Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 796
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 796 of 837 FirstFirst ... 296696746786794795796797798806 ... LastLast
Results 11,926 to 11,940 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Να βγεις θα σου κανει πολυ καλο !!
    Και εγω στο σπιτι μας αλλα φετος ειπα να το κανω με καποια παιδια που τους εχω εδω στη δουλεια μαζι και φυσικα ειμαστε τεσταρισμενοι ολοι

Εσυ καλα να παθεις και αλλη φορα να ακους τους Αιγικερους κατι ξερουν.Αντε τραβατε τωρα να ξαναμεγαλωσουν
    Κομπλιμεντα θες ?Μια χαρα εισαι αντε !
    Ναι καλά τα κοπλιμέντα είναι τα τελευταία που σκεφτόμουν.
    Τα τραβάω αλλά δεν.... Τραβάω τα μαλλιά μου που λένε
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πεγκυ μην αλλαζεις ρολους , κανονισε μην μπλεξουμε τα μπουτια μας παλι
    Χαχα εσυ λες για το Φιονα μοναδική μου αγάπη.
    Εγώ είμαι Πεγκυ πάντως. Και μοναδική και μόνιμη :P
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα εσυ λες για το Φιονα μοναδική μου αγάπη.
    Εγώ είμαι Πεγκυ πάντως. Και μοναδική και μόνιμη :P
    Ναι Φιόνα εεε σορυ Πέγκυ μοναδική μου αγάπη !!

Φιλιά ο Μάνθος σου

Marilou
    Guest
    Ναι καλά τα κοπλιμέντα είναι τα τελευταία που σκεφτόμουν.
    Τα τραβάω αλλά δεν.... Τραβάω τα μαλλιά μου που λένε
    Εμένα μακραιναν πάντως από το τόσο τράβηγμα πριν τα δικά σου ..Τώρα ήρθε η σειρά σου,κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε ...

Senior Member
    Ναι Φιόνα εεε σορυ Πέγκυ μοναδική μου αγάπη !!

Φιλιά ο Μάνθος σου
    Γράφε εσύ. Να τα δει κανείς να νομίζει ότι το γύρισα τώρα στα γεράματα.

Senior Member
    Εμένα μακραιναν πάντως από το τόσο τράβηγμα πριν τα δικά σου ..Τώρα ήρθε η σειρά σου,κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε ...
    Δεν θέλω να σε σοκαρω. Αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση.
    Τι λες?

Marilou
    Guest
    Δεν θέλω να σε σοκαρω. Αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση.
    Τι λες?
    Όχι ευχαριστώ δεν θέλω να με ξανασοκαρεις ειλικρινά δεν θα το αντέξει άλλο ο ψυχικός μου κόσμος

Είπαμε έχουμε και κάποια ηλικία πόσο να αντέξω η γυναίκα ,μην βλέπεις εσεις τα νιάτα αντέχετε ακόμα !!

Marilou
    Guest
    Γράφε εσύ. Να τα δει κανείς να νομίζει ότι το γύρισα τώρα στα γεράματα.
    Ποιος να τα δει μαρή και εσύ Ο Μάνθος ?
    Ας τα δει ,θα χαρει σε πληροφορώ αφού κανείς κακίες παρέες ������

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χρόνια πολλά!!! Μπα, δυστυχώς δεν τα άνοιξαν οπότε έκανα ότι μπορούσα μόνη μου... Μόνο κομμωτήριο πήγα κι έτσι τα μαλλιά μου δεν θα γίνουν σαν της Ραπουνζέλ (ελπίζω να το ξέρεις το παραμύθι)
    δεν το ξερω το παραμυθι , δεν τα βλεπω τα καινουρια , γκουγκλαρα την ραπουνζελ, μακρια ισια μαλλια εχει, καλα μου φανηκαν , αχτενιστα βεβαια ......καταλαβα το ποιντ .....
    Χρονια Πολλα κι σε σενα ....
    Last edited by Macgyver; 30-12-2020 at 16:55.

