Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 627
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 627 of 837 FirstFirst ... 127527577617625626627628629637677727 ... LastLast
Results 9,391 to 9,405 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα το σκεφτώ... Θα δω κανένα βιντεάκι κι αν καταλάβω πως γίνεται ίσως το δοκιμάσω...
    Πάντως ανυπομονώ να έρθει η άλλη εβδομάδα γιατί πέρα από το ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά αυτό το τρέμουλο έχει καταντήσει ενοχλητικό, καλά καλά ούτε το φλιτζάνι του καφέ δεν μπορώ να κρατήσω...
    Δεν θα καταλάβεις αν δεν εχεις βελονα κ κλωστη να δοκιμαζεις. Κάνε μια δοκιμη πάντως, νομίζω θα σου αρέσει. Η γιαγιά μου έπλεκε μέχρι τα 80+ που πέθανε και είχε ένα σωρό θέματα υγείας κ καθόλου σταθερά χέρια.
    Τώρα είναι και πολύ στη μόδα ξανά το πλέξιμο, μπορείς να μάθεις να κάνεις τσάντες, πορτοφόλια....μέχρι και να τα πουλάς μπορείς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν θα καταλάβεις αν δεν εχεις βελονα κ κλωστη να δοκιμαζεις. Κάνε μια δοκιμη πάντως, νομίζω θα σου αρέσει. Η γιαγιά μου έπλεκε μέχρι τα 80+ που πέθανε και είχε ένα σωρό θέματα υγείας κ καθόλου σταθερά χέρια.
    Τώρα είναι και πολύ στη μόδα ξανά το πλέξιμο, μπορείς να μάθεις να κάνεις τσάντες, πορτοφόλια....μέχρι και να τα πουλάς μπορείς!
    Α, μάλιστα... Καλώς, μπορώ ν' αγοράσω λίγο μαλλί και τις βελόνες αν και μπορεί να έχει κι η μαμά μου κρατημένες, κάπου είχε πάρει το μάτι μου...

Μπράβο στη γιαγιά! Σούπερ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α, μάλιστα... Καλώς, μπορώ ν' αγοράσω λίγο μαλλί και τις βελόνες αν και μπορεί να έχει κι η μαμά μου κρατημένες, κάπου είχε πάρει το μάτι μου...

Μπράβο στη γιαγιά! Σούπερ!
    ωραια, πάρε χοντρό μαλλί και βελονάκι αντίστοιχο. Οχι βελόνες, είναι πιο δύσκολο. Αν πας σε ένα μαγαζί με νήματα και πεις οτι θες να μάθεις τώρα θα σου δώσουν το αντίστοιχο και μπορεί να σου δείξουν κιόλας να κάνεις την αρχή. Να ζητήσεις δηλαδή να σου κανουν την αρχή. Να ξέρεις ότι συνήθως αυτοί εκεί οργανώνουν και μαθήματα με ένα μικρό αντίτιμο και σου μαθαίνουν αν θες.

κάτι τέτοιο εννοώ : http://plexe-plexe.blogspot.com/p/blog-page_11.html
    (Τυχαία βρήκα το μπλογκ, αν θεωρείται διαφήμιση ας σβηστεί.)

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ωραια, πάρε χοντρό μαλλί και βελονάκι αντίστοιχο. Οχι βελόνες, είναι πιο δύσκολο. Αν πας σε ένα μαγαζί με νήματα και πεις οτι θες να μάθεις τώρα θα σου δώσουν το αντίστοιχο και μπορεί να σου δείξουν κιόλας να κάνεις την αρχή. Να ζητήσεις δηλαδή να σου κανουν την αρχή. Να ξέρεις ότι συνήθως αυτοί εκεί οργανώνουν και μαθήματα με ένα μικρό αντίτιμο και σου μαθαίνουν αν θες.

κάτι τέτοιο εννοώ : http://plexe-plexe.blogspot.com/p/blog-page_11.html
    (Τυχαία βρήκα το μπλογκ, αν θεωρείται διαφήμιση ας σβηστεί.)
    Θα το μελετήσω...

Λαγοκοιμήθηκα για κάποιες ώρες αλλά τώρα που ξύπνησα νιώθω θλίψη, αυτό το παθαίνω σχεδόν πάντα όταν ξυπνάω από μεσημεριανό ύπνο, ίσως επειδή αντικρίζω την πραγματικότητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Η ψυχική κατάπτωση, μας κάνει να πουλάμε ελπίδες έρωτα σε λάθος πρόσωπα.

Δλδ ο φόβος για μοναξιά, η αποστασιοποίηση από τους πολλούς, ο φόβος αποτυχίας γενικά, ο φόβος απόρριψης από σχεδόν όλες τις γυναίκες στις οποίες περιλαμβάνουμε και όσες τυχόν γουστάρουμε ή θα γουστάραμε, κι όλα αυτα σε συνδυασμό με χαμηλή αυτοεκτίμηση μας κάνουν να δίνουμε ελπίδες για αγάπη σε λάθος άτομα. Σε άτομα που ίσως δεν θα τα αποκλείαμε γι αυτο το σκοπό, όμως δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε μέσα μας και θα ψάχναμε να βρούμε όταν είμαστε στην καλύτερη μας διάθεση και στην καλύτερη μας στάση εναντι αυτών των στοιχείων που προείπα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις όταν βλέπουμε να μας πλησιάζει κάτι σαν εγκλωβισμός (δεν εννοώ βέβαια σεξουαλικές επαφές και συγκατοίκηση, μάλλον αυτά τα αποφεύγουμε για να αποφύγουμε τον εγκλωβισμό), πανικοβαλλόμαστε, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε και φεύγουμε, υποσχόμενοι ότι θα βελτιωθούμε ώστε να βρούμε αυτό που θέλουμε έστω κι αν συνήθως επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία που προείπα σαν φαύλος κύκλος.
    γιάννης

Vaggg
    Guest
    Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω επιτελούς μια καλή σοβαρή κοπέλα που να με νιώθει και να με καταλαβαίνει μα και να νοιάζεται για μένα αλλα εχω και εγω τις δυσκολίες μου και τις ανασφάλειες μου αν και 33.

