Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 233
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 233 of 837 FirstFirst ... 133183223231232233234235243283333733 ... LastLast
Results 3,481 to 3,495 of 12551
    Senior Member
    Αποκάλυψη

Απελευθέρωση από τη σχιζοφρένεια

Mια νέα πιστή κοπέλα με την ομάδα της προσπαθούσαν να απελευθερώσουν την Ελένη που αγαπούσε τον Κύριο Ι. Χ. και με σοβαρότητα ζητούσε να ελευθερωθεί αλλά βρισκόταν σε τέλεια σύγχυση. Υπήρχαν ημέρες που η Ελένη έδειχνε σημάδια σταθερότητας αλλά ξαφνικά τα πάντα άλλαζαν και όλες οι προσπάθειες κατέληγαν στο μηδέν.
    Τότε μια νύχτα η πιστή κοπέλα ξύπνησε, βρισκόταν σε κατάσταση χαλάρωσης και τηλεπαθητικά έλαβε από τον Κύριο το ακόλουθο μήνυμα. Η σχιζοφρένεια είναι μια διατάραξη, ή παραμόρφωση, ή κομμάτιασμα της ανάπτυξης της προσωπικότητας. Την κοπέλα αυτή δεν θα την αποκαλείς Ελένη αλλά θα την αποκαλείς Ελένη 1 και Ελένη 2 γιατί δεν έχει μια προσωπικότητα μέσα της αλλά πολλές. Σ’ αυτή την αποκάλυψη ο Κύριος συνέχισε να μιλάει λέγοντας της να ενώσει τις παλάμες των χεριών της και να τις κρατήσει εκεί πιέζοντας τις με δύναμη και εξήγησε ότι αυτό ακριβώς είναι η εικόνα της σχιζοφρένειας. Η κάθε παλάμη αντιπροσωπεύει τη μια από τις δυο προσωπικότητες του σχιζοφρενή και όμως καμιά από τις δύο δεν είναι η αληθινή προσωπικότητα του ατόμου. Μεταξύ τους όμως ήταν σφιχτοδεμένες.

Και ο Κύριος συνέχισε ...Τα δυό σου χέρια τώρα όπως είναι ενωμένα της είπε, αντιπροσωπεύουν τη φωλιά, που μέσα σε αυτή κατοικούν ακάθαρτα πνεύματα τα οποία δημιουργούν τη σχιζοφρένεια στο άτομο. Τα πονηρά πνεύματα εισήλθαν στην Ελένη όταν αυτή ήταν μικρό κοριτσάκι. Ο Κύριος με οδήγησε να ξεκολλήσω τα δύο χέρια μου σιγά σιγά και καθώς το έκανα, μου είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα ακάθαρτα πνεύματα πρέπει:
    1. Να χωριστούν το ένα από το άλλο.
    2. Να εκβληθούν έξω από το άτομο, και
    3. Το άτομο το ίδιο να μην τα επιθυμήσει ξανά.
    Καθώς λοιπόν τα χέρια μου ξεκολόυσαν (έτσι ακριβώς όπως ξεκολάει η μία δαιμονική προσωπικότητα από την αλλη), έμειναν τελευταίοι οι παράμεσοι των δυο χεριών μου και εκει ο Κύριος μου εξήγησε ότι αυτά τα δύο δάκτυλα αντιπροσωπεύουν το ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ του σχιζοφρενικού ατόμου, δηλαδή αντιπροσωπεύουν την ΑΠΟΡΡΙΨΗ και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.(την εξέγερση). Όταν αυτά τα δύο αποκολληθούν τελικά από το χαρακτήρα του ατόμου, τότε θα μπορέσει να θεωρήσει τον εαυτό του θεραπευμένο από τον Κύριο, ελεύθερο πλέον από το Σατανά και τις δαιμονικές δυνάμεις και με τη γνώση του πραγματικού του εσωτερικού ανθρώπου...
    Θα συνεχίσουμε είναι συγκλονιστικό...