Senior Member
    Όχι ευχαριστώ δεν θέλω να με ξανασοκαρεις ειλικρινά δεν θα το αντέξει άλλο ο ψυχικός μου κόσμος

Είπαμε έχουμε και κάποια ηλικία πόσο να αντέξω η γυναίκα ,μην βλέπεις εσεις τα νιάτα αντέχετε ακόμα !!
    Χαχαχαχα το "εσείς τα νιάτα" μου άρεσε.
    Έχεις σοκαριστεί πάντως, όσο να ναι ε?

Senior Member
    Ποιος να τα δει μαρή και εσύ Ο Μάνθος ?
    Ας τα δει ,θα χαρει σε πληροφορώ αφού κανείς κακίες παρέες ������
    Ε ξέρω γω? Πεγκυ είμαι εγώ, όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί :P

Marilou
    Guest
    Χαχαχαχα το "εσείς τα νιάτα" μου άρεσε.
    Έχεις σοκαριστεί πάντως, όσο να ναι ε?
    Γιατί ψέματα λέω ?
    Εσείς οι νεολαίοι με τα ιντερνιετια , που λέει και η γιαγιακα μου και του διαβόλου τα μηχανήματα , όλο καινούργια παιχνιδάκια μου είστε

Πλάκα πλάκα ρε φίλη φεύγοντας αυτή η χρονιά πιστεύω θα πάρει μαζί της όλα τα άσχημα και δυστηχως ήταν πάρα πολλά ,αλλά να σου πω και κάτι ?
    Μήπως τελικά έπρεπε να γίνουν ?
    Να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και να ξορκίσουμε που λένε τα παλιά μαζί με όλα τα άσχημα ?

Μήπως μπαίνοντας στην καινούργια χρονιά μόνο με θετικά πράγματα και με τους ανθρώπους που πραγματικά μας αγαπάνε και ειναι δίπλα μας κυλισει ήρεμα και όμορφα?

Σκέψου πως ειμασταν πέρσυ παραμονές Πρωτοχρονιάς και σκέψου φέτος ...
    Θυμάσαι? Αν σου πω θυμάμαι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και από εσένα και από εμένα ....
    Τέτοιες μέρες είχα ξεκινήσει την θεραπεία μου ,καλύτερα θα λέω είχε ξεκινήσει η προσωρινή μου μετάλλαξη...

Και φέτος ένα χρόνο μετά είναι όλα τόσο διαφορετικά σε ότι έχει να κάνει με την υγεία μου ....

Τελοσπαντων ας κρατάμε μόνο τα καλά και την υγεία μας και ότι έρχεται ας έρχεται μόνο για καλό ..
    Και να γελάμε ρε συ ,να είμαστε καλά και να γελάμε όσο μπορούμε ,με την καρδιά μας ,είναι το καλύτερο φάρμακα νομίζω ..
    Κόντρα στους καιρούς και στα γεγονότα ...
    Να έχουμε στην ζωή μας ανθρώπους που να μας κάνουν χαρούμενες και να γελαμε ,για αυτό φίλη από εδώ και πέρα δεν κολλαμμε πουθενά ,όταν θέλουμε θα κάνουμε χαβαλε και αν γουστάρουμε θα ρίχνουμε και ένα καυγά έτσι για να υπάρχει και αυτή η ένταση να μας ξεσηκώνει

Senior Member
    Γιατί ψέματα λέω ?
    Εσείς οι νεολαίοι με τα ιντερνιετια , που λέει και η γιαγιακα μου και του διαβόλου τα μηχανήματα , όλο καινούργια παιχνιδάκια μου είστε

Πλάκα πλάκα ρε φίλη φεύγοντας αυτή η χρονιά πιστεύω θα πάρει μαζί της όλα τα άσχημα και δυστηχως ήταν πάρα πολλά ,αλλά να σου πω και κάτι ?
    Μήπως τελικά έπρεπε να γίνουν ?
    Να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και να ξορκίσουμε που λένε τα παλιά μαζί με όλα τα άσχημα ?

Μήπως μπαίνοντας στην καινούργια χρονιά μόνο με θετικά πράγματα και με τους ανθρώπους που πραγματικά μας αγαπάνε και ειναι δίπλα μας κυλισει ήρεμα και όμορφα?