Banned

Senior Member
    Νιωθω οτι αχρηστευτηκα τελειως μετα την τελευταια επιδεινωση στην υγεια μου. Μελετουσα καποια ονλαιν μαθηματα και εκανα σχεδια να βρω δουλεια καποια στιγμη. Τωρα ειμαι παγιδευμενος σε μια ασχημη κατασταση σε ενα τοξικο περιβαλλον με κακη υγεια. Δεν υπαρχει χρονος, ουτε δρομος.

Senior Member
    Νυστάζω λίγο αφύσικα νομίζω... Είναι ενοχλητικό.... Ελπίζω να με ξυπνήσει ο καφές...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Είμαι τόσο γκαντέμης που όταν με βλέπει μαύρη γάτα την χτυπάει αμάξι.
    RL]

Εγω οταν βλεπω να περναει μαυρη γατα , υποθετω οτι το ζωο .................................................. .........παει καπου .....

Senior Member
    Νυστάζω λίγο αφύσικα νομίζω... Είναι ενοχλητικό.... Ελπίζω να με ξυπνήσει ο καφές...
    Εμενα ο καφες μου φτιαχνει την διαθεση , ο Ελληνικος , απο καφεκοπτειο , ολοι οι αλλοι καφεδες , εσπρεσσο, φραπε , κλπ. μου φερνουν εκνευρισμο .....αλλα εχω 100 παλμους απο το στρες της κτθλψης , μονιμως , παιρνω φαρμακο .....ατιμη ασθενεια .......ευτυχως που ειμαι αντι=νοσοφοβικος , δεν καταλαβαινω τιποτα ...... μεχρι να κλαταρω ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα ο καφες μου φτιαχνει την διαθεση , ο Ελληνικος , απο καφεκοπτειο , ολοι οι αλλοι καφεδες , εσπρεσσο, φραπε , κλπ. μου φερνουν εκνευρισμο .....αλλα εχω 100 παλμους απο το στρες της κτθλψης , μονιμως , παιρνω φαρμακο .....ατιμη ασθενεια .......ευτυχως που ειμαι αντι=νοσοφοβικος , δεν καταλαβαινω τιποτα ...... μεχρι να κλαταρω ....
    Τελικά χθες δεν με βοήθησε στο να "ξυπνήσω" και κοιμήθηκα για κάνα δίωρο, μάλλον το είχα ανάγκη γιατί σηκώθηκα αναζωογονημένη... Εγώ νες πίνω και φραπέ το καλοκαίρι, δεν μου φέρνουν νεύρα αλλά κάνουν τα χέρια μου να τρέμουν κι ο γιατρός είπε κάποιους απ' αυτούς που πίνω μες τη μέρα να τους κάνω ντεκαφεϊνέ...

Senior Member
    Τελικά χθες δεν με βοήθησε στο να "ξυπνήσω" και κοιμήθηκα για κάνα δίωρο, μάλλον το είχα ανάγκη γιατί σηκώθηκα αναζωογονημένη... Εγώ νες πίνω και φραπέ το καλοκαίρι, δεν μου φέρνουν νεύρα αλλά κάνουν τα χέρια μου να τρέμουν κι ο γιατρός είπε κάποιους απ' αυτούς που πίνω μες τη μέρα να τους κάνω ντεκαφεϊνέ...
    Καλυτερος ο υπνος , παντα ηρεμει ........................ ο φραπε εχει 200 mg καφφεινη , και κακης ποιοτητας , ο Ελληνικος καφεκοπτειου ειναι καλης ποιοτητας , και εχει 100 μγ ...........κι εγω αμα πιω φραπε τρεμω απο τα νευρα μου ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλυτερος ο υπνος , παντα ηρεμει ........................ ο φραπε εχει 200 mg καφφεινη , και κακης ποιοτητας , ο Ελληνικος καφεκοπτειου ειναι καλης ποιοτητας , και εχει 100 μγ ...........κι εγω αμα πιω φραπε τρεμω απο τα νευρα μου ......
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει η γεύση του ελληνικού καφέ, μόνο σε κηδείες πίνω (μακριά από μας) κι αυτό καμιά γουλιά ίσα για να συγχωρήσω...

Senior Member
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει η γεύση του ελληνικού καφέ, μόνο σε κηδείες πίνω (μακριά από μας) κι αυτό καμιά γουλιά ίσα για να συγχωρήσω...
    Mε κηδειες τονεχει συνδεσει , ε ? πλακα εχεις ..εγω δεν παω σε κηδειες ............βαζω και λιγη στεβια μεσα , να μην χαλασουμε και την διαιτα ..... ωραιος ειναι ο φραπε , αλλα με ' τσιτωνει ' , εσυ μαλλον τον εχει συνηθισει .....