Results 2,641 to 2,655 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
17-07-2012, 10:30 #2641
Καλημέρα σας.
Αν μου επιτρέπετε να δώσω και μια άλλη οπτική..
Δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθείς να δώσεις την εντύπωση σε μια γυναίκα διαφορετική απ' αυτήν που ισχύει, το να δείξεις σε κάποιον ότι τον γουστάρεις δεν σε καθιστά αυτόματα λιγούρη.
Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα ή εναν άντρα με την εικόνα του looser αυτό είναι κάτι που βγαίνει σε όλες τις εκφράσεις σου, στον τρόπο που μιλάς, φωνάζει.
Όταν πλησιάζεις κάποιον που δεν ξέρεις καν τι κουβαλάει μέσα του, τι επιτυχίες και αποτυχίες, προβλήματα, αδιέξοδα, και το πλησιασμα σου δεν αντανακλά μια αισιοδοξη διάθεση και μια αυτοπεποιθηση, παρα την αγωνιώδη προσπάθεια σου να πιαστείς από κάπου , να δημιουργήσεις επιτέλους μια καλή σχέση, να μην διαψευστείς για μια φορά ακόμα, έχετε την εντύπωση ότι αυτό δεν βγαίνει?
Σίγουρα δεν είναι εύκολο ουτε το επιθυμητο πριν βγεις έξω να βάλεις την μάσκα της άνεσης και της χαλαρότητας, πως να γίνει αυτο αν δεν το νιώθεις, από την άλλη όμως από τη στιγμή που κάνεις το βήμα να προσεγγίζεις ένα ατομο που σε ενδιαφέρει δεν αξίζει τον κόπο να μην το κάνεις με πεσιμιστική διάθεση?
Ιωάννη, η ηλιάνα σου ειπε παραπάνω κάτι..."ενα μικρο κλικ προς την αισιοδοξία, προς την ελπίδα, προς το άσπρο"
- 17-07-2012, 10:30 #2642
Καλημέρα Γιάννη μου,
ειλικρινά χάρηκα για σένα και για την νέα προοπτική σχέσης, αλλά μέσα απ' την εμπειρία μου αυτό που θάθελα
να σου πω είναι πως εμείς οι γυναίκες όταν κάτι ανάλογο είναι σε εξέλιξη γινόμαστε σφίγγες! Ίσως γιατί δεν
θέλουμε να εκτεθούμε μετά για κάτι που τελικά δεν κατέληξε όπως το περιμέναμε, θες γιατί ξέρουμε πως γύρω
μας υπάρχουν κι οι άνθρωποι που ζηλεύουν.., δηλ. περισσότερο προσπαθούμε ν' αποφύγουμε την αρνητική ενέργεια
του άλλου και με κάθε τρόπο αυτό το καινούργιο που μας συμβαίνει να το προστατέψουμε όσο μπορούμε..
Πάντως ειλικρινά μέσα απ' την καρδιά μου σου εύχομαι θετική κατάληξη και κάθε προσωπική επιτυχία κι ευτυχία!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
17-07-2012, 10:41 #2643
17-07-2012, 10:53 #2644
καλημερα στο γλυκο μου φιλαρακι Ιωάννη 2 ,χάρηκα κ εγω μαυτο που διάβασα ,το οτι θα ξαναβρεθεις με την κοπελια είναι πολυ καλο σημαίνει οτι το ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.Με τις αλλες δυο κοπελιες εννοείται θα κρατήσεις επαφη(μην εισαι χαζος)χαχαχα..αστειακι για να το κανουμε ολο αυτο λάιτ γιατι ετσι πρεπει μη βαζεις τίποτα μεσα σου που θα σε κανει να νιώθεις μουδιασμένος κ να δεις με εναν ολοκαίνουργιο τροπο τη ζωή σου (θετικο)
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
17-07-2012, 11:03 #2645
Μην το λες axl αυτο, έγραψα και παραπάνωοτι δεν ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του, αποτυχίες, προβλήματα , προσωπικές ανασφάλειες.Το κακό στο να εξελιχτεί μια σχέση πολλές φορές ειναι ότι περιμένουμε από τον άλλο, χωρίς να γνωρίζουμε τι και αυτός νιώθει και τι έχει περάσει.
Και γιατί να ζητάς τον ουρανό με τα άστρα όταν εσύ δεν μπορείς να τον δώσεις?
17-07-2012, 11:30 #2646
17-07-2012, 11:38 #2647
17-07-2012, 11:46 #2648
17-07-2012, 11:49 #2649
17-07-2012, 12:19 #2650
axl, δεν κάνω όνειρα για σχέση, αν δεν της περνούσε έστω λίγο η σκέψη αυτη δε θα δεχόταν να βγει μαζι μου δυο φορες. Θέλω να ειμαι άνετος με κάθε κατάληξη, πρώτα όμως θα το παλέψω! Κι η ίδια μου το είπε ότι ειναι κλειστος χαρακτηρας, δεν ξανοιγεται εύκολα. Ίσως το κλειδι ειναι να την "ανοίξω" όπως συμφωνησε μαζι μου η Remedy, μπορει και να το παιζει σφίγγα, όπως λεει η Μαρκελα, δλδ να ψάχνει τον αλλο και να μην ανοιγεται μεχρι που να ειναι σιγουρη.