Σκέψου πως ειμασταν πέρσυ παραμονές Πρωτοχρονιάς και σκέψου φέτος ...
    Θυμάσαι? Αν σου πω θυμάμαι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και από εσένα και από εμένα ....
    Τέτοιες μέρες είχα ξεκινήσει την θεραπεία μου ,καλύτερα θα λέω είχε ξεκινήσει η προσωρινή μου μετάλλαξη...

Και φέτος ένα χρόνο μετά είναι όλα τόσο διαφορετικά σε ότι έχει να κάνει με την υγεία μου ....

Τελοσπαντων ας κρατάμε μόνο τα καλά και την υγεία μας και ότι έρχεται ας έρχεται μόνο για καλό ..
    Και να γελάμε ρε συ ,να είμαστε καλά και να γελάμε όσο μπορούμε ,με την καρδιά μας ,είναι το καλύτερο φάρμακα νομίζω ..
    Κόντρα στους καιρούς και στα γεγονότα ...
    Να έχουμε στην ζωή μας ανθρώπους που να μας κάνουν χαρούμενες και να γελαμε ,για αυτό φίλη από εδώ και πέρα δεν κολλαμμε πουθενά ,όταν θέλουμε θα κάνουμε χαβαλε και αν γουστάρουμε θα ρίχνουμε και ένα καυγά έτσι για να υπάρχει και αυτή η ένταση να μας ξεσηκώνει
    Και εγώ θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν πέρσι τέτοια εποχή. Ήταν η εποχή που γράφτηκα φόρουμ, η εποχή η χάλια για μένα προσωπικά. Ήμουν σίγουρα πολύ χειρότερα από τώρα.
    Αλλά ναι πιστεύω ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν, απλά να κρατήσουμε μόνο τα καλά. Και τους καλούς ανθρώπους, αυτούς που μας νοιάζονται.
    Επίσης να έχουμε όλοι υγεία, σωματική και ψυχική γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω.

Εννοείται να γελάμε γιατί η ζωή, όπως και ο χρόνος που αφήνουμε πίσω, είναι μονόδρομος, δεν γυρνάει πίσω. Τώρα για τον καβγά που λες, δεν είναι κακή ιδέα. Σε εκτονωνει και σε ξεσηκώνει.

Υ.Γ. Του διαβόλου τα μηχανήματα δεν το είχα ξανακούσει. Ήταν πετυχημένο

Marilou
    Guest
    Και εγώ θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν πέρσι τέτοια εποχή. Ήταν η εποχή που γράφτηκα φόρουμ, η εποχή η χάλια για μένα προσωπικά. Ήμουν σίγουρα πολύ χειρότερα από τώρα.
    Αλλά ναι πιστεύω ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν, απλά να κρατήσουμε μόνο τα καλά. Και τους καλούς ανθρώπους, αυτούς που μας νοιάζονται.
    Επίσης να έχουμε όλοι υγεία, σωματική και ψυχική γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω.

Εννοείται να γελάμε γιατί η ζωή, όπως και ο χρόνος που αφήνουμε πίσω, είναι μονόδρομος, δεν γυρνάει πίσω. Τώρα για τον καβγά που λες, δεν είναι κακή ιδέα. Σε εκτονωνει και σε ξεσηκώνει.

Υ.Γ. Του διαβόλου τα μηχανήματα δεν το είχα ξανακούσει. Ήταν πετυχημένο
    Όντως δεν ήσουν καλά καθόλου μα καθόλου καλά δε ξεχνιονται άλλωστε πολλά από αυτά που πέρασες που περάσαμε ...
    Ένας χρόνος πριν και ποιος να το έλεγε ότι δύο τελείως διαφορετικά θέματα θα ήταν η αιτία για κάτι τόσο κοινό ...
    Ας είμαστε καλά εμείς οι άντρες μας τα παιδάκια μας οι γονείς μας και όλοι αυτοί που ήταν κοντά μας όπως έπρεπε να είναι ,με αξιοπρπεια και πίστη σε εμάς ότι θα τα καταφέρουμε σε πολλά ...
    Αυτό και μόνο πιστεύω μας φτάνει να καταλάβουμε ποιοι είναι ,ποιοι είμαστε !!!!
    Σκέψου τι κέρδισες από όλο αυτό ,μόνο αυτό να κρατήσεις θα λες άξιζε ...

