Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 837 FirstFirst ... 1523242526273575125525 ... LastLast
Results 361 to 375 of 12551
    Senior Member
    Ροκ πολυ καλα τα λες για την κατασταση στην Ελλαδα !! Οσο για τον Κενο ανησυχω κ εγω γιατι κατι για αυτοκτονιες ελεγε παλι κ στο μσν εχει να μπει κανενα μηνα περιπου κ εχει εξαφανιστει γενικως ελπιζω να ειναι καλα αμα μας διαβαζει ας γραψει κατι συμφωνω τα λεει εξω απο τα δοντια κ ωραια αν κ ξεφευγει μερικες φορες!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    ο κοσμος με φωναζει να ξαναγραψω παλι! ενταξει βρε παιδια αφου με θελετε τοσο πολυ. πρωτου ομως ξανασυμμετασχω εδω μεσα, θα κανω μονιμο ignore 3 χρηστριες:

Remedy γιατι αν και δεν εχω τοσο προβλημα πλεον μαζι της, συνεχιζει να πεταγεται το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης οπου βρει, κατηγορωντας με λες και ειμαι ενοχος ακομα κι αν δεν εχει ιδεα για τι πραμα μιλαω (οπως τοτε στο θεμα με τα snuff). καταλαβαινω οτι της εμεινε συνηθειο μαλλον απ'τη δουλεια που κανει, κι οτι εδω μεσα ειναι χωρος για ατομα με παθησεις, αλλα δεν ευθυνομαι πουθενα να ανεχομαι τους παραλογισμους (το ιδιο ισχυει και για ολες τις αλλες), ειδικα οταν δεν αισθανομαι και εγω τοσο καλα.

Θεοφανία το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης. απο τοτε που εγινα μελος με μειωνει λες και με ξερει, χωρις να κοιταζει τη μουρη της καθολου (το ιδιο ισχυει και για αλλες), φτανωντας να λεει κι ολας οτι μας λυπαται που γραφουμε τα προβληματα μας εδω μεσα. σορρυ φορουμ υποστηριξης νομιζα πως ειναι.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

kyknos25 αν και δεν της ειχα δωσει ποτε σημασια, μου κανε επιθεση χωρις λογο (εκτος αν φταιει που δε δεχτηκα τη φιλια που μου στειλε ή η λεξη κουραδα που χρησιμοποιησα). αλλα απο ενα ατομο που δηλωσε μονο του οτι πασχει απο αποπροσωποιηση το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης και ξερεις μου μοιαζει τραγικα αστειο να μαζευεστε στις συναντησεις και επειδη δεν εχετε τι να πειτε να ξεκινατε το κουτσομπολιο λεγωντας "ο ΚΕΝΟ ειναι αυτο κι αυτο" και μετα να ερχεσαι εδω και να λες "ΚΕΝΟ εισαι οντως αυτο κι αυτο επειδη ετσι το ειπαμε στις συναντησεις μας". αν εγω δεν εχω μια φορα ζωουλα οπως καταληξατε, εσεις που καθεστε κι ασχοληστε μαζι μου δε πρεπει να εχετε δεκα! αν ειχατε θα ασχολιοσασταν με κατι αλλο καλυτερα! καπου η εννοια του λολοστεφανη δηλαδη παιρνει νεα διασταση, πλεον θα λεμε οτι του φανει του χρηστη στο epsychology. οχι οτι με χαλαει εμενα αυτο, πειτε οτι θελετε, απ'τη στιγμη που δε με ξερετε προσωπικα, καλο μου κανετε!

δε θελω απαντηση σε οσα εγραψα, απλα τους λογους του ignore ανεφερα. παρολαυτα δε κραταω κακια, απλα δε θελω πλεον να τσακωνομαστε και να γαμαμε τα θεματα, γι'αυτο προτιμω να μη διαβαζω καν τι ποσταρει η καθεμια σας...

την κανω τωρα γιατι με περιμενουν, τα λεμε καποια στιγμη που θα βαριεμαι.
    Last edited by Idella; 27-11-2011 at 19:42.

Member
    Καλως τον!!!

Senior Member
    Φοβάμαι δυο πράγματα σχετικά με τη γάτα μου: 1ον μήπως πεθάνει όταν δεν είμαι σπίτι και δεν προλάβω να την δω, θα το έχω μεγάλο βάρος αν συμβεί αυτό πραγματικά...ούτε τον Τομίνο μου δεν πρόλαβα ζωντανό για ένα τέταρτο μόνο κι αυτό γιατί είχα βγει έξω...αν το ήξερα ότι θα φύγει εκείνη την μέρα δεν θα πήγαινα πουθενά κι ούτε κι όρεξη είχα να πάω τότε εδώ που τα λέμε αλλά δεν ήταν εύκολο να το αποφύγω) και 2ον να μην πεθάνει όσο είμαι εδώ αλλά δεν την πάρω είδηση, αν δηλαδή φύγει χωρίς να κάνει κανέναν ήχο...δεν είναι ότι δεν θέλω να φύγει ήσυχα και χωρίς να υποφέρει, μην με παρεξηγήσετε απλά θέλω να την καταλάβω, να ακούσω κάτι ώστε να πάω κοντά της...τί να κάνω, ξέρει κανείς να μου προτείνει κάτι;;;;

