Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 621
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 621 of 837 FirstFirst ... 121521571611619620621622623631671721 ... LastLast
Results 9,301 to 9,315 of 12551
    Senior Member
    Ελισαβετ ειδεσ ποσο ευκολο να χασεισ αυτα που εχεισ στο λεω εγω που τα εχασα μια φορα και παω για δευτερη πρεπει να απεξαρτηθεισ απο τα υλικα αγαθα και τουσ ανθρωπουσ να μη σχετιζεσαι ευκολα ολα αυτα για να ζησεισ αν δεν τα κανεισ θα ειναι δυσκολη η επιβιωση γτ θα παθεισ καταθλιψη η ψυχωση και θα ειναι δυσκολο να κανεισ πραγματα εγω επαθα ψυχωση και ζω ακομα μετα 11 χρονια δεν ξερεισ ομωσ τι αγωνασ χρειαζεται απλα για να επιβιωνεισ μπορω να σ πω οτι θεσ αλλα δε θα καταλαβεισ πριν τα χασεισ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα elisabet

μηπως εχεις κλειστει στο σπιτι?αυτο μπορει να σε κανει πολυ ασχημα. μπορει να σε κανει κυκλοθυμικη.ασχολεισαι με κατι αυτην την περιοδο?
    Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο μπου, τον βλέπω κάθε μέρα να χειροτερεύει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Μεγαλο Σταυρο κουβαλας Ελισαβετ , .................. εχει ασφαλεια ο μπαμπας σου ?

Senior Member
    https://xn----ylbbafnbqebomc7ba3bp1d...%CF%85-%CE%BC/

Διαβασε το σε παρακαλω Ελισαβετ ...... εγω αγορασα , αλλα δεν κανει τιποτα στην κτθλψη ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μεγαλο Σταυρο κουβαλας Ελισαβετ , .................. εχει ασφαλεια ο μπαμπας σου ?
    Ξέρεις Μακ, όλο αυτο το διάστημα μετά την διάγνωση του μπαμπά μου, υπάρχει ένα κομμάτι μου που νιώθει ενοχές και ντροπή όταν καταρρέω. Σκέφτομαι πόσοι νέοι άνθρωποι ή μικρά παιδιά παλεύουν με τον καρκίνο ή με άλλες σοβαρές ασθένειες και νιώθω ντροπή. Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ πως θα νιώθει μια μάνα βλέποντας το παιδί της άρρωστο. Απ την άλλη και τον πατέρα μου δεν τον πήραν τα χρόνια, κι ακόμα 100 να ήταν , πάλι μπαμπάς μου θα ήταν και πάλι θα πονούσα και θα θέλα να ζήσει παραπάνω. Απλά σκέφτομαι και την άλλη πλευρά και λέω : σκάσε και κολύμπα.

Το διάβασα το λινκ που έστειλες. Αυτά που πήρες εσύ σε τι μορφή είναι; Του πήρα κάποια που είναι έλαιο, αλλά δεν βλέπω να κάνουν και πολύ δουλειά στον πόνο. Βασικά τα σταμάτησα κιόλας γιατί φοβήθηκα μη του κάνουν και κακό αντί για καλό.

Για την ασφάλεια που ρωτάς, φαντάζομαι εννοείς ιδιωτική; Όχι Μακ, δεν έχει ιδιωτική.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλή δύναμη κορίτσι.
    Τώρα πρέπει να φανείς πιο δυνατή.

Senior Member
    Ξέρεις Μακ, όλο αυτο το διάστημα μετά την διάγνωση του μπαμπά μου, υπάρχει ένα κομμάτι μου που νιώθει ενοχές και ντροπή όταν καταρρέω. Σκέφτομαι πόσοι νέοι άνθρωποι ή μικρά παιδιά παλεύουν με τον καρκίνο ή με άλλες σοβαρές ασθένειες και νιώθω ντροπή. Δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ πως θα νιώθει μια μάνα βλέποντας το παιδί της άρρωστο. Απ την άλλη και τον πατέρα μου δεν τον πήραν τα χρόνια, κι ακόμα 100 να ήταν , πάλι μπαμπάς μου θα ήταν και πάλι θα πονούσα και θα θέλα να ζήσει παραπάνω. Απλά σκέφτομαι και την άλλη πλευρά και λέω : σκάσε και κολύμπα.

