Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 837 FirstFirst ... 42829091929394102142192592 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 12551
    Junior Member
    Χαλια,μες τα νευρα και το αγχος. Θα χτυπησω κανεναν η το κεφαλι μου σε κανα τοιχο..

Senior Member
    στεναχωριμενος, βγενω εξω με τον κολλητο μου και την κοπελα του,ειναι σαν τους κραταω το 'φαναρι', λογο γιορτων εχει γεμισει η πολη ξανα με τους φοιτητες/τριες ,γενικα πολυ κοσμος, εγω σαν τον μαλακα μονος και ερημος, τι φταει? και κινηση εκανα να τιν 'πεσω' σε 2 κοπελες αλλα εφαγα 'ακυρο'. δεν εχω τπτ εμφανησιακα, αντιθετος μου εχουν πει οτι ειμαι οκ παιδι ψηλος γυμναζομαι κ καλο χαρακτηρα,ουτε ψωνισμενο ατομο ειμαι. χτες με κοιταζε εντονα μια κοπελα στην καφετερια, αλλα τι να εκανα? ισως να ετρωγα παλι 'ακυρο'. εχω ξενερωσει,πολυ στεναχωριμενος που ειμαι μονος μου, δεν ειμαι κλαψας, αλλα αισθανομαι λιγο περιεργα, πολυ down.

Senior Member
    Πεινάω.... Πολύ αργεί η Ανάσταση!!!

Senior Member
    ..υπεροχοτατα!!

Senior Member
    Σκατα!!!
    Ηθελα να 'ξερα... εγω ουτε στις γιορτες δεν μπορω να χαλαρωσω τελικα?? Πρεπει να ειμαι μονιμως στην τσιτα??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκατα!!!
    Ηθελα να 'ξερα... εγω ουτε στις γιορτες δεν μπορω να χαλαρωσω τελικα?? Πρεπει να ειμαι μονιμως στην τσιτα??
    Δεν είσαι η μόνη και το ξέρεις καλά αυτό...κι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ χειρότερα από σένα...μόνοι, απομονωμένοι...γιατί δεν έχουν άλλη λύση...όπως εγώ...που έμεινα μόνη και χθες και που θα μείνω και σήμερα γιατί δεν μπορώ να γιορτάσω με τους υπόλοιπους...αυτά είναι για τους φυσιολογικούς, χαρούμενους κι υγιείς ανθρώπους, σωματικά και ψυχικά κι όχι για τους σαλεμένους που τους αγνοούν όλοι και που αν πάνε στη γιορτή θα πρέπει απλά να υποκρίνονται...και ξέρεις ήθελα να πάω και να δω κάποια άτομα που αγαπάω αλλά τώρα πια είναι αδύνατον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είσαι η μόνη και το ξέρεις καλά αυτό...κι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ χειρότερα από σένα...μόνοι, απομονωμένοι...γιατί δεν έχουν άλλη λύση...όπως εγώ...που έμεινα μόνη και χθες και που θα μείνω και σήμερα γιατί δεν μπορώ να γιορτάσω με τους υπόλοιπους...αυτά είναι για τους φυσιολογικούς, χαρούμενους κι υγιείς ανθρώπους, σωματικά και ψυχικά κι όχι για τους σαλεμένους που τους αγνοούν όλοι και που αν πάνε στη γιορτή θα πρέπει απλά να υποκρίνονται...και ξέρεις ήθελα να πάω και να δω κάποια άτομα που αγαπάω αλλά τώρα πια είναι αδύνατον...
    Θα ηταν συνετο να μην κανουμε ζυγομετρημα στην ανθρωπινη θλιψη και αγανακτηση!
    Η απελπισια, η απογνωση, ο πονος, η οδυνη .... δεν ειναι μονοπωλιο κανενος!
    Η αναγκη για ξεσπασμα ειναι δικαιωμα καθε ανθρωπου, "υγιη" και μη!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Θα ηταν συνετο να μην κανουμε ζυγομετρημα στην ανθρωπινη θλιψη και αγανακτηση!
    Η απελπισια, η απογνωση, ο πονος, η οδυνη .... δεν ειναι μονοπωλιο κανενος!
    Η αναγκη για ξεσπασμα ειναι δικαιωμα καθε ανθρωπου, "υγιη" και μη!
    Οκ, ότι πεις...το ποιος πονάει πραγματικά και το ποιος όχι φαίνεται, καθώς και το ποιος είναι στη θέση του αγνοημένου...ο νοών νοήτω...ξέρεις εσύ τι λέω κι ότι είναι έτσι όπως τα λέω...και ξέρεις και το γιατί...ακόμα περιμένω κάτι που δεν ήρθε και δεν θα έρθει ποτέ προφανώς γιατί ήδη πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο...
    Αλλά φυσικά η ανάγκη για ξέσπασμα είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου, σαλεμένου ή μη...σ' αυτό συμφωνώ...όμως θα ήταν συνετό και να μην αγνοούμε τους ανθρώπους και να μην τους φερόμαστε λες και δεν υπάρχουν, ούτε σαν σκουπίδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ..νιώθω φρίκη που σουβλίζουν σήμερα ταλαίπωρα ζώα!
    Κάποιοι πάλι θα καταλήξουν στα νοσοκομεία από την λαιμαργία και την πολυφαγία!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..νιώθω φρίκη που σουβλίζουν σήμερα ταλαίπωρα ζώα!
    Κάποιοι πάλι θα καταλήξουν στα νοσοκομεία από την λαιμαργία και την πολυφαγία!
    Καλα να πάθουν , αφου ειναι αχορταγοι , σε όλα τους όχι μόνο στο φαγητο .
    Τα ζώακια δεν μπορούν να αμυνθούν , όμως ο άνθρωπος μπορει , έχουμε μυαλο εμείς και το χρησιμοποιούμε ..... .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Λιώμα και μ' αρέσει...νομίζω πως τελικά το αλκοόλ είναι το καλύτερο παυσίπονο...είμαι στο τρίτο ή τέταρτο ποτήρι, δεν είμαι σίγουρη αλλά νιώθω λίγο καλύτερα...όχι τέλεια αλλά καλύτερα από πριν και θα συνεχίσω να πίνω μέχρι να νιώσω τέλεια...