Senior Member
    Κοιτα απ τη στιγμη που της κανεις τα εμβολια κ την προσεχεις δεν νομιζω υπαρχει λογος να ανησυχεις, ποσο χρονων ειναι το ψιψινι??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Κύκνε γεια. Αν έχεις διάθεση να μου γράψεις κάποιες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα, ίσως μπορέσω να σου πω δυο πράματα. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κοιτα απ τη στιγμη που της κανεις τα εμβολια κ την προσεχεις δεν νομιζω υπαρχει λογος να ανησυχεις, ποσο χρονων ειναι το ψιψινι??
    Αχ, μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες Lacrymosa... Αλλά θα πεθάνει αργά ή γρήγορα και το ξέρω...1ον είναι 17 χρονών 2ον είναι άρρωστη, έχει νεφρική ανεπάρκεια και παίρνει κάθε μέρα χάπι για την πίεση γιατί λόγω υψηλής πίεσης τυφλώθηκε το μωρό μου... Και πριν αρχίσει τη θεραπεία τα μάτια της μέσα στην κόρη ήταν όλα κόκκινα, είχαν αιμορραγήσει Τώρα με την θεραπεία βρήκαν ξανά το παλιό τους χρώμα τουλάχιστον κι είναι η ίδια όμορφη γάτα που ήταν πάντα αν εξαιρέσεις το ότι έχει αδυνατίσει...γι' αυτό ανησυχώ...
    Rock, αυτή είναι η κατάσταση...πες μου αν χρειάζεσαι κι άλλες πληροφορίες για να στις γράψω σε προσωπικό μήνυμα...στείλε μου πρώτη αν θέλεις, ευχαριστώ! Δεν έχω και πολύ διάθεση για κουβέντα αυτή τη στιγμή λόγω άσχημης ψυχολογίας αλλά αν είναι για το καλό της Λουλούκας...
    Μην προσβληθείς, δεν έχει να κάνει μ' εσένα, απλά νιώθω άσχημα...

Senior Member
    Γιατί να προσβληθώ βρε;... ναι, έχω μια εικόνα και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει. Κύκνε, με τόσες γάτες που έχουν περάσει απ' τη ζωή μου, έχω δει όλα τα σκηνικά. Θα σου γράψω αύριο μήνυμα προσωπικό γιατί κι εγώ είμαι λίγο δύσκολα λόγω τραυματισμού. Φιλιά στο Λουλουκάκι, και τα λέμε αύριο. Καλό ξημέρωμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Γιατί να προσβληθώ βρε;... ναι, έχω μια εικόνα και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει. Κύκνε, με τόσες γάτες που έχουν περάσει απ' τη ζωή μου, έχω δει όλα τα σκηνικά. Θα σου γράψω αύριο μήνυμα προσωπικό γιατί κι εγώ είμαι λίγο δύσκολα λόγω τραυματισμού. Φιλιά στο Λουλουκάκι, και τα λέμε αύριο. Καλό ξημέρωμα!
    Επειδή είπα ότι δεν έχω όρεξη να μιλήσω...είπα μήπως παρεξηγηθείς αλλά χαίρομαι που καταλαβαίνεις Έγινε, θα περιμένω μήνυμα σου αύριο...σ' ευχαριστώ πολύ! Το Λουλουκάκι πριν λίγο ήθελε νεράκι αλλά το μπωλάκι της είναι στο μπάνιο (ή μάλλον ο κουβάς της γιατί από εκεί θέλει να πίνει τώρα, την είδε η μαμά μου να πίνει από το ποτιστήρι και της έβαλε κουβά) κι η μαμά μου έκανε μπάνιο οπότε της έβαλα νερό σ΄ένα άλλο μπωλάκι έξω και την κοίταζα να το πίνει...το καλό μου! Όταν πρωτοαρρώστησε και την φέραμε σπίτι από την κλινική ούτε νερό δεν έπινε και στεναχωριόμουν πολύ...γιατί χωρίς νερό και τροφή πεθαίνεις φυσικά...κι ανταποδίδει τα φιλάκια με γλείψιμο στη μούρη!
    Καλό βράδυ και περαστικά!

Senior Member
    ΚΕΝΟ μαθε πρωτα τι ειναι αποπροσωποποιηση κ υστερα μπορεις να γραφεις.
    αχ αυτη η αρχεγονη ταλαντωσις εχει καταστρεψει πολλα εγκεφαλικα κυταρρα

Banned
    Quote Originally Posted by babel View Post
    Καλως τον!!!
    ευχαριστω, καλως σε βρηκα.

Senior Member
    αυτα τα μεγαλα λογια που λες θα ταν προτιμοτερο αν εχεις @@ στο παντελονακι να τα πεις απο κοντα πισω απ την οθονη καλα κρυβεσαι.
    κ επειδη σε γουσταρω τρελλα χριστουγεννα κατεβαινω οποτε κανονισε

Senior Member
    Πάλι ένα μεγάλο δίλημμα.

Senior Member
    Αγχωμένη, πολύ αγχωμένη...άντε να δω πως θα κοιμηθώ (δεν μου έμειναν και πολλές ώρες)

Senior Member
    Μια χαρά αλλά είναι προσωρινό.