Results 1,306 to 1,320 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
06-04-2012, 11:22 #1306
Κύκνε όλο αυτο που αισθάνεσαι σε "τρώει" σαν σαράκι και εσυ αφηνεσαι. Πάντα θα σε κυνηγά και αν εσύ δεν δωσεις ένα τέλος και δεν κάνεις προσπάθειες για κάτι καλό στην ζωή σου θα αυτοκαταστραφείς άδικα και χωρίς λόγο. Μένουμε στην ζωή για να την φτιάξουμε και να την ζούμε καλά. Πάντα θα παλευουμε, έτσι λειτουργεί. Αν τα παρατάμε απλά μένουμε πίσω και πεθαίνουμε. Βέβαια ο καθένας επιλέγει τον θάνατο ή την ζωή. Εσύ τι επιλέγεις? Και τι θες να ζησεις τελικά?
Η προσπάθεια δεν έρχεται από μόνη της και ούτε σου την δίνει κάποιος. Την προσπάθεια την φέρνεις εσύ στη ζωή σου από μόνη σου..
- 06-04-2012, 11:28 #1307
06-04-2012, 11:46 #1308
το εψαξα πολυ στο παρελθον... και δεν βρισκω ακρη
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
06-04-2012, 11:47 #1309
Με κάλυψες Χριστίνα! Και θέλω να πω κι εγώ στον περήφανο Κύκνο, ότι ν' αγαπήσει πρώτα ο ίδιος τον εαυτό του!
Διάβασα κάπου, ότι όπου υπάρχει φόβος η αγάπη πεθαίνει! Διώξε λοιπόν το φόβο, που άλλοι σου καλλιεργήσαν
κι άνοιξε τα φτεράκια σου και πέτα! Αξίζεις έτσι κι αλλιώς! Οι φόβοι μας είναι φαντάσματα του παρελθόντος, που είν' άδικο
να τ' αφήνουμε να στοιχειώνουν για πάντα την ζωή μας! Το μεγάλο μυστικό είναι ότι ο κόσμος μας είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
06-04-2012, 11:49 #1310
06-04-2012, 11:53 #1311
06-04-2012, 12:02 #1312
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
06-04-2012, 12:10 #1313
06-04-2012, 12:22 #1314
"Θα αυτοκαταστραφείς άδικα και χωρίς λόγο" Γιατί λες ότι θα αυτοκαταστραφώ χωρίς λόγο; Τί εννοείς χωρίς λόγο; Το ότι υποφέρω δεν είναι λόγος;
Όσον αφορά την επιλογή που μου θέτεις θα επέλεγα τη ζωή μόνο αν μπορεί να γίνει καλύτερη, αν είναι να συνεχιστεί έτσι και να γίνεται και χειρότερη (γιατί η αλήθεια είναι ότι γίνεται όλο και χειρότερη κι ότι ο πόνος μεγαλώνει κι όχι μόνο μέσα μου από μόνος του αλλά και γιατί συμβαίνουν άσχημα πράγματα που δεν μπορώ να αντέξω γιατί με πονάνε πολύ! Για παράδειγμα ο αδελφός μου θα φύγει πολύ σύντομα, ήδη έχει αρχίσει να το κάνει, για δυο μέρες πήγε να κοιμηθεί για λίγες ώρες στο καινούριο του σπίτι κι εγώ "τρελάθηκα" κι άρχισα να κλαίω, ξάπλωσα κι άρχισα να κλαίω, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν πια θα κοιμάται εκεί οριστικά...με το που είδα να παίρνει μαζί του κουβέρτα σε σακούλα και τον ρώτησα τι την θέλει και μου είπε ότι θα κοιμηθεί εκεί, στεναχωρέθηκα πολύ, πήγα στο δωμάτιο μου κι έκανα όπως σου περιγράφω...φοβάμαι και στεναχωριέμαι όταν δεν είναι εδώ, δεν αντέχω...κι ήταν μόνο για λίγες ώρες, φαντάσου όταν πια θα είναι οριστικό τι έχει να γίνει)...αν λοιπόν αυτή η ζωή συνεχιστεί έτσι και μάλιστα χειροτερεύει τότε προτιμώ το θάνατο...όσο για το τι θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω αγάπη, ευτυχία, χαρά, ξενοιασιά και ταξίδια...αυτά θέλω να ζήσω...κι επειδή με ρώτησες τι θέλω να ζήσω, θυμήθηκα ένα τραγούδι που δυστυχώς δεν βρίσκω πια στο youtube για να βάλω το βίντεο, θα βάλω όμως τους στίχους...
"Vivir ,
entre la luz y la sombra...
Vivir
ser tan sólo un ser humano...
Que fabula, ama, sueña
no ser héroe ni villano...
