Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 837 FirstFirst ... 45859394959697105145195595 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Χριστίνα μου, δεν θα λερώσουμε και τα χέρια μας τώρα.. ρίξε τις μπουνιές πάντως για εκτόνωση στο μαξιλάρι σου, βγάλε και μερικές κραυγές και πάμε γι' άλλα!
    Μπα δεν προλαβαίνω γιατί μέχρι να κάνω την κίνηση έχει φύγει η αρνητικότητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αισθανομαι πως για ακομα μια φορα η ζωη μου ανοιξε την αγκαλια και μου χαρισε αλλη μια ευκαιρια ..... Περα απο το οτι περασα στο 3ο block στη σχολη μου με 93% επιτυχια στην προηγουμενη εργασια μου. Εμεινε ενας μηνας για να ανεβω Σουηδια και εχθες με πληροφορησαν πως ενδεχεται μεσα καλοκαιριου να ξεκινησω να δουλευω εκει...
    Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω φίλε μου...

Senior Member
    Μεγάλη πίκρα κι απογοήτευση...γιατί ενώ ήλπιζα ότι ίσως υπάρχει ελπίδα και για μένα, είδα ότι δεν υπάρχει πια...κι επίσης τα νιώθω αυτά γιατί θα αναγκαστώ να αφήσω πρόσωπα και πράγματα που μου δίνουν χαρά και δεν το θέλω αυτό...δεν έχω όμως πλέον άλλη επιλογή, πρέπει να φύγω...όμως κάθε φορά που βλέπω κάτι που μου δίνει χαρά μέσα μου νιώθω και πίκρα που θα το αποχωριστώ...
    Last edited by Κύκνος; 27-04-2012 at 15:32.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αρχισα να φοβαμαι
    το σκατο εχει φτασει στο καλτσι λεμε... :Ρ
    κι αν αυτη ειναι αφορμη να αρχισω να πεφτω?
    βλεπω τα αρνητικα και τα θετικα ουτε που τα υπολογιζω εδω και λιγες ωρες
    :/
    δεν τα βλεπω καν
    κατα κατα καταρεωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ω
    και αναρρωτιεμαι τι θα πει "ειμαι ερωτευμενος μαζι σου?" τι παιζει σε αυτες τις περιπτωσεις? νιωθω σαν να μην εχω παθει ποτε κατι τετοιο μιας και οταν το επαθα (ετσι νομιζω δλδ) ηταν μια αρρωστημενη κατασταση. Δεν υπηρχε μπλα μπλα ουτε για τα τυπικα :/
    και ολη μερα ακουω τεσσερα στιχακια και σπαω το κεφαλι μου να βρω το γιατι το πως και το που το ποτε μα περισσοτερο το γιατι.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Και τώρα χάλια, υπερένταση και δεν θέλω τίποτα, τίποτα, τίποτα!!!!! Και νεύρα! Τώρα ναι, έχω νεύρα! Γιατί τυχαίνει να μου λένε ότι έχω νεύρα χωρίς να έχω αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά πότε έχω νεύρα, δεν θα μου το πει κανείς άλλος, εγώ ξέρω καλύτερα! Άντε τώρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κουρασμένη... θέλω ξεκούραση, θέλω ηρεμία..

Senior Member
    Αγχωμενη,φοβισμενη κουρασμενη..οδευουμε στο τελος..καταρραμενη αρρωστια!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    αισθάνομαι ψιλοχάλια,άρχισα δίαιτα κ όλα μου φταίνε ,αισθάνομαι ότι η υπαρξή μου απλά καταναλώνει χώρο στον πλανήτη κ αισθάνομαι να θέλω να με χαστουκίσω γιατί όταν έπρεπε να πάρω τη ζωή στα σοβαρά την πήρα χαβαλέ κ εδώ πάει (όπως έστρωσες κοιμήσου)αι στο καλό ΠΙΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    αισθάνομαι ψιλοχάλια,άρχισα δίαιτα κ όλα μου φταίνε ,αισθάνομαι ότι η υπαρξή μου απλά καταναλώνει χώρο στον πλανήτη κ αισθάνομαι να θέλω να με χαστουκίσω γιατί όταν έπρεπε να πάρω τη ζωή στα σοβαρά την πήρα χαβαλέ κ εδώ πάει (όπως έστρωσες κοιμήσου)αι στο καλό ΠΙΑ
    Ποτέ δεν είναι αργα Ηλιάννα μου! Πάρε την ζωή στα χέρια σου από τώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ποτέ δεν είναι αργα Ηλιάννα μου! Πάρε την ζωή στα χέρια σου από τώρα...
    Φίλη Christina,χωρίς λεφτά ,χωρίς δουλειά η ζωή δεν πιάνετε γλιστράει σαν χέλι η άτιμη.φιλιά σε καληνυχτώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Φίλη Christina,χωρίς λεφτά ,χωρίς δουλειά η ζωή δεν πιάνετε γλιστράει σαν χέλι η άτιμη.φιλιά σε καληνυχτώ
    Συγνώμη δεν το ήξερα οτι περνάς κάτι τέτοιο αλά τουλάχιστον ποτέ δεν είναι αργα για να προσπαθεις! Καληνύχτα Ηλιάννα!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ήμουν σε καλό δρόμο, αλλά κόλλησα. Κέρδισα τίποτα απ' αυτή την εμπειρία ή πήγε στράφι;

Senior Member
    Ους, λάθος θέμα. Στο "Τι σκέφτεστε" πήγαινε.

Banned
    ναρκωντικα και σουπερ μαριο. σουπερ μαρτιο. θελω μανιταρια. μαυρα μαγικα μανιταρια απ'τα βαθη της νορβηγιας να τα βλεπω ολα αλοιωμενα και ππολυχρωμα μπλεπρασινοκιτρινοκοκκινα . εχει καταντησει δυσαρεστη η ζωη που ζουμε και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα απολυτως περισσοτερο εδω που ειμαι, παρολες τις συμβουλες της γιατρου. αρχιδια θα εχω καταφερει μεχρι τον ιουλιο. τουλαχιστον υπαρχει επιλογη για μπανια τοτε. ειναι το 1 που ειναι σιγουρο, αν κι εγω προτιμω το 2 γιατι οσο να'ναι ειναι πιο ανθρωπινο. μονο που δεν υπαρχει 2 αφου τα κοριτσακια εχουν μαλακιστει απιθανα και πραγματικα δε βγαζω ακρη με τις συμπεριφορες τους στο ελλαδισταν. να θελει ενας αντρας να δωσει αγαπη, και να μην την θελουν. οποτε αφου δεν θελουν την αγαπη του, θα θελουν το μισος του. ζηλεψα και την εκδρομη ενος ψουστη στο φεησμπουκ γι'αυτο το διεγραψα τελειως παλι. μη ψαξετε να με βρειτε εκει οσοι με ειχατε, μονο μσν πλεον.

Senior Member
    Πφφ, αισθάνομαι εκείνη τη θλίψη πάλι. Να δούμε πως θα ξημερώσει ετούτη η νύχτα. Προς το παρόν θα παρηγορηθώ με ταινιούλα.