Σημ. Ίσως το θέμα να μην ήταν για εδώ, δεν γνωρίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    Αποκάλυψη

Απελευθέρωση από τη σχιζοφρένεια

Mια νέα πιστή κοπέλα με την ομάδα της προσπαθούσαν να απελευθερώσουν την Ελένη που αγαπούσε τον Κύριο Ι. Χ. και με σοβαρότητα ζητούσε να ελευθερωθεί αλλά βρισκόταν σε τέλεια σύγχυση. Υπήρχαν ημέρες που η Ελένη έδειχνε σημάδια σταθερότητας αλλά ξαφνικά τα πάντα άλλαζαν και όλες οι προσπάθειες κατέληγαν στο μηδέν.
    Τότε μια νύχτα η πιστή κοπέλα ξύπνησε, βρισκόταν σε κατάσταση χαλάρωσης και τηλεπαθητικά έλαβε από τον Κύριο το ακόλουθο μήνυμα. Η σχιζοφρένεια είναι μια διατάραξη, ή παραμόρφωση, ή κομμάτιασμα της ανάπτυξης της προσωπικότητας. Την κοπέλα αυτή δεν θα την αποκαλείς Ελένη αλλά θα την αποκαλείς Ελένη 1 και Ελένη 2 γιατί δεν έχει μια προσωπικότητα μέσα της αλλά πολλές. Σ’ αυτή την αποκάλυψη ο Κύριος συνέχισε να μιλάει λέγοντας της να ενώσει τις παλάμες των χεριών της και να τις κρατήσει εκεί πιέζοντας τις με δύναμη και εξήγησε ότι αυτό ακριβώς είναι η εικόνα της σχιζοφρένειας. Η κάθε παλάμη αντιπροσωπεύει τη μια από τις δυο προσωπικότητες του σχιζοφρενή και όμως καμιά από τις δύο δεν είναι η αληθινή προσωπικότητα του ατόμου. Μεταξύ τους όμως ήταν σφιχτοδεμένες.

Και ο Κύριος συνέχισε ...Τα δυό σου χέρια τώρα όπως είναι ενωμένα της είπε, αντιπροσωπεύουν τη φωλιά, που μέσα σε αυτή κατοικούν ακάθαρτα πνεύματα τα οποία δημιουργούν τη σχιζοφρένεια στο άτομο. Τα πονηρά πνεύματα εισήλθαν στην Ελένη όταν αυτή ήταν μικρό κοριτσάκι. Ο Κύριος με οδήγησε να ξεκολλήσω τα δύο χέρια μου σιγά σιγά και καθώς το έκανα, μου είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα ακάθαρτα πνεύματα πρέπει:
    1. Να χωριστούν το ένα από το άλλο.
    2. Να εκβληθούν έξω από το άτομο, και
    3. Το άτομο το ίδιο να μην τα επιθυμήσει ξανά.
    Καθώς λοιπόν τα χέρια μου ξεκολλούσαν (έτσι ακριβώς όπως ξεκολλάει η μία δαιμονική προσωπικότητα από την αλλη), έμειναν τελευταίοι οι παράμεσοι των δυο χεριών μου και εκεί ο Κύριος μου εξήγησε ότι αυτά τα δύο δάκτυλα αντιπροσωπεύουν το ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ του σχιζοφρενικού ατόμου, δηλαδή αντιπροσωπεύουν την ΑΠΟΡΡΙΨΗ και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.(την εξέγερση). Όταν αυτά τα δύο αποκολληθούν τελικά από το χαρακτήρα του ατόμου, τότε θα μπορέσει να θεωρήσει τον εαυτό του θεραπευμένο από τον Κύριο, ελεύθερο πλέον από το Σατανά και τις δαιμονικές δυνάμεις και με τη γνώση του πραγματικού του εσωτερικού ανθρώπου...
    Θα συνεχίσουμε είναι συγκλονιστικό...

Σημ. Ίσως το θέμα να μην ήταν για εδώ, δεν γνωρίζω...
    Δύναται δύο να περπατήσωσιν ομού, εάν δεν είναι σύμφωνοι; Αμώς κεφ 3’3.