Και να μιλάμε ναι ? Μόνο αυτό, να μιλάμε για όλα ,να λέμε τι θέλουμε τι μας προβληματίζει ,τα πάντα .
    Δεν θα γίνουμε έτσι λιγότερο δυνατοί ,δεν θα χάσουμε τίποτα από όλο αυτό που είμαστε ...

Είδες όταν μιλάμε και διεκδικουμε όλα μπορούν να αλλάξουν ...
    Μπορούμε να ξαναπάρουμε συμπεριφορές που μας χρωστούσε η ζωή και ανθρώπους που τελικά για μας είναι ικανοί να κάνουν πολλά αρκεί ένα μόνο μας ένα ναι !!!!

Υ.Γ.καλα δεν το ξέρεις???Που να δεις όταν κάνω σύνδεση στο σκαιπ και βλέπει το δισέγγονο της από την Κύπρο....,από μηχανήματα του διαβόλου γίνονται " έλα Παναιαμ τι είναι τούτο καλέ το ματσαφλερι?
    Μετάφραση ..Έλα Παναγία μου τι είναι αυτό το μηχάνημα ??
    Που να σε πω και πολλά πολλά άλλα ,είναι μορφή η γιαγιακα μου !!!

Senior Member
    Όντως δεν ήσουν καλά καθόλου μα καθόλου καλά δε ξεχνιονται άλλωστε πολλά από αυτά που πέρασες που περάσαμε ...
    Ένας χρόνος πριν και ποιος να το έλεγε ότι δύο τελείως διαφορετικά θέματα θα ήταν η αιτία για κάτι τόσο κοινό ...
    Ας είμαστε καλά εμείς οι άντρες μας τα παιδάκια μας οι γονείς μας και όλοι αυτοί που ήταν κοντά μας όπως έπρεπε να είναι ,με αξιοπρπεια και πίστη σε εμάς ότι θα τα καταφέρουμε σε πολλά ...
    Αυτό και μόνο πιστεύω μας φτάνει να καταλάβουμε ποιοι είναι ,ποιοι είμαστε !!!!
    Σκέψου τι κέρδισες από όλο αυτό ,μόνο αυτό να κρατήσεις θα λες άξιζε ...

Και να μιλάμε ναι ? Μόνο αυτό, να μιλάμε για όλα ,να λέμε τι θέλουμε τι μας προβληματίζει ,τα πάντα .
    Δεν θα γίνουμε έτσι λιγότερο δυνατοί ,δεν θα χάσουμε τίποτα από όλο αυτό που είμαστε ...

Είδες όταν μιλάμε και διεκδικουμε όλα μπορούν να αλλάξουν ...
    Μπορούμε να ξαναπάρουμε συμπεριφορές που μας χρωστούσε η ζωή και ανθρώπους που τελικά για μας είναι ικανοί να κάνουν πολλά αρκεί ένα μόνο μας ένα ναι !!!!

Υ.Γ.καλα δεν το ξέρεις???Που να δεις όταν κάνω σύνδεση στο σκαιπ και βλέπει το δισέγγονο της από την Κύπρο....,από μηχανήματα του διαβόλου γίνονται " έλα Παναιαμ τι είναι τούτο καλέ το ματσαφλερι?
    Μετάφραση ..Έλα Παναγία μου τι είναι αυτό το μηχάνημα ??
    Που να σε πω και πολλά πολλά άλλα ,είναι μορφή η γιαγιακα μου !!!
    Σωστά όσα λες....
    Θα κρατήσω τυπωμένο στο μυαλό το "να μιλάμε, να λέμε ότι μας προβληματίζει"...
    Κρατάω αυτό γιατί είναι το πιο δύσκολο για μένα. Το θεωρώ ακατόρθωτο αλλά θα το προσπαθήσω

Καλά, θεά η γιαγιά σου. Έκλαψα!