούς κοντινούς σου..είτε εδώ.. Νομίζω πως υπάρχει η μοναξιά και η μοναχικότητα.. εχω καταλήξει ότι ειμαι απλα μοναχική.. κι εγω εχω πράγματα που δεν τολμώ καν να πω στον εαυτό μου..τα γειωνω σε δευτερόλεπτα.. μακάρι να μπορούσα να σου πω κάποια πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα..η να σε βοηθήσουν να βρεις τον εαυτό σου..Δυστυχώς είμαι κι εγω αρκετά μπερδεμένη με όλα αυτά που εχω στο κεφάλι μου.και καμια φορα οταν σχολιάζω αναρωτιέμαι μην πω κάτι λάθος και κάνω κάποιον χειρότερα.. γιαυτο και βαζω συνεχεια μπροστα τις δικές μου έμπειριες και αισθήματα.. Νομίζω ότι έχουμε κάψει λιγο τον εγκέφαλο σε αυτή τη προσωπική αναζήτηση.. Αλλά από την αλλη το θεωρώ απαραίτητο. Γιατί πολύ από μας χρειαζόμαστε ..εχουμε ανάγκη την αυτοβελτιωση μεσα μας...

Senior Member
    Ολοι ετσι ειμαστε χαλαρωστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τότε δεν αξίζουν να είναι δίπλα σου..ξερω οτι ποναει η απόρριψη.. Αλλά σκέψου το..τέτοιους ανθρώπους θα ήθελες κοντα;

Όχι, έχεις δίκιο, δεν θα τους ήθελα αλλά είναι πολύ επώδυνο το να σε περιθωριοποιούν για κάτι που δεν φταις όπως μια ψυχική πάθηση...

Πάντως προς στιγμήν νιώθω λίγο καλύτερα γιατί αγόρασα κάτι ψιλοπραγματάκια... Και γιατί πήγα τη γάτα μου στον κτηνίατρο και της έκανε του κόσμου τα κοπλιμέντα και μου είπε ότι πρέπει να την φροντίζω πολύ καλά για να έχει τόσο ωραίο τρίχωμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δουλεύω καιρο..απλα είναι η πρώτη φορά που θα παω σε τέτοια κατάσταση.. κοινωνικό άγχος εχω απο μικρη..ειμαι η βασίλισσα της αμηχανίας και της ντροπής..νομιζω πως ολοι το βλεπουν και αυτο με αγχωνει ακομα πιο πολυ.. Το παλεύω όσο με θυμαμαι..Αλλά μαζι με την κατάθλιψη γίνεται απίστευτα δύσκολο.. Γιατί φαίνεται σε όλο μου το πρόσωπο και στην στάση σώματος μου..Δεν μπορώ να με ρωτάνε συνεχεια αν ειμαι καλα. Και είναι δύσκολο να κρύβεσαι με χαμόγελα

