Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 837 FirstFirst ... 2432333435364484134534 ... LastLast
Results 496 to 510 of 12551
    Κυκνε κι εγω συνηθως μετα απο φασεις που νιωθω χαρα κι ευφορια ξαφνικα πεφτω και νιωθω ανησυχια κενο απογοητευση και δεν ξερω ακριβως τι, οχι τοσο φοβο, περισσοτερο μαλλον αηδια. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο και τα συναισθηματα ισως να μην ειναι τα ιδια. Εξισορροπιστικοι μηχανισμοι? δεν μπορει ο οργανισμος μας να αντεξει το για πολυ καλα? μη σε απασχολει τοσο, οπως ηρθε θα περασει, προσπαθησε να σκεφτεις και να ασχοληθεις με κατι ευχαριστο. τη διαισθηση οτι θα συμβει κατι κακο εχουμε συχνα ολοι μας, δεν συμβαινει ομως (σχεδον) ποτε κατι.
    Εγω αισθανομαι βαρια και καπως ανορεκτη, θα ηθελα ζωακια για παρεα τωρα, θα το ηθελα πολυ
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αυτό το αίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί, συχνά το ένιωθα κι εγώ, κυρίως πριν κάνω ψυχοθεραπεία, τώρα ευτυχώς έχει κατά πολύ ελαττωθεί, γιατί όσο μπορώ ελέγχω τη σκέψη. Πάντως κι υγιής να μπορούσε να είναι κάποιος σήμερα μ' όλ' αυτά, που περνάμε σίγουρα θα κατέληγε με ψυχολογικά. Είναι ν' απορείς ή να λες και μη χειρότερα;
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Κυκνε κι εγω συνηθως μετα απο φασεις που νιωθω χαρα κι ευφορια ξαφνικα πεφτω και νιωθω ανησυχια κενο απογοητευση και δεν ξερω ακριβως τι, οχι τοσο φοβο, περισσοτερο μαλλον αηδια. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο και τα συναισθηματα ισως να μην ειναι τα ιδια. Εξισορροπιστικοι μηχανισμοι? δεν μπορει ο οργανισμος μας να αντεξει το για πολυ καλα? μη σε απασχολει τοσο, οπως ηρθε θα περασει, προσπαθησε να σκεφτεις και να ασχοληθεις με κατι ευχαριστο. τη διαισθηση οτι θα συμβει κατι κακο εχουμε συχνα ολοι μας, δεν συμβαινει ομως (σχεδον) ποτε κατι.
    Εγω αισθανομαι βαρια και καπως ανορεκτη, θα ηθελα ζωακια για παρεα τωρα, θα το ηθελα πολυ
    Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Κοίτα Αχινέ, τώρα δεν λες ότι με απασχολεί και τρομερά γιατί δεν είναι πολύ έντονο αλλά δεν παύει να με ενοχλεί, γι' αυτό και το έγραψα μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία...έχει αρχίσει να καλυτερεύει (ότι να 'ναι δηλαδή, εναλλαγές διάθεσης δηλαδή που μου τη δίνουν γιατί εγώ πάντα ήμουν πολύ σταθερό άτομο και μου τη σπάει αυτό) αλλά κατάλαβα ότι εκτός απ' αυτά που περιέγραψα νιώθω και θλίψη...σε ήπιο βαθμό ευτυχώς αλλά με κάνει να σφίγγομαι...ας πούμε κατά διαστήματα σφίγγω τα χείλη μου και δεν ξέρω γιατί...αυτά που περιγράφω μήπως σας λένε κάτι; Ναι, εντάξει, με τη λογική ούτε κι εγώ πιστεύω ότι σήμερα θα συμβεί κάτι κακό...απλά ήταν/είναι μια αίσθηση που έχω, μια αόριστη αίσθηση, καταλαβαίνεις;

Σκέφτηκα κάτι: υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι άλλαξα θέση σε αντικείμενα στο δωμάτιο μου και να με πείραξε αυτό; Να ένιωσα έξω από τα νερά μου ας πούμε δηλαδή; Κανονικά δεν μου αρέσουν οι αλλαγές αλλά αγόρασα κάτι καινούριο και ψάχνω που να το βάλω...

