Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 323
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 323 of 837 FirstFirst ... 223273313321322323324325333373423823 ... LastLast
Results 4,831 to 4,845 of 12551
  1. #4831
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    617
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Για να σε εκμεταλλευτεί κάποιος σημαίνει πως έχεις κάτι να χρησιμοποιήσει...τι έχεις δηλαδή τόσο ιδιαίτερο που θέλουν όλοι οι άντρες να εκμεταλλευτούν? Αυτό το έχεις απαντήσει στον εαυτό σου?
    Δεν μου κάνει καμία διαφορά για το αν είμαι στην κατηγορία των ατόμων που θες να συναναστρέφεσαι καθότι προφανώς είμαι στο τσουβάλι σου με όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό της γής που δεν θα γνωρίσεις ποτέ. Αλλά αντί αυτό να σε κάνει να προβληματιστείς και να δεις πόσο στενά φοράς τις παρωπίδες σου σε κάνει να νιώθεις και καλά με την λογική του 5χρονου που έχεις υιοθετήσει.
    Οι "κακοι" είναι υποσύνολο του κόσμου.->Αν βάλω όλο τον κόσμο σε ένα τσουβάλι μαζί θα βρεθούν και οι κακοί.->Problem solved.

    Μια μέρα που θα βαριέμαι περισσότερο απο σήμερα θα μαζέψω σε ένα post όλες τις ατάκες που έχεις πετάξει κατα καιρούς (σχεδον όλα τα post σου δηλαδή) για το πως βλέπεις τον κόσμο και αν έχεις τα κότσια δείχτα στον ψυχολόγο που σε παρακολουθεί για να σου βρει μια άκρη. Αλλιώς σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι για πολύ καιρό ακόμα....


    Όχι αυτό είναι η δίκη σου στενόμυαλη ανάγνωση του κειμένου μου. Για να σε βοηθήσω θα σου πω πως για κάθε μαλάκα που αναφέρεις πως κερατώνει την κοπέλα του υπάρχει και μια μαλακισμένη που κερατώνει τον φίλο της. Το επιχείρημα σου πάνω σε αυτό?
    Γιατί εγώ απλά υποστηρίζω πως υπάρχει ισότητα σε αυτό το θέμα...εσύ θεωρείς πως το κάνουν μόνο οι άντρες για κάποιον δικό σου εξωγήινο λόγο.
    Λοιπον οσο ψωνιστικο και αν ακουστει θεωρω οτι ειμαι ομορφη, εξυπνη, μορφωμενη, ικανη σε πολλους τομεις, ημουν συμπαθητικη και κοινωνικα αγαπητη, δραστηρια αλλα και χαμηλων τονων, διακριτικη, οικονομικα τουλαχιστον δεν πειναω και ομως ολα αυτα για καποιους οσο και αν δε μπορει να τα πει καποιος δυσευρευτα γιατι υπαρχουν σαφως και καλυτερες απο εμενα, καποιους κοντινους οπως ανεφερα τους ενοχλουν ή για την ακριβεια νιωθουν μειονεκτικα και κοιταξανε πως θα χασω την αυτοπεποιθηση μου και ολα οσα εφτιαξα μονη μου απο τοτε που περασα στο απνεπιστημιο μεχρι σημερα... Τωρα βεβαια μου ελειπε ενα βασικο προσον το να μην εμπιστευομαι κανεναν αλλα τωρα το απεκτησα και αυτο...Ειλικρινα επειδη ειχα φτιαξει τη ζωη μου και ημουν χαρουμενη οπως ηταν διαμορφωμενη ειχα ξεχασει ποσο κακος μπορει να γινει ο κοσμος και δεν προλαβα εγκαιρως τους κινδυνους...

