Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 837 FirstFirst ... 3070787980818290130180580 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 12551
    Senior Member
    Απογοήτευση και εκνευρισμό !!

Senior Member
    με λίγη σάλτσα κατάθλιψης. Όποιος έχει παραπάνω θετική ενέργεια να στείλει ιμίντιατλι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    με λίγη σάλτσα κατάθλιψης. Όποιος έχει παραπάνω θετική ενέργεια να στείλει ιμίντιατλι!
    εξυπνο νικ, γουσταρω ))))

Banned
    rrrrright. καταφεραμε να παραμεινουμε ξυπνιοι ολη μερα εχωντας πιει μονο εναν καφε. κι εκει που σερνομασταν το μεσημερι και το απογευμα, μολις περασε η ωρα τις 12, ντανταντανταννν δε νιωθουμε νυστα πια γιατι ειναι η ωρα του βρυκολακα. αμα εξελιχθει λιγο ακομα αυτος ο κοσμος θα βγαινουμε με τους ομοιους μας να πινουμε αιμα σαν το Underworld. μονο που εμεις δεν ειμαστε ρουφηχτρες σαν τα αιδοια που εχουν τα κοριτσακια και τραβαν τις ψωλες ολων εκ του φυσικου τους. εμεις ζουμε για το ξεπαστρεφε της υποθεσης. ειμαστε αρρωστημενα, αιματηρα, βιαια πλασματα, που σκοπο εχουν να επιστρεψουν στο κοσμο την ηλιθιοτητα που δεχτηκαν και δεχονται ακομα. καθε τους κουβεντα ειναι ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, μειωνει τη νοημοσυνη μας και προσβαλλει την αισθητικη μας η ηλιθιοτητα τους. δε πειραζει ομως γιατι ακομα κι ετσι κανουμε οτι θελουμε. η τελικη στιγμη ειναι η πιο κρισιμη, και εκει θα φανει ποιος ειναι ο πιο δυνατος. και τα κοριτσακια ακομα τα ελκει η δυναμη, αλλα οταν εχεις υποχρεωσεις και σε κρατανε κατω μαν, δε μπορεις να κανεις οτι θελεις.

Banned
    δεν ανεχομαι με τη καμια τη προδοσια. και δεν την ανεχομαι γιατι ειμαι απολυτος και δε θελω να σπαταλω ουτε στο ελαχιστο το χρονο μου με ανθρωπους που αδυνατουν να ρθουν στη θεση μου και να δειξουν κατανοηση, μα το κυριοτερο δε μου προσφερουν. αντιθετως περιμενουν απο μενα να το κανω αυτο, να τους καταλαβω και να τους προσφερω, ενω εχουν ηδη βολευτει κι εχουν φτιαξει τη ζωουλα τους. δε μου φτανει που εχω τα προβληματα μου, παιρνω χαπια πλεον καθημερινα, δε καλυπτω τις αναγκες μου, δεν εχω ουτε 5 λεπτα μονος να αναπνευσω... να εχω και τους μαλακες να μου λενε τα δικα τους. το οτι του φανει του λολοστεφανη στο epsycology καλα κρατει. καληνυχτα σας.

Senior Member
    Σκατά κι απόσκατα. Όποιος σας είπε ότι σαν φοιτητής περνάς φίνα, κάνοντας ζωή και κότα, είτε σας κορόιδεψε ασύστολα και σας φλόμωσε στο ψέμα, είτε σπούδασε σε άλλη εποχή που κυριαρχούσε περισσότερη εγκαρδιότητα (προ 2000) και που οι σχολές δεν ήταν τόσο εντατικοποιημένες. Δεν ξέρω τι παίζει στην επαρχία, αλλά τουλάχιστον Αθήνα ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!! Οι σπουδές δεν είναι παίξε-γέλασε. Μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που γεννιόσουνα, καταριέσαι θεούς και δαίμονες που σου έμελλε να υπάρχεις. "Πέρνα πανεπιστήμιο να αράξεις" παπαγαλίζουν όλοι ενορχηστρωμένα, για να ενθαρρύνουν τα παιδιά να λιώνουν στο διάβασμα για τις πανελλήνιες, και μετά προσγειώνονται με ελεύθερη πτώση στην ωμή πραγματικότητα. Όχι άλλο κάρβουνο!