Όσο για ζωάκια αφού το θέλεις γιατί δεν παίρνεις ένα αδέσποτο γατάκι ή σκυλάκι, ανάλογα με το τι σου ταιριάζει καλύτερα; Βοηθάνε όντως...νωρίτερα χάιδευα τη δικιά μου, με ηρεμεί αυτό...

Αυτες τις εναλλαγες της διαθεσης νομιζω τις καταλαβαινω.. Δυστυχως τις βιωνω σε εντονο βαθμο συχνα. Κι εγω τωρα ενω δεν συνεβη κατι και ηταν μια σχετικα χαρουμενη μερα, νιωθω κενο, δεν ξερω πως να το περιγραψω, μια αισθηση ματαιοτητας και αηδιας και χωρις να το θελω ερχονται στο μυαλο μου ασχημες σκεψεις. Θα περασει ελπιζω.. Κι εγω οταν νιωθω ανησυχια σφιγγω τα χειλη μου, ο οδοντιατρος μου λεει οτι τριζω και τα δοντια μου, αλλα δεν το καταλαβαινω, το κανω ασυναισθητα και τρωω τα νυχια μου :ρ Τι καινουριο αγορασες (αν φυσικα θελεις να πεις)?
    Δεν ξερω, υπαρχει περιπτωση να σε επηρεαζει και αυτο, σε εμενα παντως τετοιες αλλαγες στο χωρο ή και πανω μου προσωρινα με κανουν χαρουμενη. Οσον αφορα τα ζωακια, στο σπιτι που μενω με τους δικους μου εχω εναν γατουλι, αλλα ειμαι συχνα στο σπιτι του φιλου μου, οπου δεν υπαρχει ζωακι και μου λεπει πολυ.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Αυτες τις εναλλαγες της διαθεσης νομιζω τις καταλαβαινω.. Δυστυχως τις βιωνω σε εντονο βαθμο συχνα. Κι εγω τωρα ενω δεν συνεβη κατι και ηταν μια σχετικα χαρουμενη μερα, νιωθω κενο, δεν ξερω πως να το περιγραψω, μια αισθηση ματαιοτητας και αηδιας και χωρις να το θελω ερχονται στο μυαλο μου ασχημες σκεψεις. Θα περασει ελπιζω.. Κι εγω οταν νιωθω ανησυχια σφιγγω τα χειλη μου, ο οδοντιατρος μου λεει οτι τριζω και τα δοντια μου, αλλα δεν το καταλαβαινω, το κανω ασυναισθητα και τρωω τα νυχια μου :ρ Τι καινουριο αγορασες (αν φυσικα θελεις να πεις)?
    Δεν ξερω, υπαρχει περιπτωση να σε επηρεαζει και αυτο, σε εμενα παντως τετοιες αλλαγες στο χωρο ή και πανω μου προσωρινα με κανουν χαρουμενη. Οσον αφορα τα ζωακια, στο σπιτι που μενω με τους δικους μου εχω εναν γατουλι, αλλα ειμαι συχνα στο σπίτι του φιλου μου, οπου δεν υπαρχει ζωακι και μου λεπει πολυ.
    Μια από τα ίδια είμαστε δηλαδή στο πάνω κάτω...με έχει ρωτήσει κι εμένα ο οδοντίατρος μου μήπως σφίγγω τα δόντια μου γιατί κατά καιρούς σπάνε κομματάκια και δεν έχω ιδέα πως, βασικά αυτός τα προσέχει, εγώ συνήθως χαμπάρι δεν παίρνω και μου είπε ότι ίσως τα σφίγγω στον ύπνο μου και σπάνε αφού στον ξύπνιο δεν το κάνω και του το είπα...τα νύχια μου τα τρώω κι εγώ καμιά φορά όταν έχω αγωνία για κάτι...κι εμένα ελπίζω να περάσει και να σταθεροποιηθώ αλλά στην καλή διάθεση που είχα πρώτα...
    Δεν έχω πρόβλημα να πω τι αγόρασα αλλά θα γελάσεις Είναι καρουζελ, από μικρό παιδί ήθελα ένα και τώρα το απέκτησα μόνο που δεν είμαι πια παιδί Και παίζει και μουσική Τώρα το βόλεψα κάπου, δεν είναι η τέλεια θέση αλλά θα σκεφτώ καλύτερη άλλη μέρα που να το βάλω για να είναι ακόμα πιο ωραίο, αρκετά έσπασα το κεφάλι μου σήμερα...
    Κατάλαβα για τον γατούλη...υπομονή μέχρι να ξαναδείς το δικό σου...
    Last edited by Κύκνος; 21-01-2012 at 20:29.

