Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 837 FirstFirst ... 545535455565765105155555 ... LastLast
Results 811 to 825 of 12551
    Banned
    ζηλεια. οχι κυριως για τους αλλους που ειναι βολεμενοι, αλλα απλα επειδη δεν εχω δικο μου σπιτι, και δε μπορω να ευχαριστηθω τιποτα. ο κοσμος εχτισε οσο προλαβε, οι υπολοιποι μειναμε εγκλωβισμενοι στην απεξω. ορισμενες φορες μου αρεσει να βρισκομαι εκει, και σνομπαρω αυτους που καλοπερνανε, αλλα τωρα οχι.

Senior Member
    δεν νομιζω οτι αυτο που νιωθω περιγραφεται.....
    http://www.youtube.com/watch?v=KLVhVzBpEuA
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    καλύτερα τώρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μην το λες αυτό, γιατί σούχω συμπλήρωμα διατροφής, ακριβούτσικο βέβαια, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
    Πυκνό μαλλί προβατίσιο!!
    ρε μαρκελα καπου διαβασα για καποιο συμπληρωμα διατροφης που εγραφες,μηπως θελεις να μου στειλεις πμ να μου πεις,γιατι εχει ο αδερφος μου σοβαρο θεμα με αραιωση
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Banned
    παιδια αυτο το θεμα μου φαινεται καπως gay στους αντρες. δλδ τι πιο γυναικουλιστικο απ'το να τρεχουν να ξαναφυτρωσουν μαλλια ή οτι αλλο οταν τους πεφτουν ? το πιο αντρικιο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις μηχανη να τα ξεφορτωθεις. πιο hardcore δειχνεις χωρις μαλλια, παρα με φυτεμενα. ακομα χειροτερα οσοι φοραν περουκες, θυμαμαι πχ τον Χαρη Ρωμα τον ηθοποιο (ζητω συγνωμη απ'τη διαχειριση που κανω αναφορα παλι σε προσωπικα δεδομενα του ηθοποιου, αλλα δε νομιζω πως μπαινει εδω μεσα σ'αυτο το φορουμ, ευχαριστω) που ειχε παει μεχρι και στην Ελενη Μενεγακη με το περουκινι του, και γελουσαν σαν να μη συμβαινει τιποτα, ενω βλεπαμε ολη η ελλαδα οτι οντως αυτο που φορα στο κεφαλι του ειναι περουκινι. κομπλεξ μεγαλο το καταλαβαινω, αλλα φερθειτε σαν αντρες οσοι δεν εχετε μαλλια. κι αυτο το λεει καποιος που τα ξυριζει ΧΩΡΙΣ να του πεφτουν ακομα, αντιθετως παρακαλαω να λιγοστεψουν να μην αναγκαζομαι να τα ξυριζω καθε 15 μερες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παιδια αυτο το θεμα μου φαινεται καπως gay στους αντρες. δλδ τι πιο γυναικουλιστικο απ'το να τρεχουν να ξαναφυτρωσουν μαλλια ή οτι αλλο οταν τους πεφτουν ? το πιο αντρικιο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις μηχανη να τα ξεφορτωθεις. πιο hardcore δειχνεις χωρις μαλλια, παρα με φυτεμενα. ακομα χειροτερα οσοι φοραν περουκες, θυμαμαι πχ τον Χαρη Ρωμα τον ηθοποιο (ζητω συγνωμη απ'τη διαχειριση που κανω αναφορα παλι σε προσωπικα δεδομενα του ηθοποιου, αλλα δε νομιζω πως μπαινει εδω μεσα σ'αυτο το φορουμ, ευχαριστω) που ειχε παει μεχρι και στην Ελενη Μενεγακη με το περουκινι του, και γελουσαν σαν να μη συμβαινει τιποτα, ενω βλεπαμε ολη η ελλαδα οτι οντως αυτο που φορα στο κεφαλι του ειναι περουκινι. κομπλεξ μεγαλο το καταλαβαινω, αλλα φερθειτε σαν αντρες οσοι δεν εχετε μαλλια. κι αυτο το λεει καποιος που τα ξυριζει ΧΩΡΙΣ να του πεφτουν ακομα, αντιθετως παρακαλαω να λιγοστεψουν να μην αναγκαζομαι να τα ξυριζω καθε 15 μερες.
    ..μην είσαι απόλυτος ΚΕΝΟ! Τα συμπληρώματα αυτού του είδους βοηθάνε τον οργανισμό ολιστικά! Έχω εντρυφήσει πάρα πολύ πάνω
    σ' αυτά τα θέματα κι επειδή είμαι κι ακρεοφάγος χρειάζεται να καταναλώνω κάποια απ' αυτά για καλύπτομαι σε βιταμίνες.
    xrusaki λεπτομέρειες για το προϊόν υπάρχουν στην σελίδα 54 του ίδιου θέματος αριθμός ποστ #797

