Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 175
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 175 of 837 FirstFirst ... 75125165173174175176177185225275675 ... LastLast
Results 2,611 to 2,625 of 12551
    Senior Member
    Λύπη που τα νεογέννητα γατάκια πεθαίνουν ένα-ένα
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κομμενος στα δυο κι αναποφασιστος για το μελλον, να συνηδητοποιω για αλλη μια φορα εδω μεσα και γενικοτερα την ελλειψη συνομηλιγκων, κι οτι εξαιτιας αυτου δε γινομαι κατανοητος. μηπως ξερετε κανα φορουμ για σεξ και χρυση αυγη να μετακομισω εκει καλυτερα μη σας πριζω τ'αρχιδια ?
    τι να το κανει το φορουμ η ΧΑ, συφωνουν σε ολα, οποιος δεν συμφωνει ειναι προδοτης χαχαχαχα

Senior Member
    "Τα όπλα έμειναν στο μυαλο...."...

... που σημαίνει το εξής απλό Γιάννη... αν πάσχεις από κατάθλιψη - και μιλάω για την πάθηση, όχι την καταθλιπτική διάθεση - πάρτο απόφαση και φρόντιζε όσο γίνεται το οπλοστάσιο στο μυαλό... να γίνει 100 φορές πιο δυνατό, το συναίσθημα ψιλοξέχνα το, έχει καταστραφεί... το μυαλό των καταθλιπτικών σκέφτεται συνεχώς και παίρνει στροφές πιο γρήγορα κι απ' την ταχύτητα του φωτός. Χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο - συμβολικά - βρες 150 πράματα να κάνεις μέσα στην ημέρα για να μη... σκέφτεσαι...
    ... κάνε το μυαλό σου "Ντ' Αρτανιάν"... πολλές πιθανότητες να είναι σε μια συνεχή απόσταση απ' την καρδιά, όταν αυτή είναι λαβωμένη και αγιάτρευτη... μη το κάνεις όμως... Σαμαρά και Βενιζέλο, λολ!... όχι μόνο θα προσκυνήσει, αλλά δε θα μπορείς να... αναδιαπραγματευτείς τίποτα από τούδε και στο εξής...
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις την αλληγορία. Φιλιά...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    κομματια, εχει γαμηθει το κεφαλι μου απ'τη ζεστη, εφαγα σκατα για μεσημεριανο χειροτερα απο σκυλου. παρτε το 116 να ρθει να με παρει με φορειο, να με παει καπου δροσερα για μασαζ, και μια πιπα μπονους αν μου σηκωθει.

Senior Member
    Νιώθω λίγο καλύτερα και σκέφτομαι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερο...μακάρι να έχω δίκιο...στείλτε μου θετική ενέργεια...ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω λίγο καλύτερα και σκέφτομαι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερο...μακάρι να έχω δίκιο...στείλτε μου θετική ενέργεια...ευχαριστώ!
    παρε λιγη

Banned
    μεγαλε οχι duracell στην κυκνος..!μεγα λαθος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    μεγαλε οχι duracell στην κυκνος..!μεγα λαθος!
    για εξηγησε τα περι ενεργειας :Ρ

Banned

μια motion παρε!

Senior Member
    Και πάλι ευχαριστώωωω!!!!

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    παρε κι απο μενα κυκνακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    παρε κι απο μενα κυκνακι

Τι ωραία κάρτα, να ΄σαι καλά! Και τα λόγια που γράφει είναι ωραία και σοφά και με βάζουν σε σκέψεις... Σ' ευχαριστώ κι εσένα!

(Ναι, μου αρέσει πολύ αυτή η κάρτα)

Ελπίζω να προχωρησει σε σχέση η γνωριμία μετα το χθεσινο ραντεβου. Κι αυτη τη φορά ήταν δεν έκανα απότομες κινήσεις, πιστευω ότι εμμεσως πλην σαφως της ήμουν σαφης ως προς τις προθέσεις μου. Πέρασαν και 10 μέρες από τοτε που ξαναβρεθηκαμε, ίσως δεν ήθελε, ίσως αγχωνόταν γι αυτο τοση καθυστερηση παρα το ότι οι ευσταθουν τα όσα μου λεει γι ατο πιεσμενο της προγραμμα. Αυριο πλεον θα την ξαναπάρω τηλ. Λέω, μπορει να κάνω και λάθος, με το μαλακό μέχρι να φτασω τον στόχο, αφού και λόγω χαρακτηρα δεν δινει τετοια ευχερεια για φιλια, χαδια και τετοια και μην γίνω πρίχτης. Όμως είναι και κλειστός χαρακτηρας και ίσως το κλειδι είναι να την κανω να μου ξανοιχτει.
    Δεν ξερω αν θα πρεπει να κρατησω επικοινωνια με δυο άλλες κοπέλες που έδειξαν ενδιαφερον, μ αυτες η δυνατοτητα επικοινωνιας είναι καλύτερη, όμως αυτην σίγουρα την προτιμώ και σκεφτομαι να κρατησω μια υποτυπώδη επικοινωνία μαζι τους.
    Η ιδια χθες δεν μου ανοιξε κουβεντα για σχέσεις απλά ακουε όταν εγω της μιλουσα υπό τυπον γενικά για σχεσεις, δεν μου εκανε νυξη ουτε θετική ουτε αρνητικη, το θετικό ότι ήταν ενταξει στο να τα ξαναπούμε.
    γιάννης

Senior Member
    ε ναι, πρεπει να κρατησεις επικοινωνια και με τις αλλες, δεν εισαι καφρος

Banned
    εχω κουραστει να διαβαζω ταλαιπωρημενους συνελληνες να υποφερουν και να αγχωνονται στη προσπαθεια τους να ριξουν καποια απ'το αντιθετο φυλο, μπας κι εχουν επιτελους φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη και καλυψουν τις αναγκες τους. καθε μια που σας κοροϊδευει και σας μειωνει λεγωντας σας αγαμητους, λιγουρια και λοιπα, δικαιουστε να την πατε στο δικαστηριο και να τη τρεξετε μεχρι το απροχωρητο. ιατρικα αν δε κανω λαθος το ονομαζουν sexual frustration, και οδηγει σε πολλα πραγματα, απο βιασμο, παιδοφιλια, κτηνοβασια μεχρι αυτοκτονια. ειδικα καλοκαιριατικα που τρελαθηκαν οι ορμονες ειναι φυσιολογικο για εναν αντρα να θελει να κανει σεξ. περιμενουν μετα να σεβομαστε και τους gay και να μην ειμαστε σεξιστες, οταν ειναι οι ιδιες με τους αντρες.
    Last edited by deleted-member30-03; 16-07-2012 at 13:03.