Banned
    πιεση. πι-εσ-η. pi-es-e. p-s-e. οταν δεν υπαρχει χωρος, δεν υπαρχει και διαθεση. και πως να υπαρξει οταν δε μπορεις να εκφραστεις ελευθερα και να ανακαλυψεις τα ταλεντα σου ? ας οψεται αυτοι που εκφραστηκαν και τα πηραν ολα. μα παλι για ολα φταινε οι μαλακες που τους πιστεψαν και τους ψηφισαν. με το ΤΣΙΓΚΕΛΙ λοιπον ζουμε, ελπιζω να εχω νεα συντομα με καποια απ'τις 2, μπας και ξεφυγουμε απ'τη σκατοκατασταση εις τας αθηνας.

Κι εμενα τα ιδια μου εχει πει ο οδοντιατρος και μου εφτιαξε κι εναν ναρθηκα (αν το λενε ετσι) να το φοραω τη νυχτα, μονο που εγω δε νομιζω οτι τριζω τα δοντια μου τη νυχτα, μαλλον την ημερα το κανω χωρις να το καταλαβαινω. Μου αρεσουν πολυ τα καρουζελ, αληθεια θα ηθελα κι εγω ενα!!
    Last edited by Ααχχιιννοοςς; 21-01-2012 at 19:54.

Senior Member
    Κι εμενα τα ιδια μου εχει πει ο οδοντιατρος και μου εφτιαξε κι εναν ναρθηκα (αν το λενε ετσι) να το φοραω τη νυχτα, μονο που εγω δε νομιζω οτι τριζω τα δοντια μου τη νυχτα, μαλλον την ημερα το κανω χωρις να το καταλαβαινω. Μου αρεσουν πολυ τα καρουζελ, αληθεια θα ηθελα κι εγω ενα!!
    Ωραία, δεν είμαι η μόνη που παλιμπαιδίζει Νομίζω ότι τώρα του βρήκα τη σωστή θέση επιτέλους αλλά κουράστηκα...τέλος η διακόσμηση για σήμερα!

Banned
    βραδυ σαββατου ειδα στο φεησμπουκ και θυμηθηκα μια πρωην. ε ρε πουτανογειτονια εδω χαμο που μπλεξα, ειναι λες και βρισκομαστε στο πατο, νιωθω αποκλεισμενος κι αδυνατω να ανασυρθω στην επιφανεια. τα μουνακια μονο ανθιζουν σε τουτη τη χωρα και πανε μπροστα, οι υπολοιποι μενουμε μαλακες με τη ψωλη στο χερι. και δωστου και φωτογραφισεις αμα το μουνι ειναι καλο, και δωστου κι αρπαχτες, και ντιτζεηλικια, και το ζητανε παντου γιατι εγινε πλεον περιζητητο! τον αντρα το πολυ να τον κανουν ναυαγοσωστη αμα εχει σωματαρα. φαγαμε σκατα και χορτασαμε ελλαδα απλα!

