Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 626
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 626 of 837 FirstFirst ... 126526576616624625626627628636676726 ... LastLast
Results 9,376 to 9,390 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Κύκνε,βγες και κάτσε στον ήλιο...Δεν ξέρω αν έχεις κήπο ή βεράντα,πάντως πάρε μια καρέκλα η ξαπλώστρα και άραξε να σε χτυπήσει ο Λιάκος...Για ώρες...Μέχρι να δύσει...Αφουγκράσου τους ήχους του περιβάλλοντος...Εδώ που είμαι εγώ έχει και πουλάκια...Πάρε και ένα βιβλίο ή απλά κάτσε και κοίτα τον ουρανό...Προσπάθησε(και όλοι μας) οταν έχει τέτοιες καλές μέρες να τις περνάς σε εξωτερικό περιβάλλον...Ο εγκλεισμός στους τέσσερις τοίχους δημιουργεί irritability,brain-fog και προκαλεί την ενεργοποίηση της αντίδρασης πάλης-φυγής.
    Έχω μπαλκόνι όμως δεν έχει όμορφη θέα για να με τραβήξει να κάτσω... Τσιμέντο παντού... Κι από ήχους αυτοκίνητα, τίποτα όμορφο και χαλαρωτικό... Όταν είμαι στο χωριό μου μάλιστα, κάθομαι στο μπαλκόνι και πίνω τον καφέ μου γιατί βλέπω τη θάλασσα κι ακούω τους γλάρους...

Μάλλον πρέπει να προσπαθήσω να βγαίνω πιο συχνά έξω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η ψυχολογία μου συνεχίζει να είναι σαν ασανσερ. Μια στον ουρανό και μια στα πατώματα. Με απίστευτη ταχύτητα.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Η ψυχολογία μου συνεχίζει να είναι σαν ασανσερ. Μια στον ουρανό και μια στα πατώματα. Με απίστευτη ταχύτητα.
    συγνωμη που στο λεω ,απλα επειδη αυτην την περιγραφη μου την ρωταγε καπωτες ο γιατρος μου. μημπος παθαινεις μανιες?δλδη να εισαι δυπολικη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    συγνωμη που στο λεω ,απλα επειδη αυτην την περιγραφη μου την ρωταγε καπωτες ο γιατρος μου. μημπος παθαινεις μανιες?δλδη να εισαι δυπολικη?
    δεν παρεξηγουμαι. Οχι δεν ειμαι διπολικη. Απλα ο πατερας μου ειναι αρρωστος. Οταν ειναι καλα ειμαι κ εγω, ανα πασα στιγμη συμβαινει κατι κ πεφτω κ εγω. Αυτο.

Senior Member
    Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...
    Δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα... Δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω και τρέμω... Η σκέψη ότι έχει ξανασυμβεί δεν με παρηγορεί πια... Θα τελειώσει ποτέ αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νιώθω να με πιάνει πανικός και δεν έχω σε ποιον να μιλήσω...

Senior Member
    Είμαι τόσο γκαντέμης που όταν με βλέπει μαύρη γάτα την χτυπάει αμάξι.
    Μόλις άναψα ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και μου έπεσε στην τρίτη τζούρα, αααααρε γαμοτο.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω να με πιάνει πανικός και δεν έχω σε ποιον να μιλήσω...
    Κύκνε είσαι καλύτερα σήμερα; Συνέβει κάτι που θα θελες να συζητήσεις και προκάλεσε αυτόν τον πανικό;

Senior Member
    Κύκνε είσαι καλύτερα σήμερα; Συνέβει κάτι που θα θελες να συζητήσεις και προκάλεσε αυτόν τον πανικό;
    Όχι ιδιαίτερα... Φοβάμαι... Θέλω να κοιμηθώ αργότερα το μεσημέρι αλλά φοβάμαι, δεν νιώθω ασφαλής... Δεν μου έκανε κανένας τίποτα πρόσφατα αλλά εγώ φοβάμαι επηρεασμένη από τα παλιά, είναι ένα αίσθημα αδιόρατης απειλής που νιώθω (δεν είναι η πρώτη φορά αλλά τώρα ξαναγύρισε, ίσως να φταίει το ότι αραίωσαν τα ραντεβού μου με την ψυχολόγο και τη βλέπω μια φορά το μήνα από εκεί που την έβλεπα κάθε εβδομάδα)...

Senior Member
    Όχι ιδιαίτερα... Φοβάμαι... Θέλω να κοιμηθώ αργότερα το μεσημέρι αλλά φοβάμαι, δεν νιώθω ασφαλής... Δεν μου έκανε κανένας τίποτα πρόσφατα αλλά εγώ φοβάμαι επηρεασμένη από τα παλιά, είναι ένα αίσθημα αδιόρατης απειλής που νιώθω (δεν είναι η πρώτη φορά αλλά τώρα ξαναγύρισε, ίσως να φταίει το ότι αραίωσαν τα ραντεβού μου με την ψυχολόγο και τη βλέπω μια φορά το μήνα από εκεί που την έβλεπα κάθε εβδομάδα)...
    Είσαι ασφαλής, δεν μπορεί να σε πειράξει κανείς μέσα στο σπίτι σου....αυτό να προσπαθείς να σκέφτεσαι.
    Εχει όμορφο καιρό αυτές τις μέρες Κύκνε, δεν βοηθάει λίγο ο ήλιος να νιώσεις πιο ήρεμη;

