Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 795
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 795 of 837 FirstFirst ... 295695745785793794795796797805 ... LastLast
Results 11,911 to 11,925 of 12551
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Προσπαθώ... Χθες ασχολήθηκα με τη μια μου γάτα, ήρθε στο κρεβάτι μου και κατάφερα τελικά να κοιμηθώ αλλά σήμερα νιώθω πάλι αναστάτωση... Πήρα το χάπι και περιμένω να δράσει... Νομίζω ότι με αγχώνουν κι αυτές οι μέρες...
    Καλημερα!

Μηπως ειναι οι γνωστές μερες που η ψυχολογια μας επηρεαζεται αρκετα απο αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Καλημέρα.

Αυτές οι γιορτές είτε σου αρέσουν είτε δεν σου αρέσουν, πάντα έρχονται με μία αναστάτωση για όλο τον κόσμο. Ένας λόγος παραπάνω για όσους έχουν ευαίσθητη ψυχολογία, η παραμικρή αλλαγή μπορεί να τους βγάλει εντελώς έξω από τα νερά τους. Είναι φέτος και η κατάσταση με τόσες βδομάδες καραντίνα κι όλα αυτά, που κάνουν ακόμα πιο περίεργα τα πράγματα. Υπομονή.
    Καλημέρα Σόνια...

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση...

Μου αρέσουν αυτές οι γιορτές αλλά μου προκαλούν όπως λες αναστάτωση και νιώθω και μια πίεση να δείχνω χαρούμενη ακόμα κι αν δεν νιώθω έτσι σε όσους δεν ξέρουν λεπτομέρειες για την ψυχική μου κατάσταση....

Αυτό προσπαθώ να κάνω, υπομονή αλλά ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα που είναι η κορύφωση των γιορτών για να χαλαρώσω μετά... Πάντως περιμένω με λαχτάρα την ανταλλαγή δώρων...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημερα!

Μηπως ειναι οι γνωστές μερες που η ψυχολογια μας επηρεαζεται αρκετα απο αυτο?
    Καλημέρα Μαριλού μου!

Όχι, αυτή τη φορά δεν είναι αλλά λογικά θα έρθουν σύντομα... Δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα Μαριλού μου!

Όχι, αυτή τη φορά δεν είναι αλλά λογικά θα έρθουν σύντομα... Δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο...
    Xρονια Πολλα Κυκνε , τι εγινε , πηγες στο περιφημο κεντρο αισθητικης ? τα καταφερες ? δεν ειρωνευομαι, δεν το κανω ποτε , το ξερεις .....

Marilou
    Guest
    Καλημέρα Μαριλού μου!

Παιζουν κοριτσι μου και μια εβομαδα πριν, πάρτι κανουν οι ορμονες μας ,παρατηρησε τις μερες καθε μηνα που σε πιανει ολο αυτο και θα δεις οτι επηρεαζεται παρα πολυ η διαθεση σου απο αυτο το κομματι

Προσπαθησε να ασχοληθεις με τα τρεχων των ημερων ,βγες μια βολτα και μονο ο κοσμος που θα δεις και θα ανταλλάξεις δυο κουβεντες θα σε κανει να ξεχαστεις!

Να ξερεις εισαι τυχερη που τετοιες μερες εισαι σπιτι και εχεις τετοιες ευκαριες ,θα το βλεπεις ετσι ,θα ηθελα και εγω να εφευγα απο το γραφειο και να πηγαινα μια βολτα αλλα δεν γινεται ,δε το αφηνω ομως να με παρασύρει ολο αυτο .

Ελπιζω να εχεις κανει ομορφα σχεδια για το βραδυ της παραμονης και να σε βρει ο καινουργιος χρονος με ατομα που να σε γεμιζουν αγαπη για να κυλισει ετσι και η υπολοιπη χρονια !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Καλημέρα.

Αυτές οι γιορτές είτε σου αρέσουν είτε δεν σου αρέσουν, πάντα έρχονται με μία αναστάτωση για όλο τον κόσμο. Ένας λόγος παραπάνω για όσους έχουν ευαίσθητη ψυχολογία, .
    Γεια σου κι σενα Σονια ......οντως , οι μερες αυτες ειναι πολυ δυσκολες για καποιους ........στατιστικως , οι περισσοτερες αυτοκτονιες γινονται παραμονη Χριστουγεννων , αρα την γλυτωσαμε για φετος !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Xρονια Πολλα Κυκνε , τι εγινε , πηγες στο περιφημο κεντρο αισθητικης ? τα καταφερες ? δεν ειρωνευομαι, δεν το κανω ποτε , το ξερεις .....
    Χρόνια πολλά!!! Μπα, δυστυχώς δεν τα άνοιξαν οπότε έκανα ότι μπορούσα μόνη μου... Μόνο κομμωτήριο πήγα κι έτσι τα μαλλιά μου δεν θα γίνουν σαν της Ραπουνζέλ (ελπίζω να το ξέρεις το παραμύθι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Παιζουν κοριτσι μου και μια εβομαδα πριν, πάρτι κανουν οι ορμονες μας ,παρατηρησε τις μερες καθε μηνα που σε πιανει ολο αυτο και θα δεις οτι επηρεαζεται παρα πολυ η διαθεση σου απο αυτο το κομματι

Προσπαθησε να ασχοληθεις με τα τρεχων των ημερων ,βγες μια βολτα και μονο ο κοσμος που θα δεις και θα ανταλλάξεις δυο κουβεντες θα σε κανει να ξεχαστεις!

