Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 775
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 775 of 837 FirstFirst ... 275675725765773774775776777785825 ... LastLast
Results 11,611 to 11,625 of 12551
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω υπερένταση και δεν ξέρω που οφείλεται...

Αχ, άσε Μαριλού, αυτή τη δεύτερη καραντίνα δεν ξέρω πως θα την παλέψω... Νιώθω ότι στερούμαι τις διεξόδους μου για να νιώθω καλύτερα...
    Κοιτα κορίτσι μου και εγω στην πρωτη ημουν χαλια ψυχολιγικα και με ειχε παρει πολυ απο κατω ολο αυτο και εγινα ακομα χειρότερα.
    Τωρα ειπα δεν θα το δω έτσι αν και εμενα η καθημερινοτητα μου δεν θα αλλαξει πολυ ..
    Ευτυχως θα δουλεύω ..

Ειπα ομως οτι θα κανω οτι και πριν με πολυ προσοχή ομως ....και για βολτίτσα θα βγαινω να κανω το περπάτημα μου με την παρειτσα μου και την γυμναστικουλα μου και για ψωνια τροφίμων θα πηγαίνω αναγκαστικα.
    Ενταξει θα μας λειψουν λιγακι τα καφεδάκια,το φαγητό εξω και οι φιλοι μας αλλα δεν πειραζει ,ετσι πρεπει να δειξουμε υπευθυνοτητα αυτη την φορα για να μπορεσουμε τουλάχιστον να βγουμε οσο πιο σύντομα γινεται απο ολο αυτο και το κυριότερο να βγουμε γεροί και δυνατοι!

Τωρα ειναι ευκαιρια να κατσουμε περισσότερο σπιτι ,εγω αυτο να σου πω το χρειάζομαι ...
    Ας ειναι καλά το Skype να πινουμε διαδικτυακά καφεδακια με τους φίλους μας,να δουμε καμια ταινιούλα παραπανω ,να παιξουμε κανα επιτραπέζιο ,να μαγειρέψουμε που προσωπικα τωρα που χειμωνιασε μου αρεσει πιο πολύ και πολλα αλλα..

Μην το αφησεις ολο αυτο να σε ριξει και άλλο ...βρες πραγματάκια να κανεις και σκέψου οτι σε ολο αυτο δεν εισαι μονη σου ,αυτη την φορα ειμαστε ολοι μαζι εδω παρεα και ζοριζόμαστε το ιδιο ....
    Αλλος λιγο λιγοτερο ,αλλος λιγο περισσοτερο !!!!!!

Καλημερα παιδιά!!

Κυκνε μην σε παιρνει απο κατω... Μπορείς να πηγαινεις για περπατημα και να βρίσκεις πραγματα να κάνεις και στο σπίτι...θα περασει και αυτη η δυσκολία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Κοιτα κορίτσι μου και εγω στην πρωτη ημουν χαλια ψυχολιγικα και με ειχε παρει πολυ απο κατω ολο αυτο και εγινα ακομα χειρότερα.
    Τωρα ειπα δεν θα το δω έτσι αν και εμενα η καθημερινοτητα μου δεν θα αλλαξει πολυ ..
    Ευτυχως θα δουλεύω ..

Ειπα ομως οτι θα κανω οτι και πριν με πολυ προσοχή ομως ....και για βολτίτσα θα βγαινω να κανω το περπάτημα μου με την παρειτσα μου και την γυμναστικουλα μου και για ψωνια τροφίμων θα πηγαίνω αναγκαστικα.
    Ενταξει θα μας λειψουν λιγακι τα καφεδάκια,το φαγητό εξω και οι φιλοι μας αλλα δεν πειραζει ,ετσι πρεπει να δειξουμε υπευθυνοτητα αυτη την φορα για να μπορεσουμε τουλάχιστον να βγουμε οσο πιο σύντομα γινεται απο ολο αυτο και το κυριότερο να βγουμε γεροί και δυνατοι!

Τωρα ειναι ευκαιρια να κατσουμε περισσότερο σπιτι ,εγω αυτο να σου πω το χρειάζομαι ...
    Ας ειναι καλά το Skype να πινουμε διαδικτυακά καφεδακια με τους φίλους μας,να δουμε καμια ταινιούλα παραπανω ,να παιξουμε κανα επιτραπέζιο ,να μαγειρέψουμε που προσωπικα τωρα που χειμωνιασε μου αρεσει πιο πολύ και πολλα αλλα..

Μην το αφησεις ολο αυτο να σε ριξει και άλλο ...βρες πραγματάκια να κανεις και σκέψου οτι σε ολο αυτο δεν εισαι μονη σου ,αυτη την φορα ειμαστε ολοι μαζι εδω παρεα και ζοριζόμαστε το ιδιο ....
    Αλλος λιγο λιγοτερο ,αλλος λιγο περισσοτερο !!!!!!
    Αχ, να 'σαι καλά Μαριλού μου κι εσύ και τ' άλλα παιδιά που είστε εδώ, είναι σημαντική για μένα η παρέα σας...

Το ξέρω ότι πρέπει να φερθούμε υπεύθυνα αλλά όντως θα μου λείψουν οι φίλοι μου, ευτυχώς που υπάρχουν και τα τηλέφωνα... Το να δω ταινίες είναι μέσα στο πρόγραμμα Θα κάνω ότι μπορώ για να μην πέσω κι άλλο ψυχολογικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα Κυκνε!
    Τι έχεις?
    Καλημέρα Αλεξία, τι κάνεις;

Έχω άγχος κι υπερένταση χωρίς σοβαρό λόγο, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει... Λογικά είναι μια κρίση και θα περάσει, προσπαθώ να κάνω υπομονή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Καλημερα παιδιά!!

Κυκνε μην σε παιρνει απο κατω... Μπορείς να πηγαινεις για περπατημα και να βρίσκεις πραγματα να κάνεις και στο σπίτι...θα περασει και αυτη η δυσκολία
    Προσπαθώ Χριστίνα...

Θα βγω λίγο αργότερα να πάρω κανένα γλυκό και πατατάκια...

Senior Member
    Καλημέρα Αλεξία, τι κάνεις;

Έχω άγχος κι υπερένταση χωρίς σοβαρό λόγο, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει... Λογικά είναι μια κρίση και θα περάσει, προσπαθώ να κάνω υπομονή...
    Από άγχος άλλο τίποτα. Αλλά θα περάσει και αυτό όπως άλλα τόσα. Είναι για όλους μας το ίδιο αυτή η κλεισούρα...
    Προσπάθησε να βγαίνεις όσο πιο πολύ γίνεται ή να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Marilou
    Guest
    όλοι θα είμαστε καλά και θα το δεις!!!!!

παρεπιμπτώντος τόσες μέρες ο καιρός ηταν αστα να πάνε,οτι επρεπε για να θες να κατσεις σπίτι... ...σήμερα που είναι ολα κλειστα εχει ενεν ήλιο λεβέντη ...άνετα έπινες καφεδάκι έξω ...

Ξαναμπήκε η ανοιξη ...οτι να ναι και ο καιρος...

μου φαινεται ειναι οτι πρεπει για κηπουρική οταν γυρίσω στο σπιτι...

Senior Member
    Από άγχος άλλο τίποτα. Αλλά θα περάσει και αυτό όπως άλλα τόσα. Είναι για όλους μας το ίδιο αυτή η κλεισούρα...
    Προσπάθησε να βγαίνεις όσο πιο πολύ γίνεται ή να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν.
    Θα προσπαθήσω... Όμως τώρα δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω... Να πάρει πια... Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να έρθω στα ίσα μου...

Senior Member
    όλοι θα είμαστε καλά και θα το δεις!!!!!

παρεπιμπτώντος τόσες μέρες ο καιρός ηταν αστα να πάνε,οτι επρεπε για να θες να κατσεις σπίτι... ...σήμερα που είναι ολα κλειστα εχει ενεν ήλιο λεβέντη ...άνετα έπινες καφεδάκι έξω ...

Ξαναμπήκε η ανοιξη ...οτι να ναι και ο καιρος...

μου φαινεται ειναι οτι πρεπει για κηπουρική οταν γυρίσω στο σπιτι...
    Πολύ καλή ιδέα η κηπουρική! Έχω κι εγώ δυο φυτά στο δωμάτιο μου, μια χαμαιδωρέα κι ένα κακτάκι...

Marilou
    Guest
    Πολύ καλή ιδέα η κηπουρική! Έχω κι εγώ δυο φυτά στο δωμάτιο μου, μια χαμαιδωρέα κι ένα κακτάκι...
    Εχω παρει κυκλάμινα εδω και κάποιες μέρες να αλλάξω τα καλοκαιρινά φυτα που δεν κρατάνε αλλο ,αλλά δεν εβρισκα χρόνο ...

τωρα μια χαρα θα ασχοληθω και με αυτα !

Δεν υπαρχει πιο τελεια ασχολία ,μ αρεσει να βλεπω το μπαλκονι μου με χρωματα,μου φτιαχνει την διαθεση
    Ελπιζω μόνο να μην πάει το ζιζανιο μου και μου τα χαλάσει....

τι ειναι η χαμαιδωρέα

Και μένα μου αρέσει η κηπουρική... Να φροντίζεις τα λαχανικά σου και τα λουλουδια είναι ωραία ασχολία... Αν μένετε σε πολυκατοικία μπορείτε να βάλετε σε γλάστρες στο μπαλκόνι μαϊντανό, μαρουλι καμια πρασιναδα για την σαλάτα

Senior Member
    Εχω παρει κυκλάμινα εδω και κάποιες μέρες να αλλάξω τα καλοκαιρινά φυτα που δεν κρατάνε αλλο ,αλλά δεν εβρισκα χρόνο ...

τωρα μια χαρα θα ασχοληθω και με αυτα !

Δεν υπαρχει πιο τελεια ασχολία ,μ αρεσει να βλεπω το μπαλκονι μου με χρωματα,μου φτιαχνει την διαθεση
    Ελπιζω μόνο να μην πάει το ζιζανιο μου και μου τα χαλάσει....

τι ειναι η χαμαιδωρέα

Η χαμαιδωρέα είναι αυτό:
    https://www.fytomageia.gr/index.php/...xorou/223.html

Senior Member
    Θα προσπαθήσω... Όμως τώρα δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω... Να πάρει πια... Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να έρθω στα ίσα μου...
    Κυκνε είσαι καλύτερα?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

hlias1988
    Guest
    Πλεον ο κοσμος κουραστηκε... και εδω μεσα και εξω στον κοσμο δεν ασχολητε μαζι μου... γιατι απλα δεν αλλαζω.. το ειπαμε μια το ειπαμε δυο τελος...
    τι αλλο να μου πουν!
    απο κει και περα το μονο που μπορω να κανω απο την στιγμη που δεν μπορω να αλλαξω, ειναι να τα βρω με τον ευατο μου και να αποδεχθω την κατασταση!

Senior Member
    Κυκνε είσαι καλύτερα?
    Είμαι λίγο καλύτερα Αλεξία, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ♥... Μόνο που νιώθω κουρασμένη αλλά δεν κατάφερα να κοιμηθώ οπότε έφτιαξα καφέ μήπως με τονώσει...