  2. #4832
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Όλοι πιστεύουμε πως έχουμε καλά στοιχεία σαν άνθρωποι.
    Όπως γράφεις (αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως το πιστευεις απόλυτα) υπάρχουν και πιο όμορφες, πιο έξυπνες, πιο μορφωμένες, πιο ικανές, πιο συμπαθητικές, πιο διακριτικές, πιο.....κλπ απο εσένα.
    Οπότε δεν έχεις κάτι για να θέλει να κλέψει όλος ο κόσμος. Είσαι ένας άνθρωπος όπως και τόσοι άλλοι. Θα πρότεινα να εστιάσεις στο να βρεις κάποιον με τον οποίο θα ταιριάζεις και να καλύψεις τις ανάγκες που έχεις για συντροφικότητα και να σταματήσεις να κάνεις συγκρίσεις και μάλιστα να βγάζεις όλους τους άλλους κακούς σε σχέση με εσένα.
    Το να σου πει κάποιος οτι είσαι όμορφη ή έξυπνη ή μορφωμένη ή ότι σου πει κάποιος στο λέει για να σου δείξει θαυμασμό. Αν εσύ αυτόν θες να τον πεις κακό γιατί αποσκοπεί στο να κλέψει την ομορφιά την μόρφωση ή την εξυπνάδα σου τότε δεν νομίζω πως είσαι κάτι καλύτερο απο "κακιά" η ίδια.
    Ξαναδιάβασε και την απάντηση που έδωσα πιο πάνω για την howtodream...
    Δεν βλέπεις οτι με το να είσαι πάνω στο άλογο σου δεν ζεις καλά? Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβεις οτι δεν εισαι καλύτερη (στο θέμα της καλοσύνης) απο κάποιον άλλο και να δεχτείς κάποιον με ότι προτέρημα έχει και εκείνος? Γιατί τόσους μήνες στο φορουμ μιλάς λες και κανείς δεν έχει τίποτα καλό παρα μόνο εσύ. Και τι καταλαβες λοιπόν με αυτό? Ζεις καλα?
    Αν έρθει πρόσκοπος και σου χτυπήσει την πόρτα να σου πουλήσει μπισκότα θα τον διώξεις γιατί θα πιστευεις πως ειναι δηλητηριασμένα.
    Έτσι φαίνεται να συμπεριφέρεσαι.....έτσι φαίνεται η καλοσύνη σου? με το να διώχνεις και να μειώνεις του πάντες?

  3. #4833
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    617
    Σαφως και υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες και εγω δεν μπηκα ποτε σε αυτο το τρυπακι της συγκρισης!!!
    ποτε μα ποτε δεν ημουν ανταγωνιστικη ( σε κανενα τομεα) και τελικα ειδα οτι παρολα αυτα ολοι μου εσκαψαν το λακκο για να με μειωσουν ρε Tomhet και οχι μονο αυτο αν σου πω οτι εγω με το σοι του πατερα μου εχω κοψει επαφες εδω και χρονια , ουτε αναφερομουν σε εκεινους ποτε, ουτε τιποτα, σα να μην υπηρχαν αλλα εκεινοι ασχολουνταν συνεχως μαζι μου λεγοντας υποτιμητικα σχολια στη μανα μου που τους εβλεπε σε ονομαστικες γιορτες του τυπου " αντε ακομη να τελειωσει το πανεπιστημιο ως ποτε θα πληρωνει ο πατερας της????"" ( να σημειωσω οτι τοτε που τα ελεγε μια θεια μου ετσι, μπροστα σε ολους τους καλεσμενους σε ξενο σπιτι μαλιστα, ημουν 24, η σχολη ειναι πενταετης, πηγα πισω ενα εξαμηνο λογω καταληψεων και τοτε εκανα τη διπλωματικη μου, δηλαδη δεν ηταν οτι τεμπελιαζα, απλως με πηρε ενα χρονο παραπανω λογω εξωγενων παραγοντων + οτι τελειωνα γιατι εκανα τη διπλωματικη ) απλουστατα εκεινη εψαχνε αφορμες να με μειωσει ακομη και εν απουσια μου, ποια???

    μια που δεν σπουδασε, δεν δουλεψε ποτε, της δωσανε ενα 3αρι και "παντρευτηκε" γιατι αλλιως δεν την παιρνανε... Α και τι δουλεια κανει αυτος που εχει δεσμο η Μ...? α και ειναι ωραιος? και βγαζει χρηματα?
    Οπως καταλαβαινεις τις συγκρισεις δεν τις κανω εγω! ειμαι τοσο συνειδητοποιημενη που ξερω οτι ο μονος που πρεπει να ανταγωνιζομαι ειναι ο εαυτος μου!