Να ξερεις εισαι τυχερη που τετοιες μερες εισαι σπιτι και εχεις τετοιες ευκαριες ,θα το βλεπεις ετσι ,θα ηθελα και εγω να εφευγα απο το γραφειο και να πηγαινα μια βολτα αλλα δεν γινεται ,δε το αφηνω ομως να με παρασύρει ολο αυτο .

Ελπιζω να εχεις κανει ομορφα σχεδια για το βραδυ της παραμονης και να σε βρει ο καινουργιος χρονος με ατομα που να σε γεμιζουν αγαπη για να κυλισει ετσι και η υπολοιπη χρονια !
    Κατάλαβα...

Ναι, ως ένα βαθμό είμαι όντως τυχερή αλλά θα ήθελα να γινόταν να φύγει η θλίψη και το άγχος που νιώθω... Αργότερα θα βγω, μακάρι να βοηθήσει!

Το βράδυ της παραμονής θα είμαστε αυστηρά οικογενειακά φέτος, οι τέσσερις μας... Είμαι λίγο μπερδεμένη αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά... Εσείς; Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω! ♥

Senior Member
    Χρόνια πολλά!!! Μπα, δυστυχώς δεν τα άνοιξαν οπότε έκανα ότι μπορούσα μόνη μου... Μόνο κομμωτήριο πήγα κι έτσι τα μαλλιά μου δεν θα γίνουν σαν της Ραπουνζέλ (ελπίζω να το ξέρεις το παραμύθι)
    Γειά σου Κυκνε!
    Εσύ τουλάχιστον είσαι Ραπουνζελ! Εμείς οι υπόλοιπες τι να πούμε που ξυπνάμε κάθε πρωί λες και είχαμε τα δάχτυλα στην πρίζα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Γειά σου Κυκνε!
    Εσύ τουλάχιστον είσαι Ραπουνζελ! Εμείς οι υπόλοιπες τι να πούμε που ξυπνάμε κάθε πρωί λες και είχαμε τα δάχτυλα στην πρίζα
    Γεια σου Αλεξία, χα χα! Η αλήθεια είναι ότι έχω ίσιο μαλλί που δεν χρειάζεται πολλά... Εσύ;

Senior Member
    Γεια σου Αλεξία, χα χα! Η αλήθεια είναι ότι έχω ίσιο μαλλί που δεν χρειάζεται πολλά... Εσύ;
    Εγω έχω σπαστό. Όσο ήμουν και εγώ Ραπουνζέλ μια χαρά την πάλευα. Τα άφηνα κάτω και τέλος. Πριν κάτι μήνες τα έκανα καρέ, και όταν λέμε καρέ εννοώ πολύ καρέ. Ε και από τότε ή θα τα ισιωσω ή θα κυκλοφορώ σαν το λιοντάρι με την αφάνα στο κεφάλι
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εγω έχω σπαστό. Όσο ήμουν και εγώ Ραπουνζέλ μια χαρά την πάλευα. Τα άφηνα κάτω και τέλος. Πριν κάτι μήνες τα έκανα καρέ, και όταν λέμε καρέ εννοώ πολύ καρέ. Ε και από τότε ή θα τα ισιωσω ή θα κυκλοφορώ σαν το λιοντάρι με την αφάνα στο κεφάλι
    Χαρά στο κουράγιο σου για το ίσιωμα! Αλλά τι να κάνεις;

Senior Member
    Χαρά στο κουράγιο σου για το ίσιωμα! Αλλά τι να κάνεις;
    Δεν έχω τι να κάνω όντως. Αλλά επειδή βαριέμαι απίστευτα αποφάσισα να το ξαναμακρυνω. Έτσι ούτε ίσιωμα θα χρειαστεί ούτε τίποτα.
    Τώρα αν θα γίνω Ραπουνζέλ ή Φιονα του Σρεκ.... Θα δείξει

Marilou
    Guest
    Κατάλαβα...

Ναι, ως ένα βαθμό είμαι όντως τυχερή αλλά θα ήθελα να γινόταν να φύγει η θλίψη και το άγχος που νιώθω... Αργότερα θα βγω, μακάρι να βοηθήσει!

Το βράδυ της παραμονής θα είμαστε αυστηρά οικογενειακά φέτος, οι τέσσερις μας... Είμαι λίγο μπερδεμένη αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά... Εσείς; Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω!
    Να βγεις θα σου κανει πολυ καλο !!
    Και εγω στο σπιτι μας αλλα φετος ειπα να το κανω με καποια παιδια που τους εχω εδω στη δουλεια μαζι και φυσικα ειμαστε τεσταρισμενοι ολοι

Γειά σου Κυκνε!
    Εσυ καλα να παθεις και αλλη φορα να ακους τους Αιγικερους κατι ξερουν.Αντε τραβατε τωρα να ξαναμεγαλωσουν
    Κομπλιμεντα θες ?Μια χαρα εισαι αντε !

Marilou
    Guest
    Δεν έχω τι να κάνω όντως. Αλλά επειδή βαριέμαι απίστευτα αποφάσισα να το ξαναμακρυνω. Έτσι ούτε ίσιωμα θα χρειαστεί ούτε τίποτα.
    Τώρα αν θα γίνω Ραπουνζέλ ή Φιονα του Σρεκ.... Θα δείξει
    Πεγκυ μην αλλαζεις ρολους , κανονισε μην μπλεξουμε τα μπουτια μας παλι