Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 837 FirstFirst ... 3979878889909199139189589 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ξέρω αυτό...είναι αλήθεια...κυρίως το ότι τα συναισθήματα μου είναι ανεξέλεγκτα...πάντα έχουν το πάνω χέρι και παραμερίζουν τη λογική...πάντα...έτσι είμαι εγώ...
    Τί τρόπο να βρω για να αλλάξει αν βέβαια πρέπει να αλλάξει; Και πρέπει;
    Δεν είσαι έτσι Κύκνε. Κάποτε και εγώ το έλεγα αυτό..
    Όταν νιώθεις άσχημα προσπάθησε να βάζεις την λογική.. η λογική και το συναίσθημα είναι η ισσοροπια. Τίποτα απο τα δυο δεν πρέπει να υπερισχύει..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν είσαι έτσι Κύκνε. Κάποτε και εγώ το έλεγα αυτό..
    Όταν νιώθεις άσχημα προσπάθησε να βάζεις την λογική.. η λογική και το συναίσθημα είναι η ισσοροπια. Τίποτα απο τα δυο δεν πρέπει να υπερισχύει..
    Χριστινα κανε λίγο χωρο στα προσ. σου μνμτα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ξέρω αυτό...είναι αλήθεια...κυρίως το ότι τα συναισθήματα μου είναι ανεξέλεγκτα...πάντα έχουν το πάνω χέρι και παραμερίζουν τη λογική...πάντα...έτσι είμαι εγώ...
    Τί τρόπο να βρω για να αλλάξει αν βέβαια πρέπει να αλλάξει; Και πρέπει;

Κύκνε μου, θα σου προτείνω αν σ' αρέσει το διάβασμα, να διαβάσεις 2 βιβλία:

1. Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ του Δημήτρη Καραγιάννη και

2. " Σκέφτομαι άρα αισθάνομαι "
    από τις εκδόσεις Ελευθερουδάκη

Αυτό το δεύτερο στο προτείνω, γιατί μιλάς για τ' ανεξέλεγκτα, αρνητικά σου συναισθήματα!
    Λοιπόν να ξέρεις, ότι του αρνητικού συναισθήματος προηγείται η αρνητική και χωρίς λόγο, αλλά από φόβο,
    που δεν ισχύει στο παρόν, σκέψη που εσύ επιμένεις να κάνεις.
    Έλεγξε την σκέψη, για να μην έχεις αρνητικά συναισθήματα.
    Εσύ κάνεις αναπαραγωγές ή φοβάσαι χωρίς αντικειμενικό λόγο Κύκνε μου!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Πώς είναι όταν αναρωτιέσαι αν έπρεπε να βρίσεις κάποιον ή έπραξες καλώς που συγκρατήθηκες; Έτσι ακριβώς αισθάνομαι τώρα.

Senior Member
    " Ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα " Επίκτητος που λαϊκά σημαίνει:
    " Δεν μας τρελαίνουν οι καταστάσεις που ζούμε, αλλά οι λάθος αντιλήψεις μας γι' αυτές "
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    " Ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα " Επίκτητος που λαϊκά σημαίνει:
    " Δεν μας τρελαίνουν οι καταστάσεις που ζούμε, αλλά οι λάθος αντιλήψεις μας γι' αυτές "
    και μιας και πιασαμε τα αποφθεγματα, να και ο Αριστοτελης:

Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Banned
    βηχω σαν δαιμονισμενος, λες κι εχει γρατζουνιστει ασχημα εσωτερικα ο λαιμος μου. το βραδυ δε μπορουσα να αναπνευσω κι ολας, κι εβαλα λιγο βιξ στο στηθος μηπως και μπορεσω. μου φεραν την αρρωστια παλι μεστο σπιτι, αλλα την παλευουμε. εχω και τη Karisha τωρα διπλα να μου φτιαχνει τη διαθεση λεγωντας μου ποσο ομορφος κι αξιολογος ειμαι. και μου θυμησε τοτε που παρακαλουσα τον καταστηματαρχη της electronet της γειτονιας για δουλεια. μετα εκλεισε η electronet απο εκει που ηταν βεβαια, και το καταευχαριστηθηκα που δεν με απολυσαν. ξαναπαιζει και η δεσποινα απ'τη γαλλια τωρα και θυμαμαι τα μεθυσια του καλοκαιριου και τα τζαμια που εσπαγα τα βραδια. για να δουμε φετος που θα ξεσπασουμε.

Senior Member
    Πολύ σωστο!!!