Απαιτείται χρόνος για την διαδικασία της απελευθέρωσης, γιατί το άτομο ταράζεται πολύ, όταν αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τίποτα σχεδόν από αυτό που νόμιζε ότι ήταν η προσωπικότητά του, δεν είναι ο πραγματικός εαυτός του. Ίσως να τρομάζει όταν καταλαβαίνει ποιος είναι ο πραγματικός εαυτός του. Θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα για να ισορροπήσει και να ξεκολλήσει από τις δαιμονικές ψευδοπροσωπικότητες, βήμα προς βήμα. Οφείλει να μάθει να απεχθάνεται τη σχιζοφρενική του προσωπικότητα και να τη διαχωρίζει από τον πραγματικό του εαυτό.
    Αυτός ο κεντρικός δαίμονας, ο αρχηγός ελέγχει τα πάντα σε αυτό το σύστημα που φέρει το όνομα διγνωμία- διψυχία ή σχιζοφρένεια.

Η επιστολή Ιακώβου μας λέει ότι άνθρωπος ΔΙΓΝΩΜΟΣ (είναι) ακατάστατος εν πάσαις ταις οδούς αυτού. α’ 8. Το αρχαίο κείμενο δεν λέει άνθρωπος δίγνωμος...δηλαδή άνθρωπος με δύο γνώμες, αλλά ανήρ δί- ψυχος... δηλαδή έχει δύο ψυχές δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Η εξέλιξη της σχιζοφρένειας αρχίζει πάντοτε με το δαίμονα, που κάνει κάποιον να αισθάνεται απορημένος. Πολλές φορές αυτό αρχίζει από την παιδική ηλικία ή ακόμα μέσα στην κοιλία της μητέρας του παιδιού.

Καλό είναι να διευκρινίσουμε ότι, καποιος μπορεί να υποκύπτει στο δαιμόνιο της απόρριψης και να τον κάνει να αισθάνεται ότι κανένας δεν τον θέλει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποχρεωτικά είναι παραδομένος στη σχιζοφρένεια. Εξαρτάται από το πως το άτομο χτίζει τον εσωτερικό του άνθρωπο και αν δίνει έδαφος στις εισηγήσεις των πονηρών δυνάμεων. Επίσης, μπορεί καποιος να υποκύπτει στο πνεύμα της απόρριψης, αλλά παρ’ όλα αυτά να μπορεί να χτίζει με τέτοιο τρόπο την προσωπικότητά του, ώστε να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή του. Αντίθετα εκείνος που είναι κάτω από την επιρροή του πνεύματος της σχιζοφρένειας έχει πάντοτε αυτόν τον αγώνα να κάνει έχει την αγωνία μέσα του για το ποιος πραγματικά είναι. Έχει σύγχυση μέσα του δεν γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Σε όλες τις περιπτώσεις η λύση είναι μια. Όταν το πνεύμα της απόρριψης πειράζει το νου μας αμέσως το επιτιμούμε. Μπορείς να του μιλήσεις μεγαλόφωνα για να σε ακούσει το δαιμόνιο, γιατί δεν μπορεί να διαβάσει την σκέψη σου εάν προσεύχεσαι νοερά.