Ηλιανα, πρεπει να βρω μεσα μου τον τροπο να ειμαι ανετος τόσο μαζι της όσο και με το κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που με απασχολεί ειναι αν εγω βρηκα το σωστο τροπο για να την πλησιάσω (με βαση και τα οσα μεχρι τωρα σας ειπα). Ειλικρινα ευχαριστω για όλες τις αποψεις...γιάννης
17-07-2012, 12:30 #2651
μονο τα παιδακια κανουν σχεση με 2 ραντεβου, Ιωαννη. Να μην θελεις σχεση και μονο οταν καταλαβεις πως ειναι αμοιβαια τα αισθηματα να προχωρισεις. Το "Ειμαι κλειστος χαρακτηρας" σημαινει "Βιαζεσαι πολυ" στην πραγματικοτητα. Αν πραγματικα ειναι κλειστος χαρακτηρας σημαινει πως δεν θα βρεις τπτ μεσα της και θα εισαι μονος οταν εισαι μαζι της...
17-07-2012, 21:39 #2652
κατεβηκα τελικα με το ζορι παραλια σημερα, μπας και φτιαξει η ******* η διαθεση. ειχε κυμα, βγηκα γρηγορα, και τελικα συνεχισα μουτρωμενος και χαμενος στις σκεψεις μου (ευτυχως που φοραμε παντα τα μαυρα τα γυαλια και δε φαινομαστε), παρολο που ηταν παλι ενα σωρο μουνια τριγυρω. το μοναδικο που με φτιαξε λιγο ηταν το κοιταγμα μιας κοπελας μεσα απο περαστικο αμαξι καθως επεστρεφα, λολ καρφωμενη με κοιτουσε για καποιο λογο με θαυμασμο. ειναι παρα πολυ ασχημο το συναισθημα να μη σε αγαπανε και να μη σε θελουνε.
17-07-2012, 22:34 #2653
Αισθανομαι λιγο σκατα,εκλεισα τηλεφωνα, τους μπλοκαρα και στο φβ,ολους τους 'φιλους' που βγεναμε κ ηταν καποτε διπλα μου, δεν ξερω τι με πιασε προχτες εξω μαζι ειμασταν με καποιους.θελω να μεινω μονος μου,τα ψυχολογικα μου ειναι γαμησετα,δεν εχω προβλημα να μν βγω και 10 μερες απο το σπιτι, το θεμα ειναι ,θα την παλεψω?
Καλοκαιρι ολοι βγενουν χαβαλεδιαζουν,βλεπεις ζευγαρακια κλπ κλπ, κ εγω (που οπως λενε δεν μου λειπει τπτ εμφανησιακα, ουτε στο χαρακτηρα) παλι σαν το μαλακα,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,οπως και περσι και προπερσι κλπ.αλλοι κανονισαν διακοπες χωρις εμενα, που μεχρι πριν 10 μερες με ρωτουσαν που θα παμε κ που θα παμε. αρα φερθηκαν πουστικα.
17-07-2012, 22:56 #2654
- In this old house where every door is open
18-07-2012, 08:10 #2655
Alucard τα ξαναπαμε σε άλλη στηλη. Το σοβαρό σου πρόβλημα είναι στο χαρακτήρα. Προφανώς ειτε τους απωθείς είτε βρίσκεις λάθος για σενα άτομα. Ο καθένας ή η καθεμια που ψάχνει για σχέση ψάχνει να βρει άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα, τα ίδια κοινα, ανοιχτους χαρακτηρες, αυθορμητους, σοβαρούς αλλά με χιούμορ, ώριμους και καλλιεργημένους στο χαρακτηρα και τις γνωσεις, δυναμικούς και όχι μίζερους, σκυθρωπούς ή με έλλειψη σοβαρότητας στα λόγια και τις πράξεις σαν χαηβάνη ή που δινει εντυπωση παρακαλάκια ή αγενή ή που ειναι με μια παρεα και δε δίνει τιποτα στην παρεα απλά πετάγετε σε κάθε συζητηση χωρις να λεει κατι το ιδιαίτερο. Εσύ πως βλέπεις τπν εαυτο σου απ αυτη την πλευρα? Εκτος κι αν πλησιάζεις πολύ διαφορετικά άτομα με εσενα, ατομα με τα οποία δεν μπορεις να ταιριαξεις, δλδ λαθος άτομα.
γιάννης