Senior Member
    Είσαι ασφαλής, δεν μπορεί να σε πειράξει κανείς μέσα στο σπίτι σου....αυτό να προσπαθείς να σκέφτεσαι.
    Εχει όμορφο καιρό αυτές τις μέρες Κύκνε, δεν βοηθάει λίγο ο ήλιος να νιώσεις πιο ήρεμη;
    Μπα, όχι, το αντίθετο συμβαίνει (εκτός αν είμαι έξω με άτομο που εμπιστεύομαι)... Δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη αλλά εδώ και λίγες μέρες νιώθω ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να έχω μια προστατευτική κι ασφαλή αγκαλιά και στεναχωριέμαι που δεν την έχω πια, μου λείπει...
    Προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά αλλά μερικές φορές κερδίζει το συναίσθημα...

Senior Member
    Μπα, όχι, το αντίθετο συμβαίνει (εκτός αν είμαι έξω με άτομο που εμπιστεύομαι)... Δεν ξέρω αν φταίει η άνοιξη αλλά εδώ και λίγες μέρες νιώθω ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να έχω μια προστατευτική κι ασφαλή αγκαλιά και στεναχωριέμαι που δεν την έχω πια, μου λείπει...
    Προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά αλλά μερικές φορές κερδίζει το συναίσθημα...
    Μπορει να φταίει η αλλαγή εποχής Κύκνε, πολλούς ανθρώπους τους επηρεάζει ψυχολογικά.
    Μου ρθε κάτι άσχετο...έχεις σκεφτεί να μάθεις πλέξιμο; Είναι εύκολη διαδικασία, μπορείς να μάθεις και παρακολουθώντας βιντεάκια στο youtube , περνάει ο χρόνος σου ευχάριστα και επίσης είναι πολύ αγχολυτικό γιατί σου αποσπά το μυαλό από άλλα θέματα και ξεχνιέσαι. Άσε που μπορείς να μάθεις να φτιάχνεις όμορφα πραγματάκια με μικρό κόστος

Senior Member
    Μπορει να φταίει η αλλαγή εποχής Κύκνε, πολλούς ανθρώπους τους επηρεάζει ψυχολογικά.
    Μου ρθε κάτι άσχετο...έχεις σκεφτεί να μάθεις πλέξιμο; Είναι εύκολη διαδικασία, μπορείς να μάθεις και παρακολουθώντας βιντεάκια στο youtube , περνάει ο χρόνος σου ευχάριστα και επίσης είναι πολύ αγχολυτικό γιατί σου αποσπά το μυαλό από άλλα θέματα και ξεχνιέσαι. Άσε που μπορείς να μάθεις να φτιάχνεις όμορφα πραγματάκια με μικρό κόστος
    Δεν θα τα καταφέρω Ελισάβετ, θέλει σταθερό χέρι και τα δικά μου τρέμουν μονίμως και τελευταία ακόμα περισσότερο... Από βδομάδα θα πάω στο γιατρό να το δει κι αυτό εν μέσω άλλων... Τρέμουν ακόμα κι όταν είμαι ήρεμη...

Senior Member
    Δεν θα τα καταφέρω Ελισάβετ, θέλει σταθερό χέρι και τα δικά μου τρέμουν μονίμως και τελευταία ακόμα περισσότερο... Από βδομάδα θα πάω στο γιατρό να το δει κι αυτό εν μέσω άλλων... Τρέμουν ακόμα κι όταν είμαι ήρεμη...
    Εγώ μια χαρά νομίζω ότι θα τα καταφέρεις και θα ξεχαστείς κιόλας. Πώς ξέρεις ότι δεν θα τα καταφέρεις χωρίς να δοκιμάσεις βρε;; Δεν χρειάζεται να γίνεις επαγγελματίας. Πας αγοράζεις λίγο φτηνό μαλλί κι ένα χοντρό βελονάκι και ξεκινάς. Δεν χρειάζεται το σουπερ σταθερό χέρι αν πάρεις χοντρό μαλλί. Πιστεύω οτι θα είναι μια καλή ασχολία και θα σε βοηθήσει πολύ. Μην το απορρίπτεις κατευθείαν, έχε το στο νου σου.

Senior Member
    Εγώ μια χαρά νομίζω ότι θα τα καταφέρεις και θα ξεχαστείς κιόλας. Πώς ξέρεις ότι δεν θα τα καταφέρεις χωρίς να δοκιμάσεις βρε;; Δεν χρειάζεται να γίνεις επαγγελματίας. Πας αγοράζεις λίγο φτηνό μαλλί κι ένα χοντρό βελονάκι και ξεκινάς. Δεν χρειάζεται το σουπερ σταθερό χέρι αν πάρεις χοντρό μαλλί. Πιστεύω οτι θα είναι μια καλή ασχολία και θα σε βοηθήσει πολύ. Μην το απορρίπτεις κατευθείαν, έχε το στο νου σου.
    Θα το σκεφτώ... Θα δω κανένα βιντεάκι κι αν καταλάβω πως γίνεται ίσως το δοκιμάσω...
    Πάντως ανυπομονώ να έρθει η άλλη εβδομάδα γιατί πέρα από το ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά αυτό το τρέμουλο έχει καταντήσει ενοχλητικό, καλά καλά ούτε το φλιτζάνι του καφέ δεν μπορώ να κρατήσω...