Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 837 FirstFirst ... 1757656667686977117167567 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οκ, μάλλον ήταν ένας κομψός τρόπος να λήξεις ευγενικά την κουβέντα. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν οδηγούσε κάπου.
    σ' ευχαριστώ, αλλά δεν ήθελα να λήξω την κουβέντα και μα την μαύρη αλήθεια όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε!
    Απλά η διαπίστωση ότι παλεύουμε τόσο πολύ και περισσότερο με τον εαυτό μας είναι εξουθενωτικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε!
    Κάνεις μεγάλο λάθος. Η μνήμη δεν φεύγει έτσι εύκολα. Ούτε είμασταν όλοι κλόουν και περίγερος του σχολείου στη διάρκεια της ζωής μας.

[ελαφρά θυμωμένος]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Κάνεις μεγάλο λάθος. Η μνήμη δεν φεύγει έτσι εύκολα. Ούτε είμασταν όλοι κλόουν και περίγερος του σχολείου στη διάρκεια της ζωής μας.

[ελαφρά θυμωμένος]
    ..ακατάληπτο το νόημα της φράσης. Θες να εξηγήσεις λίγο τί εννοείς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..ακατάληπτο το νόημα της φράσης. Θες να εξηγήσεις λίγο τί εννοείς?
    Τι δεν κατάλαβες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Και μόνο σενάριο θα υπάρχει. Όσο και να ψάξεις, καμία ρεαλιστική σκέψη, δηλαδή με αναφορά σε πραγματικά γεγονότα, δεν κατεβαίνει τέτοια που να μου απαλύνει τον πόνο, διότι δεν υπάρχει αισιόδοξο παραθυράκι μέσα στην κόλαση που ζω.
    Φιλε μου, με αυτο που κανεις απλα ανακυκλωνεις τον θυμο σου, πρεπει να νιωσεις ανωτερος απο αυτα που σε πληγωνουν (αδικουν), να συγχωρεσεις (οχι να ξεχασεις) και να προχωρισεις την ζωη σου παραπερα. Επειδη εισαι ο ιδιος μερος του προβληματος δεν εισαι αμερολυπτος, αρα δεν μπορεις να δικαζεις και να εκτελεις. Αυτο που ζητας δεν ειναι δικαιωση αλλα εκδικηση. Η εκδικηση ομως δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα το αντιθετο - θα αποκτησεις και τυψεις...

Senior Member
    Ένα ερείπιο, ένα ράκος, στα πρόθυρα της κατάθλιψης και φοβάμαι...έχω μια ώρα καιρό αν είναι κάποιος διαθέσιμος παρά την ώρα να μπορέσει να μου δώσει λίγη δύναμη ώστε να μπορέσω να πάω στη δουλειά μου ας το κάνει...αν βέβαια προλάβω κι εγώ να δω αν έχω απάντηση γιατί πρέπει να ετοιμαστώ μπορώ δε μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ένα ερείπιο, ένα ράκος, στα πρόθυρα της κατάθλιψης και φοβάμαι...έχω μια ώρα καιρό αν είναι κάποιος διαθέσιμος παρά την ώρα να μπορέσει να μου δώσει λίγη δύναμη ώστε να μπορέσω να πάω στη δουλειά μου ας το κάνει...αν βέβαια προλάβω κι εγώ να δω αν έχω απάντηση γιατί πρέπει να ετοιμαστώ μπορώ δε μπορώ...
    γιατι κοριτσι, δεν κοιμηθηκες καλα?

