Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 132
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 132 of 837 FirstFirst ... 3282122130131132133134142182232632 ... LastLast
Results 1,966 to 1,980 of 12551
    Banned
    τα γλωσσοφιλα με τη ξανθουλα δε καταλαβα που κολλουσαν, αλλα οφειλω να πω δημοσια οτι οι τοξοτες κανουν καλο σεξ. μπορει να ειναι λιγο χαζοχαρουμενοι, χαζουληδες γενικοτερα, αλλα το κανουν ελευθερα το σεξακι τους, και δινουν και κωλο. εν αντιθεση με ορισμενες αλλες που ουτε το μουνι τους δε ξερουν να δινουν. κονγκρατς!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    τα γλωσσοφιλα με τη ξανθουλα δε καταλαβα που κολλουσαν, αλλα οφειλω να πω δημοσια οτι οι τοξοτες κανουν καλο σεξ. μπορει να ειναι λιγο χαζοχαρουμενοι, χαζουληδες γενικοτερα, αλλα το κανουν ελευθερα το σεξακι τους, και δινουν και κωλο. εν αντιθεση με ορισμενες αλλες που ουτε το μουνι τους δε ξερουν να δινουν. κονγκρατς!
    τα λες και έξω αυτά ή μόνο εδώ?
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    τα λες και έξω αυτά ή μόνο εδώ?
    ε ναι βρε φιλε εννοειται, εξω βριζω χειροτερα απο εδω και ειμαι πιο αυθορμητος, εκει δεν υπαρχει διαχειριστης να μου απαγορεψει κατι και να με απειλει με μπαν. αν και δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες, το προσπαθω τουλαχιστον, να νιωθω παντα ανετα και να ειμαι ο εαυτος μου.

Senior Member
    Μπερδεμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ενα μικρο σκηνικο παιδοφιλιας στη παραλια που πηγα σημερα. σκαει ο KENO οπως καθε μερα με το Ray-Ban γυαλι-το γαλαζιο του t-shirt και μαγιο, τα πεταει ολα και βουτα στη θαλασσα. μετα απο λιγο σηκωνονται 3 δεκαπενταχρονα κοριτσακια να παιξουν το πινγκ-πονγκ τους. το ενα κορτσακι κατα λαθος πεταει πολυ ψηλα τη μπαλα και πεφτει στο νερο. το αλλο κοριτσακι το βριζει λεγωντας του "ασε το πινγκ-πονγκ μωρη μπιπ και πιασε τη μπαλα". τετοιο προστυχοστομα απο δεκαπενταχρονο ρισπεκτ, και με κορμακι ασπρουλιαρικο οπως πρεπει. και μετα θα κοιταξουμε τους νομους και πρασιν'αλογα λες και ειμαστε τα φυτα της ταξης, ο σπασικλας απουσιολογος που δε παραβλεπει ποτε, λολ.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    . και μετα θα κοιταξουμε τους νομους και πρασιν'αλογα λες και ειμαστε τα φυτα της ταξης, ο σπασικλας απουσιολογος που δε παραβλεπει ποτε, λολ.
    ... μου θύμησες .... ο σπασίκλας απουσιολόγος, απ τα φυτά της τάξης, που έπρεπε να είναι υπόδειγμα στους άλλους, φερόταν διαφορετικά αφού βεβαια τον ειχαν εκτός τους, που ακόμα δεν τους χωνεύει και με την πρώτη ευκαιρία θα τους εκδηκηθεί που του γυρνουσαν την πλάτη, που ακόμα και τωρα του έρχονται έντονα περιστατικά στο κεφάλι από την εποχή εκείνη.... που εκτός από μια φορά που λίγο έλειψε να τον πλακώσουν στο σπίτι δεν πήγε ποτέ με παρέα στην παραλία. ευτυχώς που τωρα, χρονια μετα, κάτι πάει ν' αλλάξει, ίσως να ναι απλά συγκυρία το ότι υπάρχει παρέα. δεν ξέρω πως παιρνας όταν πηγαινεις παραλία, αν πας μόνος κι αν απλά βλέπεις και τιποτα παραπέρα αμα κάτι σ΄αρεσει.
    .... και καλά κανεις και βρίζεις, είναι μορφή διεκδίκησης.
    Last edited by ioannis2; 15-06-2012 at 08:08.
    γιάννης

