Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 622
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 622 of 837 FirstFirst ... 122522572612620621622623624632672722 ... LastLast
Results 9,316 to 9,330 of 12551
    Senior Member
    Έχω άγχος και λίγη υπερένταση, ελπίζω να μην γίνει πιο έντονη και να τρέχω πάλι στα επείγοντα... Λείπει κι η ψυχολόγος μου σε άδεια... Ευτυχώς ο γιατρός μου θα γυρίσει από τις διακοπές τη Δευτέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Νεύρα γιατί πάλι πετύχα κοντοπίθαρους στον ηλεκτρικό. Προσπαθώ να μην τους κοιτάζω για να χαλαρώσω αλλά και πάλι.

Δε μες νευριάζουν τόσο οι κοντές γυναίκες, αλλά οι κοντοί άνδρες. Άμα είναι ηλικιωμένος ΟΚ, το καταπίνω γιατί ο τύπος έχει κοντύνει λόγω ηλικίας... αλλά άμα είναι νέος σε ηλικία, εκεί ναι μου έρχεται να ξεράσω.

Banned
    Πάλι νεύρα...1.70 για ένα κρουασάν (έστω και αν είναι 150 gr) στο Coffee Stop στο Ηράκλειο. Ήταν κλειστός ο Γρηγόρης της Κηφισιάς που έχει happy hour 8 με 10, και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί μιας και είδα "καλές τιμές" στις κριτικές... παπάρια καλές! Από σφολιατοειδή δεν είχε τίποτα. Για μπαγκέτες δε το συζητώ γιατί είναι ούτως ή άλλως πανάκριβες οπουδήποτε... όποτε το κρουασάν ήταν η μόνη λύση και δε μπορούσα να φύγω γιατί ήμουν νηστικός.

Σε μίνι μάρκετ βρίσκεις κρουασάν ίδια ποσότητα με 1 €, και αυτοί το έχουν 1.70. Κλείστε το ρε, και που είναι 24ωρο λίγο πιο μακριά είναι τα B..EAT που έχουν καλύτερες τιμές και είναι 24ωρα.

Junior Member
    Πάλι πόνος στη μέση, προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Έχω την ανάγκη να πειράξω πάλι ότι σπυράκι βρω μέχρι να βγάλει αίμα .. Λέγεται δερματιλλομανια και παλευω να το δαμασω.. Οπως και τη ροπη στο φαγητο λογω αγχους.. Θελω γενικά να ξημέρωσει, τη νύχτα όλα γίνονται πολύ μεγάλα για να τα αντιμετωπίσω..

Banned
    Σήμερα ήταν μια χαλαρή μέρα .. έκανα ταξιδακι επιστροφής από της διακοπές..
    Έχω βέβαια μάλλον κάποια ίωση αλλά δεν με ανχωνει καθόλου...
    Νιώθω ότι θέλω να κάνω πράγματα για εμένα όπως πχ μια ποδηλασία μέχρι το βουνό η περίπατο στην πλατεία αλλά κάτι με κρατάει να μην το κάνω..

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Και που λέτε έβαλα να φάω πριν λίγο και την ώρα του φαγητού είναι η μόνη ώρα που ανοίγω την τηλεόραση και κάνω ζάπινγκ, από αμηχανία μάλλον...Και πέφτω πάνω στον Γιάννη Πουλόπουλο να τραγουδάει το Θα πιω αποψε το φεγγάρι στο Γοργόνες και Μάγκες στον Σκάι...Ε,και με έπιασαν τα κλάματα...Τι φάση?...Δεν είμαι καλά...Δεν βούρκωσα απλά,έκλαψα γοερά...Ποτάμια...Χύθηκαν μέσα στο πιάτο...Τα έφαγα μετά...Πως βαζουμε λεμόνι?Ε,εγώ έβαλα δάκρυα...Και μετά δεν είχα κουράγιο και όρεξη ούτε να αναρωτηθώ γιατί έγινε αυτό...Σαν να το γνώριζα πολύ καλά το γιατί έγινε...Τώρα το μόνο που περιμένω είναι να περάσει η ώρα,να πέσω για ύπνο,μπας και κοιμηθώ,μπας και νιώσω ζωντανός μέσα σε κάποιο όνειρο,μπας και σταματήσω να πονάω,μπας και ξεχαστώ απ'τον εαυτό μου και απ'τον κόσμο,έστω και για λίγο.
    https://www.dailymotion.com/video/xw2aj7
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    και γαμωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=dODzAKJH2AA

