Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 837 FirstFirst ... 1565105113114115116117125165215615 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 12551
    Senior Member
    αισθανομαι προδομενη θελω να κανω μεγαλο κακο!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ποναω , το κορμι μου θελω να πω , κουράστηκα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    εγώ τι να πω?αισθάνομαι τονωμένη ξεκούραστη μετά απο μια 3ημερη επίσκεψη στη θεσ/νίκη με καλή παρέα ήταν ξεμούδιασμα

Senior Member
    Πληγωμενος με ένα μαχαίρι στην καρδια .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    ποναω παρα πολυ το στομαχι μου(απο το αγχος,την ενταση κ τη στενοχωρια βεβαια)..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    ποναω παρα πολυ το στομαχι μου(απο το αγχος,την ενταση κ τη στενοχωρια βεβαια)..
    Princessaki μου! Γιατί το στομάχι? Μαλλον πήρες γι ακόμη μια φορά μέσα σου κ πάνω σου πράγματα κ ευθύνες! Δυστυχώς αυτό το κωλοάγχος, δε παύει να υπάρχει! Πρέπει κα΄τι να κάνουμε! ¨Η αυτό ή εμείς! Κ προτιμώ το εμείς! Κ εγώ ψάχνω τρόπους να το αποβάλλω... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι τόσο εξαντλημένη που χτυπάει τηλ. στη δουλειά κ το κοιτάω σα χάνος! Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να ξαπλώσω, να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω σ ένα μέρος ήσυχο, να με πέφτουν πάνω μου οι αχτίδες του ήλιου, να έχει όμορφη μέρα κ εγω να είμαι σε μια αιώρα κ να πηγαίνω πέρα δώθε πέρα δώθε... ένα δροσερό κοκτεηλ κ καλή παρέα! Κ να γελάσω! Να γελάσω πολύ!!! Αχ πόσο θα το ήθελα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Princessaki μου! Γιατί το στομάχι? Μαλλον πήρες γι ακόμη μια φορά μέσα σου κ πάνω σου πράγματα κ ευθύνες! Δυστυχώς αυτό το κωλοάγχος, δε παύει να υπάρχει! Πρέπει κα΄τι να κάνουμε! ¨Η αυτό ή εμείς! Κ προτιμώ το εμείς! Κ εγώ ψάχνω τρόπους να το αποβάλλω... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι τόσο εξαντλημένη που χτυπάει τηλ. στη δουλειά κ το κοιτάω σα χάνος! Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να ξαπλώσω, να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω σ ένα μέρος ήσυχο, να με πέφτουν πάνω μου οι αχτίδες του ήλιου, να έχει όμορφη μέρα κ εγω να είμαι σε μια αιώρα κ να πηγαίνω πέρα δώθε πέρα δώθε... ένα δροσερό κοκτεηλ κ καλή παρέα! Κ να γελάσω! Να γελάσω πολύ!!! Αχ πόσο θα το ήθελα...

Γεια σου Βικακυ μου. Ακριβως ετσι,αγχος και ευθυνες.(Ηρθαν οι θεοι και τα ξαδερφια απο τη Σουηδια να δουν τη γιαγια κ εχω πελαγωσει..αν κ ηταν ενα καλο σ/κ,σημερα μου νγηκε λιγο το λαδι).Οσο για την εικονα που περιεγραψες,ειναι Η ΤΕΛΕΙΑ εικονα..Ολοι αυτο πιστευω θα θελαμε..Εγω τουλαχιστον..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Θες να το β'αλουμε στόχο?! Κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πάμε κάπου που να είμαστε τελείως χαλαρές, έτσι όπως θέλουμε!!!ΕΕ????

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Θες να το β'αλουμε στόχο?! Κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πάμε κάπου που να είμαστε τελείως χαλαρές, έτσι όπως θέλουμε!!!ΕΕ????
    Θελω ναι!!αντε,καπως παρηγορουμαι τωρα,που θα παει θα το κανουμε κ αυτο καποια στιγμη!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ειλικρινά κι εγώ! Μόνο κ μόνο στη σκέψη! Ουφ! Τελείωσε κ σημερινή ημέρα στη δουλειά, φεύγω! Νεφελάκη μου εμείς θα τα πούμε από το τηλ! Φιλιά κ καλή συνέχεια! Σε όλους!

Senior Member
    σαν να ερχεται κατι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυ καλο.....................
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Καλημέρα... αυτή τη στιγμή έχω ανάμικτα συναισθήματα, είμαι χαρούμενη με κάποια πράγματα που γίνανε αλλα΄κ προβληματισμένη... Μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως θέλω...

Νιωθω μπερδεμενη ,νιωθω χαμενη,νιωθω τρομαγμενη με το που με παει ο ψυχικος μου κοσμος...νομιζω οτι κανει αναδρομη,νομιζω οτι το παρελθον με κραταει δεμενη και μου λεει ''εε που πας εγω ειμαι εδω''! Ημουν ενας υπερευαισθητος χαρακτηρας,ονειροπολος ως εκει που δεν παει,καλλιτεχνικος,δημιουρ γικος...και καποιες συνθηκες με εκαναν να αλλαξω...Με πληγωσαν ανεπανορθωτα και εγινα ρεαλιστρια,ωμη,χυδαια πολλες φορες,επιπολαιη.Ξαφνικα ομως νιωθω οπως παλια..ευαλωτη,φτερο στον ανεμο.Σαν το μυαλο μου να λεει ''αυτη εισαι μην το ξεχνας"...Θελω να φυγουν τα φαντασματα...απο τη ζωη μου.Με κουρασε ..και ειμαι ακομα στην αρχη.

Senior Member
    είμαι πολύ καλύτερα.. η ακοή επανέρχεται το οίδημα υποχωρεί!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    είμαι πολύ καλύτερα.. η ακοή επανέρχεται το οίδημα υποχωρεί!!
    Aυτό είναι πολύ ευχάριστο
    Last edited by Joann; 22-05-2012 at 13:10.