Σε καταλαβαίνω...ίσως θα ζοριστεις. Αλλά πιστεύω ότι θα σου κάνει και καλο με την έννοια ότι επειδή θα είσαι αναγκασμένη να συναναστρέφεσαι κόσμο θα δεις ότι οι άνθρωποι δεν δαγκώνουν :P (άλλες πουστιες κάνουν λολ)....ειναι όπως αυτό που λένε να νικας τον φόβο σου εκθέτοντας τον εαυτό σου λίγο λίγο σε αυτό ακριβως που φοβάσαι...και καταλαβαίνω αυτό που λες με την στάση τους σωματος, την έκφραση κλπ...μου έχει τύχει να γίνω έτσι βορά για άγρια θυρία στο εργασιακό περιβάλλον όχι μια φορα.
    Αν είσαι τυχερή και το εργασιακό περιβάλλον είναι καλό, μπορείς άμα δεν θες να σε ρωτάνε αν είσαι καλα η να σε κοιτάνε σαν καημένο να βάλεις όρια. Και με αυτό είχα πάντα θέμα, με την θέσπιση ορίων. Αλλά δεν είσαι αναγκασμενη να το παίζεις κλόουν στον κάθε βαρεμενο, μην νιώθεις ότι πιέζεσαι να είσαι κάτι που δεν είσαι. Με εξασκηση βελτιώνεται αυτό.
    Από την άλλη οκ, δεν καλό να είσαι και σαν την μεγάλη Παρασκευή, προσπάθησε να είσαι ανοιχτη, που ξέρεις, μπορεί να σου αρέσει και να νιώσεις και καλύτερα. Εγώ πχ που με πιάνουν κάτι ψυχοπλακομαρες ανά διαστήματα όλη μου τη ζωή έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι πολύ απασχολημένη η πολύ ανακατεμένη σε τζερτζελοκαταταση και κόσμο κλπ η κουρασμένη, δεν έχω χρόνο και ενεργειακό απόθεμα στο να μου επιτρέπω καταθλιπτικες σκέψεις...από το να πεθαίνω μέσα μου προτιμώ να έχω λίγο στρες :P
    Υπάρχει και το καλό το στρες, το εποικοδομητικό, που ναι μεν αγχώνεσαι πολύ αλλά νιώθεις και ζωντανός, ζεις στη στιγμή.
    Οπότε ίσως μάθεις λίγο λίγο να ξεχνιέσαι και να ζεις στη στιγμή...μην κάθεσαι να παρατηρείς πολύ τον εαυτό σου όταν συναναστρέφεσαι κόσμο (τι φοβερή συμβουλή έδωσα η πτανα σε άτομο με κοινωνικό άγχος λολ)...τεσπά καταλαβαίνεις τι εννοώ Ξέρω εύκολο στα λόγια δύσκολο στη πράξη. Αλλά πιστεύω ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα σε ωφελήσει αυτή η δουλειά.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε καταλαβαίνω...ίσως θα ζοριστεις. Αλλά πιστεύω ότι θα σου κάνει και καλο με την έννοια ότι επειδή θα είσαι αναγκασμένη να συναναστρέφεσαι κόσμο θα δεις ότι οι άνθρωποι δεν δαγκώνουν [emoji14] (άλλες πουστιες κάνουν λολ)....ειναι όπως αυτό που λένε να νικας τον φόβο σου εκθέτοντας τον εαυτό σου λίγο λίγο σε αυτό ακριβως που φοβάσαι...και καταλαβαίνω αυτό που λες με την στάση τους σωματος, την έκφραση κλπ...μου έχει τύχει να γίνω έτσι βορά για άγρια θυρία στο εργασιακό περιβάλλον όχι μια φορα.
    Αν είσαι τυχερή και το εργασιακό περιβάλλον είναι καλό, μπορείς άμα δεν θες να σε ρωτάνε αν είσαι καλα η να σε κοιτάνε σαν καημένο να βάλεις όρια. Και με αυτό είχα πάντα θέμα, με την θέσπιση ορίων. Αλλά δεν είσαι αναγκασμενη να το παίζεις κλόουν στον κάθε βαρεμενο, μην νιώθεις ότι πιέζεσαι να είσαι κάτι που δεν είσαι. Με εξασκηση βελτιώνεται αυτό.
    Από την άλλη οκ, δεν καλό να είσαι και σαν την μεγάλη Παρασκευή, προσπάθησε να είσαι ανοιχτη, που ξέρεις, μπορεί να σου αρέσει και να νιώσεις και καλύτερα. Εγώ πχ που με πιάνουν κάτι ψυχοπλακομαρες ανά διαστήματα όλη μου τη ζωή έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι πολύ απασχολημένη η πολύ ανακατεμένη σε τζερτζελοκαταταση και κόσμο κλπ η κουρασμένη, δεν έχω χρόνο και ενεργειακό απόθεμα στο να μου επιτρέπω καταθλιπτικες σκέψεις...από το να πεθαίνω μέσα μου προτιμώ να έχω λίγο στρες [emoji14]
    Υπάρχει και το καλό το στρες, το εποικοδομητικό, που ναι μεν αγχώνεσαι πολύ αλλά νιώθεις και ζωντανός, ζεις στη στιγμή.
    Οπότε ίσως μάθεις λίγο λίγο να ξεχνιέσαι και να ζεις στη στιγμή...μην κάθεσαι να παρατηρείς πολύ τον εαυτό σου όταν συναναστρέφεσαι κόσμο (τι φοβερή συμβουλή έδωσα η πτανα σε άτομο με κοινωνικό άγχος λολ)...τεσπά καταλαβαίνεις τι εννοώ Ξέρω εύκολο στα λόγια δύσκολο στη πράξη. Αλλά πιστεύω ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα σε ωφελήσει αυτή η δουλειά.
    Μια χαρα τα λες Ναταλακι! Μακάρι να μπορούσαμε να ειμασταν χαλαροί και κουλ..Χαχ Κι αυτό το ρημάδι το κοκκινισμα δεν βοηθάει.. ειδικά όταν μιλάω με αντρες..Και όχι τπτ αλλο μετα αγχώνομαι γιατί νομιζω οτι νομίζουν ότι μου αρέσουν κιολας..Ενώ δεν ισχύει! Άντε να δουμε..Ίσως έπρεπε να γίνω συγγραφέας...απομονωμένη.. φαντασία εχω ..Γιατί ονειροπολω και φαντασθωνομαι καργα! Καλό μεσημέρι εύχομαι σε όλους σας ..Ευχαριστώ που είστε εδώ.. Τα λέμε σύντομα! Ευχηθείτε μου καλη επιτυχια [emoji38]