    Αλλα πρεπει και να τον υπερασπιζομαι tomhet..φαντασου οταν της ειπα να μην ασχολειται μαζι μου και να μην ξαναπιασει το ονομα μου στο στομα της και μου ειπε εγω δεν ασχολουμαι, εγω εκανα νυφες απο σπιτια,η μια η νυφη μου μιλαει 5 γλωσσες και ασχολουμαι με αυτες ( να σημειωσω εδω, οτι τωρα τις ταιζει γιατι μεινανε ανεργες αλλα την πειραζα εγω που σπουδαζα ακομη και ειλικρινα επιασα δουλεια στα 18 και ο πατερας μου τοτε μου ειπε να αφοσιωθω στις σπουδες και οτι μεχρι να τελειωσω θα με βοηθαει, ενω αν εμενα εγω ανεργη και με παιδια εγω, θα ελεγε τι τα ηθελε τα παιδια αφου δεν μπορει να τα ταισει????) και οχι με εσενα που εισαι η χειροτερη!!!! και εμενα τα παιδια μου δουλευουνε απο τα 14!!!!
    ποια της λεω αυτα που τα κυνηγαγες με τον πλαστη να διαβασουνε και σημερα ειναι φορτηγατζηδες, που ο δικος μου ο πατερας τα βοηθησε να βρουνε δουλεια? εγω στα 14 μεχρι τα 18 ελιωσε η πλατη μου στο διαβασμα και επαιρνα καθε χρονο επαινους και βραβεια και με ενα σωρο οικογενειακα προβληματα!
    Ασε βρε Tomhet υπαρχουν πολυ κακοι ανθρωποι μην επιμενεις για το αντιθετο!
    αν σου πω οτι ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρη τη συγκεκριμενη θεια να κοροιδευει τα δαχτυλα των ποδιων μου στον αντρα της "κοιταξε τα, χαλια ειναι σαν της μανας της χειροτερα δεν εχω δει,χαχαχαχα" και αντικειμενικα η μητερα μου στα νιατα της ηταν καλλονη και φυσικοτατη αλλα αυτη εψαχνε να βρει την ατελεια. Και σημερα οταν παω στο κομμωτηριο να τα περιποιηθω μου λενε τι ωραια δαχτυλα που εχεις!!!


    Ασε που σου λεω υπαρχει πολυ ζηλια και φθονος ειδικα μεταξυ συγγενων..δεν ειναι θεμα να σου κλεψουν κατι απλα καποιοι ειναι χαιρεκακα ατομα και εννοειται οτι δεν μου αρεσουν οι κολακειες α τι ομορφη και α τι εξυπνη α τι ωραια που μαγειρευει κτλ αλλα με ενοχλει το να με απαξιωνουν, οπως δεν ασχολουμαι, μην ασχολουνται και αν περιοριζονταν στα λογια δεν θα με ενοιαζε καν αλλα παει και παρα περα η ολη κατασταση με συνεπειες στην ιδια μου τη ζωη..

  4. #4834
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    491
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Χτες είχα Merenda όχι nutella! και η merenda έχει γλουτένη!
    Για του λόγου το αληθές....

    Αλλά ...τώρα το λες για την Nutella? είναι τα πάντα κλειστα ...τι να σου κάνω?
    Αν βρεις σε κανένα περίπτερο, διάλεξε παγκάκι, στείλε μου πμ και έρχομαι με πλαστικά κουταλάκια!
    Εκτός αν φοβάσαι οτι θα σου κλέψω ότι πολυτιμότερο έχεις...^^
    χαχαχαχα!!! εχω κιλο σπιτι μου nutela!!! Θα κατεβω παραλια να τη φαω ολη μονη μου.... αντε να μου δωσεις κ λιγη ψητη μπανανα θα σου κανω τη χαρη!!!


    παιδια δν ειναι καλα στη κωλοπολη που ηρθα!!! κ ο καλος μου λειπει ολη μερα στη δουλεια!!! ευτυχως εχει θαλασσα.... παγκακια κ νουτελα χωρις γλουτενη!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

  5. #4835
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    αθηνα
    Posts
    16,721
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    No offense αλλά....
    Αποφευγεις τους τύπους που σε πλησιάζουν γιατί σου βγάζουν μια απελπισία...Αν κάποιος δει την παρουσία σου εδώ και διαβάσει τα κείμενα σου, δεν πιστεύεις οτι θα πει το ίδιο και για σενα?
    Οι τύποι που λες οτι δεν είναι διαθέσιμοι είναι μάλλον εκείνοι που είναι "καλά".
    Οπότε ψάχνεις κάποιον που να είναι "καλά" για να δεχτεί εσένα που δεν είσαι?

    Βαγγελη , η how , δεν εκπεμπει κατ εμε απελπισια . Αντιθετως ειναι ενα κοριτσι που εχει κουραγιο , κοτσια , κ παντα ειναι με την καλημερα , ασχετως διαθεσης . Δεν θελω να την ' ψυχαναλυσω ' αλλο , θα γινω κουραστικος , αλλα υπαρχουν αλλα μελη που πραγματικα εκπεμπουν απελπισια . Οχι η how . Dεν προσπαθω να κερδισω την ευνοια της , αλλα να ειμαι αντικειμενικος . Κεγω Βαγγελη ειμαι μαλλια-κουβαρια , αλλα δεν νομιζω οτι αποπνεω τετοια εντυπωση . Σορρυ που διαφωνω μαζι σ , ξερεις οτι σεκτιμω .
    Last edited by Macgyver; 09-09-2013 at 20:22.

  6. #4836
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Unlucky στο κείμενο σου αυτό κάνεις αφάνταστες συγκρίσεις του εαυτού σου με όλους αυτούς που αναφέρεις και δεν το καταλαβαίνεις....
    Όταν λες "και ποια..? μια που δεν σπουδασε, δεν δουλεψε" κλπ...αυτόματα συγκρίνεις τον εαυτό σου με εκείνη. Διάβασε το κείμενο σου και θα δεις πόσες φορές το κάνεις αυτό.
    Δεν σου είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν "κακοί" άνθρωποι... όπως επίσης υπάρχουν και αναίσθητοι και αταίριαστοι και ανώμαλοι κλπκλπ...για τα δικά σου και τα δικά μου κριτήρια πάντα.
    Αλλά εσύ τους θεωρείς ΟΛΟΥΣ έτσι και μάλιστα πριν καν τους γνωρίσεις. Έχεις πει άπειρες φορες "ολοι οι αντρες ειναι ετσι ολοι οι αντρες ειναι αλλιως" ...Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση και δεν πρόκειται ποτέ να ανατραπεί αυτό για εσένα αν εσύ πρώτη δεν αμφισβητήσεις την ίδια σου την απολυτότητα.
    Πες "ασε να δουμε" ....δες....και αν δεν σου κάνει απλά άστο και πήγαινε παρα κάτω. Με το να τσουβαλιάζεις αφάνταστα όπως σου έχουμε πει τόσες φορές οτι κάνεις, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις κανέναν "τοσο καλό όσο εσένα" γιατί απλά (τελείως σουρρεαλιστικό το παραδειγμα) και εκείνος ο άλλος εξίσου καλός άνθρωπος με εσένα ειναι κλεισμένος κάπου μακρυα και δεν εμπιστευεται ΕΣΕΝΑ και μάλιστα λες πως καλά κάνει και δεν σε εμπιστευεται γιατι "ολος ο κοσμος είναι κακός" άρα και ΕΣΥ η unlucky. Οπότε ποιος είναι ο κακός τελικά?

  7. #4837
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βαγγελη , η how , δεν εκπεμπει κατ εμε απελπισια . Αντιθετως ειναι ενα κοριτσι που εχει κουραγιο , κοτσια , κ παντα ειναι με την καλημερα , ασχετως διαθεσης . Δεν θελω να την ' ψυχαναλησω ' αλλο , θα γινω κουραστικος , αλλα υπαρχουν αλλα μελη που πραγματικα εκπεμπουν απελπισια . Οχι η how . Dεν προσπαθω να κερδισω την ευνοια της , αλλα να ειμαι αντικειμενικος . Κεγω Βαγγελη ειμαι μαλλια-κουβαρια , αλλα δεν νομιζω οτι αποπνεω τετοια εντυπωση . Σορρυ που διαφωνω μαζι σ , ξερεις οτι σεκτιμω .
    Ρε συ Αγγελε...ξέρεις οτι είμαι ικανός να κάτσω να μαζέψω quotes μονο και μονο για να σου δείξω το πόσο απελπισμένη φαίνεται...τι νόημα έχει να το κάνω όμως? Αφού όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά εδώ βλέπουμε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Μιλάει για το πόσο προδόθηκε, για το ποσο δεν μπορεί να βρει κανεναν να την ακούσει, για το ποσο γουρούνια και άξεστοι ειναι οι αντρες, για το ποσο μονη νιώθει, για το ποσο έχει κουραστεί, βαρεθεί κλπκλπ. Όχι δεν είναι απελπισία αυτό ε?
    Αλλά ναι, εγώ είμαι ο κακός της υπόθεσης ...:P
    Η διαφορά μας είναι οτι εγώ δεν θεωρώ την απελπισία κακό πράγμα...την θεωρώ ένα μεταβατικό στάδιο. Μια ευκαιρία να πας παρακάτω τον ίδιο σου τον εαυτό αν έχεις το μυαλό και τα κότσια να το χειριστείς σωστά.
    Η ίδια όμως δηλώνει πως το να βλέπει κάποιον άλλο στην ίδια κατάσταση την απωθεί...ε...οπότε λοιπόν η λύση είναι να δει κάποιος μαγικά όλα της τα χαρίσματα και να αφήσει απέξω την απελπισία της. Όχι δεν πάει έτσι...γιατί να το κάνει αυτό?
    Μου ακούγεται σαν κάτι γκόμενες που πιστεύουν πως έχουν κάτι που αξίζει "παραπάνω" και αυτό το κάτι ουσιαστικά είναι τα βυζιά τους.
    Η το κλασικό πρότυπο του αδύναμου ατόμου που παλεύει να πιαστεί απο τον πιο δυνατό για να τον ανεβάσει πάνω ένα ακόμα σκαλοπάτι, μετά να θεωρήσει τον εαυτό του ίσο και να επιδιώξει να πιαστεί στον αμέσως πιο πάνω κλπκλπ....
    Δεν πάνε έτσι τα πράγματα... Θα πάρεις ότι θα δώσεις. Έτσι πάει για μένα.