Poder ser uno mismo
imaginando destinos,
animarnos a caminos
a veces duros o dignos...
Poder ser uno mismo
reconociéndose el alma
dejar que la furia pase
mirar la vida con ganas
a veces duele vivir,
a veces sana...
Vivir
con lo que puedo y no puedo,
con lo que quiero y no quiero
con lo que siento de adentro...
Vivir
rescatar de cada instante,
una luz para adelante
y perderla y encontrarme.
Poder ser uno mismo...
Vivir, quiero vivir, quiero vivir...
Σε ελεύθερη μετάφραση γιατί δεν καταλαβαίνω όλες τις λέξεις το τραγούδι λέει τα εξής:
"Να ζω μέσα στο φως και στη σκια...
Να ζω, να είμαι μόνο ένα ανθρώπινο ον
που αγαπάει κι ονειρεύεται,
να μην είμαι ούτε ηρωϊδα, ούτε κακιά...
Να είμαι η ίδια,
να φαντάζομαι πεπρωμένα
να προχωράω σε δρόμους
κάποιες φορές δύσκολους, κάποιες φορές αξιοπρεπείς...
Να είμαι η ίδια,
να αναγνωρίζω την ψυχή
να αφήνω την οργή να περνάει,
να κοιτάω τη ζωή με επιθυμίες...
Κάποιες φορές πονάει να ζεις,
κάποιες γιατρεύει...
Να ζω
μ΄αυτό που μπορώ και που δεν μπορώ,
μ' αυτό που θέλω και δεν θέλω
μ' αυτό που νιώθω μέσα μου...
Να ζω,
να αρπάζω την κάθε στιγμή
με ένα φως μπροστά,
να το χάνω και να με βρίσκω...
Να είμαι η ίδια...
Να ζήσω, θέλω να ζήσω..."
Αυτό θέλω λοιπόν...να ζήσω όπως λέει αυτό το τραγούδι...
Κι επίσης θέλω να σταθώ λίγο σ' αυτόν το στίχο "Κάποιες φορές πονάει να ζεις, κάποιες γιατρεύει..." και να πω ότι αυτό ακριβώς αισθάνομαι για τη ζωή ότι κάποιες φορές πονάει να ζεις και κάποιες γιατρεύει...πραγματικά αυτό αισθάνομαι...αυτή την εναλλαγή...και νομίζω ότι δεν μου αρέσει να πονάει η ζωή...κάποτε το δεχόμουν αλλιώς ότι είναι κι ο πόνος μέρος της κι ότι μερικές φορές όταν περνάει και ξαναγίνεται χαρά σκεφτόμουν ότι αυτό είναι πολύτιμο τώρα όμως δεν το πιστεύω και δεν το νιώθω πια...πάντως ακόμα και σ' αυτήν την κατάσταση Χριστίνα, ψάχνω κάποια πράγματα που μου δίνουν χαρά απλά αναρωτιέμαι αν τελικά έχει νόημα όλο αυτό ή αν απλά έτσι μου δίνω άδικα ελπίδες παίρνοντας κάποιες χαρές που με κάνουν να θέλω να ζήσω για να συμβεί πάλι κάτι που θα με κάνει να μην θέλω πια...αυτό πάει στην τελευταία σου φράση περί προσπάθειας...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-04-2012, 12:24 #1315
Ακριβώς...υπάρχει μεγάλος φόβος μέσα σ' εμένα κι έχει ήδη σκοτώσει την αγάπη μια φορά...όμως δεν μπορώ να νικήσω τα φαντάσματα Μαρκέλα, είναι πιο δυνατά από μένα, πάντα ήταν...και πάντα με στοιχειώνουν και με κυνηγάνε, μακάρι να μπορούσε κάποιος να τα διώξει για πάντα...μακάρι...μόνο αυτό θέλω για να μπορέσω να ζήσω, θέλω να φύγουν...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-04-2012, 12:29 #1316
06-04-2012, 12:40 #1317
06-04-2012, 13:00 #1318
Κύκνε το οτί αισθάνεσαι έτσι για τον αδερφό σου και το παίρνεις τόοοοσο άσχημα ενώ είναι φυσιολογικο και τίποτα το τραγικο σημαίνει οτί δεν διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο εως καθόλου τα συναισθηματα σου και είναι ανεξέλεγκτα. Πρέπει να κοιτάξεις και να ξεχωρίζεις ποια είναι τα λογικά πράγματα στη ζωή.. Βρες έναν τρόπο..
Η κατάσταση που βιώνεις είναι απο σένα.. δεν μπορεί να λες "αν συνεχιστεί" απλά πες "δεν θα συνεχιστει" . Κύκνε πρέπει να καταλάβεις οτι έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας..
06-04-2012, 13:01 #1319
06-04-2012, 13:03 #1320