Quote Originally Posted by KENO View Post
    μετανιωμενος ξανα για τις προ-χριστουγεννων κινησεις μου. ειμαι μαλακας τελειως, παλιομαλακα KENO λιγουρη, ασυγκρατητε, δεν ειχες τον ανθρωποδιωχτη, απλα δεν ηξερες να φερθεις! χτυπα το φρεσκοξυρισμενο κεφαλι σου στο τοιχο τωρα μαλακα!
    Τι να κάνουμε φίλε? όλο να κλαίμε τη μοιρα μας? τουλάχιστο όσο μπορουμε τα επόμενα χριστουγεννα να είναι καλύτερα απ τα περσινα κι απ τα προπέρσινα. ας μη εχουμε ψευτικες ελπίδες ότι του χρονου θα ρθει το πα΄νω κατω, απλα να μαστε καπως καλύτερα σε σχεση με φετος.
    Κτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο όσο θες, δεν αλλάζει τιποτα, απλά μετα την γκαφα δίνεις την υποσχεση στον εαυτο σου και παλευεις να την τηρησεις, την επομενη φορα να το χειριστω καλύτερα ώστε να χω πιθανοτητες.
    γιάννης

Senior Member
    Πολύ θυμωμένη. Όπως γενικά αισθάνομαι εδώ και καιρό. Για πολλά πράγματα, που μπορεί να φαίνονται αλλιώτικα και η προέλευσή τους και ο τομέας τους διαφορετικός, αλλά έχουν κοινές συνισταμένες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μαρκελα σου ξαναειπα και σε αλλο θεμα παλιοτερα να μην παρενοχλεις τις αγαπημενες μου χρηστριες. ηδη η RainAndWind δε συμμετεχει εξαιτιας σου, τωρα θελεις να διωξεις και την void ? τι σου φταιει ο κοσμος που γραφει απλα την αποψουλα του εδω μεσα ? ειπαμε, μπορουμε ολοι μαζι να συνυπαρξουμε, αλλα οταν καποιοι βλεπουν οτι δε ταιριαζουν, δε χρειαζεται να επιμενουν περισσοτερο...
    καλημέρα.. ειλικρινά δεν κάνω πλάκα, κυριολεκτικά ανακουφίστηκα, που η ρέιν επέστρεψε ή συνεχίζει απλά να συμμετέχει, γιατί άσχετα με τα μπινελίκια, που χώνει, ο λόγος της έχει περιεχόμενο.
    Πάντα την "διάβασα" κι απ' όσα έλεγε είτε συμφωνούσα είτε όχι κάτι έπαιρνα!

Banned
    οτι να'ναι με μπολικο καθολου. βαρεθηκα, σας βαρεθηκα, δε σας μπορω. τα λεγαμε κι επι πανεπιστημιου οδο, τα λεγαμε κι οπου αλλου, κρατηστε το παρεακι ζωντανο, μα χωρις εμενα. τσιου τσιου γιατι απο iq ραδικιου.

Senior Member
    μετα απο πολυυυυυ καιρο νιωθω θυμωμενη... σε κανα 20λεπτο θα εχει περασει και αυτο...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    μετα απο πολυυυυυ καιρο νιωθω θυμωμενη... σε κανα 20λεπτο θα εχει περασει και αυτο...
    ..αφού είναι περαστικό δεν πειράζει. Πάντως εγώ αισθάνομαι ωραία, γιατί είχαν μείνει λίγα παχυντικά σαρακοστιανά και
    σε λίγο θα τα τσακίσω. Ωχ μπουμπουνίζει τώρα! Χτες χιόνι, σήμερα κατακλυσμός. Πού πάμε ωρέ!!!!!!!!!!!!!!!
    Με βλέπω μες τον ρομαντισμό πάλι απόψε με τα σπαρματσέτα, αν κοπεί το ηλεκτρικό...

Junior Member
    Αισθάνομαι πως χρειάζομαι μια καλή, ζεστή, απαλή γυναίκα να με παρηγορήσει.

Banned
    ενα μπαφο η Βιολετα, τσιγκολελετα, τσιγκολελετα, λολ. εχουν παγωσει κι εμενα τα χερια μου απ'το κρυο, μου εχει στριψει τελειως κι απ'τη μοναξια, καλα παμε, καλα ειμαστε, θα αντεξουμε σιγουρα μεχρι το 2015. πιο μετα δεν εχει.