  8. #4838
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    χαχαχαχα!!! εχω κιλο σπιτι μου nutela!!! Θα κατεβω παραλια να τη φαω ολη μονη μου.... αντε να μου δωσεις κ λιγη ψητη μπανανα θα σου κανω τη χαρη!!!
    παιδια δν ειναι καλα στη κωλοπολη που ηρθα!!! κ ο καλος μου λειπει ολη μερα στη δουλεια!!! ευτυχως εχει θαλασσα.... παγκακια κ νουτελα χωρις γλουτενη!!!
    Όχι δεν σου δίνω την ψητή μου μπανάνα...να πάρεις απο τον καλό σου! εγώ την δική μου την φυλάω για όταν θα γυρίσει η καλή μου απο εκεί που έχει πάει....! (στον αγύριστο δλδ!)
    Μέχρι τότε θα φάω όλες τις μπανανιές του κόσμου στα κάρβουνα μόνος.

  9. #4839
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    617
    Εγω δεν μπηκα στη διαδικασια να συγκριθω ουτε με τα παιδια της ουτε με τις νυφες της ουτε κατα ποσο με αυτη που ειναι μια μεγαλη γυναικα!!!
    Αλλα το ειπα με την εννοια με τι θρασος και ποια αυτοκριτικη κρινεις την προσπαθεια και την πορεια των αλλων οταν εσυ δεν εχεις καταφερει τιποτα στη ζωη σου...Δηλαδη τι πας να το παιξεις μπροστα στον κοσμο οτι το παιδι των αλλων ειναι αχρηστο, τεμπελα τι??? Ειναι καθαρη κακια και προσπαθεια απαξιωσης.
    Και συγνωμη οταν της ζηταω τηλεφωνικως να μην ασχολειται μαζι μου και με τη μητερα μου ( γιατι εχει κανει πολυ χοντρα πραγματα αυτη η "γυναικα") εκεινη μου προβαλει τα δικα της παιδια ως φιλοτιμα, ως αξιεπαινα τυπου οτι δουλευανε απο τα 14 ( ασχετο τελειως) , εγω τι πρεπει να κανω να μην της πω οτι το μειονεκτημα των παιδιων της που δεν ειχαν εφεση στο διαβασμα, το εκανε πλεονεκτημα και μαλιστα συγκρινοντας τα με τις δικες μου επιλογες? Της λεω πολυ απλα παψε να ασχολεισαι μαζι μου και εκεινη αρχισε να αραδιαζει φαντασιοπληξιες οτι τα παιδια της εκεινο, οι νυφες της το αλλο...επιτηδες για να μου ριξει το ηθικο!
    Γιατι οπως λες και συ και καλυτεροι απο τα παιδια της υπαρχουν και απο τις νυφες της!!!! Δηλαδη εγω αντιστοιχα επρεπε να καυχιεμαι και να κομπαζω οτι μπορουσα να εχω δεσμο με συμφοιτητη μου ανηψιο κορυφαιου υπουργου και σημερα βοηθο στο γραφειο του πρωθυπουργου και να το παιζω σουπερ ουαου????? αλλα ηξερα οτι μια τετοια σχεση δεν θα ειχε εξελιξη και διαλεξα να την κρατησω σε φιλικα πλασια γιατι δεν ειμαι φαντασμενη ξερω μεχρι που με παιρνει...εχω αυτογνωσια

    Ολα αυτα που λες καλυτερα να τα σκεφτοντουσαν καποιοι οπως οι "συγγενεις" μου που νομιζουνε οτι αυτοι ειναι και κανενας αλλος! Υπεροπτες του τιποτα!!!!