Senior Member
    ώπα ρε Sheldon αυτή τη στιγμή μου καταρράκωσες τα όνειρα μόνο μιας, και είχα μπει για να πω τη χαρά μου. Αθήνα είναι σκατά? εγώ είμαι επαρχία και είναι απόσκατα. τι θα κάνω τώρα? να μην έρθω? τι είναι αυτές οι απροσδόκητες αρνητικές εξελίξεις??????
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Γιατί, τι έχει η επαρχία; Μήπως ξοδεύεις 1-2 ώρες για τις μετακινήσεις προς και από; Μήπως οι φοιτητές μένουν ο ένας στου Διαβόλου τη Μάνα και ο άλλος στου Βουδιού το Κέρατο, οπότε σπάνια βρίσκεσαι μαζί τους και χάνεστε; Μήπως ταλαιπωρείσαι να πας στη σχολή, γιατί τη μια απεργούν τα ΜΜΜ και την άλλη είναι κλειστό το κέντρο, οπότε πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για ταξί; Μήπως με τους συμφοιτητές σου παραμένεις ένας γνωστός, γιατί υπάρχει τόση καχυποψία; Τι απ' όλ' αυτά; Δε θα σου πω εγώ αν θα πας να γραφτείς, it is up to you after all. Εξαρτάται και από τη σχολή βέβαια πόσο θα καλοπεράσεις, όσον αφορά τη δικιά μου ήταν αναμενόμενο κατά το μάλλον ή ήττον τι θα συναντούσα.

Senior Member
    Αισθάνομαι ότι τα έχω παίξει...ξέρει κανείς πώς μπορώ να επανέλθω στην προηγούμενη φυσιολογική μου κατάσταση;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν είσαι μόνη όμως! Πολλοί τα 'χουν παίξει! Γιατί δεν κάθεσαι σ' αυτήν την νέα κατάσταση, όπου δεν θα αισθάνεσαι και μοναξιά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Δεν είσαι μόνη όμως! Πολλοί τα 'χουν παίξει! Γιατί δεν κάθεσαι σ' αυτήν την νέα κατάσταση, όπου δεν θα αισθάνεσαι και μοναξιά?
    Γιατί δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση, δεν μου αρέσει το πως νιώθω μέσα σ' αυτήν, νιώθω λύπη...και γιατί όσο είμαι σ' αυτή την κατάσταση δεν μπορώ και να λειτουργήσω και να κάνω τίποτα, είμαι εντελώς άχρηστη...άρα πρέπει να βγω απ' αυτήν γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να μην κάνω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και νιώθω σαν να είμαι στη ζώνη του λυκόφωτος, δεν το ζω αυτό, δεν υπάρχει, απλά δεν υπάρχει!!!

Senior Member
    Νιωθω dead inside.......................
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναντιακι τωρα οπως εγιναν τα πραγματα παντου τα ιδια ειναι με διαφορα οτι στην επαρχια εχεις την δυνατοτητα να κανεις πραγματα ως αγροτης εστω..
    εμεις φαντασου φυτευουμε τωρα περα απο κατι αλλα που κανουμε,τουλαχιστον θα εχουμε να τρωμε στο μεγαλο μπαμ που θα γινει γιατι αθηνα σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλον..
    κι επιμενω..για τους νεους που δεν εχουν δικη τους οικογενεια και ειναι ποιο ευκολο το ρισκο,φυγετε!φυγετε απο το ελλαδισταν!ψαξτε στο εξωτερικο για το μελλον σας,εδω δεν υπαρχουν ποροι..ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν φιαξουν ποτε πιστευω οτι θα γινει μετα απο δυο γεννιες τουλαχιστον,μετα ομως απο πτωχευση
    επαλναλαμβανω αν φιαξουν ποτε
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    έχω πολύ θυμό για αδικίες που γίνονται, για διάφορα που με συμβαίνουν αλλά και πάλι πρέπει να πνίξω το θυμό μου και να κάνω υπομονή