Banned
    Αισθανομαι λιγο εκνευρισμενος γιατι εχω ενα πονοκεφαλο εδω και 2 μερες και δε λεει να περασει . Κατα τ'αλλα η διαθεση μου ειναι νορμαλ θα θελα να ψιλομπεκρουλιασω αλλα δε παιζει παρεα .

Senior Member
    Άγχος...πολύ έντονο άγχος...και σωματικά ταχυπαλμία και πλάκωμα στο στήθος κι ειδικά το δεύτερο είναι πολύ βασανιστικό... :-(
    Last edited by Κύκνος; 23-01-2012 at 17:34.

νοιώθω στασιμότητα, και φταιω εγω σ αυτο, που δεν κάνω αυτα που πρεπει για να αλλάξει η κατασταση μου, έστω κι αν αυτα ειναι άλματα σε σχεση με ότι έκανα μέχρι τωρα. διαφορετικά και του χρονου τετοια μερα θα ειμαι στο ίδιο ακριβως σημειο με τις ιδιες ακριβως σκεψεις και πραξεις όπως ήμουν πέρσι τετοια μέρα. γιατι θυμαμαι που και περσι τετοια μερα απ εδω πάλι τα ιδια ακριβως έλεγα.
    γιάννης

Senior Member
    Και εγώ έχω στασιμότητα, όλο σκέφτομαι κ άκρη δε βγάζω, τον άντρα μου σκέφτομαι που τον ΑΓΑΠΩ κ τη ρημάδα τη ζωή για να έχουμε τέτοιο forum k όχι χαράς

Banned
    Πίτα στα νευρά με τα κώλο ΕΛΤΑ να μη βρίσκουν το δέμα μου και με την τύπισσα στο ταμείο που μέχρι να κουνηθεί βράδιασε ....

Banned
    σαν φυλακισμενος με στολη, χωρις καμια ελπιδα αποδρασης! ενω αλλου μοιραζουν τα LSD σαν καραμελες. bad tripping σε παιδικη χαρα, bad tripping και μεστο club με πρασινοροζ φωτα. ομως εγινε το κακο και πεσαν φιλια σε λαθος μουρες, με αποτελεσμα να μεινει το γκομενακι μονο και να παθει καταθλιψη, με αυτοκτονιακη διαθεση ετοιμο να πηδηξει απ'το μπαλκονι. ενα τεραστιο pink στις ιαπωνιδες μαθητριουλες της ΣΙΝΤΖΟΥΚΟΥ λοιπον, ειδικα οταν δε φορανε κυλοτακι, ακομα κι αν ειναι αβυζες, παρολο που ειμαι εθισμενος στο ακριβως αντιθετο. αυτο ομως δεν εχει και τοση σημασια γιατι ειμαστε χαμενοι στην ερημο της ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ κι ο κοσμος μας ειναι αχρηστος. οι γυναικες θα επρεπε να κυκλοφορουν χωρις σουτιεν και με ξωβυζα παντου. με φορμες, με πουκαμισα ασπρα, με τα παντα ολα. κι οσες δεν ειναι διαθεσιμες, απλα να μην κυκλοφορουν. γριες καταντησαν παιχνιδακια στην οθονη μου.

Senior Member
    Νιώθω πολύ μπερδεμένη...και θέλω εδώ και πολύ καιρό να κάνω κάποια πράγματα και δεν τα καταφέρνω γιατί δεν καταφέρνω να συγκεντρωθώ όσο και να προσπάθησα/προσπαθώ και γιατί δεν καταφέρνω να έχω αρκετά καλή διάθεση ώστε να ζοριστώ και να τα κάνω κι ούτε την απαραίτητη ψυχραιμία για να τα κάνω. Με αποτέλεσμα να μένω στάσιμη λες κι έχω βουλιάξει σε βάλτο, να αγχώνομαι επειδή δεν τα κάνω ενώ πρέπει και θέλω, το άγχος να με μπλοκάρει ακόμα περισσότερο και να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος...καμία λύση να τον σπάσω; Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη!