Results 9,241 to 9,255 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
22-07-2018, 13:55 #9241
Ωπ...Σόρρυ...Τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμά μου,όντως ο τόνος του ακούγεται λίγο invasive..Μόλις είχα γυρίσει σπίτι εχθές το βράδυ και είχα πιεί και δυο τεκίλες και με είχε πιάσει υπερένταση...Ηταν και το κεφάλι κουδούνι,έχεις δίκιο...
Και ναι,σωστά τα λες αυτοί που είναι εμμονικοί με τον έλεγχο στα εξωτερικά πράγματα,είναι οι πιο ανίκανοι στο να τιθασεύσουν τις εσωτερικές τους παρορμήσεις..
Είσαι κοντρολφρικάκι και σύ ε?''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
- 23-07-2018, 01:28 #9242
Όχι βρε συ. Δεν είχα θέμα με τον τόνο. Απλά με ρωτούσες πράγματα στα οποία είχα ήδη απαντήσει 2ο φορές.
Είμαι ναι. Αλλά με τους άλλους όχι. Δεν θέλω να ελέγχω κανέναν. Μόνο τον εαυτό μου. Είμαι τελειομανής. Ήμουν βασικά. Τώρα έχω βελτιωθεί κατά πολύ. Νομίζω πως ωρίμασα κάπως μέσα στον τελευταίο χρόνο, αποδέχτηκα πολλά πράγματα στον εαυτό μου, του τα συγχώρεσα και ξέρω πως το τέλειο δεν υπάρχει για κανέναν. Και από εκεί που πάντοτε δικαιολογούσα τους άλλους ενώ έκρινα αυστηρά εμένα, τώρα για ό,τι ακριβώς θα "κρίνω" εμένα (και ΠΛΕΟΝ όχι για ασήμαντα πράγματα με το παραμικρό), θα "κρίνω" και τους άλλους. Από την 3η ευκαιρία και μετά, τέλος. Μεγαλώσαμε. Ο καθένας επιλέγει πώς θα ζήσει την ζωή του, ποιούς θα έχει δίπλα του κτλ. Εγώ δεν ανακατεύομαι, όπως δεν θέλω να ανακατεύονται.
23-07-2018, 03:03 #9243
Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση!
Εγώ φοβάμαι ότι όσο πάει και αγουρεύω...Περιμένω πότε θα ξαναγίνω σπόρος μπας και βγάλει κάτι άλλο,κάτι διαφορετικό.
Αλλά σκέφτομαι ότι για να βγάλει κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να σπαρεί κάπου αλλού ο σπόρος...Και δεν νομίζω ότι θα βρώ κουράγιο ούτε καν γι'αυτό.
Και δεν ξέρω αν είναι μαθημένη ανημπόρια όλο αυτό...Μάλλον είναι κάτι χειρότερο...Ηθελημένη ανημπόρια.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
27-07-2018, 16:03 #9244
Συγγνώμη που άργησα τόσες μέρες. Είναι η δουλειά στη μέση, + αυτό που έγινε με τις πυρκαγιές που μας συγκλόνισε όλους.
Δεν ξέρω τι να σου πω, σαν συμβουλή εννοώ. Όσες συμβουλές και να πάρεις, από οποιονδήποτε, η αλλαγή θα γίνει πρώτα μέσα σου. Εγώ συνήλθα με ταρακουνήματα -συνεχή, σε σειρά-, και επειδή δεν ήμουνα ποτέ άνθρωπος που τα παρατάει, έστω κι' αν αυτό φαινότανε κυρίως σε εκείνους που δεν με ήξεραν (δηλαδή, σε όλους). Είχα πάντα πείσμα. Σε συνδιασμό με άσχημες καταστάσεις, ξύπνησα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι θέμα χαρακτήρα πρωτίστως και μετά εμπειριών. Ανήμπορος δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ. Πες το αυτό σε έναν ανάπηρο/τραυματία πολέμου/άστεγο και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και τα ψυχιατρικά προβλήματα είναι που σε καθιστούν εντελώς δυσλειτουργικό και "ανάπηρο" αλλά ακόμα και εκεί θα δεις ανθρώπους με ψύχωση και ένα σωρό άλλα σοβαρά προβλήματα που σηκώνονται και καθημερινά προσπαθούν. Εγώ ταρακουνιέμαι και μ' αυτά. Παλιά ένιωθα ενοχές, τα έβαζα με τον εαυτό μου που "εγώ δεν μπορώ", ή "γιατί εγώ να είμαι έτσι ενώ αυτός υποφέρει αλλά προσπαθεί και τα καταφέρνει;" και άλλα τόσα, αλλά μετά συνήλθα. Από αυτά παίρνω δύναμη και κουράγιο.
27-07-2018, 17:12 #9245
Έχω άγχος αυτή την ώρα!!! Ουφφφ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
27-07-2018, 18:11 #9246
Εγω καλα αισθανομαι , αυτοι στο Ματι δεν ειναι καθολου καλα ......