Senior Member
    Βρε παιδια μα βρε παιδια γιατί όλο αυτα για ένα σούβλισμά? Έθιμο είναι! Βέβαια και εγώ το νιώθω όπως το είπες Μαρκέλα (ταλαίπωρα ζωάκια) αλλά και γέλασα ταυτόχρονα στο μνμ σου
    Είμαστε κατα βάση κρεατοφάγα όντα.. και εγώ τα λυπάμαι τα ζωάκια που τρώω αλλά τι να κάνω? (αρκει να μην τα δω να θανατωνονται) Τις πρωτεινες του κρέατος απο που θα τις πάρουμε? ε? (βέβαια προτιμω ψάρια σε σχέση με το κρέας)

Senior Member
    καλο ειναι οταν το δεις στο πιατο? :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    καλο ειναι οταν το δεις στο πιατο? :Ρ
    Χίλιες φορές στο πιάτο παρά στο σφαγείο και ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι γιατί αλλιώς θα καταντήσω χορτοφάγος και θα πάω ενάντια στην φύση μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χίλιες φορές στο πιάτο παρά στο σφαγείο και ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι γιατί αλλιώς θα καταντήσω χορτοφάγος και θα πάω ενάντια στην φύση μου...
    ..εδώ και χρόνια τρώω μόνο ψαράκι από ζωική πρωτεϊνη κι είμαι μια χαρά!
    Για την Β12, τώρα που υπάρχει και στο κόκκινο κρέας παίρνω μια πολυβιταμίνη.