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ρε μαρκελα καπου διαβασα για καποιο συμπληρωμα διατροφης που εγραφες,μηπως θελεις να μου στειλεις πμ να μου πεις,γιατι εχει ο αδερφος μου σοβαρο θεμα με αραιωση
    xrusaki, αν ο αδερφός σου είναι Αθήνα, πες του να επισκεφτεί το Συγγρός, τζάμπα είναι. Αν θες λεπτομέρειες, και πρόταση για ιδιώτη γιατρό, στείλε π.μ.
    Last edited by Joann; 22-02-2012 at 00:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    xrusaki, αν ο αδερφός σου είναι Αθήνα, πες του να επισκεφτεί το Συγγρός, τζάμπα είναι. Αν θες λεπτομέρειες, στείλε π.μ.
    ..συμφωνώ απόλυτα με την Joann. Καλύτερα πρώτα διάγνωση από δερματολόγο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..μην είσαι απόλυτος ΚΕΝΟ! Τα συμπληρώματα αυτού του είδους βοηθάνε τον οργανισμό ολιστικά! Έχω εντρυφήσει πάρα πολύ πάνω
    σ' αυτά τα θέματα κι επειδή είμαι κι ακρεοφάγος χρειάζεται να καταναλώνω κάποια απ' αυτά για καλύπτομαι σε βιταμίνες.
    xrusaki λεπτομέρειες για το προϊόν υπάρχουν στην σελίδα 54 του ίδιου θέματος αριθμός ποστ #797
    θενκς μαρκελα,ενταξυ βρε παιδια δεν νομισω να τον βλαψει,βιταμινες ειναι
    σε δερματολογο εχει παει τα εχει σκασει κανονικα σε βιταμινες και τιποτα,ενταξυ δεν υπαρχει και οικονομικη δυνατοτητα για φυτευτα

Senior Member
    ζηλεια. οχι κυριως για τους αλλους που ειναι βολεμενοι, αλλα απλα επειδη δεν εχω δικο μου σπιτι, και δε μπορω να ευχαριστηθω τιποτα. ο κοσμος εχτισε οσο προλαβε, οι υπολοιποι μειναμε εγκλωβισμενοι στην απεξω. ορισμενες φορες μου αρεσει να βρισκομαι εκει, και σνομπαρω αυτους που καλοπερνανε, αλλα τωρα οχι.
    κενο ασε κι αυτοι τα πληρωνουν στα χαρατσια τωρα

Senior Member
    ρε κενο δεν ειναι ετσι,ο αδερφος μου δεν ειναι κανενα φλωρακι απλα βλεπει να πεφτουνε τα μαλλια του απο τα 30 κ αγχωνεται,σου λεει δηλαδη νεος ειμαι σε πεντε χρονια θα ειμαι καραφλας?ενταξυ δεν ειναι οτι καλυτερο για ενα νεο παιδι

Senior Member
    Χειρότερα δεν γίνεται... Είμαι πολύ στεναχωρημένη και νιώθω τύψεις...συγγνώμη κατσαριδάκι...

Senior Member
    Πολύ στρεσσαρισμένη...σκούρα τα πράγματα με τη δουλειά..:-(
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!! Δεν θα με αναγκάζετε μια ζωή να κάνω πράγματα που δεν θέλω, το έχω ήδη υποστεί για πάρα πολλά χρόνια, φτάνει, ως εδώ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΚΟΥΤΕ; ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΟΟΟΧΙΙΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ!

Senior Member
    σουπεεερρρ!!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑΤΟΥ..!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)