  10. #4840
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    491
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Εγω δεν μπηκα στη διαδικασια να συγκριθω ουτε με τα παιδια της ουτε με τις νυφες της ουτε κατα ποσο με αυτη που ειναι μια μεγαλη γυναικα!!!
    Αλλα το ειπα με την εννοια με τι θρασος και ποια αυτοκριτικη κρινεις την προσπαθεια και την πορεια των αλλων οταν εσυ δεν εχεις καταφερει τιποτα στη ζωη σου...Δηλαδη τι πας να το παιξεις μπροστα στον κοσμο οτι το παιδι των αλλων ειναι αχρηστο, τεμπελα τι??? Ειναι καθαρη κακια και προσπαθεια απαξιωσης.
    Και συγνωμη οταν της ζηταω τηλεφωνικως να μην ασχολειται μαζι μου και με τη μητερα μου ( γιατι εχει κανει πολυ χοντρα πραγματα αυτη η "γυναικα") εκεινη μου προβαλει τα δικα της παιδια ως φιλοτιμα, ως αξιεπαινα τυπου οτι δουλευανε απο τα 14 ( ασχετο τελειως) , εγω τι πρεπει να κανω να μην της πω οτι το μειονεκτημα των παιδιων της που δεν ειχαν εφεση στο διαβασμα, το εκανε πλεονεκτημα και μαλιστα συγκρινοντας τα με τις δικες μου επιλογες? Της λεω πολυ απλα παψε να ασχολεισαι μαζι μου και εκεινη αρχισε να αραδιαζει φαντασιοπληξιες οτι τα παιδια της εκεινο, οι νυφες της το αλλο...επιτηδες για να μου ριξει το ηθικο!
    Γιατι οπως λες και συ και καλυτεροι απο τα παιδια της υπαρχουν και απο τις νυφες της!!!! Δηλαδη εγω αντιστοιχα επρεπε να καυχιεμαι και να κομπαζω οτι μπορουσα να εχω δεσμο με συμφοιτητη μου ανηψιο κορυφαιου υπουργου και σημερα βοηθο στο γραφειο του πρωθυπουργου και να το παιζω σουπερ ουαου????? αλλα ηξερα οτι μια τετοια σχεση δεν θα ειχε εξελιξη και διαλεξα να την κρατησω σε φιλικα πλασια γιατι δεν ειμαι φαντασμενη ξερω μεχρι που με παιρνει...εχω αυτογνωσια

    Ολα αυτα που λες καλυτερα να τα σκεφτοντουσαν καποιοι οπως οι "συγγενεις" μου που νομιζουνε οτι αυτοι ειναι και κανενας αλλος! Υπεροπτες του τιποτα!!!!


    συγνωμη που επεμβαινω αλλα κατι δν καταλαβα! κ τι εγινε που αυτος ειναι φορτηγατζης? κ τι εγινε που τους βρηκε ο πατερας σου δουλεια? κ τι εγινε που ΔΕΝ σπουδασαν? δν καταλαβα δηλαδη? ολοι θα πρεπει να σπουδασουμε κ να κανουμε διπλωματικες κ διδακτορικα? κ που ειναι η κοινωνικη μας μορφωση λοιπον, οταν υποτιμουμε τους συνανθρωπους μας?
    τους συνανθρωπους που παραγουν εργο, για να εχουμε τα νυχακια μας φτιαγμενα, τα φαγητακια μας στο ψυγειο κτλ κτλ....
    δηλαδη το οτι δουλευε εμενα ο πατερας μου σε ορυχεια κ σε γαλαρειες για να με μεγαλωσει κ να με σπουδασει, κ η μητερα μου μεροκαματα στα χωραφια... θα επρεπε να ντρεπομαι!?!?! ΟΧΙ!!!ειμαι περηφανοι γι αυτο!!! η ντροπη λοιπον ειναι η συγκριση που κανεις εσυ η σπουδασμενη με ατομα τα οποια δν εχουν σπουδασει οπως λες...
    με συγχωρεις αλλα καποια πραγματα εχουν τα ορια τους!!! κ τον τροπο τους..... εντελως φιλικα...

