Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 635
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 635 of 837 FirstFirst ... 135535585625633634635636637645685735 ... LastLast
Results 9,511 to 9,525 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε μα, δεν παλεύεται η μουντοσύνη του φθινοπώρου ενώ όταν έχει ήλιο παίρνω λίγο κουράγιο... Μας φτάνει που υπάρχει η νύχτα ας μην είναι και τη μέρα σκοτεινά...
    Ο Κύκνος είναι αστέρι, από τις μοναδικές ψυχές , είμαι σίγουρος ότι οποία ευχή κάνει θα πιάσει.

Ωραίος και ο χειμώνας και το φθινόπωρο. Δεν έχει έντομα και κοιμάσαι και καλύτερα. Αισθάνεσαι καλύτερα όταν είσαι μέσα στο σπίτι για ταινία υπολογιστή η λίγο παιχνίδι με τη γατούλα δεν υδρωνεις , αναπνεεις φρέσκο αέρα , έχει τα καλά του ...
    Και τα ρούχα είναι πιο ωραία τα χειμερινά [emoji14]

Ε Ελλάδα είσαι , ακόμα και χειμώνα βγάζει κάτι τρελούς ήλιους κάτι μέρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Ο Κύκνος είναι αστέρι, από τις μοναδικές ψυχές , είμαι σίγουρος ότι οποία ευχή κάνει θα πιάσει.

Ωραίος και ο χειμώνας και το φθινόπωρο. Δεν έχει έντομα και κοιμάσαι και καλύτερα. Αισθάνεσαι καλύτερα όταν είσαι μέσα στο σπίτι για ταινία υπολογιστή η λίγο παιχνίδι με τη γατούλα δεν υδρωνεις , αναπνεεις φρέσκο αέρα , έχει τα καλά του ...
    Και τα ρούχα είναι πιο ωραία τα χειμερινά [emoji14]

Ε Ελλάδα είσαι , ακόμα και χειμώνα βγάζει κάτι τρελούς ήλιους κάτι μέρες
    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
    Η γατούλα πριν κοιμόταν στα πόδια μου η γλυκούλα... ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ε μα, δεν παλεύεται η μουντοσύνη του φθινοπώρου ενώ όταν έχει ήλιο παίρνω λίγο κουράγιο... Μας φτάνει που υπάρχει η νύχτα ας μην είναι και τη μέρα σκοτεινά...

Θαρθει η μερα που θαπολαμβανεις ολες τις εποχες ...........ερχεται .....ερχεται ...... καλη η παρεα των γατων , εξαιρετικη θαλεγα ...

Senior Member
    Τώρα έχει βγάλει ήλιο κι είναι λίγο καλύτερα...
    Μην ανησυχείς, για τις επόμενες μέρες δεν προβλέπεται κάτι ιδιαίτερο. Ψευτοσυννεφιές και κυρίως ηλιοφάνεια, κάτω από έναν αντικυκλώνα που ελπίζω να μην αποδειχθεί ιδιαίτερα επίμονος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Και εγώ στο ίδιο mood είμαι.. περιμένω να σχόλασω να πάω να κουκουλωθω στο κρεβάτι με κουβέρτα και να πιω τον καφέ μου ακούγοντας την βροχή!!!
    Α, εδώ υπάρχουν μερικές διαφορές: για μένα δεν προβλέπεται κουκούλωμα πριν να έρθει η ώρα του ύπνου, δεν προβλέπεται καφές, και επίσης προβλέπεται διαδρομή κάτω από το ψιλόβροχο με ελαφριά ενδυμασία για να νιώσω την ψύχρα. Ας έχει και λάσπη. Φοράω παντελόνι με το κατάλληλο χρώμα όπως στο ανέκδοτο .

Είμαι περίεργος να δω τι καλούδια θα μας φέρει η διαταραχή της ανώτερης τροπόσφαιρας που πλησιάζει ... Για σωρειτομελανίες ακούω, για πυροβολικό ακούω, για χαλαζάκι ακούω, ελπίζω το καλαθάκι μου να τα χωρέσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Μην ανησυχείς, για τις επόμενες μέρες δεν προβλέπεται κάτι ιδιαίτερο. Ψευτοσυννεφιές και κυρίως ηλιοφάνεια, κάτω από έναν αντικυκλώνα που ελπίζω να μην αποδειχθεί ιδιαίτερα επίμονος.
    Ναι, σήμερα είναι όντως πιο φωτεινά...

Καλημέρα σε όλους!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, σήμερα είναι όντως πιο φωτεινά...

Καλημέρα σε όλους!
    Καλημέρα κυκνακι μου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Καλημέρα κυκνακι μου
    Καλημέρα κορίτσια!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!
    Καλως την!!!! Επιτέλους σπιτι[emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Καλως την!!!! Επιτέλους σπιτι[emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]
    Όλα καλά νοσηρή μου?

Senior Member
    Όλα καλά νοσηρή μου?
    Πολυ καλα κοπελα μου, συνοδευσα τη κολλητή μου για κάποιες εξετάσεις και τώρα αράζω σπίτι.. Εσυ ολα καλα;

Senior Member
    Με έχει πιάσει μια διάθεση για γράψιμο τελευταία. Έχω πάρα πολύ καιρό να το νιώσω. Βασικά λάθος. Το ένιωθα κατά καιρούς αλλά δεν είχα καμιά έμπνευση για να το κάνω. Δεν ξέρω αν έχω τώρα, αλλά νιώθω ότι πνίγομαι και μου έρχονται ένα σωρό σκόρπιες σκέψεις. Χθες ήμουνα μέσα στην τρελή χαρά. Σήμερα μ' έπιασε μια καταθλιψάρα (ίσως λόγω συνθηκών) που ενώ οδηγούσα για την επιστροφή μου στο σπίτι, περνούσα από μια στροφή με 130 και μου 'ρθε ξαφνικά με νεύρα να αυξήσω απότομα ταχύτητα και να πάω να φουντάρω. Έκανα μόνο το πρώτο. Ευτυχώς. Προσπαθούσα να μην με αφήσω να κλάψω (που μπορεί να ήταν και λυτρωτικό), και φυσικά να με λογικέψω. Το κατάφερα με ευκολία γιατί μια ζωή είμαι των άκρων. Από το παράλογο στο πιο λογικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας συναισθηματικός αλλά ταυτόχρονα και ορθολογικός άνθρωπος... Λίγα δευτερόλεπτα μετά περνούσα από το σημείο που σκεφτόμουνα λίγο πριν μαυρίσει η ψυχολογία μου. Κι' αυτό γιατί από εκείνο το σημείο πριν χρόνια μου είχαν έρθει οι σκέψεις απελπισίας, απόγνωσης, θανάτου, τις σκεψείς που ενώ είσαι μέσα σε κατάθλιψη και βλέπεις έστω μια άσπρη μέρα, τις στιγμές που πας να ελπίσεις έστω και για λίγο, εκεί λίγο πριν την στροφή για να πάρεις τον δρόμο της επιστροφής, σκέφτεσαι "είναι όλοι ζωντανοί; έχω κουράγιο να μπω μέσα και να δω;". Τις στιγμές που φοβάσαι όχι μόνο το αύριο και τι σου ξημερώνει αλλά και το παρόν σου. Τις στιγμές που τρέμεις στην ιδέα για το τι θα αντικρύσεις στο επόμενο δευτερόλεπτο. Τις στιγμές που νιώθεις πως δεν δικαιούσαι να ελπίζεις, δεν δικαιούσαι να χαίρεσαι. Δεν μπορείς, θες και δεν μπορείς να το κάνεις γιατί με το που μπαίνεις σπίτι ξαναβλέπεις αυτό που φοβόσουν πως θα ξαναδείς. Μετά από κάποιες ελάχιστες μέρες ηρεμίας, μετά από λίγη γαλήνη και ελπίδα, ξαναζείς στιγμές που εύχεσαι να μην τις ζούσε ποτέ άνθρωπος με αυτό τον τρόπο. Στιγμές που σε σημαδεύουν για μια ζωή. Από εκείνο το σημείο λοιπόν ξαναπερνούσα σήμερα και ξανασώθηκα, όπως επιβίωσα και τότε. Δεν ήθελα να το ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα. Δεν ήθελα να το ξαναθυμηθώ ποτέ. Νόμιζα πως δεν θα ξανασυνέβαινε. Γ Ι Α Τ Ι; Τελικά κάποιες καταστάσεις δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Δεν μπορείς να ξεφύγεις, δεν μπορείς να διαγράψεις, να ξεχάσεις, να ξεριζώσεις από μέσα σου κάποια γεγονότα ή και χαρακτηριστικά σου. Θα το παλέψω. Τώρα είναι πιο εύκολο... Όλα είναι πιο εύκολα. Είμαι δυνατή.

Senior Member
    Νιώθω θαυμάσια κάθε χρόνο αυτή την περίοδο του έτους. Οι νύχτες έχουν πλέον μεγάλη διάρκεια και ξεκινούν νωρίς, η πλάση μέσα στα ζεστά φθινοπωρινά χρώματα ... Αχ, αυτά τα χρώματα. Τι ωραία που είναι να βλέπεις στο διάχυτο φως που δημιουργεί η βαριά συννεφιά τόσα δέντρα με τις πλουμιστές φορεσιές τους, η οξιά στο χρυσό, η βελανιδιά στο χάλκινο, οι σφένδαμοι σε κίτρινο-κόκκινο-ροζ-μωβ ...

Καθάριζα το βράδυ ένα ρόδι. Είχα και μερικά ζεστά κάστανα έτοιμα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν το ρολόι στον τοίχο που χτυπούσε ρυθμικά. Έξω ψιλόβρεχε . Η απόλυτη γαλήνη ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Νιώθω θαυμάσια κάθε χρόνο αυτή την περίοδο του έτους. Οι νύχτες έχουν πλέον μεγάλη διάρκεια και ξεκινούν νωρίς, η πλάση μέσα στα ζεστά φθινοπωρινά χρώματα ... Αχ, αυτά τα χρώματα. Τι ωραία που είναι να βλέπεις στο διάχυτο φως που δημιουργεί η βαριά συννεφιά τόσα δέντρα με τις πλουμιστές φορεσιές τους, η οξιά στο χρυσό, η βελανιδιά στο χάλκινο, οι σφένδαμοι σε κίτρινο-κόκκινο-ροζ-μωβ ...

Καθάριζα το βράδυ ένα ρόδι. Είχα και μερικά ζεστά κάστανα έτοιμα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν το ρολόι στον τοίχο που χτυπούσε ρυθμικά. Έξω ψιλόβρεχε . Η απόλυτη γαλήνη ...
    Κι εμένα μαρέσει το φθινόπωρο και τα χρώματά του! Να ψιλοβρέχει και να χουχουλιάζεις μέσα, να πέφτουν τα φύλα των δέντρων... Εποχάρα!

Senior Member
    Φουλ κούραση, ψυχολογικη κ σωματικη