Senior Member
    μειωσα χθες το depolan σε 2mg και απο το απογευμα που εκατσα να διαβασω με εχει πιασει καταθλιψη ηθελα να κανω κ μπανιο σημερα και δε μπορω να σηκωθω απο το κρεββατι.μακαρι αυτη η εξεταστικη να ειναι η τελευταια μου γιατι καθε φορα ετσι χαλια γινομαι

Banned
    Θα ήθελα αυτή την στιγμή κάποιος να με σαπίσει στο ξύλο, γιατί δεν την έπεσα στο γκομενάκι που ήταν στην αφετηρία των τοπικών λεωφορείων έξω από τον ηλεκτρικό στην Κηφισιά, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΡΩ, αλλά ολομόναχη.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Όχι ότι θα μου καθόταν 100%, αλλά άξιζε να δοκιμάσω την τύχη μου.

Senior Member
    Νιώθω κάπως ασυνήθιστα κουρασμένη και νωρίτερα θα έλεγα κι αφύσικα αλλά δεν είναι αφύσικο τελικά λόγω της μηνιαίας αδιαθεσίας... Αλλά μ' ενοχλεί η αδυναμία κι η κούραση που νιώθω, νιώθω ότι δεν μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου έτσι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Θυμός θυμός θυμος! Θέλω να βρίσω όλους όσους με εκμεταλλευτηκαν και τώρα που τους έχω ανάγκη μένα έχουν πατήσει κάτω. ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Θυμός θυμός θυμος! Θέλω να βρίσω όλους όσους με εκμεταλλευτηκαν και τώρα που τους έχω ανάγκη μένα έχουν πατήσει κάτω. ..
    Όταν σε έχουν ανάγκη ανάγκη θα εμφανιστούν, εχε το κινητό σου ανοιχτό!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    She said "hello mister, please to meet ya"
    I wanna hold her, I wanna kiss her
    She smelled of daisies, smelled of daisies
    She drive me crazy, drive me crazy

Gonna take her for a ride on a big jet plane
    Hey hey
    Hey hey

Be my lover, my lady river
    Can I take ya, take ya higher

''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Πάλι νεύρα...1.70 για ένα κρουασάν (έστω και αν είναι 150 gr) στο Coffee Stop στο Ηράκλειο. Ήταν κλειστός ο Γρηγόρης της Κηφισιάς που έχει happy hour 8 με 10, και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί μιας και είδα "καλές τιμές" στις κριτικές... παπάρια καλές! Από σφολιατοειδή δεν είχε τίποτα. Για μπαγκέτες δε το συζητώ γιατί είναι ούτως ή άλλως πανάκριβες οπουδήποτε... όποτε το κρουασάν ήταν η μόνη λύση και δε μπορούσα να φύγω γιατί ήμουν νηστικός.

Σε μίνι μάρκετ βρίσκεις κρουασάν ίδια ποσότητα με 1 €, και αυτοί το έχουν 1.70. Κλείστε το ρε, και που είναι 24ωρο λίγο πιο μακριά είναι τα B..EAT που έχουν καλύτερες τιμές και είναι 24ωρα.
    καποτε ετρωγα συνεχως εκει περα αλλα το τελευταιο καιρο εκοψα γιατι την εχουν δει αφου εχουμε μια γνωστη αλυσιδα καταστηματων μπορουμε να πουλαμε οτι να ναι και στη συνεχεια θα ερθουν οι φαγανες και θα τα φανε ολα.εγω δε θα φαω οτι να ναι οτι και αν κανουν αυτοι μου ειναι παντελως αδιαφορο.με το ζορι αποψεις δε αλαζω το καταλαβαινουν η οχι ......

Banned
    Πάλι νεύρα για τον ίδιο λόγο. Αγόρασα μια κασερόπιτα από ένα μαγαζί στη Θησέως στην Καλλιθέα και πλήρωσα 1.70!!!!! Τιμές Χωριάτικου δηλαδή. Έπρεπε ο μαλάκας να πάρω πάλι κρουασάν που είναι σιγουράκι.... αλλά ρίσκαρα, μπήκα στο μαγαζί και πλήρωσα. Εννοείται δε θα ξαναπατήσω. Καλύτερα να τρώω μόνο κρουασάν από περίπτερο που είναι φτηνά, παρά να παίρνω ρίσκα που καταστρέφουν την τσέπη μου.