Άρχων της εξουσίας του αέρος ο σατανάς μας αποκαλύπτει η Εφεσίους β’ 12. Ένας από τους στόχους του είναι να εξουσιάζει το χώρο μας ώστε να μας έχει κάτω από τον έλεγχο της επιρροής του.
    Εμείς όμως, είναι ώρα να γίνουμε Στρατιώτες του Φωτός του Κυρίου των Δυνάμεων, ώρα να γνωρίσουμε τις θέσεις και τα σχέδια του εχθρού. Δεν μας φοβίζει τίποτα, προχωρούμε εναντίον του με την υπεροχή του νικητή, διακηρύττουμε δυνατά για να ακούσει ο εχθρός της ψυχής μας ότι δεν δεχόμαστε την εξουσία του, δεν δεχόμαστε καμία εισήγηση ούτε από αυτόν ούτε από κανέναν άνθρωπο γιατί ο Κύριος έχει βάλει μέσα μας την δική Του αγάπη, μας καλύπτει με το αίμα του και δεν δεχόμαστε καμιά εξουσία επάνω μας ή στον τόπο μας γιατί σ’ όποιο τόπο το ίχνος των ποδών μας πατεί είναι έδαφος κατακτημένο από τον Κύριο. (βλ. Δευτερονόμιο α’ 24.)
    Σημ.(βλ. στην σελίδα 233, 2-12 -12 11:27 μιλήσαμε για την εσωστρεφή και εξωστρεφή προσωπικότητα.
    Καλό είναι πιο κάτω να δούμε και την παρανοϊκή φάση της αποσυντονισμένης προσωπικότητας.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Παιδιά, αν σας βρίσκεται και κάτι από Κοράνι أَلْقُرآن‎ ​,
    κατεβάστε το!
    Αποκάλυψη, αποκάλυψη και επιστολές προς Εφεσίους... πήξαμε!
    Άντε... salaam alaikum!
    التحيات، الطلبات، الترحيب ، الوداع :-P

Senior Member
    Έγινε, κοπελιά! Κάνε μια παραγγελιά και μόλις βρω χρόνο θα κατεβάσω!
    Προς το παρόν πάω να πήξω ....τυρί!
    μουχαχαχχαχχαχα :-P

Senior Member
    Το "σειρά έχετε εσείς" δεν το κατάλαβα, αλλά κι ούτε θ' ασχοληθώ! ¨-P
    Σας αφιερώνω την Ελένη Λουκά και άντε τσίου!
    Last edited by Aeon; 14-02-2017 at 20:28.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Το "σειρά έχετε εσείς" δεν το κατάλαβα, αλλά κι ούτε θ' ασχοληθώ! ¨-P
    Σας αφιερώνω την Ελένη Λουκά και άντε τσίου!

http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=5137

H συνέχεια στην ellinofreneia σήμερα το μεσημέρι,
    για όλες τις πηγμένες θεούσες! :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    Last edited by Joann; 04-12-2012 at 11:28.

Senior Member
    Αυτός που αφήνεται στο σχέδιο του Θεού χωρίς δικό του σχέδιο, περνά στο σχέδιο του Θεού.
    Όσο κανείς είναι γαντζωμένος στον εαυτό του, μένει πίσω, εμποδίζει το έλεος.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Σύμφωνα με τη marika όλοι όσοι βρίσκονται στο φορουμ εχουν μεσα τους ακάθαρτα πνεύματα, γι αυτο υποφερουν!!

marika Ήρθες εδω από το πουθενα και απο τη μια στιγμη στην αλλη χωρις καν να εχεις ριξει μια ματια στα θεματα του φορουμ παρουσιαζεσαι σαν το σωτηρα, ότι ηρθες εδω για να δωσεις το φαρμακο της σωτηριας. Εμμεσως χαρακτηριζεις όσους ειναι εδω κολασμενους και άπιστους και ως τετοια την αιτια του θεματος του καθενος εδω. Αυτο που κανεις χωρις να το αντιλαμβανεσαι, ως ασχετη πλήρως με το χωρο ειναι να επιβαρυνεις αυτους που εχουν θεματα και σε διαβαζουν με αυτα που γραφεις. Αγνοεις το ότι απευθυνεσαι και σε ατομα ευάλωτα σε τετοιες υποβολες, αρα δεν αποκλειεται να τους κανεις ζημια πχ προσθετοντας τους μια νεα ιδεοληψια τυπου ωχ εχω μεσα μου τετοια πνευματα.

Λάθος τόπο επέλεξες για να κανεις τα κηρύγματα σου. Αν κατειχες από θεματα που απασχολουν τον κοσμο εδω θα ήταν πολύ αλλιωτικη η προσεγγιση σου. Ουδεποτε ασχολήθηκες με τετοια θεματα. Η παρουσιαση που κανεις ειναι ως εαν να εισαι από αμβωνα εκ του μακροθεν χωρις να εχεις καν αντιληψη πως ειναι από κοντα αυτος στον οποίο απευθυνεσαι.
    γιάννης

Senior Member
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με ioannis2, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα
    να συνεχίσει όποιος θέλει να κατεβάζει το ευαγγέλιο, την αγία γραφή,
    το Κοράνι κι ό,τι άλλο θέλει!
    Eξάλλου ο σκοπός δεν είναι ο προσηλυτισμός,
    αλλά ο τρόπος προσέγγισης των άλλων. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο.
    Λίγο χιούμορ είπα να κάνω ο άνθρωπας! :-D
    Last edited by Joann; 04-12-2012 at 11:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    ...
    Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο.
    ...

...χαχαχά !!!

##

Καλημέρα Joann !!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post

...χαχαχά !!!

##

Καλημέρα Joann !!
    Kαλημέρα! :-)))

Senior Member
    Διαλυμένη...ένα ράκος...και φοβάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    τι έπαφες κυκνε;
    Έγινε κάτι κακό χθες...κι από εκείνη την ώρα μέχρι κι αυτή σπαράζω στο κλάμα εκτός από τις ώρες που κοιμήθηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Κοιτα.. αισθηση.. ζωη .. αφη.. λεπιδα ..ελπιδα .
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σύμφωνα με τη marika όλοι όσοι βρίσκονται στο φορουμ εχουν μεσα τους ακάθαρτα πνεύματα, γι αυτο υποφερουν!!

marika Ήρθες εδω από το πουθενα και απο τη μια στιγμη στην αλλη χωρις καν να εχεις ριξει μια ματια στα θεματα του φορουμ παρουσιαζεσαι σαν το σωτηρα, ότι ηρθες εδω για να δωσεις το φαρμακο της σωτηριας. Εμμεσως χαρακτηριζεις όσους ειναι εδω κολασμενους και άπιστους και ως τετοια την αιτια του θεματος του καθενος εδω. Αυτο που κανεις χωρις να το αντιλαμβανεσαι, ως ασχετη πλήρως με το χωρο ειναι να επιβαρυνεις αυτους που εχουν θεματα και σε διαβαζουν με αυτα που γραφεις. Αγνοεις το ότι απευθυνεσαι και σε ατομα ευάλωτα σε τετοιες υποβολες, αρα δεν αποκλειεται να τους κανεις ζημια πχ προσθετοντας τους μια νεα ιδεοληψια τυπου ωχ εχω μεσα μου τετοια πνευματα.

Λάθος τόπο επέλεξες για να κανεις τα κηρύγματα σου. Αν κατειχες από θεματα που απασχολουν τον κοσμο εδω θα ήταν πολύ αλλιωτικη η προσεγγιση σου. Ουδεποτε ασχολήθηκες με τετοια θεματα. Η παρουσιαση που κανεις ειναι ως εαν να εισαι από αμβωνα εκ του μακροθεν χωρις να εχεις καν αντιληψη πως ειναι από κοντα αυτος στον οποίο απευθυνεσαι.
    IOANNIS 2.

Tρια πουλάκια κάθονταν και σου γλυκομιλούσαν.. τι γράφεις;;; σε διαβάζω...

...μόνο η συμπόνια με κινεί να γράφω..
    μάνα είμαι, έχασα δύο παλικάρια από τη μάστιγα αυτής της εποχής..
    Δεν γράφουν άτομα ευάλωτα εδώ, αλλά οι δυνατοί ..το γνωρίζουν άραγε;
    Εξήγησε μου αν μπορείς το: "όταν είμαι αδύνατος τότε είμαι δυνατός".
    -τι είναι αυτό θα πεις, τι αντίφαση είναι αυτή...
    Θα σου απαντήσω τώρα που ήρθα από το πουθενά..(αυτό το έπιασες!..έ Ξωτικό μου; τι λες το βρήκε; ναι, ναι..)
    -δεν ανήκω πουθενά- ..-ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-.. -να κλαις τον καθηλωμένο-..

εεεε ....γιάννηηηηη, μην αφήνεις συνεχόμενα τη θάλασσα (τα συναισθήματα) να βρέχει το νησί σου...
    ...έβγαλες φτερά ... άνοιξε τα φτερά ...πέτα..