27-07-2018, 20:52 #9247
Αμα είναι θέμα χαρακτήρα..την κάτσαμε την βάρκα...Είμαι ένας άνθρωπος που τα παρατάει γρήγορα...Αποθαρρύνομαι εύκολα,με την παραμικρή αφορμή...Δεν έχω μάθει στην ζωή μου να πολεμάω..Ίσως επειδή το διακύβευμα της μάχης να μην μοιάζει τόσο σημαντικό στα μάτια μου για να πολεμήσω γι'αυτό...Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τις ικανότητές μου στην μάχη αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά με ιντριγκάρει...Δεν ξέρω...Να, πχ. όταν στα 19 είχα πει θα δουλέψω για να πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο,μιά χαρά δούλεψα και τα κατάφερα...Είναι θέμα κινήτρου νομίζω και όχι ανημπόριας.
Χαίρομαι πραγματικά πάντως που φαίνεται να βρήκες τον δρόμο στην ζωή σου...Και μάλιστα χωρίς χημικά δεκανίκια...
Όσο και αν το θαυμάζω αυτό όταν το βλέπω σε άλλους, δεν ενοχλούμαι να το εφαρμόσω στον εαυτό μου..Don't know why..''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
27-07-2018, 21:40 #9248
Θλιμμένη...
27-07-2018, 22:57 #9249
Μπλακμπερντ αδερφε εκει που μεγαλωσα εγω το 90 λεγανε σε ολα τα παιδια δεν υπαρχει δε μπορω αλλα δε θελω ολα τα παιδια δε μπορουσαμε να διαβασουμε και να παμε σχολειο μασ το λεγαν για χρονια μεχρι να το εμπεδωσουμε εγω εγινα ποδοσφαιριστησ και αγροτησ και πηγα στρατο οχι επειδη μπορουσα επειδη ηθελα ημουν περιεργοσ τι ειναι ολα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-07-2018, 00:47 #9250
Είπα πως είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα αλλά ΚΑΙ εμπειριών. Αναλόγως των εμπειριών που θα βιώσει ο κάθε άνθρωπος, θα βγει πιο εύκολα προς τα έξω ο χαρακτήρας του και σύμφωνα μ' αυτόν θα αντιδράσει και θα διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις. Βλέπεις 2 εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους να αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά την ίδια κατάσταση, έτσι δεν είναι; Και αναρωτιέσαι. Πεθαίνει το παιδί μιας μάνας. Εγώ π.χ δεν θα άντεχα, θα αυτοκτονούσα. Μια άλλη μάνα ενώ πονάει τρομερά επιλέγει να παλέψει, με οποιονδήποτε τρόπο. Τελοσπάντων μην μακρυγορήσω. Λες πως δεν έμαθες να πολεμάς. Επίσης έχεις πει κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό που νομίζω πως αυτό είναι και το ζουμί. Είναι όντως θέμα κινήτρου. Όταν εμφανίζονται τα κατάλληλα κίνητρα βλέπεις πως "ξαφνικά" μπορείς και να προσπαθήσεις πολύ πιο εύκολα, με όρεξη, θέληση και κουράγιο. Οπότε όλοι μας ανεξαιρέτως αυτά ψάχνουμε. Κίνητρα. Και όταν είσαι εντελώς χάλια, πολλές φορές τα ψάχνεις με τα κυάλια και δεν τα βρίσκεις... Και εγώ έτσι είμαι πάντως. Ποιος το είπε αυτό το "φτάσε όπου δεν μπορείς"; Ο Καζαντζάκης; Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο κίνητρο που με βοήθησε να ξεκολλήσω από διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης άλλο τόσο περισσότερο πείσμωνα για το "ακατόρθωτο". Έτσι για το γαμώτο. Σου υπόσχομαι πως αν σκέφτεσαι έτσι δεν θα μένεις ποτέ κολλημένος.
30-07-2018, 00:49 #9251
02-08-2018, 16:30 #9252
Νιώθω θλίψη και οργή,πολύ οργή.
02-08-2018, 16:45 #9253
Είμαι τόσο μουδιασμένη.... κάποιες στιγμές νιώθω σαν πέτρινη. Θέλω να κλάψω και δεν μπορώ, θέλω να λυπηθώ και δεν γίνεται.... Φεύγει κάποιος, που δεν θα θέλα να φύγει
...Πρώτη φορά "πρέπει" να νιώθω όπως "πρέπει"...
03-08-2018, 21:37 #9254
Σκέφτομαι να σταματήσω τα φάρμακα κολντ τέρκι κι'ότι γίνει...Κουράστηκα να μην αισθάνομαι τίποτα...Κουράστηκα να μην είμαι ο εαυτός μου...Θα τα σταματήσω και ας μην μπορώ να τρώω το λίγο που τρώω τώρα, και ας μην κοιμάμαι τις λίγες ώρες που κοιμάμαι τώρα, και ας κλαίω για μια βδομάδα χωρίς λόγο...Έρχονται και τα γενέθλιά μου και θέλω να μπορώ να κλάψω με την ησυχία μου, να το ευχαριστηθώ.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
04-08-2018, 00:21 #9255
Τι φάρμακα παίρνεις;
Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App