    μην ασχολεισαι μαζι τους!!! το προβλημα ειναι δικο τους κ ας το λυσουν μονοι τους!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

  11. #4841
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    αθηνα
    Posts
    16,721
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ρε συ Αγγελε...ξέρεις οτι είμαι ικανός να κάτσω να μαζέψω quotes μονο και μονο για να σου δείξω το πόσο απελπισμένη φαίνεται...τι νόημα έχει να το κάνω όμως? Αφού όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά εδώ βλέπουμε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Μιλάει για το πόσο προδόθηκε, για το ποσο δεν μπορεί να βρει κανεναν να την ακούσει, για το ποσο γουρούνια και άξεστοι ειναι οι αντρες, για το ποσο μονη νιώθει, για το ποσο έχει κουραστεί, βαρεθεί κλπκλπ. Όχι δεν είναι απελπισία αυτό ε?
    Αλλά ναι, εγώ είμαι ο κακός της υπόθεσης ...:P
    Η διαφορά μας είναι οτι εγώ δεν θεωρώ την απελπισία κακό πράγμα...την θεωρώ ένα μεταβατικό στάδιο. Μια ευκαιρία να πας παρακάτω τον ίδιο σου τον εαυτό αν έχεις το μυαλό και τα κότσια να το χειριστείς σωστά.
    Η ίδια όμως δηλώνει πως το να βλέπει κάποιον άλλο στην ίδια κατάσταση την απωθεί...ε...οπότε λοιπόν η λύση είναι να δει κάποιος μαγικά όλα της τα χαρίσματα και να αφήσει απέξω την απελπισία της. Όχι δεν πάει έτσι...γιατί να το κάνει αυτό?
    Μου ακούγεται σαν κάτι γκόμενες που πιστεύουν πως έχουν κάτι που αξίζει "παραπάνω" και αυτό το κάτι ουσιαστικά είναι τα βυζιά τους.
    Η το κλασικό πρότυπο του αδύναμου ατόμου που παλεύει να πιαστεί απο τον πιο δυνατό για να τον ανεβάσει πάνω ένα ακόμα σκαλοπάτι, μετά να θεωρήσει τον εαυτό του ίσο και να επιδιώξει να πιαστεί στον αμέσως πιο πάνω κλπκλπ....
    Δεν πάνε έτσι τα πράγματα... Θα πάρεις ότι θα δώσεις. Έτσι πάει για μένα.
    Bαγγελη , πιθανον ναναι κ ετσι . Με την συγκεκριμενη δεν θαλεγα οτι ειμαι αμεροληπτος .Μουχει χτυπησει ενα soft-spot . Ειμαι κ πιο επιεικης σε γενικες γραμμες απο σενα Και ουδεποτε σε θεωρησα τον κακο της υποθεσης . Δεν θελω να πεσουμε στο επιπεδο να σχολιαζουμε τα υπερ κ τα κατα ενος μελους . Συμφωνω παντως οτι η απελπισια ειναι ενα μεταβατικο σταδιο , για να πας παρακατω , αν εχεις το γνωθι σαυτον κ το σθενος . Πιστευω οτι η συγκεκριμενη , δεν ξερω σε ποιο βαθμο εχει το γνωθι σαυτον , αλλα σθενος εχει . Το ελαφρυντικο Βαγγελη ειναι οτι αν εισαι Σ@ΑΤΑ , ΟΛΟΙ Κ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Σ@ΑΤΑ . Μαρεσει που εχει στοχους στη ζωη της , κ πιστευω οτι εχει κοτσια . Θα εμμεινω στην αποψη μου , οτι υπαρχουν αλλα μελη , που αν κ εκ πρωτης οψεως , φαινονται trouble-free , αποπνεουν μια απεραντη απελπισια . Θεωρω μεγαλο συν την παραδοχη οτι εισαι απελπισμενος , κ σε απογνωση , αλλα οπως πολυ σωστα λες αυτο θελει κοτσια . Ολοι ειμαστε εξοχοι , ασχετως νοημοσυνης , στο να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας .
    Last edited by Macgyver; 09-09-2013 at 07:54.