Banned
    ... μου θύμησες .... ο σπασίκλας απουσιολόγος, απ τα φυτά της τάξης, που έπρεπε να είναι υπόδειγμα στους άλλους, φερόταν διαφορετικά αφού βεβαια τον ειχαν εκτός τους, που ακόμα δεν τους χωνεύει και με την πρώτη ευκαιρία θα τους εκδηκηθεί που του γυρνουσαν την πλάτη, που ακόμα και τωρα του έρχονται έντονα περιστατικά στο κεφάλι από την εποχή εκείνη.... που εκτός από μια φορά που λίγο έλειψε να τον πλακώσουν στο σπίτι δεν πήγε ποτέ με παρέα στην παραλία. ευτυχώς που τωρα, χρονια μετα, κάτι πάει ν' αλλάξει, ίσως να ναι απλά συγκυρία το ότι υπάρχει παρέα. δεν ξέρω πως παιρνας όταν πηγαινεις παραλία, αν πας μόνος κι αν απλά βλέπεις και τιποτα παραπέρα αμα κάτι σ΄αρεσει.
    λολαρεν, μακαρι να ημουν ο σπασικλας απουσιολογος οταν πηγαινα σχολειο, αλλα τοτε ειχα το μυαλο μου στο παιχνιδι μονο οχι στα μαθηματα. γι'αυτο μου τη λενε τωρα ορισμενες χρηστριουλες εδω, επειδη πηγα μονο λυκειο. XD

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εμεις ειχαμε απουσιολογους γαμω τα παιδια παντως!! Μην τρεφετε τα στερεοτυπααααα :P

Senior Member
    πωωωω, μου ερχεται να κλαψω γαμω τους γιατρους

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    πωωωω, μου ερχεται να κλαψω γαμω τους γιατρους
    Τι έπαθες βρε καλό μου??? Να σου δώσω μια φιλική αγκαλιά να σε παρηγορήσω...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Εξακολουθω να αισθανομαι σαν τροφη για κουνουπια... ξυνομαι οπου βρω.. σε τοιχους σε πορτες σε γωνιες επιπλων,με αναπτηρες με στυλους με οτι να ναι γιατι δυστυχως δεν εχω νυχια!Κι αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις.....
    Σημερα θυμηθηκα παντως κι αγορασα φιδακι.. για να δουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εξακολουθω να αισθανομαι σαν τροφη για κουνουπια... ξυνομαι οπου βρω.. σε τοιχους σε πορτες σε γωνιες επιπλων,με αναπτηρες με στυλους με οτι να ναι γιατι δυστυχως δεν εχω νυχια!Κι αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις.....
    Σημερα θυμηθηκα παντως κι αγορασα φιδακι.. για να δουμε.
    δεν είσαι πραγματική φιλόζωη (μεσα κ τα εντομα)αστα ψυχούλες είναι κ αυτά ,δώσε λίγο από το αίμα σου
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    δεν είσαι πραγματική φιλόζωη (μεσα κ τα εντομα)αστα ψυχούλες είναι κ αυτά ,δώσε λίγο από το αίμα σου
    ψυχουλες ειναι καλο μου Ηλιοτροπιο.. και η αληθεια ειναι οτι τα λυπαμαι.. αλλα εχουν πιει γαλονια απο το αιμα μου ..το φιδακι τουλαχιστον θα τα απωθησει..
    Λες να το δω οικολογικα... να παω και να μαζεψω βατραχακια και να τα αμολησω μεσα στο σπιτι!μμμμμ! ωραια ιδεα μου εδωσες...)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ψυχουλες ειναι καλο μου Ηλιοτροπιο.. και η αληθεια ειναι οτι τα λυπαμαι.. αλλα εχουν πιει γαλονια απο το αιμα μου ..το φιδακι τουλαχιστον θα τα απωθησει..
    Λες να το δω οικολογικα... να παω και να μαζεψω βατραχακια και να τα αμολησω μεσα στο σπιτι!μμμμμ! ωραια ιδεα μου εδωσες...)))
    είσαι κ στο στοιχείο σου σκυλάκια βατραχάκια γατάκια κ δε συμμαζεύετε χαχαχαχα αντε κ σε ανώτερα χαχα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    ..απαίσια! ακούω το 6χρονο παιδάκι να φωνάζει "βοήθεια.. θα με δείρει" για τον χοντροπατέρα του και τρέμω απ' τα νεύρα μου..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις