Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 837 FirstFirst ... 715161718192767117517 ... LastLast
Results 241 to 255 of 12551
    Senior Member
    Kαι γω το ίδιο αισθάνομαι. Έχει περάσει πολύς καιρός που ένιωσα όμορφα που ανακάλυψα αυτό το φόρουμ...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Κι εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω.... δε τολμάς να μιλήσεις εδώ μέσα τελικά και στη πέφτουνε από 15 μεριές και σε πυροβολάνε...

Banned
    ξυπνησα παλι σημερα με καλη διαθεση, και νομιζω συνηλθα λιγο απ'τον αρνητισμο των τελευταιων ημερων...

Senior Member
    Μπράβο Κενό μου!!! καιρό έχω να σε δω να γράφεις μια αισιόδοξη κουβέντα!!!!

Banned
    ευχαριστω. αλλα τι καιρο μωρε, απλα τη τελευταια βδομαδα ενιωθα παλι μια ανασφαλεια. οταν δεν εχω κατι σταθερο αυτο συμβαινει. τις αναγκες μας σαν ανθρωποι πρεπει να τις φροντιζουμε! δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι χρειαζομαστε.

Senior Member
    Μόλις γύρισα Αθήνα και άρχισε από νωρίς να με πολιορκεί κλασσικά πάλι η λιμοκτονία. Ενώ έχω όρεξη και την ψυχική διάθεση να κάνω πράγματα, δε με αφήνουν βιολογικοί παράγοντες.

Senior Member
    Αν κάποιοι βρίσκονται εδώ για να προσβάλουν σ@@@ά στα μούτρα τους. κύκνε πως είσαι ?

νοιώθω πως πρέπει να μαστε σκληροί και απόμακροι με τους περισσότερους ανθρώπους, καλοσύνες και συμβιβασμοί δεν τους αξίζουν γιατί διαφορετικά θα μας πατησουν στο λαιμό!!
    γιάννης

Senior Member
    σιγά τα ωά βρε Γιάννη. Γιάννης και εγώ.

Banned
    αηδια. ολοι να μιλανε για μενα λες και με ξερουν ή ειμαι καμια φιρμα, χωρις ομως να με γνωριζουν, ουσιαστικα δεν εχουμε πει ουτε μια κουβεντα, και δε θα με δουν ποτε τους εξω. δε ξερω γιατι εγινε αυτο εδω μεσα, ομως εχει καταντησει κουραση πλεον και θελω να εξαφανιστω...

Senior Member
    έλα βρε. έχει πολλά παιδιά εδώ.

Banned
    ...απο την αλλη ομως οντως η φυγη ειναι πραξη δειλιας. δε φταιω αν τραβαω τη προσοχη, και δε μπορω να μην ειμαι διασημοτητα. τα λογια τους εξαλλου δε με αγγιζουν καν, ολοι συνηθιζουν πισω απ'τη πλατη να μιλαν. θαψτε με λοιπον σαν να μην υπαρχει αυριο, αμα με γνωρισετε και σας χεσω θα δειτε τη πραγματικη βρωμα του KENO! ειμαι ενας βασιλιας που δε φοραει στεμμα, η ανωτεροτητα μου φαινεται κι απ'το βλεμμα. οσοι με καταλαβαινουν ξερουν την αξια μου, δεν υπαρχει λογος να φανει και με τη παρουσια μου.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ...απο την αλλη ομως οντως η φυγη ειναι πραξη δειλιας. δε φταιω αν τραβαω τη προσοχη, και δε μπορω να μην ειμαι διασημοτητα. τα λογια τους εξαλλου δε με αγγιζουν καν, ολοι συνηθιζουν πισω απ'τη πλατη να μιλαν. θαψτε με λοιπον σαν να μην υπαρχει αυριο, αμα με γνωρισετε και σας χεσω θα δειτε τη πραγματικη βρωμα του KENO! ειμαι ενας βασιλιας που δε φοραει στεμμα, η ανωτεροτητα μου φαινεται κι απ'το βλεμμα. οσοι με καταλαβαινουν ξερουν την αξια μου, δεν υπαρχει λογος να φανει και με τη παρουσια μου.
    Μια χαρα άνθρωπος είσαι, μην υποτιμάς τον εαυτο σου. Αν ήσουν τόσο χαλια άτομο όσο θεωρεις τον εαυτο σου δεν θα τραβούσες την προσοχή. Σκέψου το! Και σκέψου ότι εκεί έξω που ζεις υπάρχουν τόσοι άχρηστοι που θεωρούν τους εαυτούς τους σπουδαίους και βρίσκουν όμοιους τους θαυμαστες για να τονώνεται το αίσθημα τους ότι είναι σπουδαίοι.
    γιάννης

Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    σιγά τα ωά βρε Γιάννη. Γιάννης και εγώ.
    Τι σιγα και σιγα.....! διαφωνείς μ αυτο που λεώ? είναι η σκληρη πραγματικότητα, δεν ξερω αν το χεις συνηδητοποιήσει, εκτός κι αν σε φοβουνται ή είσαι πολύ αγαπητός. εγω πάντως όχι
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι σιγα και σιγα.....! διαφωνείς μ αυτο που λεώ? είναι η σκληρη πραγματικότητα, δεν ξερω αν το χεις συνηδητοποιήσει, εκτός κι αν σε φοβουνται ή είσαι πολύ αγαπητός. εγω πάντως όχι
    ε δεν είναι κ έτσι μωρέ.. υπάρχουν κ καλοί άνθρωποι μην τα ισαπεδώσουμε όλα. ούτε με φοβούνται ούτε τπτ απλά υπάρχουν καλοί υπάρχουν κ παράσιτα.
    με βοήθησαν άνθρωποι στους οποίους δεν είχα προσφέρει ποτέ τπτ κ άλλοι π περίμενα δν πήρα τίποτα. αλλά τα του Θεού τω Θεώ και τα του Καίσαρος τω
    Καίσαρι που έλεγε και ο Χριστός, με πιάνεις?