  12. #4842
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    617
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    συγνωμη που επεμβαινω αλλα κατι δν καταλαβα! κ τι εγινε που αυτος ειναι φορτηγατζης? κ τι εγινε που τους βρηκε ο πατερας σου δουλεια? κ τι εγινε που ΔΕΝ σπουδασαν? δν καταλαβα δηλαδη? ολοι θα πρεπει να σπουδασουμε κ να κανουμε διπλωματικες κ διδακτορικα? κ που ειναι η κοινωνικη μας μορφωση λοιπον, οταν υποτιμουμε τους συνανθρωπους μας?
    τους συνανθρωπους που παραγουν εργο, για να εχουμε τα νυχακια μας φτιαγμενα, τα φαγητακια μας στο ψυγειο κτλ κτλ....
    δηλαδη το οτι δουλευε εμενα ο πατερας μου σε ορυχεια κ σε γαλαρειες για να με μεγαλωσει κ να με σπουδασει, κ η μητερα μου μεροκαματα στα χωραφια... θα επρεπε να ντρεπομαι!?!?! ΟΧΙ!!!ειμαι περηφανοι γι αυτο!!! η ντροπη λοιπον ειναι η συγκριση που κανεις εσυ η σπουδασμενη με ατομα τα οποια δν εχουν σπουδασει οπως λες...
    με συγχωρεις αλλα καποια πραγματα εχουν τα ορια τους!!! κ τον τροπο τους..... εντελως φιλικα...

    μην ασχολεισαι μαζι τους!!! το προβλημα ειναι δικο τους κ ας το λυσουν μονοι τους!!!
    Δεν εχω προβλημα ουτε με τη ζωη τους ουτε με το επαγγελμα τους ουτε με τιποτα ( αδιαφορω εδω και πολλα χρονια λογω του χαρακτηρα τους) και ισα ισα ξερω οτι ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες ευκαιριες να ανθισουν και να μορφωθουν ή στο κατω κατω σεβαστο οτι δεν τους αρεσει, δεν τους θεωρω κατωτερους απο μενα αλλα αυτοι θεωρουν προκομενους οσους εχουν τις καλες δουλειες ( η μονη κουβεντα που ειπανε οταν παντρευτηκε ο γιος της ηταν οτι αυτη που πηρε παιρνει καλο μισθο 2300 αλλα τωρα κλαινε γιατι της τα πηγανε στα 700 και τους εφυγε η χαρα, ολα τζ υπολογιζουν με το χρημα, δεν ειναι οι καλοκαγαθοι ανθρωποι του μεροκαματου, ειναι συμφεροντολογοι και παμπονηροι)!
    Αλλα αν προσεχες καλυτερα τα οσα εγραψα δεν μπορουν να με μειωνουν εμενα μπροστα σε ξενο κοσμο λεγοντας στη μανα μου αντε ποτε θα τελειωσω τις σπουδες ως ποτε θα πληρωνει ο πατερας της ( ενω ειμαι μεσα στο χρονο) και γενικα να επεμβαινουν σπιτι μας θεωρωντας τους εαυτους τους προτυπα για αντιγραφη?

  13. #4843
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    τι το πολύτιμο έχεις για να εκμεταλευτουν?
    ε τωρα ρωτας κι εσυ και καθεσαι και κανεις συζητηση, λες και δε ξερεις οτι η μουνοδιαρροια στο ελλαδισταν αξιζει χρυσαφι.

  14. #4844
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    617
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε τωρα ρωτας κι εσυ και καθεσαι και κανεις συζητηση, λες και δε ξερεις οτι η μουνοδιαρροια στο ελλαδισταν αξιζει χρυσαφι.
    Καλημερα!!!!θα συμφωνησω απο διαρροια καθε μορφης στο Ελλαδισταν αλλο τιποτα, αργησα αλλα την καταλαβα και γω...
    Πολυτιμο δεν εχω τιποτα αλλα για τη μητερα μου ας πουμε ειναι "πολυτιμο" να βλεπει το παιδι της χαμογελαστο και οχι δακρυσμενο ή αγανακτισμενο ή με καταθλιψη οπως και για τη δικη σου και του καθενος...
    Εσενα ΚΕΝΟ τι αλλο σε ενοχλει ακριβως στο Ελλαδισταν εκτος απο αυτο που ειπες?

  15. #4845
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,451
    Καλημερα !

    Ομορφη μερα και σημερα στη Θεσσαλονικη!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Similar Threads

  1. Και τωρα τι?
    By water in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 21
    Last Post: 06-08-2013, 13:22
  2. Τώρα τι θες...?
    By astimatnam in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 4
    Last Post: 28-05-2012, 02:50
  3. Και τωρα πως το λενε...
    By mihalis in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2010, 23:52
  4. Και τωρα, τι?
    By amelie in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία
    Replies: 9
    Last Post: 12-01-2008, 18:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •