Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 837 FirstFirst ... 2868767778798088128178578 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 12551
    Senior Member
    Αν ειναι να σε αρρωσταινει και αυτη πιο καλα μονος Λαμπρο

Senior Member
    Με έχει αρρωστησει , εγω δεν κάνω για τίποτε , αυτο ειναι το προβλημα , αντιμετρα δεν έχω έτσι ειναι ο χαρακτήρας μου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Ευκολο το εχεις ? και να βρεις εύκολα ξεχνάς , Μακάρι να ήταν όλα με μια διαγραφή να τα ξεχνάς και να πάς παρακάτω. Εκει την έχω πατήσει .
    Ποσες φορές έχω πει να την αφήσω στην μοίρα της , έχει τον τροπο και με κρατάει εκει να με σκοτώνει λιγο λιγο και αυτη .

Senior Member
    τι να σου πω βρε, αν δεν μπορεις κανε τον μ...κα και μην δινεις σημασια

Senior Member
    Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμε σε αδιέξοδο , αν δεν πάθω κάτι σημερα , ποναω τρομερά .

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τι να σου πω βρε, αν δεν μπορεις κανε τον μ...κα και μην δινεις σημασια
    Ειμαι δεν τον κάνω μόνο ΕΙΜΑΙ και πολυ μάλιστα

Quote Originally Posted by void View Post
    Γιάννη κάτι θα έγινε που σε κάνει να νιώθεις χάλια..έστω κάτι μικρό αλλά αρκετό να σε ρίξει..
    δε νιώθεις την ανάγκη να αναφερθείς περισσότερο σε αυτό?
    γεια σου βρε void, με καταλαβαίνεις! ναι κάτι με έριξε αρκετά χθες.
    Άμα δε διεκδικά κανεις κι αμα του λείπει η προηγούμενη εμπειρία αυτά παθαίνει! Κινδυνευει να χασει ευκαιριες μεσα απο τα χερια του! Κι αμα θες το κουβεντιαζουμε καποια στιγμή εκτενέστερα!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    γεια σου βρε void, με καταλαβαίνεις! ναι κάτι με έριξε αρκετά χθες.
    Άμα δε διεκδικά κανεις κι αμα του λείπει η προηγούμενη εμπειρία αυτά παθαίνει! Κινδυνευει να χασει ευκαιριες μεσα απο τα χερια του! Κι αμα θες το κουβεντιαζουμε καποια στιγμή εκτενέστερα!
    Χμμ...με την εργασία σου μήπως έχει να κάνει ή με κάποια σχέση που έχασες την ευκαιρία να διεκδικήσεις?
    Άνοιξε κανα θεματάκι να το συζητήσουμε αν θες :-)
    (ή και π.μ. εννοείται)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αισθάνομαι έτοιμη να κλατάρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αυτη τη στιγμη συνφορουμιτες και ιντερνετοπουλα που σας γραφω, ακουγονται θορυβοι απ'το πανω οροφο εδω που μενω, και μαλλον οργιαζουν τα φαντασματα γιατι ηταν αδειο το σπιτακι και ενοικιαζοταν. δε ξερω τι γινεται, η πλακα ειναι πως οταν πηγα πριν λιγο στη κουζινα να παρω μια σοκολατα και να δω τι παιζει, οι θορυβοι αυτοι ξαφνικα σταματησαν. αμα δε πεθανει απο μοναξια ο KENO σας, απο καταθλιψη, αυτοκτονια, αρρωστια, γηρατεια... θα τον εχουν κανει ζημια τα φαντασματα νωριτερα. σ'αυτο το ριμαδοκοσμο μια ζωη καταζητουμενος ημουν απο ζωντανους και νεκρους.

μέτρια, γιατι θυμάμαι το ψεσινό καφεδάκι και φοβάμαι μην μπλέξω σε λάθος έρωτες από ανάγκη.
    γιάννης

Μπλέκω τον εαυτό μου σ αυτα που από την αρχή έχω αμφιβολίες και δημιουργώ στους άλλους ελπίδες και σε μενα περιπετειες αχρειαστες που ψαχνω τρόπο να βγω. Η ασφάλεια που προκαλεί ο φόβος μου λεει πάρτο κι απ την άλλη μου προκαλεί σκέψεις απελπισίας που το πήρα. Το να μην το πάρω έρχεται η σκέψη ότι μετα είναι το χαος, δε θα μπορεσεις από μόνος να βρεις τίποτα. Συννεφιασμένη μέρα σήμερα σαν τη σκέψη μου!
    γιάννης

Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτη τη στιγμη συνφορουμιτες και ιντερνετοπουλα που σας γραφω, ακουγονται θορυβοι απ'το πανω οροφο εδω που μενω, και μαλλον οργιαζουν τα φαντασματα γιατι ηταν αδειο το σπιτακι και ενοικιαζοταν. δε ξερω τι γινεται, η πλακα ειναι πως οταν πηγα πριν λιγο στη κουζινα να παρω μια σοκολατα και να δω τι παιζει, οι θορυβοι αυτοι ξαφνικα σταματησαν. αμα δε πεθανει απο μοναξια ο KENO σας, απο καταθλιψη, αυτοκτονια, αρρωστια, γηρατεια... θα τον εχουν κανει ζημια τα φαντασματα νωριτερα. σ'αυτο το ριμαδοκοσμο μια ζωη καταζητουμενος ημουν απο ζωντανους και νεκρους.
    Τουλάχιστον εδώ στο φορουμ θα σε αναζητήσουμε γιατι εισαι ενδιαφερον άτομο. Ούτε εμένα με αναζητά κανείς αμα εξαιρεσω πολύ λίγους, αν δεν πάρω εγω τηλέφωνο ποτέ δεν με παίρνουν.
    γιάννης

Banned
    μπα ψιλοπραματα φιλε μου, πανω απο 5 ατομα δε θα νοιαστουν καν.
    περαστικοι ειμαστε ολοι κι απο δω μεσα, κι απο κει εξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μπα ψιλοπραματα φιλε μου, πανω απο 5 ατομα δε θα νοιαστουν καν.
    περαστικοι ειμαστε ολοι κι απο δω μεσα, κι απο εκει εξω.
    Πάντως, το ξωτικό με τέτοιες ιδιότητες θα μπορούσε να μας προτείνει λύσεις.. γενικότερα!
    Τόχει πιάσει το νόημα, γιατί για να λέει, ότι πρέπει ν' ανοίξουμε τα σπίτια μας στους δοκιμαζόμενους
    συνανθρώπους μας, σημαίνει, ότι θα μας βρούν τα μετά την Μικρασιατική καταστροφή.. Όλ' απ' την Αρχή!!!