Banned
    ειμαι μαλακας και χρειαζομαι να φαω ξυλο. καθε φορα που θα λεω κατι αρνητικο για τις σχεσεις και τα κοριτσακια, θελω να υπαρχει καποια να με χτυπαει δυνατα να συνερχομαι. οταν γαμιεμαι ψυχολογικα δε μπορω να σκεφτω καθαρα και ριχνω τον εαυτο μου πιο κατω κι απ'το κατω, λες και δεν εχω καμια απολυτως αξια, αντιθετως ειμαι ενα μηδενικο που δεν βλεπετε. πραγμα που οπως ολοι ξερουμε δεν ισχυει γιατι ειμαι ενας μουνις, που να φροντιζα και τον εαυτο μου κι ολας τι θα γινοταν. λογο της αντικοινωνικοτητας μου, η οποια δε ξερω επισης αν ανηκει στο χαρακτηρα μου ή οχι, ξεφευγω ευκολα και απομονωνομαι. πνιγομαι μεστον αρνητισμο, καταληγωντας να μην με εκτιμαω οπως μου αξιζει. κι επειδη οταν κολλαω δυσκολα ξεκολλαω, γι'αυτο καταντα το πιο ευκολα πραγμα του κοσμου να φαινεται απλησιαστο. φταιει και η κριση βεβαια, αλλα δεν ειναι. καταταλλα θελω να πω οτι συνεχιζω με ******** λαιμο, πλεον και μυτη, δεν εχω κοιμηθει ουτε τρεις ωρες χαρης στις περιπετειες μου, μου κολλησε και το kainry απο γαλλια και πρεπει παλι να ξεθαψω, γιατι τα γαλλικα ραψ δε συγκρινονται φιλοι μου!

Senior Member
    Κενο γιατί νομίζεις οτί σε έβρισα? χαχαχχαααα! Αν βέβαια σε είχα κοντά μου θα σου έριχνα κάτι σφαλιάρες μπας και συνέλθεις... ώρες ώρες τις χρειάζεσαι! ΜΠΡΑΒΟ βρε Κενο σήμερα είσαι θετικός. Κοιτα κακομοίρη μου μην αλλάξεις πάλι ξαφνικά και σε πιάσουν τα μπουρίνια σου γιατί θα τα ακούσεις πάλι παλιο αγύριστο/αξύριστο κεφάλι :P

Banned
    αμα πας στο φεησμπουκ και το δεις δεν ειναι και τοσο αξυριστο. αν και δε σε εχω πλεον εκει, ξαναστειλε μου αν θες.

Senior Member
    άμα έχεις την "τύχη" σε μια οικογένεια να είναι όλοι άνδρες, εσύ τί κάνεις;
    δύσκολο το πακέτο, γιατί συνέχεια με το μυαλό χρειάζεται να λειτουργώ
    σαν άντρας και το όποιο γυναικείο λάθος λογοκρίνεται εντελώς απαξιωτικά!

Senior Member
    άμα έχεις την "τύχη" σε μια οικογένεια να είναι όλοι άνδρες, εσύ τί κάνεις;
    δύσκολο το πακέτο, γιατί συνέχεια με το μυαλό χρειάζεται να λειτουργώ
    σαν άντρας και το όποιο γυναικείο λάθος λογοκρίνεται εντελώς απαξιωτικά!
    Μα εννοείται γιατί οι άντρες σκέφτονται πιο απλά ενώ οι γυναίκες σε πολύ βάθος οποτε γι αυτο δυσκολευόμαστε να επικοινωνούμε ή να καταλαβαινόμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μα εννοείται γιατί οι άντρες σκέφτονται πιο απλά ενώ οι γυναίκες σε πολύ βάθος οποτε γι αυτο δυσκολευόμαστε να επικοινωνούμε ή να καταλαβαινόμαστε
    Χριστίνα έχει μια λογική αυτό. μόνο που εγώ αναγκαστικά σκέφτομαι όπως σκέφτονται κι όλοι αυτοί
    δλδ πρακτικά κι αν για τα δικά μου θέματα σουπεραναλύω πέφτει η ατάκα: " ε γυναίκα δεν είσαι! "
    Μούρχεται ώρες-ώρες να επιζητώ την μητριαρχία!

Senior Member
    Χριστίνα έχει μια λογική αυτό. μόνο που εγώ αναγκαστικά σκέφτομαι όπως σκέφτονται κι όλοι αυτοί
    δλδ πρακτικά κι αν για τα δικά μου θέματα σουπεραναλύω πέφτει η ατάκα: " ε γυναίκα δεν είσαι! "
    Μούρχεται ώρες-ώρες να επιζητώ την μητριαρχία!
    οι γυναικες εχετε ταση να κανετε τα ευκολα δυσκολα και τη ζωη μαρτηριο