Το διάβασα το λινκ που έστειλες. Αυτά που πήρες εσύ σε τι μορφή είναι; Του πήρα κάποια που είναι έλαιο, αλλά δεν βλέπω να κάνουν και πολύ δουλειά στον πόνο. Βασικά τα σταμάτησα κιόλας γιατί φοβήθηκα μη του κάνουν και κακό αντί για καλό.

Για την ασφάλεια που ρωτάς, φαντάζομαι εννοείς ιδιωτική; Όχι Μακ, δεν έχει ιδιωτική.
    Ελισάβετ, η μητέρα σου υποθέτω πως ζει, ε; (Το λέω με την έννοια του να έχεις κι εσύ στήριξη) Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις! Εύχομαι ολόψυχα να μπορέσει να ελεγχθεί η ασθένεια και σ' εσένα να είσαι δυνατή! ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλή δύναμη κορίτσι.
    Τώρα πρέπει να φανείς πιο δυνατή.
    Ευχαριστώ why!

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ελισάβετ, η μητέρα σου υποθέτω πως ζει, ε; (Το λέω με την έννοια του να έχεις κι εσύ στήριξη) Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις! Εύχομαι ολόψυχα να μπορέσει να ελεγχθεί η ασθένεια και σ' εσένα να είσαι δυνατή! ♥
    Ζει η μάνα μου ναι, έχει κι αυτή τα δικά της θέματα, αλλά στηρίζει όσο μπορεί.
    Σ ευχαριστώ για τις ευχές κι εσένα Κυκνε, τόση θετική ενέργεια τι στο καλό...θα πιάσει τόπο!

Senior Member
    Ελισαβετ ετσι για να ξερεισ εγω που ειμαι σχιζοφρενησ μερα μερα το παω εδω και πεντε χρονια τα πρωτα εξι εκανα ψυχοθεραπεια

Senior Member
    Ζει η μάνα μου ναι, έχει κι αυτή τα δικά της θέματα, αλλά στηρίζει όσο μπορεί.
    Σ ευχαριστώ για τις ευχές κι εσένα Κυκνε, τόση θετική ενέργεια τι στο καλό...θα πιάσει τόπο!
    Έτσι λέω κι εγώ, ότι θα πιάσει τόπο κι όλα θα πάνε καλά... Έχε ελπίδα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κουραγιο elisabet..
    τωρα πλεον πολλοι τα καταφερνουν με αυτην την ασθενεια.εχουν εξελιχθει πολυ οι θεραπειες..
    ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο..!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    . Απ την άλλη και τον πατέρα μου δεν τον πήραν τα χρόνια, κι ακόμα 100 να ήταν , πάλι μπαμπάς μου θα ήταν και πάλι θα πονούσα και θα θέλα να ζήσει παραπάνω. Απλά σκέφτομαι και την άλλη πλευρά και λέω : σκάσε και κολύμπα.

Ελισαβετ , ειναι σε φαρμακευτικη μορφη , το πουλανε σε ειδικα καταστηματα , που ειναι νομιμο..... κακο που δεν εχει ιδιωτικα ασφαλεια ο μπαμπας ........

Banned
    Ελισάβετ σου εύχψμαι ολόψυχα ότι καλύτερο για τον μπαμπά σου... δυστυχώς αυτά έχει η ζωή μας ..με συγκινησες αφανταστα περνάς ένα Γολγοθά... κάνε προσευχή και μην χάνεις ποτέ την πίστη σού....σου εύχομαι να βρεις την ευτυχία και το χαμόγελο σου να επιστρέψει το συντομότερο...

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    με επιασαν παλι τα ψυχοστομαχικα μου λογω κακης ψυχολογιας